trufcıım teşekkürler bişiler yaptım ama bi terslik var kilom kayboldu :)
ama şikayetçi diilim :) gördükçe sinirim bozuluyodu ii oldu sempatiksalakcinni
Ben saclarimi boyamiyorum. Anlamam renklerden o yuzden, yardimci olamayacagim. Ama acik tenlisin yakisir acik renkte sana
bencede dansoz gibi kivirttigi hareket...
ayyy 1.5 kilo vermişim sabah tartıldımmm :) hihoyyyt
bu alttaki kilo çizergesini nasıl değiştiriyorum ?
ya bu callanda pelvisi kaldırmak diyor kalça hareketi yaparken o nasıl olacak......
@herkes
saçlarım şu anda bal köpüğü ve açık kumral arası bir tonda 6-7 aydır boyamıyorum
şimdi palette dore sarı ve açık kumral aldım ikisini karıştırıp yapacağım nasıl olur acaba?
Yok yok. ben bir de kendimi elastik sanirdim. Odun gibi oldugumu hissettim callanda..sanki kollarim falan yamuk, yaptigim hicbirsey vucuduma yakismiyor gibi...BEnim esim de guluyor. Gecen gece yapiyordum obur odada, gelmis kapidan bana bakiyor farketmedim bana. Bir de kis kis guluyor. Bir callan in eksikti tam oldu dedi..
Bu saate kadar yediklerim :
sabah : 1 domates-1 salatalık-1 k.k. beyaz peynir-3 s.zeytin-2 dilim çavdar ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : yarım avuç beyaz leblebi-kuru üzüm karışımı
öğle : 1 tabak mantarlı tavuk-3 kaşık pilav-1 tabak kıvırcık,soğan ve mısırlı salata
ara : 1 tane kremalı bisküvi
birde 1 lt su içtim.
@ lachesisim 6 saat boyunca kuaförde mahsur kalınca boya için bi daha gitmem dedim
o günder beridir gitmiyorum gitmem de
saç kesimini bile kendim yapmak istiyorum ama işte onu beceremem diye korkuyorum
kufördeykende çok tedirginim asla istediğim gibi birşey yapmıyorlar
zaten iyi kuaför yok buralarda
istanbul bu konuda çok iyi kesinlikle
Selam herkese opuyorumnanaktan
Tebrikler canım çok sevindim hihoyyyt
mısır dedin de canım bardak mısır çekti heee...hem de deli çekti ..aşeren kadınlar gibi oldum hee ...az kaldı haftasonunu bekliyorum diyeti bozmak için inş. ozaman yiyeceğim mısırımı :icecream::icecream:
@ lachesisim 6 saat boyunca kuaförde mahsur kalınca boya için bi daha gitmem dedim
o günder beridir gitmiyorum gitmem de
saç kesimini bile kendim yapmak istiyorum ama işte onu beceremem diye korkuyorum
kufördeykende çok tedirginim asla istediğim gibi birşey yapmıyorlar
zaten iyi kuaför yok buralarda
istanbul bu konuda çok iyi kesinlikle
saol tatlım 2 katını sen verirsin inşallah :)
aaa,yani benim salata diyetimi zedelemiş mi oldu kafamçokkarıştı
valla ben diyette mısr tüketmiyorum ...sürekli yersen sakıncalı galiba ama arada yersen sorun olmaz sanırım ...
kafamçokkarıştı
bir de ben bi başına oturursam bi kilo mısır yerim galiba ondan da yemiyorum kaydirigubbakcemile3
Hımmm ... ya bende çok yemiyorum zaten. ama bende senin gibi haşlanmış mısıra bayılırım. yaz gelince pazardan alıp haşlarım her yaz. valla diyetime zarar versede pazarda satılmaya başlayınca ben yine alıp haşlayıp afiyetle yemeyi düşünüyorum.
en büyük zevkim haşlanmış mısır yemektir. cokacimcoook
ben bardak mısırlara bayılıyorum yaaa ...:icecream:
evet onlarda çok güzel ama onlar yağlı bir sosla tatlandırılıyor bildiğim kadarıyla
bir sürü sos var ..nasıl isterser öyle yapıyorlar ..tamamen sade yağsız istersen öyle de yapıyorlar ....of anam offf aşeren kadınlar gibi oldum yine iimi :roflol:
bir sürü sos var ..nasıl isterser öyle yapıyorlar ..tamamen sade yağsız istersen öyle de yapıyorlar ....of anam offf aşeren kadınlar gibi oldum yine iimi :roflol:
boyayı yaptım bekliyorum bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?