50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dun yediklerim
1 adet kuru kayisi, Ceyrek fincan filtre kahve, 1 cay kasigi corek otu
Kahvaltidan once 50 dk nivea ile dinamik sabahlar cd si yapildi
Kahvalti: 1 adet salatalik
1 adet domates, 1 tutam maydanoz
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi
Biraz beyaz peynir
ara: Biraz beyaz leblebi

Ogle: Yemekten 45 dk once bir cay kasigi corek otu
1 tane cok minik, miniminnacik etli biber dolmasi
2 kasik ispanak yemegi
1 kasik yogurt
Ekmek yok
Ara:Bir avuctan fazlaca beyaz leblebi
Aksam yemeginden once yarim saat callan ve 50 dk pilates
Aksam:Bol yunan salatasi(yagsiz)
Yogurt
Taze fasulye
Aksam yemeginden sonra 2.5 saat kadar bazen tempolu bazen gezinti seklinde yuruyus..
Ara: Cafe latte (kucuk boy)
Ara: Portakal suyu (kucucuk boy, 2 portakala esitti))

Son düzenleme:
selam şekerler
ben geldiiiiiiiiiiiii
dün hiç evde değildim nöbet çıkışı biraz alışveriş neyin yaptım
3 günün sonunda evimdeyim özlemişim valla
hem zuzumuda çok özlemişim.
dün lives da kot denedim 30 beden oldu önceden 27-28 giyerdim hala çok yolum var

son 4-5 gündür
dürüm ohaoldumsmile
pide ohaoldumsmile
2 adet browni intense ohaoldumsmile
tereyağlı iskender ohaoldumsmile
patates kızartması ohaoldumsmile
1 bardak kola

yedim içtim ve bu sabah
54,7 çıktım şok oldum ohaoldumsmile

Hadi iskender yedin, pideyle durumu yemesydin. Napmissin sen. Kola zero muydu bari??

günaydınlar herkeseeee
dün akşam leslienin fast 4 milini yaptım.birazda callana başlayım dedim ama pek ilerletemedim.kollarım falan fena ağrıdı nedense. ama alıştıracağım kendimi.
akşamda bir tabak mantarlı tavuk-yoğurt-salata üçlüsünden yedim.sonrada bir bardak katkısız köy sütü içtim.tabii tam yağlıydı.ohaoldumsmile

nasil yani yogun bi gece yivrumm;

yoksa 450 kalori mi yaktin

:roflol: :roflol: :roflol:

pepppeeeeeeer
kocası pazartesiden beridir dün gördüm ancak
2 gündür hastanedeydim
nöbette
dünde çarşı pazar dolaştım
ondan canım çıktı
yanlış anlaşılma olmasıııııııııııın.

Bugun ben de dokuluyorum. Dun yaptigim sporlardan otururken bile canim aciyo.. O callan neymis oyle yaaaa..Canimi cikardi/ Bir de lastikli leslie bve pilatesle birlesince tam oldu....

spor yapmak çok eğlenceli birşey ya değilmi canım. yaşasın spor kardeşliği hihoyyyt

canlarım nasılsınız benim işler cok yogunlaştı lsteyi yapamadım daha bugun foruma gırebıldım evde de yok ınternet kızmayın bana olurmu

her gelene zorla ticker yaptırıyoruz ordan bakıyoruz canım kimin kaç kilo verdiğine

waaaww sen gerçekten hızlı kilo veriyorsun.

Buarada 53 hedefli grup arkadaşlarım, benim için tren kaçtığından kuzunun peşine takıldım, hala kalbim sizinle )

hayıııııııııııııır
vazgeçmek yoooooooooook
53 olalımda küsüratı önemli değil 53,9 olalım yeterki
benim 800 gr kaldı hedefe minimumundan.

ee aşkolsun anchusa bi vermedin bana ebrunun linkini.

Hadi iskender yedin, pideyle durumu yemesydin. Napmissin sen. Kola zero muydu bari??

yok canım onları 1 günde yemedim.
pazar - pazartesi - salı - çarşamba
4 günde peyderpey yedim.
kola zero değildi ama 2 yudum aldım bıraktım zaten 1 bardaktan

Mesaj kutuna yolladim linki
Kola zero olunca arada bir kacamak yapiyroum ben de.Ama yalnizca hafta sonlari...

kızlar selammmm! yaaa bu hafta işlerde bir hareket bir hareket 2 sn sizi okuyup motive olayım diyorum illa bişi çıkıyo o ara:1no2:

prensescim çok güzel menun. yer fıstğı yağlıdır ama bir avuç yedikten sonra zarar gelmez. zaten vücudumuzun onun içindeki yağa da ihtiyacı vardırkaydirigubbakcemile5

aa bugun burda hava çok güzel. hem güneşli hem ılık. tam bahar havasıhihoyyyt
çok güzel kahvaltı etmişsin canım. senin zaten her sabah içtiğin şu portakal greyfurt karışımına çok özeniyorum. insanı dinç hissettirir.

aklinialirimsmileherşeyden küçük küçük yiyorsun sen de. çok güzel menu canım tebrikler. beyaz leblebiye dikkat. isterse çok tehlikeli olabiliryasakkelime hmm latte çekti canım yaa.sen de benim gibi kahvekoliksin galiba...

netttin sen balkaymak ???böyle yersen tabi sığmazsın 27-28in içine. kaç günüdr işteymişsin ama artık spor yapma vakti geldi sankiiii?lmaz:

gunaydin klikcimm...
istikrarlı gidiyorsun sen, menulerini beğeniyorum çok. ayran çok yağlı olmasa iyiydi, en azından gündüz içmeye çalış canım.

