selam şekerler
ben geldiiiiiiiiiiiii
dün hiç evde değildim nöbet çıkışı biraz alışveriş neyin yaptım
3 günün sonunda evimdeyim özlemişim valla
hem zuzumuda çok özlemişim.
dün lives da kot denedim 30 beden oldu önceden 27-28 giyerdim hala çok yolum var
son 4-5 gündür
dürüm ohaoldumsmile
pide ohaoldumsmile
2 adet browni intense ohaoldumsmile
tereyağlı iskender ohaoldumsmile
patates kızartması ohaoldumsmile
1 bardak kola
yedim içtim ve bu sabah
54,7 çıktım şok oldum ohaoldumsmile
nasil yani yogun bi gece yivrumm;
yoksa 450 kalori mi yaktin
:roflol: :roflol: :roflol:
Bugun ben de dokuluyorum. Dun yaptigim sporlardan otururken bile canim aciyo.. O callan neymis oyle yaaaa..Canimi cikardi/ Bir de lastikli leslie bve pilatesle birlesince tam oldu....
canlarım nasılsınız benim işler cok yogunlaştı lsteyi yapamadım daha bugun foruma gırebıldım evde de yok ınternet kızmayın bana olurmu
selam herkese ....geçen salı tartılmıştım ..56 idim ..bugün itibari ile 54,8 im... :))) eşim 55te bırakacaktın gizli hedefin kaç diyor bana :))) bir iki hafta daha devam edeceğim ..ne kadar verirsem vereceğim ..ondan sonra bırakacağım inş.
Buarada 53 hedefli grup arkadaşlarım, benim için tren kaçtığından kuzunun peşine takıldım, hala kalbim sizinle)
Ben onu aksatmadan her gun yapiyorum. Eglenceli birsey cunku..Bu sabah kahvaltidan once nivea ile dinamik sabahlari denedim.O yuzden leslie yapmayacagim. Callan canimi okudu ama dun aksam.Dupeduz yamuldum... Zormus...Esim dun beni callan yaparken gordu. Bu da neyin nesi bir body building kaldi yapmadigin, ona da basla bari diye dalga gecti. Bir arada tae bo yapmistim da evde...
Hadi iskender yedin, pideyle durumu yemesydin. Napmissin sen. Kola zero muydu bari??
p
ee aşkolsun anchusa bi vermedin bana ebrunun linkini.
yok canım onları 1 günde yemedim.
pazar - pazartesi - salı - çarşamba
4 günde peyderpey yedim.
kola zero değildi ama 2 yudum aldım bıraktım zaten 1 bardaktan
Mesaj kutuna yolladim linki
Kola zero olunca arada bir kacamak yapiyroum ben de.Ama yalnizca hafta sonlari...
mesaj kutuna bak
kizlarrr tatlilarrimm ben geldimmm biraz gec geldim firtinali gece diye film izledim aama begenmedim
bugunku menum
bi dilim cavdar peynirli omlet
ogle yogurt corbasi iki grisini
araogun bi avuc yer fistik kabuklu
aksam etli fasulye salata ve yogurt corbasi
gece bi activya sade bi elma bi avuc kabuklu yer fistuk
günaydın herkese....... bol yağmurlu soğuk bir günden merhaba....
sabah 2 dilim kızartılmış kepek ekmeğiyle bol yeşillik peynir,domates salatalık biberle greyfurt+portakal suyuyla kahvaltımı yaptım.....
bugün bizde tatile çıkıyoruz.... kayınvalidemlere gideceğiz......beni görünce kilo vermişin diyeceğini pek sanmıyorum en son kasımda görmüştü ozamanda 54 falandım....eltim en son eylülde görmüştü ozamanda 52-53 arasıydım......anlıcanız beni onure edecek,ay çok zayıflamışın dicek kimse yok.:sinifsinif:
Dun yediklerim
1 adet kuru kayisi, Ceyrek fincan filtre kahve, 1 cay kasigi corek otu
Kahvaltidan once 50 dk nivea ile dinamik sabahlar cd si yapildi
Kahvalti: 1 adet salatalik
1 adet domates, 1 tutam maydanoz
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi
Biraz beyaz peynir
ara: Biraz beyaz leblebi
Ogle: Yemekten 45 dk once bir cay kasigi corek otu
1 tane cok minik, miniminnacik etli biber dolmasi
2 kasik ispanak yemegi
1 kasik yogurt
Ekmek yok
Ara:Bir avuctan fazlaca beyaz leblebi
Aksam yemeginden once yarim saat callan ve 50 dk pilates
Aksam:Bol yunan salatasi(yagsiz)
Yogurt
Taze fasulye
Aksam yemeginden sonra 2.5 saat kadar bazen tempolu bazen gezinti seklinde yuruyus..
