50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ilk tanışmamda normaldim,nişanda daha zayıftım nişandan sonra ziyaretine bi gittim tam dobişkoydum =) bişey demedi ama gözlerinden anladım kaydirigubbakcemile3
içinden demiştir millet evlenince salar bizimki nişandan başladı sırnaşık şey

:roflol: :roflol: Delüüü kaydirigubbakcemile3 Bilmem mi o açlıklarını kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Ben hiç kuru erik yemedim, ona da mı dadansam CADIARZU

ben sewiyom canım incir bayıyo bazen çok tatlı geliyo erik hafif mayhoş hoşuma gidiyo yerimseniben

evet cnm şaşırtacağız herkesi aklinialirimsmile

bu arada bir az önce yaprak dökümüne baktım biraz ya o necla ne öyle ya incecik kağıt gibi resmen bunlar hiçbişi yemiyomu yaa nasıl yaşıyolar :uhm:

:1shok: Geçmiş olsun canım ya, tebrikler verdiğin kilolar için 42 beden çokmuş yaw eyvahedigeldismile Kolay gelsin.

benimde yalan oldu ay sonu 53 olma :sinifsinif: geş olsun güç olmasın gözü doydu anacım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

Gel seni bi öpem Şeniz Evet zuzum yaw, geç olsun kolay olsun sempatiksalakcinni Bizim ailede kalp rahatsızlıkları çok, o yüzden sevgülüme de dedim, sen gelince ben sana uymayam sen bana uy diye bugün. Yani geldikten sonra da kilo vermeye devam bayanssulusmile

alemsin canım ya :roflol: :roflol:

dulcineacım alış weriş falan yapcan mı kıs az kaldıya kawuşmaya planların falan varmı opuyorumnanaktan

ben sewiyom canım incir bayıyo bazen çok tatlı geliyo erik hafif mayhoş hoşuma gidiyo yerimseniben
Ben tatlı meyveleri daha çok seviyom :ecrin_bebek: sırnaşık şey
anam tazesi çıktı için kurucekk-tatlicadiarzu-
hemide erik kilo vermede çok yardımcııııı
Ay yasemincim, ben yaz meyveleri seviyom diyom da, öyle hepsini değil... erik bile bi ilk çıktığında yerim bilmiyorumkismile Çok kötü besleniyordum ben, yazın kirazı falan da ilk çıktığında yiyorum, sonra sadece karpuz ve kavun yiyon meyve olarak. Ben meyve seviyim ya mafoldumben

:))) İncecik kağıt da yeni benzetme şekillerimizin arasına girdi desene kaydirigubbakcemile3 Sensewitch de bihter için, kadında yumruğum kadar popo var diyordu :)))

Kızlar muhabettinize doyum olmaz, ben yavaştan kaçıyorum. Yarın çok güzel bi olacak, tatlı rüyalar. opuyorumnanaktan

anam tazesi çıktı için kurucekk-tatlicadiarzu-
hemide erik kilo vermede çok yardımcııııı
doru diyon canım mürdüm eriği bağırsaklarıda çalıştırıyo hem opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan :1hug: bizdede kalp şeker tansiyon ne ararsan war bende o yüzden sporu ve bu yaşam tarzını dewam ettirmek istiyom allahtan benim guzuyla ters düşmüyos oda ben gibidir sporu yapmaya çalışıyo we öle yemek seçmez sebze çok sewer fast food kültürü de yok daha nolsun özledim yawyumu kıss :asigim:

tatlı rüyalar cnm Şeniz

dulcineacım alış weriş falan yapcan mı kıs az kaldıya kawuşmaya planların falan varmı opuyorumnanaktan

Son 10 gün kalak alışveriş olayına başlıcam canım :kedi: Plan neyim yok valla zuzum. Ben gezmek istiyorum o dinlenmek... O annesi ve ben evde oturcaz artıkın sempatiksalakcinni Tek plan, onlar 16 sında geleceğini bilmiyo, havaalanına karşılamaya tek başıma gitcem, ordan onlara geçcez yerimseniben

dulcineacım ii geceler canım bende uyuyayım kızlar kalkamadım yerimden de yarın eren kalkcam zaten çıktıda alamadım yazılı için ''çarpasım geldi'' alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 yesa nerelerdeki yaw :))))
öpüyom canlar sizi ii geceler opuyorumnanaktan

Aynen canım, bu forum ve sizler oldukça bu işi hep devam ettiririz bence olumunekankayizsmile

Benimkisi tam tosun yaw boshayallersmile Gelince kim kime uyacak bakalım... Seninkisine maşallah aklinialirimsmile

Öptüüüüüüüüüüüüm

süprüsssss etceniz yanii ne kadann güzell :1hug: :1rolleyes: dinlenceği 1-2 gün çıkar gezersiniz guzum kaydirigubbakcemile2

ewet zuzucum iyiki warız biz Şeniz
inş. sana uyar canım ... bende öptüm hala gidemedik bu ellerden :jeyyar:

:)))) Çok güzel dertlenmişsin yasemincim yaw kaydirigubbakcemile3 Şeniz Tatlı rüyalar tekrardan canım. Bu sefer cidden kaçtım.

PRENSESCİM
gelirsen sana da tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

kizlarrr tatlilarrimm ben geldimmm biraz gec geldim firtinali gece diye film izledim aama begenmedim
bugunku menum
bi dilim cavdar peynirli omlet
ogle yogurt corbasi iki grisini
araogun bi avuc yer fistik kabuklu
aksam etli fasulye salata ve yogurt corbasi
gece bi activya sade bi elma bi avuc kabuklu yer fistuk

günaydın herkese....... bol yağmurlu soğuk bir günden merhaba....

sabah 2 dilim kızartılmış kepek ekmeğiyle bol yeşillik peynir,domates salatalık biberle greyfurt+portakal suyuyla kahvaltımı yaptım.....

bugün bizde tatile çıkıyoruz.... kayınvalidemlere gideceğiz......beni görünce kilo vermişin diyeceğini pek sanmıyorum en son kasımda görmüştü ozamanda 54 falandım....eltim en son eylülde görmüştü ozamanda 52-53 arasıydım......anlıcanız beni onure edecek,ay çok zayıflamışın dicek kimse yok.:sinifsinif:

Canim biz de annemlere gidiyoruz. En son 4 ay once gorusmustuk. Ben 2-3 kilo verdim, cok kizacak ve beni besiye cekecek..En azindan illa ki ye diye israr etmezler.Bosver onemli olan senin vucudunda degisiklikleri hissetmen. 100 gr gidince bile hissediyorum ben gobegimin biraz daha kuculdugunu.

tabi canım haklısın.... insan kendini daha iyi hissediyor kilo verince sıkılaşınca hemn tartıda görünce hemde kıyafetleri daha rahat üstüne olunca.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…