peppermint geçmiş olsun a.s.
ya ben rejimden falan hiç anlamazdım boğazımıda tutamazdım 1 hafta falan bi rejimi deneyim kilo veremezsem içerim diyodum allahtan 1.5 kilo verdimde , başka şeylere gerek kalamdan kilo verebileceğimi anladım yerimseniben
sadece yoğurt olmaz canım
başka alternatifler bul ekmek yeme gündüz mantı yemişsin
bu arada saçlarımla ilgili işlem bitti
tahmin ettiğim bir renk oldu
hafif kızılımsı bal köpüğü karışımı bir renk oldu sanırım yüzüme de gitti.
vicdan azabından ölüyorum ..yarın taitl malum ..3 gün diyeti bozacağım ..ama bugün kaçamak yaptım ... bugün yediklerimi yazayım da çokmu abarttım acep bir fikir verin ...çok iradeli biriyimdir asla diyeti bozmam ne olursa olsun ama ayda bir bozuyorum işte vicdanım sızlıyor sinir oluyorum ..başak burcuyumya ondan sanırım ..aşırı mükemmeliyetçilik malum(((
bugün yediklerim ..
sabah : 1 kase yoğurdun içine salatalık haşlanmış bir adet patates dereotu semizotu nane katıp bir güzel yedim ..hem sabahları ii geliyor hem de tok tutuyor ..
ara 1elma 1 adet salatalık
öğlen tavuk ızgara salata
ara 1 elma
akşam 4 gibi 1 kase yoğurt
..normalde 4 gibi birşey yemediğimden akşam bir şey yiyesim gelmedi ..tatlı krizim tuttu gittim hazır profiterol aldım ..kaselerde oluyorya onlardan..içinde iki tane profiterol vardı ( kaçamağım bu ) yanında da 2si bir arada kahve içtim ...
ama profiterol yediğim için vicdan azabım had safhada((((((((((
:çok üzgünüm: ayy haberlerde izledim bi kız zayıflama ilacı yüzünden ölmüüş
bende kullanayım diodum
selam kizlar;
bugun beni merak ettiniz mi?
kizlar belim bana asiri rahatsizlik vermeye basladi;
dun doktora gittim tekrar, fitik olabilir dedi, emar falan istedi.. :-(((
24 mayis da cihan aksoy dan randevum var ya , onu bekleyecegim.
bu arada da dinlenip, bu doktorun verdigi ilaclari kullanacagim.
he bir de, yuruyus didindaki tum sporlari yasakladi doktor :-((((((((((
bilg. basinda fazla oturamiyorum optum hepinizi;
bizim kizlar,
lachesis, sptaz, truf, yesa, dulcinea, gripin, ev cadisi, kuzu, mehay, lunepia, anchusa, klik, prenses, yasemn, (adini unuttugum varsa ozur)
ne alemdesiniz? yarin tarti gunu.......... hadi bakalim iyi kilolar vermisizdir insallahh....
yarin gorusuruz.
selam kızlar.. ama kimse yok buralarda galiba. yalnızım.
sen hakkatten tam başaksın, bir profiteroldan bişey olmaz yahu, rahat ol..
bir olabilsem bir olabilsem ..beceremiyorumki ..kalori hesabı yapmaktan gına geldi heeee :))))
bir şey yemeden önce hemen kalorisine bakıyorum iimikaydirigubbakcemile3
sanırım kaygılarım verdiğim kilolardan kaynaklanıyor ..çabuk verince tekrar geri alırım diye korkuyorum galiba ....