Ara: Cafe latte (kucuk boy)
Ara: Portakal suyu (kucucuk boy, 2 portakala esitti))
selam şekerler
ben geldiiiiiiiiiiiii
dün hiç evde değildim nöbet çıkışı biraz alışveriş neyin yaptım
3 günün sonunda evimdeyim özlemişim valla
hem zuzumuda çok özlemişim.
dün lives da kot denedim 30 beden oldu önceden 27-28 giyerdim hala çok yolum var
son 4-5 gündür
dürüm ohaoldumsmile
pide ohaoldumsmile
1 bardak kola
yedim içtim ve bu sabah
günaydınlar herkeseeee
dün akşam leslienin fast 4 milini yaptım.birazda callana başlayım dedim ama pek ilerletemedim.kollarım falan fena ağrıdı nedense. ama alıştıracağım kendimi.
akşamda bir tabak mantarlı tavuk-yoğurt-salata üçlüsünden yedim.sonrada bir bardak katkısız köy sütü içtim.tabii tam yağlıydı.ohaoldumsmile
kızlar ya gece gece yazıcıyada sinir oldum siyah krtuş bitmişti doldurtmuştum yazılı için çıktı alıcam silik noktalar halinde çıkarıyo renkli kısmında sorun yok bi kaç renkli resimler wardı küçük bi tek onlar düzgün çıkmış(( anlayan varmı dilinden sorun ne tıkandımı acaba ama çalışıyodu doldurulan yerdemi bişi oldu acaba yaaa ?
Mesaj kutuna yolladim linki
Kola zero olunca arada bir kacamak yapiyroum ben de.Ama yalnizca hafta sonlari...
[
waaaww sen gerçekten hızlı kilo veriyorsun.
[/B]
son 4-5 gündür
dürüm ohaoldumsmile
pide ohaoldumsmile
1 bardak kola
yedim içtim ve bu sabah
Hızlı yazmaya bence gerek yok ama kuaförlük çok zevkli olur bence :lepi: Çok severim saçlarla uğraşmayı. bayanssulusmile
Koçluk cidden kilo verdiriyo :))) Kilo verdikçe daha da iyileşir vücudunun orantısı canım ama tabi sporu aksatmadan yapmak çok işe yarıyor. Sen de benim gibi evdesin genelde, o yüzden kahvaltıdan 1 buçuk 2 saat sonra yapmanı tavsiye ederim sporu. guclubacismile
kızlar selammmm! yaaa bu hafta işlerde bir hareket bir hareket 2 sn sizi okuyup motive olayım diyorum illa bişi çıkıyo o ara:1no2:
prensescim çok güzel menun. yer fıstğı yağlıdır ama bir avuç yedikten sonra zarar gelmez. zaten vücudumuzun onun içindeki yağa da ihtiyacı vardırkaydirigubbakcemile5
aa bugun burda hava çok güzel. hem güneşli hem ılık. tam bahar havasıhihoyyyt
çok güzel kahvaltı etmişsin canım. senin zaten her sabah içtiğin şu portakal greyfurt karışımına çok özeniyorum. insanı dinç hissettirir.
aklinialirimsmileherşeyden küçük küçük yiyorsun sen de. çok güzel menu canım tebrikler. beyaz leblebiye dikkat. isterse çok tehlikeli olabiliryasakkelime hmm latte çekti canım yaa.sen de benim gibi kahvekoliksin galiba...
netttin sen balkaymak ???böyle yersen tabi sığmazsın 27-28in içine. kaç günüdr işteymişsin ama artık spor yapma vakti geldi sankiiii?lmaz:
gunaydin klikcimm...
istikrarlı gidiyorsun sen, menulerini beğeniyorum çok. ayran çok yağlı olmasa iyiydi, en azından gündüz içmeye çalış canım.
netttin sen balkaymak ???böyle yersen tabi sığmazsın 27-28in içine. kaç günüdr işteymişsin ama artık spor yapma vakti geldi sankiiii?lmaz:
günaydın spatzcım.
teşekür ederim yorumun için. opuyorumnanaktan
ama ayran değilde süt içmiştim :asigim:
tamam sütüde gündüzleri içerim bundan sonra. :içelim:
aslında benim için 30 a sığmak bile mutluluk verici :1ninca:
hafta sonu seven hıll den keten pantolon aldım yaz için 38 beden ama biraz bol geliyor zemuszemus
ben bu gidişattan çok memnunum hihoyyyt
ve bugün plates, callan, leslie yapıcam inşallah amin. (yesa nerdesin)
bal kaymak deme ya bal kaymak ve sarelleyi ekmeğin arasına koyup yemiştim o geliyo aklıma böğğğgh kafamçokkarıştı
bu arada tickerimi gördünmü ? sırnaşık şey
ya kızlarrrr ya size bi sey danıscammm birazdan oriflame 'in bölgesel toparlama,sıkılasma ürünlerinden bi tanesini muhtemelen kalçaya yönelik olanını siparis vercemm biginiz var mı yaaa napsammm
kullananınız veya kullananlardan biseyler duyanınız kısacası bilgisi olan var mıııı
alsammı kiii almasam mı kiiii
annem bitki yağlarıma kızıp duruyo çok kötü kokuyo diyeee onlardan sürme bunlardan sür falan diyoo napcam bilemedim yaa lahana yagına da baslıycaktım ne güzel mayısta.
oriflame i daha arastırmadım netten vakit olmayınca forumda da vardı baslık ama bakamadım vakit yok yaa fena yogun geçiyooo ilk size soram dedim
ben onların faydasına hiç inanmıyorum. bi ara vichy'ninkini kullandım hiç bir işe yaramadı. selulit icin nivea kullandım o sanki biraz daha iyi geldi. ama yine de doğal yağların faydasına daha çok inanıyorum ben. kozmetiklerin güzel kokmasının sebebi içindeki milyon tane kimyasalbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?