benimde yalan oldu ay sonu 53 olma :sinifsinif: geş olsun güç olmasın gözü doydu anacım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
benimde tam işte o saatlerde karnım acıkıyo buraya yazıyom saolsun kıslar beni doyuruyoo sempatiksalakcinni :roflol: kayınvalideni baya bi şaşırtcaksın desene :roflol:
bende ilk tanışmaya gittiğimde olduuğumdan daha kiloluydum son zamanlarda kilo almıştım -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: Delüüü kaydirigubbakcemile3 Bilmem mi o açlıklarını kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ben hiç kuru erik yemedim, ona da mı dadansam CADIARZU
:roflol: :roflol: Delüüü kaydirigubbakcemile3 Bilmem mi o açlıklarını kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ben hiç kuru erik yemedim, ona da mı dadansam CADIARZU
Bence en çok verdiğin kilonun etkisi vardır aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5
Ay zaten olay alışmak, alıştıysan ne mutlu sana :lepi: Ben o gün gofret yedim ya, sırf sana kötü örnek olduğumdan üzüldüm valla, bugün normalde hiç düşünmeden yiyeceğim kalorisi önemsiz şeyleri sırf seni düşündüğüm için yemedim yerimseniben
Cidden kilo vermenin en önemli sırrı akşam yemeğinden saklı, yeşil çayla birlikte olayı çözdün sen artık buyrunnnnnnnnn
Ay çok güzel yazmışsın valla delikafadulden Aynen dediğin gibi, sevgülü bi yana, kaynanaya göstermek ayrı bi zevkli olacak, çünkü beni en son hayatımın en kilolu halinde görmüşlerdi. 62 ya da 61 kilo sempatiksalakcinni Hem şaşırır hem de çok hoşuna gider zemuszemus
Bir ara 67 idim, normal tartıda hassas da 70 falanımdır herhalde, kiloyu geçtim işin kötüsü yine alt taraftaydı ehehe
42 beden giyiyordum işte kafamçokkarıştı
Ben de hiç sevmiyorum ne yalan söyliyim, o yüzden kalmamak için uğraşıyorum, neyse kaçıyım yavaştan gelirim yine
benimde yalan oldu ay sonu 53 olma :sinifsinif: geş olsun güç olmasın gözü doydu anacım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
bende ilk tanışmamda normaldim,nişanda daha zayıftım nişandan sonra ziyaretine bi gittim tam dobişkoydum =) bişey demedi ama gözlerinden anladım kaydirigubbakcemile3
içinden demiştir millet evlenince salar bizimki nişandan başladı sırnaşık şey
Ben tatlı meyveleri daha çok seviyom :ecrin_bebek: sırnaşık şeyben sewiyom canım incir bayıyo bazen çok tatlı geliyo erik hafif mayhoş hoşuma gidiyo yerimseniben
Ay yasemincim, ben yaz meyveleri seviyom diyom da, öyle hepsini değil... erik bile bi ilk çıktığında yerim bilmiyorumkismile Çok kötü besleniyordum ben, yazın kirazı falan da ilk çıktığında yiyorum, sonra sadece karpuz ve kavun yiyon meyve olarak. Ben meyve seviyim ya mafoldumbenanam tazesi çıktı için kurucekk-tatlicadiarzu-
hemide erik kilo vermede çok yardımcııııı
evet cnm şaşırtacağız herkesi aklinialirimsmile
bu arada bir az önce yaprak dökümüne baktım biraz ya o necla ne öyle ya incecik kağıt gibi resmen bunlar hiçbişi yemiyomu yaa nasıl yaşıyolar :uhm:
doru diyon canım mürdüm eriği bağırsaklarıda çalıştırıyo hem opuyorumnanaktananam tazesi çıktı için kurucekk-tatlicadiarzu-
hemide erik kilo vermede çok yardımcııııı
:1shok: Geçmiş olsun canım ya, tebrikler verdiğin kilolar için42 beden çokmuş yaw eyvahedigeldismile Kolay gelsin.