gerçi geri almam imkansız çünkü sıfır yağsız beslendim ve hep yağdan yaktım ...ama yine de içimi gıcıklıyor kaloriler((
bu burçları çıkaranlar sağolsun varya tam da başak beni bulmuş iimi ..tipik başağım zaten ..başka burca transfer olsam olmazmı kaydirigubbakcemile3
bir de size çok denediğim bir şeyi aktarmak istiyorum ..daha önce yoğurt diyeti yapmıştım 5 günde iki kilo vermiştim ..yoğurt gerçekten göbek eritiyor..şimdi de mesela gün içinde 3-4 kase yoğurt tüketiyorum ..yoğurdu çok severim...göbeğe etkisini ölçtüm biçtim gördüm ...
eskiden yok canım göbüşü nasıl eritecek derdim ama eritiyor ..bu konuda çok araştırma da yaptım ..yapılan araştırmalara göre yoğurt yiyenler diğerlerine göre % 22 daha çok zayıflıyor ve diğerlerine göre %61 daha fazla yağ yakıyor...ayrıca hem yağ yakarken kasları da koruyormuş ...benden söylemesi ...:jeyyar:
Ben acaip yoğurt yiyorum günde, hatta eşim zararı olur bu kadarının falan diyor, göbek çevresinde birikmeyi önlüyor olabilir, ama kilo verdirseydi ben dal olurdum ama nerdeeeboshayallersmile
hımm ..belkide faydası kişiden kişiye değişiyordur ...valla ben denedim çok memnun kaldım ..bir iki kişiye tavsiye ettim onlarda da çok etkili oldu ....demekki senin bünyen farklı ...zaten herkesin bünyesine göre bir beslenme şekli ya da diyet şekli var ...herkeste her diyet aynı etkiyi göstermiyor gerçekten ..mesela ben lahana diyetini denemiştim ...çorba bende aşırı gaz yaptı yemeyi bıraktım ..diyette de zaten sadece 1 kilo verebilmiştim ..halbuki bu diyet haftada en az 3 kilo diyordu ...sonra patates diyeti yaptım ..ama gün içinde hiç aç kalmadım ..patatesin yanında et balık da yiyorsun ..diyet gibi değildi yani ..ve bir haftada 1,5 kiloya yakın verdim ..yani aslında çok kilo verdiren diyet deniyor ama etkisi kişiye göre değişiyr...ben şimdi yoğurt diyeti yapıyorum ..bir haftada 1,3 kilo verdim ...yoğurdun yanında meyve sebze de yedim ..spor da hiç yapmadım ayrıca ....zaten bir diyetisyen arkadaşım bana herkesin bünyesine vucudundaki yağ oranına v.s. bağlı olarak yapması gerken diyet farklıdır dmişti..gerçekten doğruymuş ...
Boy 1,74 kilo 65,5 olmuşum bu sabah itibariyle
Patetes diyeti nasıl oluyor canım?
Süpersin canım.
Patetes diyeti nasıl oluyor canım?
.
62-63 olsam daha süper olcam :)
bir de aklıma geldi bileniniz varsa bir yanıt versin :)) ben sıvı bir şey içsem de ya da bir yemek yesem de çok kısa süre içerisinde wcye çıkıyorum ..su içsem 5 dakikaya wcdeyim ..metabolizman hızlı da ondan diyorlar ama başka bir rahatsızlık olabilirmiki ...
selam kizlar;
pullu biberli yoğurt yedim baya, dışarı çıktım, marketten önce koçtaşa uğrayıyım masa örtüsü bakayım dedim, orda halı ve başka şeylerde gördüm, onları alınca markete uğrayamadım tabi, halıyı taşırken kollarım ağrıdı, sonra eve gelince halıyı denedim, deneyince mutfak camları gözüme battı, onları sildim ama pek iyi olmadı galiba yetişemedim canım çıktı, normalde eşim siliyordu ben uzanamıyorum, malum bir de 10.ncu kat. Halsizim derken neler yaptım, şimdi de yorgunluktan ellerim titriyor:)
sen hakkatten tam başaksın, bir profiteroldan bişey olmaz yahu, rahat ol..
yaa yaa, cıs onlar cıs.
