50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağoasın canım cevabın için. ben yine biberiye kekik vs yağlarıma devam edeyim bakalım onların faydası oladugu kesin hem simdilik paramı carcur etmiyim zaten oda parfümlerini ve svı sabunlarını falan siparis ettim oda parfümü çok hos kokuyodu insallah çok agır olmaz

yaa canım bende su sureklı reklamı cıkan krem var ya ısım solemıyeyım almıstım duzenlı kullanamıyrm ama cokda bır faydası olmuo bence o sıra psıkolojımı duzeltmıstı o kadar para verıp alacagına onların ıcındede bızım kullndıgımız yaglardan var daha saglıklı sekilde katkı maddesı olmadan yağlarını sur. bu tur kremlerde falanda onemlı olan masaj yukarıya dogru masaj yaparak sur yağları.

selam herkese....sanırm tatil havasına girilmiş bile kimsecikler yok.........

ara olarak 1 elma yarım çay bardağı süt bir dilim börek ve 2 sarma yedim.... ( araya bak araya yemek gibi olmuş:sinifsinif:)

öğle yeşillikli yoğurtlu makarna salatası yarım porsiyon, 1 elma - öğleden yarım saat sonra falanda 1 tane elmalı kurabiye yedim.......

hay maşşallah
işte sahalarda görmek istediğimiz şule bu

bulunşunca callanmı yaparız yoksa pasta börekmi yeriz bilemem artıkın

Sen kemikliymişsin ama canım, orantılı işte ne güzel.

Yiyelim kuzum, istanbulda buluşursanız bana da haber verin, hadi iyi eğlenceler çok öpüyorum Şeniz

he biz yesacımla buluşcaz ama istanbulda değil
keşke istanbulda buluşsak sen olsan, dulcicim olsa, lingu olsa, anchusa olsa. olsa da olsa. herkes olsa.

Lachesis senin boyun ile kilon arasındaaa 12 kilo varr ve sen rejim yapıyosun aferin aferin
benim boyumla kilom arasında sadece 7 kilo var delikafadulden

benim sadece ve sadece 3,5 kilo var dua edin siz yine

ooo gün var sanırım okulda.

ooo gün var sanırım okulda.

sorma yaa gene kermes vardı okulda......normalde ben inmiyorum kermesin olduğu yere......bir şey almamak için bu sefer eşim almış gelmiş dayanamdım yedim.....lmaz:

ayyy 1.5 kilo vermişim sabah tartıldımmm :) hihoyyyt
bu alttaki kilo çizergesini nasıl değiştiriyorum ?

Kizlar bugun yediklerim
Uyaninca:1 adet kuru kayisi ve bir bardak cay
Kahvalti: 1 dilim tam tahilli kizarmis ekmek
Bir tutam maydanoz
Yarim domates
Yarim salatalik
Biraz beyaz penir
Kahvaltilik ezme

Ara: Azicik beyaz leblebi
(Sayilir mi bilmem ama anneme ilk defa diyabetik kurabiye yaptim. Onun kasiklarini yaladim bir de arada, o yuzden leblebiyi azicik yedim)

Ogle: 1 tane etli biber dolmasi
Yarim domates
Yarim salatalik
Yogurt
1 tane kurabiye

diyabetik kurabiyemi yaptın biz de aslında öyle şeyler yesek
daha iyi en azından şekersiz yemiş oluruz
nasıl oldu peki tadı güzelmiydi
annen Diabetes Mellitus hastasımı geçmiş olsun canım.

ayyy 1.5 kilo vermişim sabah tartıldımmm :) hihoyyyt
bu alttaki kilo çizergesini nasıl değiştiriyorum ?

ne güzel bir haber
süpersin tatlım
sık kullanılanlara eklediysen ve şifreni biliyorsan ordan değiştirebilirsin
ama bilmiyorsan yeniden yap

diyabetik kurabiyemi yaptın biz de aslında öyle şeyler yesek
daha iyi en azından şekersiz yemiş oluruz
nasıl oldu peki tadı güzelmiydi
annen Diabetes Mellitus hastasımı geçmiş olsun canım.

evet canim annem seker hastasi. Biz ne zaman kek kurabiye yapip yesek birsey yiyemiyor , yalnizca bakiyor diye uzuluyordum. Bu sefer kurabiyeyi tatlandirici kullanarak yaptim. cok da guzel oldu.

ya bu callanda pelvisi kaldırmak diyor kalça hareketi yaparken o nasıl olacak......

Hic sorma bana...callan yaparken kendimi cok komik ve beceriksiz hissediyorum..saskin saskin bakiyorum ne yapiyor bunlar diye

neyseki tek ben değilmişim...... ben bunlarla cebelleşirken.eşimde karşıma geçip gülüyor..... delikafadulden

evet canim annem seker hastasi. Biz ne zaman kek kurabiye yapip yesek birsey yiyemiyor , yalnizca bakiyor diye uzuluyordum. Bu sefer kurabiyeyi tatlandirici kullanarak yaptim. cok da guzel oldu.

afiyet olsun annene canım
ellerine sağlık kızının

ya bu callanda pelvisi kaldırmak diyor kalça hareketi yaparken o nasıl olacak......

dansöz gibi kıvırdığı hareketmi acaba?

@herkes
saçlarım şu anda bal köpüğü ve açık kumral arası bir tonda 6-7 aydır boyamıyorum
şimdi palette dore sarı ve açık kumral aldım ikisini karıştırıp yapacağım nasıl olur acaba?

ne güzel bir haber
süpersin tatlım
sık kullanılanlara eklediysen ve şifreni biliyorsan ordan değiştirebilirsin
ama bilmiyorsan yeniden yap

trufcıım teşekkürler bişiler yaptım ama bi terslik var kilom kayboldu :)
ama şikayetçi diilim :) gördükçe sinirim bozuluyodu ii oldu sempatiksalakcinni

Ben saclarimi boyamiyorum. Anlamam renklerden o yuzden, yardimci olamayacagim. Ama acik tenlisin yakisir acik renkte sana
bencede dansoz gibi kivirttigi hareket...

neyseki tek ben değilmişim...... ben bunlarla cebelleşirken.eşimde karşıma geçip gülüyor..... delikafadulden

Yok yok. ben bir de kendimi elastik sanirdim. Odun gibi oldugumu hissettim callanda..sanki kollarim falan yamuk, yaptigim hicbirsey vucuduma yakismiyor gibi...BEnim esim de guluyor. Gecen gece yapiyordum obur odada, gelmis kapidan bana bakiyor farketmedim bana. Bir de kis kis guluyor. Bir callan in eksikti tam oldu dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…