Gel seni bi öpem Şeniz Evet zuzum yaw, geç olsun kolay olsun sempatiksalakcinni Bizim ailede kalp rahatsızlıkları çok, o yüzden sevgülüme de dedim, sen gelince ben sana uymayam sen bana uy diye bugün. Yani geldikten sonra da kilo vermeye devam bayanssulusmile
Ben tatlı meyveleri daha çok seviyom :ecrin_bebek: sırnaşık şey
Ay yasemincim, ben yaz meyveleri seviyom diyom da, öyle hepsini değil... erik bile bi ilk çıktığında yerim bilmiyorumkismile Çok kötü besleniyordum ben, yazın kirazı falan da ilk çıktığında yiyorum, sonra sadece karpuz ve kavun yiyon meyve olarak. Ben meyve seviyim ya mafoldumben
:))) İncecik kağıt da yeni benzetme şekillerimizin arasına girdi desene kaydirigubbakcemile3 Sensewitch de bihter için, kadında yumruğum kadar popo var diyordu :)))
Kızlar muhabettinize doyum olmaz, ben yavaştan kaçıyorum. Yarın çok güzel bi olacak, tatlı rüyalar. opuyorumnanaktan
dulcineacım alış weriş falan yapcan mı kıs az kaldıya kawuşmaya planların falan varmı opuyorumnanaktan
doru diyon canım mürdüm eriği bağırsaklarıda çalıştırıyo hem opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan :1hug: bizdede kalp şeker tansiyon ne ararsan warbende o yüzden sporu ve bu yaşam tarzını dewam ettirmek istiyom allahtan benim guzuyla ters düşmüyos oda ben gibidir sporu yapmaya çalışıyo we öle yemek seçmez sebze çok sewer fast food kültürü de yok daha nolsun özledim yawyumu kıss :asigim:
Son 10 gün kalak alışveriş olayına başlıcam canım :kedi: Plan neyim yok valla zuzum. Ben gezmek istiyorum o dinlenmek... O annesi ve ben evde oturcaz artıkın sempatiksalakcinni Tek plan, onlar 16 sında geleceğini bilmiyo, havaalanına karşılamaya tek başıma gitcem, ordan onlara geçcez yerimseniben
Aynen canım, bu forum ve sizler oldukça bu işi hep devam ettiririz bence olumunekankayizsmile
Benimkisi tam tosun yaw boshayallersmile Gelince kim kime uyacak bakalım... Seninkisine maşallahaklinialirimsmile
Öptüüüüüüüüüüüüm
Ben tatlı meyveleri daha çok seviyom :ecrin_bebek: sırnaşık şey
Ay yasemincim, ben yaz meyveleri seviyom diyom da, öyle hepsini değil... erik bile bi ilk çıktığında yerim bilmiyorumkismile Çok kötü besleniyordum ben, yazın kirazı falan da ilk çıktığında yiyorum, sonra sadece karpuz ve kavun yiyon meyve olarak. Ben meyve seviyim ya mafoldumben
...........................................................................................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................................................................................................
bende öyle tatlı meyvaları severim genelde :kedi:
evelsi sene acayip erik yedim ve yaza formda girdim guclubacismile geçen sene erikler lezzetsiz geldii hiç beğenmedim laelaelaelaelae
bu hafta yeni dünya aldım ilk defa tam olarak lezzetiyle yedim cokacimcoook
birde çilek alıcaktım bir iki tattım pazarda saman gibiydiii:ecrin_bebek:
meyva seçmekte bir dert yaaaCADIARZU
canım iyi geceler opuyorumnanaktan
günaydın herkese....... bol yağmurlu soğuk bir günden merhaba....
sabah 2 dilim kızartılmış kepek ekmeğiyle bol yeşillik peynir,domates salatalık biberle greyfurt+portakal suyuyla kahvaltımı yaptım.....
bugün bizde tatile çıkıyoruz.... kayınvalidemlere gideceğiz......beni görünce kilo vermişin diyeceğini pek sanmıyorum en son kasımda görmüştü ozamanda 54 falandım....eltim en son eylülde görmüştü ozamanda 52-53 arasıydım......anlıcanız beni onure edecek,ay çok zayıflamışın dicek kimse yok.:sinifsinif:
Canim biz de annemlere gidiyoruz. En son 4 ay once gorusmustuk. Ben 2-3 kilo verdim, cok kizacak ve beni besiye cekecek..En azindan illa ki ye diye israr etmezler.Bosver onemli olan senin vucudunda degisiklikleri hissetmen. 100 gr gidince bile hissediyorum ben gobegimin biraz daha kuculdugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?