boyayı yaptım bekliyorum bakalım nasıl olacak
slm kızlar bı kac once burdaydım ama dıyetı bırakmak zorunda kaldım sımdı yenıden baslayacagım kılom 53.8 aynı bu surecte kılo almamayı basardım havalarda ısındı yuruyusede baslayacammmmmm yarından ıtıbaran baslıormmmmmm
ayy inşallah güzel olur canımopuyorumnanaktan
ya bende sacımı bal kopugu gıbı bısey ıstedım gecen hafta yaptırdım koyu sarı dore fln bıseylerı karıstırdı acıp boyadılar ama ben koyu ıstemıstımsarısıın oldum resmen kımı yakısmıs dıoo kımı soluk durdun dıoo vallaa seytan kahve tonlarına dön dıoooooohaoldumsmile
Kızlar dışarı çıkıp alışveriş yapmam lazım çıkamıyorum acaip bir halsizlik ve yorgunluk var üstümde, napsam yarın mi çıksam
alacağın acil birşey yoksa sonra çık
hem eşin de yok.
boşver yarın çık.
Kızlar ben akşam ne yesem sizce menümü yazıyım
Sabah geç kalktım o yüzden
önce çörek otu
sonra mantı yedim.
Arada 2 ceviz 2 kuru kayısı
Arada muz yedim.
Akşam ne yesem kahvaltı yapıcaktım da evde ekmek yok, yoğurt falan yesem nasıl olur?
Trufu resimlerle baştan çıkaramadım, biraz tatlıları ağzına sokup mu olaya el atcan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Öptüm seksi cimcimem aklinialirimsmile.
zaten çıktıda alamadım yazılı için ''çarpasım geldi'' alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 yesa nerelerdeki yaw :))))
öpüyom canlar sizi ii geceler opuyorumnanaktan
ve bugün plates, callan, leslie yapıcam inşallah amin. (yesa nerdesin)şey[/B]
bulunşunca callanmı yaparız yoksa pasta börekmi yeriz bilemem artıkın
he biz yesacımla buluşcaz ama istanbulda değil
keşke istanbulda buluşsak sen olsan, dulcicim olsa, lingu olsa, anchusa olsa. olsa da olsa. herkes olsa.a.
sorma yaa gene kermes vardı okulda......normalde ben inmiyorum kermesin olduğu yere......bir şey almamak için bu sefer eşim almış gelmiş dayanamdım yedim.....lmaz:
a
@herkes
saçlarım şu anda bal köpüğü ve açık kumral arası bir tonda 6-7 aydır boyamıyorum
şimdi palette dore sarı ve açık kumral aldım ikisini karıştırıp yapacağım nasıl olur acaba?
slm kızlar bı kac once burdaydım ama dıyetı bırakmak zorunda kaldım sımdı yenıden baslayacagım kılom 53.8 aynı bu surecte kılo almamayı basardım havalarda ısındı yuruyusede baslayacammmmmm yarından ıtıbaran baslıormmmmmm
s
bu arada saçlarımla ilgili işlem bitti
tahmin ettiğim bir renk oldu
hafif kızılımsı bal köpüğü karışımı bir renk oldu sanırım yüzüme de gitti.
anammmm icimi okudun canim yaaaaa kaydirigubbakcemile3 o kadar resim gonderdim tik demedi artik el atmam lazim benim bu ise süprizzzzz
anammmmmm yirimmm linguisticim yaaa disardaydim tatli yedim ama benimde tatliya carpasim geldi omrumde bu kadar dandik tatli gormedim yaaa sacma sapan bi sey hic zevk almadim yerken -tatlicadiarzu-
hay masallah bebeeem yaa yap tabii yakisir sana -tatlicadiarzu- offf ben cok yorgunum bundan sonra persembeleri cocuklari yuzme kursuna goturuyoruz onlar yuzdu ben yoruldum deli miyim neyim yaaa resmen carpti beni havuz -tatlicadiarzu-
canim ne callani yaaaaaa pasta yicezz ohhh mis gibi en kalorisi hangisiyse ondan hem de Şeniz keske yaa topluca bulussak ama kim bilir o da olur belki sengözlerimebaksanab
canim sizin okulun kermesi de hic bitmiyor yaaaa hay masallah valla alkisalkisalkis
canim bizim bulusmaya mi hazirlaniyorsun -tatlicadiarzu-
ANAMMMMMMMMMMMM AYLARIN BIRINCISI SEVGI GERI DONMUS canim yaaa hem de ayni donmussun artik zor tutariz biz seni laelaelaelaelae
amaninnn foto isteriz foto isteriz -tatlicadiarzu-
vicdan azabından ölüyorum ..yarın taitl malum ..3 gün diyeti bozacağım ..ama bugün kaçamak yaptım ... bugün yediklerimi yazayım da çokmu abarttım acep bir fikir verin ...çok iradeli biriyimdir asla diyeti bozmam ne olursa olsun ama ayda bir bozuyorum işte vicdanım sızlıyor sinir oluyorum ..başak burcuyumya ondan sanırım ..aşırı mükemmeliyetçilik malum(((
bugün yediklerim ..
sabah : 1 kase yoğurdun içine salatalık haşlanmış bir adet patates dereotu semizotu nane katıp bir güzel yedim ..hem sabahları ii geliyor hem de tok tutuyor ..
ara 1elma 1 adet salatalık
öğlen tavuk ızgara salata
ara 1 elma
akşam 4 gibi 1 kase yoğurt
..normalde 4 gibi birşey yemediğimden akşam bir şey yiyesim gelmedi ..tatlı krizim tuttu gittim hazır profiterol aldım ..kaselerde oluyorya onlardan..içinde iki tane profiterol vardı ( kaçamağım bu ) yanında da 2si bir arada kahve içtim ...
ama profiterol yediğim için vicdan azabım had safhada((((((((((
sadece yoğurt olmaz canım
başka alternatifler bul ekmek yeme gündüz mantı yemişsin
bu arada saçlarımla ilgili işlem bitti
tahmin ettiğim bir renk oldu
hafif kızılımsı bal köpüğü karışımı bir renk oldu sanırım yüzüme de gitti.
:çok üzgünüm: ayy haberlerde izledim bi kız zayıflama ilacı yüzünden ölmüüş
bende kullanayım diodum
aman haaa sakın ..kendi kendine sporla zayıflaman en güzeli ..o ilaçların içinde bin türlü kimyasal oluyor ..insanlar herşeyin kolayına kaçmak istedikleri için hemen hapa yöneliyorlar ..herşeyin en güzeli doğal olanıdır ..sen de doğal yoldan zayıflamayı tercih et bence ...
ben cesaret edip te bu hapları kullanamam valla...günde 2 saat spor yaparım ona razıyım ama hap kullanmam ..
zaten başıma ne geldiyse doğum kontrol hapından geldi..o yüzden haplara karşıyım ve gıcığım var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?