50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trufcıım teşekkürler bişiler yaptım ama bi terslik var kilom kayboldu :)
ama şikayetçi diilim :) gördükçe sinirim bozuluyodu ii oldu sempatiksalakcinni

topu topu 3,5 kilon kalmış verecek görmüş olduk biz de

Ben saclarimi boyamiyorum. Anlamam renklerden o yuzden, yardimci olamayacagim. Ama acik tenlisin yakisir acik renkte sana
bencede dansoz gibi kivirttigi hareket...

teşekkür ederim canım
eşin sporcu kadın bulmuş daha ne istiyo

Bu saate kadar yediklerim :
sabah : 1 domates-1 salatalık-1 k.k. beyaz peynir-3 s.zeytin-2 dilim çavdar ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : yarım avuç beyaz leblebi-kuru üzüm karışımı
öğle : 1 tabak mantarlı tavuk-3 kaşık pilav-1 tabak kıvırcık,soğan ve mısırlı salata
ara : 1 tane kremalı bisküvi
birde 1 lt su içtim.

Selam herkese opuyorumnanaktan

ayyy 1.5 kilo vermişim sabah tartıldımmm :) hihoyyyt
bu alttaki kilo çizergesini nasıl değiştiriyorum ?

Tebrikler canım çok sevindim hihoyyyt

ya bu callanda pelvisi kaldırmak diyor kalça hareketi yaparken o nasıl olacak......

Canım sonlara doğru pelvic cepçesi diye bir hareket var, orda çok güzel gösteriyor nasıl kaldırılacağını.

Ben de pek evde boyamıyorum, tutturamıyorum Ama güzel olur sanırımç

kaydirigubbakcemile3 Benimki de yapıyordu aynı şeyi ama artık vücudum da alıştı eşim de, callanetics'ini yaptın mı diye soruyor:)
baya garip hareketler var, işte hiç kullanmadığımız kaslara yönelikler ya ondan herhalde, ama etkili. Alışır vücudun zamanla, ben esnemeleri hala yapamıyorum ama, o yüzden geçiyorum onları, o kadar da esnemeyeyim napıyım:)

@ lachesisim 6 saat boyunca kuaförde mahsur kalınca boya için bi daha gitmem dedim
o günder beridir gitmiyorum gitmem de
saç kesimini bile kendim yapmak istiyorum ama işte onu beceremem diye korkuyorum
kufördeykende çok tedirginim asla istediğim gibi birşey yapmıyorlar
zaten iyi kuaför yok buralarda
istanbul bu konuda çok iyi kesinlikle

mısır dedin de canım bardak mısır çekti heee...hem de deli çekti ..aşeren kadınlar gibi oldum hee ...az kaldı haftasonunu bekliyorum diyeti bozmak için inş. ozaman yiyeceğim mısırımı :icecream::icecream:

Ben kendi sacimi kendim kestim yillarca.. tutuyordum uclarini onume getirip makasla kesiyordum. Zaten modeli falan da yok.duz sac iste... Turkiyeye geldim artik gitsem iyi olacak kuafore...Sen hangi sehirdeydin???

Son düzenleme:

Ay ben de hiç sevmem kuaförleri, saçlarımı bundan sonra hep koyu renk kullanıp kendim boyamayı düşünüyorum. Ama öyle renk kaarıştırma tutma falan anlamıyorum, kutudaki resme göre alırım artık:) Aslında buradaki saç bölümünde baya bu işenler var onlara danışmak lazım tatlışım.

saol tatlım 2 katını sen verirsin inşallah :)

İnşallah kuzum Şeniz

herkese selam belkı 1 haftadır kımseyı ne takıp edebıldım nede kendım bırseyler yazabıldım cok yogun calısıyordum....aksam haberlerde gordum zayıflama hapından bır tane kız olmus.bende demıstım ya acai aldım dıye hemen onu bıraktım cok korktum ıcen varsa bıraksın lmaz:arkadaslar herseyın dogalı sporunu yap zayıfla yaaaaaaaaaaaaaa

aaa,yani benim salata diyetimi zedelemiş mi oldu kafamçokkarıştı

valla ben diyette mısr tüketmiyorum ...sürekli yersen sakıncalı galiba ama arada yersen sorun olmaz sanırım ...
kafamçokkarıştı

bir de ben bi başına oturursam bi kilo mısır yerim galiba ondan da yemiyorum kaydirigubbakcemile3

Hımmm ... ya bende çok yemiyorum zaten. ama bende senin gibi haşlanmış mısıra bayılırım. yaz gelince pazardan alıp haşlarım her yaz. valla diyetime zarar versede pazarda satılmaya başlayınca ben yine alıp haşlayıp afiyetle yemeyi düşünüyorum.
en büyük zevkim haşlanmış mısır yemektir. cokacimcoook

ben bardak mısırlara bayılıyorum yaaa ...:icecream:

evet onlarda çok güzel ama onlar yağlı bir sosla tatlandırılıyor bildiğim kadarıyla

bir sürü sos var ..nasıl isterser öyle yapıyorlar ..tamamen sade yağsız istersen öyle de yapıyorlar ....of anam offf aşeren kadınlar gibi oldum yine iimi :roflol:

slm kızlar bı kac once burdaydım ama dıyetı bırakmak zorunda kaldım sımdı yenıden baslayacagım kılom 53.8 aynı bu surecte kılo almamayı basardım havalarda ısındı yuruyusede baslayacammmmmm yarından ıtıbaran baslıormmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…