ay kuzum kıyamam, geçmiş olsun, fıtık çıkarsa da üzülme, artık mikro cerrahi ile çok basit ameliyatı. :teselli:
Ne olsun kuzum bildiğin gibi, inşallah vermişizdir. olumunekankayizsmile
Selam canım:)
hımm ..belkide faydası kişiden kişiye değişiyordur ...valla ben denedim çok memnun kaldım ..bir iki kişiye tavsiye ettim onlarda da çok etkili oldu ....demekki senin bünyen farklı ...zaten herkesin bünyesine göre bir beslenme şekli ya da diyet şekli var ...herkeste her diyet aynı etkiyi göstermiyor gerçekten ..mesela ben lahana diyetini denemiştim ...çorba bende aşırı gaz yaptı yemeyi bıraktım ..diyette de zaten sadece 1 kilo verebilmiştim ..halbuki bu diyet haftada en az 3 kilo diyordu ...sonra patates diyeti yaptım ..ama gün içinde hiç aç kalmadım ..patatesin yanında et balık da yiyorsun ..diyet gibi değildi yani ..ve bir haftada 1,5 kiloya yakın verdim ..yani aslında çok kilo verdiren diyet deniyor ama etkisi kişiye göre değişiyr...ben şimdi yoğurt diyeti yapıyorum ..bir haftada 1,3 kilo verdim ...yoğurdun yanında meyve sebze de yedim ..spor da hiç yapmadım ayrıca ....zaten bir diyetisyen arkadaşım bana herkesin bünyesine vucudundaki yağ oranına v.s. bağlı olarak yapması gerken diyet farklıdır dmişti..gerçekten doğruymuş ...
valla supersin.. masalahhhoşbuldukk iyiyim keyifliyim 1 hafta falan oldu 1,5 kilo verebilmişim :)
burdayiz cnm, nasilsin?selam kızlar.. ama kimse yok buralarda galiba. yalnızım.
p
ay kuzum kıyamam, geçmiş olsun, fıtık çıkarsa da üzülme, artık mikro cerrahi ile çok basit ameliyatı. :teselli:
Ne olsun kuzum bildiğin gibi, inşallah vermişizdir. olumunekankayizsmile
Selam canım:)
peppermint kullanıcısından alıntı
selam kizlar;
pepermentimmm benimmm
hayatimm gecmis olsunnnn canimm belki fitik deildir aerobikten falan incinmistir
bakalim cihan hoca ne dicek hayatim?o zamanda kadar koru kendini agir bisey falanda kaldirma sakin olurmu bitanecikim
kızlar selammmm! yaaa bu hafta işlerde bir hareket bir hareket 2 sn sizi okuyup motive olayım diyorum illa bişi çıkıyo o ara:1no2:
prensescim çok güzel menun. yer fıstğı yağlıdır ama bir avuç yedikten sonra zarar gelmez. zaten vücudumuzun onun içindeki yağa da ihtiyacı vardırkaydirigubbakcemile5
aa bugun burda hava çok güzel. hem güneşli hem ılık. tam bahar havasıhihoyyyt
çok güzel kahvaltı etmişsin canım. senin zaten her sabah içtiğin şu portakal greyfurt karışımına çok özeniyorum. insanı dinç hissettirir.
aklinialirimsmileherşeyden küçük küçük yiyorsun sen de. çok güzel menu canım tebrikler. beyaz leblebiye dikkat. isterse çok tehlikeli olabiliryasakkelime hmm latte çekti canım yaa.sen de benim gibi kahvekoliksin galiba...
netttin sen balkaymak ???böyle yersen tabi sığmazsın 27-28in içine. kaç günüdr işteymişsin ama artık spor yapma vakti geldi sankiiii?lmaz:
gunaydin klikcimm...
istikrarlı gidiyorsun sen, menulerini beğeniyorum çok. ayran çok yağlı olmasa iyiydi, en azından gündüz içmeye çalış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?