doldurma kartuşlarda genelde öyle riskler olur
kullandıkça düzelebilir
ya da banyoya gir, damladığında leke olacak şeyleri ortadan kaldır.
kartuşun boya çıkan kısmı aşağı gelecek şekilde sallarsan düzelebilir canım
ama dikkat et üstüne sıçramasın

Mesaj kutuna yolladim linki
Kola zero olunca arada bir kacamak yapiyroum ben de.Ama yalnizca hafta sonlari...

teşekkür ederim canımcım sağol
bende yılda 1 içiyorum pek aram yok zaten.
kendim hiç almam

[

waaaww sen gerçekten hızlı kilo veriyorsun.
[/B]

sağolasın ..darısı isteyen herkesin başına ..gerçi bu haftasonu abanta bir kaçamak yapacağız eşimle ..otel de açık büfe imiş.nefsimi köreltip haftasonu istediklerimi yiyeceğim valla ...haftabaşı tekrar diyete devam ..haftasonu diyete ara verip hafta başı başlayınca daha ii kilo veriliyor ...metabolizma dumura uğruyor da ondan ..arda şaşırtmak lazımki birden afallasın ..sonra da gitsin kilolar ....bu hafta ben de hayret ettim doğrusu nasıl verdim diye ..çünkü kilo vermem yavaşlamıştı önceki haftalar ..sanırım geçen haftasonu diyete ara vermem çok etkili oldu ..vucut haftasonu diyeti bırakıp yersen fazla yemeye alışıyor .hafta başı tekrar yemeyi azaltınca kilolar daha kolay gidiyor galiba onu anladım ...bu ara spor işini çok azalttım ..kilo verdiğimi görünce nasılsa veriyorum yapmayayım bari moduna mı girdim ne ..neyse artık hayırlısı ..hedefim zaten 55 ti ona ulaştım çok şükür..bundan sonra kasmayacağım eskisi gibi ..kilomu korumak bile yeter artık inş...

tam benim yemek istediklerimi yazmışsın yaaa...... kaydirigubbakcemile3senağlama of anam offf :icecream:

ayy aslında çok iyi oluyodu öyle.ilk zamanlarda tibeti sabah yaparken ne güzel oluyodu.

hzı yazmayı adliye sınavlarına girersem dye baslıycam canım saçla oynamayı bende çok seviyorum insallah güzel güzel sekiller vermeyi ögrenirim:)

canıum bu arada callanı 2 gündür yapıyodum ben ama dün yapmadım yine bugün yapsam dün yapmadıgım için çok kaybım olmusmudur sence?

günaydın spatzcım.
teşekür ederim yorumun için. opuyorumnanaktan
ama ayran değilde süt içmiştim :asigim:
tamam sütüde gündüzleri içerim bundan sonra. :içelim:

netttin sen balkaymak ???böyle yersen tabi sığmazsın 27-28in içine. kaç günüdr işteymişsin ama artık spor yapma vakti geldi sankiiii?lmaz:

aslında benim için 30 a sığmak bile mutluluk verici :1ninca:
hafta sonu seven hıll den keten pantolon aldım yaz için 38 beden ama biraz bol geliyor zemuszemus
ben bu gidişattan çok memnunum hihoyyyt
ve bugün plates, callan, leslie yapıcam inşallah amin. (yesa nerdesin)
bal kaymak deme ya bal kaymak ve sarelleyi ekmeğin arasına koyup yemiştim o geliyo aklıma böğğğgh kafamçokkarıştı
bu arada tickerimi gördünmü ? sırnaşık şey

ya kızlarrrr ya size bi sey danıscammm birazdan oriflame 'in bölgesel toparlama,sıkılasma ürünlerinden bi tanesini muhtemelen kalçaya yönelik olanını siparis vercemm biginiz var mı yaaa napsammm

kullananınız veya kullananlardan biseyler duyanınız kısacası bilgisi olan var mıııı

alsammı kiii almasam mı kiiii

annem bitki yağlarıma kızıp duruyo çok kötü kokuyo diyeee onlardan sürme bunlardan sür falan diyoo napcam bilemedim yaa lahana yagına da baslıycaktım ne güzel mayısta.

oriflame i daha arastırmadım netten vakit olmayınca forumda da vardı baslık ama bakamadım vakit yok yaa fena yogun geçiyooo ilk size soram dedim

günaydın spatzcım.
teşekür ederim yorumun için. opuyorumnanaktan
ama ayran değilde süt içmiştim :asigim:
tamam sütüde gündüzleri içerim bundan sonra. :içelim:

ay canım kusura bakma, herkese yetişeyim diye yarım yamalak okumuşum demekki:kedi:

38 bedenin bol gelmesi ne güzel birşeyopuyorumnanaktan hepimiz 36ya sığmak istiyoruz galiba ? diğer topictekiler bize ne kadar gıcık olsa haklılarkaydirigubbakcemile3

ben onların faydasına hiç inanmıyorum. bi ara vichy'ninkini kullandım hiç bir işe yaramadı. selulit icin nivea kullandım o sanki biraz daha iyi geldi. ama yine de doğal yağların faydasına daha çok inanıyorum ben. kozmetiklerin güzel kokmasının sebebi içindeki milyon tane kimyasalbilmiyorumkismile

çok çok dogru diyorsun canım yaa iste kötü kokuyo diye annemle çatısıyorum birz. neyse bundan sonra odamda sürmiyim gidip çatı katında süreyim bende yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…