50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç kilosun boyun kaç ..

pullu biberli yoğurt yedim baya, dışarı çıktım, marketten önce koçtaşa uğrayıyım masa örtüsü bakayım dedim, orda halı ve başka şeylerde gördüm, onları alınca markete uğrayamadım tabi, halıyı taşırken kollarım ağrıdı, sonra eve gelince halıyı denedim, deneyince mutfak camları gözüme battı, onları sildim ama pek iyi olmadı galiba yetişemedim canım çıktı, normalde eşim siliyordu ben uzanamıyorum, malum bir de 10.ncu kat. Halsizim derken neler yaptım, şimdi de yorgunluktan ellerim titriyor:)

sen hakkatten tam başaksın, bir profiteroldan bişey olmaz yahu, rahat ol..

:çok üzgünüm: ayy haberlerde izledim bi kız zayıflama ilacı yüzünden ölmüüş
bende kullanayım diodum

yaa yaa, cıs onlar cıs.

ay kuzum kıyamam, geçmiş olsun, fıtık çıkarsa da üzülme, artık mikro cerrahi ile çok basit ameliyatı. :teselli:

Ne olsun kuzum bildiğin gibi, inşallah vermişizdir. olumunekankayizsmile

selam kızlar.. ama kimse yok buralarda galiba. yalnızım.

Selam canım:)

sen hakkatten tam başaksın, bir profiteroldan bişey olmaz yahu, rahat ol..

bir olabilsem bir olabilsem ..beceremiyorumki ..kalori hesabı yapmaktan gına geldi heeee :))))
bir şey yemeden önce hemen kalorisine bakıyorum iimikaydirigubbakcemile3
sanırım kaygılarım verdiğim kilolardan kaynaklanıyor ..çabuk verince tekrar geri alırım diye korkuyorum galiba ....
gerçi geri almam imkansız çünkü sıfır yağsız beslendim ve hep yağdan yaktım ...ama yine de içimi gıcıklıyor kaloriler ((

bu burçları çıkaranlar sağolsun varya tam da başak beni bulmuş iimi ..tipik başağım zaten ..başka burca transfer olsam olmazmı kaydirigubbakcemile3

bir de size çok denediğim bir şeyi aktarmak istiyorum ..daha önce yoğurt diyeti yapmıştım 5 günde iki kilo vermiştim ..yoğurt gerçekten göbek eritiyor..şimdi de mesela gün içinde 3-4 kase yoğurt tüketiyorum ..yoğurdu çok severim...göbeğe etkisini ölçtüm biçtim gördüm ...
eskiden yok canım göbüşü nasıl eritecek derdim ama eritiyor ..bu konuda çok araştırma da yaptım ..yapılan araştırmalara göre yoğurt yiyenler diğerlerine göre % 22 daha çok zayıflıyor ve diğerlerine göre %61 daha fazla yağ yakıyor...ayrıca hem yağ yakarken kasları da koruyormuş ...benden söylemesi ...:jeyyar:

Ben acaip yoğurt yiyorum günde, hatta eşim zararı olur bu kadarının falan diyor, göbek çevresinde birikmeyi önlüyor olabilir, ama kilo verdirseydi ben dal olurdum ama nerdeeeboshayallersmile

Ben acaip yoğurt yiyorum günde, hatta eşim zararı olur bu kadarının falan diyor, göbek çevresinde birikmeyi önlüyor olabilir, ama kilo verdirseydi ben dal olurdum ama nerdeeeboshayallersmile

hımm ..belkide faydası kişiden kişiye değişiyordur ...valla ben denedim çok memnun kaldım ..bir iki kişiye tavsiye ettim onlarda da çok etkili oldu ....demekki senin bünyen farklı ...zaten herkesin bünyesine göre bir beslenme şekli ya da diyet şekli var ...herkeste her diyet aynı etkiyi göstermiyor gerçekten ..mesela ben lahana diyetini denemiştim ...çorba bende aşırı gaz yaptı yemeyi bıraktım ..diyette de zaten sadece 1 kilo verebilmiştim ..halbuki bu diyet haftada en az 3 kilo diyordu ...sonra patates diyeti yaptım ..ama gün içinde hiç aç kalmadım ..patatesin yanında et balık da yiyorsun ..diyet gibi değildi yani ..ve bir haftada 1,5 kiloya yakın verdim ..yani aslında çok kilo verdiren diyet deniyor ama etkisi kişiye göre değişiyr...ben şimdi yoğurt diyeti yapıyorum ..bir haftada 1,3 kilo verdim ...yoğurdun yanında meyve sebze de yedim ..spor da hiç yapmadım ayrıca ....zaten bir diyetisyen arkadaşım bana herkesin bünyesine vucudundaki yağ oranına v.s. bağlı olarak yapması gerken diyet farklıdır dmişti..gerçekten doğruymuş ...

Patetes diyeti nasıl oluyor canım?

Boy 1,74 kilo 65,5 olmuşum bu sabah itibariyle

Süpersin canım.

kizlar iyiaksamlarrr
bugunku menum sabah bi dilim tam bugday peynir visne receli bi kasik
ogle yogurt corbasi mucver salata
ara ogun kazandibi
aksam maydonozlu domatesli sehriye corbasi iki dilim ekmek salata

kazandibi canim cok istedi yedim umarim yarinki tarti gunume yansimaaz

çok su içmek, çok tuvalete çıkmak şeker hastalığının tipik belirtilerindendir
gece terlemesi filan
ama suyu isteyerek içiyorsan o derecede tuvalete çıkarsın bu normal

geçmiş olsun canım ya dikkat et
yürüyüş dışında hiçbişi yapma
inşallah fıtık değildir

lache napmışsın sen kuzum ya
halin olsaydı neler yapacaktın peki

ooo maşallah deneme konusunda çok çeşitlisin. herşeyi denemişsin
bunları şimdiki kilonu vermek içinmi denedin yoksa öncedenmi denemiştin
senin metabolizma bizim kız ne yapacak acaba diye düşünüyordur hergün

peppermint kullanıcısından alıntı
selam kizlar;

bugun beni merak ettiniz mi?

kizlar belim bana asiri rahatsizlik vermeye basladi;

dun doktora gittim tekrar, fitik olabilir dedi, emar falan istedi.. :-(((

24 mayis da cihan aksoy dan randevum var ya , onu bekleyecegim.

bu arada da dinlenip, bu doktorun verdigi ilaclari kullanacagim.

he bir de, yuruyus didindaki tum sporlari yasakladi doktor :-((((((((((

pepermentimmm benimmm
hayatimm gecmis olsunnnn canimm belki fitik deildir aerobikten falan incinmistir
bakalim cihan hoca ne dicek hayatim?o zamanda kadar koru kendini agir bisey falanda kaldirma sakin olurmu bitanecikim

hoşbuldukk iyiyim keyifliyim 1 hafta falan oldu 1,5 kilo verebilmişim :)
valla supersin.. masalahh

selam kızlar.. ama kimse yok buralarda galiba. yalnızım.
burdayiz cnm, nasilsin?

sagol cnm benim;
umarim cikmaz ya :-((

canimcim;
cok cok sagol..

valla boyle noldu bana ben de anlamadim;

belime zarar verecek hicbir riskli hareket de yapmiyordum halbu ki..

cihan hoca cozer bu isi.

gecen yil, kolum da rahatsizlik vardi, bir hap bile yutturmadan fizik tedavi + bir korse ile iyilestirmisti beni.

simdi de iyilestirir umarim.

haklisin canim yer fistigi konusunda bitti zaten artik almicamm guzelcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…