canimcim;
cok cok sagol..
valla boyle noldu bana ben de anlamadim;
belime zarar verecek hicbir riskli hareket de yapmiyordum halbu ki..
cihan hoca cozer bu isi.
gecen yil, kolum da rahatsizlik vardi, bir hap bile yutturmadan fizik tedavi + bir korse ile iyilestirmisti beni.
simdi de iyilestirir umarim.
Ben acaip yoğurt yiyorum günde, hatta eşim zararı olur bu kadarının falan diyor, göbek çevresinde birikmeyi önlüyor olabilir, ama kilo verdirseydi ben dal olurdum ama nerdeeeboshayallersmile
hayir olsunn gulumm beline dikkat ettigin halde belki yanlislikla ter bi hareket yaptin veya baska bi yerden yansiodur dediigin gibi cihan hoca cozer allahin izniyle bitanemm
kas gevsetici falanmi simdi kullaniosun hayatim?bide radivan diye bi krem var oda cok iyi gelioo anneannemde fitik cikinca almistikkk gulumm
ben sana kiyamam insallah duzelceksinnn fistigimmm Şeniz
iyiyim pepperım, aynı. yarını düşünüyorum ya acebağ kaç kilo çıkıcam :/
değişiklik olmamıştır heralde. bana hızlı bi diyet lazım. sevdiceğim gelicek 16 gün sonra . hala 56'yım.15 günde 3 kilo vermem lazım. tutamıyorum boğazımı ama ya.
cok cok yuruyus falan yap bari cnm,
bir aksamlari yeme saat 5-6 gibi en son ye, sonra yeme.
bu sekilde bence epey zayiflarsin;-)
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Çok güzel kilo vermişsin
Oooo sen şimdiden bizim gruba uyum sağlamışsın kaydirigubbakcemile5
:
bilg. basinda fazla oturamiyorum optum hepinizi;
bizim kizlar,
lachesis, sptaz, truf, yesa, dulcinea, gripin, ev cadisi, kuzu, mehay, lunepia, anchusa, klik, prenses, yasemn, (adini unuttugum varsa ozur)
ne alemdesiniz? yarin tarti gunu
KOCUMMMMMMMMMMM YOKSUN AMA YEDIKLERIM GELIYOR
sabah
iki dilim ekmek
az kasar
az krem peynir
ogle
corba
elma
2 biskuvi
ara
soylemiyorum:))
aksam
patates puresi
haslama havuc
mantarli tavuklu pie
ara
1 bardak sut(olmadi olacak- mayali:)
ama canim bi seyler istiyor tatli((
Hoşbulduk canımmm... Bu hafta yarım kilo vermişim ama olsun pes etmek yok.. Bugün bi saat yürüdüm,spor aletleriyle de çalıştım... ınş Yaza tığ gibi olcaz hepimiz,hayır yani zaten güzeliz de daha da güzelleşcez inşşşşkaydirigubbakcemile3
Kız sen ne zaman geldiydin, hemen gelip gittin mi yoksa aklinialirimsmile 500 gram bence çok güzel. Tebrikler, spora çok önem veriyoruz toplucanak guclubacismile Bu motivasyonla başarılmayacak şey yok :lepi: Kilo boy kaçtı?
lache napmışsın sen kuzum ya
halin olsaydı neler yapacaktın peki
bitanemm yetisemedim sana ben geldimm sen ciktin sanirimmm cicegimmm
bende bi yandan askimemnuuyu izliomm:)))bahar carpmis olabilir dikkat et kendine bol bol vitaminli meyve sebze ye guc kuvvet versin papatyamm
Selam kızlar opuyorumnanaktan
YESACIM bugünkü menün güzel diyelim de, gece yediğin tatlının hesabını nasıl verecen :jeyyar:
yawww su forum da kim hatirlar benim gece yedigim tatliyi tabii ki dulcinea cadisi anammmm koc hatirlamamis bi sey dememis :mymeka: yatmadan 30 mekik cektim canim bu arada tatli da tatliya benzese gecen haftaki tiramisu buna 100 basar ayyy rezaletti adina aldandim ama cikolata ruyasi dondurmali sundea bu ne demekse hay Allahim adam kandiriyorlar kaydirigubbakcemile neyse milletin cani cekecek offfff basta benim hatta :)) sileyim yahu:)
Boy: 1.57
Kilo: 56
Daha çoooookkk zayıflamam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?