50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayir olsunn gulumm beline dikkat ettigin halde belki yanlislikla ter bi hareket yaptin veya baska bi yerden yansiodur dediigin gibi cihan hoca cozer allahin izniyle bitanemm
kas gevsetici falanmi simdi kullaniosun hayatim?bide radivan diye bi krem var oda cok iyi gelioo anneannemde fitik cikinca almistikkk gulumm
ben sana kiyamam insallah duzelceksinnn fistigimmm Şeniz

Ben acaip yoğurt yiyorum günde, hatta eşim zararı olur bu kadarının falan diyor, göbek çevresinde birikmeyi önlüyor olabilir, ama kilo verdirseydi ben dal olurdum ama nerdeeeboshayallersmile

bitanemm yetisemedim sana ben geldimm sen ciktin sanirimmm cicegimmm
bende bi yandan askimemnuuyu izliomm:)))bahar carpmis olabilir dikkat et kendine bol bol vitaminli meyve sebze ye guc kuvvet versin papatyamm

iyiyim pepperım, aynı. yarını düşünüyorum ya acebağ kaç kilo çıkıcam :/
değişiklik olmamıştır heralde. bana hızlı bi diyet lazım. sevdiceğim gelicek 16 gün sonra . hala 56'yım. 15 günde 3 kilo vermem lazım. tutamıyorum boğazımı ama ya.

kas gevsetici hap + yun korse + sabah aksan sicak su torbasi + jel
bunlari tavsiye etti doktor cnm,

gerci 1,5 aydir devam ediyorum bu tedavilere bi faydasi olmadi daha ama :-((

agir camasir sepeti kaldirmistim birgun, o gun basladi agrim :-(

cok cok yuruyus falan yap bari cnm,
bir aksamlari yeme saat 5-6 gibi en son ye, sonra yeme.
bu sekilde bence epey zayiflarsin;-)

cok cok yuruyus falan yap bari cnm,
bir aksamlari yeme saat 5-6 gibi en son ye, sonra yeme.
bu sekilde bence epey zayiflarsin;-)

yürüyorum zaten tatlım . o noktada sorun yok da akşamları iştahım açılıyo inadına :/
bi de annem hasta diye gelen giden oluyo sürekli. her gelenle minik bi şey yesen epey bi oluyo haliyle. iradesizlik ne fena bi şey ya. istediğim zaman tutuyodum ama bu aralar olmuyo pek.
reglim de bitti ondan desem ama. anlamadım.

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Çok güzel kilo vermişsin
Oooo sen şimdiden bizim gruba uyum sağlamışsın kaydirigubbakcemile5

:

Hoşbulduk canımmm... Bu hafta yarım kilo vermişim ama olsun pes etmek yok.. Bugün bi saat yürüdüm,spor aletleriyle de çalıştım... İnş Yaza tığ gibi olcaz hepimiz,hayır yani zaten güzeliz de daha da güzelleşcez inşşşşkaydirigubbakcemile3

bilg. basinda fazla oturamiyorum optum hepinizi;
bizim kizlar,
lachesis, sptaz, truf, yesa, dulcinea, gripin, ev cadisi, kuzu, mehay, lunepia, anchusa, klik, prenses, yasemn,
(adini unuttugum varsa ozur)
ne alemdesiniz? yarin tarti gunu

canim benim cok cok cok gecmis olsun gercekten de oturma bilg karsisinda oturamiyorsan dikkat et umarim gecer canim benim ben tartilmayacagim canim turkiyeye gidince tartilacagim insallah boshayallersmile ne kadar cok canim demisim yaaa anla peppercim bak degerinin canim benim canim:)

@TRUF CAN sac renginin en kisa zamanda oturmasini dileyerekten sonra yine en kisa zamanda fotonu sonra da yine en kisa zamanda kendini gormek istedigimi belirterekten mesajimin burada sonuna geldim Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
KOCUMMMMMMMMMMM YOKSUN AMA YEDIKLERIM GELIYOR

sabah
iki dilim ekmek
az kasar
az krem peynir

ogle
corba
elma
2 biskuvi

ara
soylemiyorum:))

aksam

patates puresi
haslama havuc
mantarli tavuklu pie

ara

1 bardak sut(olmadi olacak- mayali:)

ama canim bi seyler istiyor tatli((

yok muyum ??? sen öyle sankaydirigubbakcemile3 yesa menu yazmış dediler, koştum geldimzemuszemus

ammaaaaaa.....
1.kaşar olmamış.
2.öğle yemeği öyle biskuviyle meyveyle geçiştirilmez.
3.söyleyemediğin şey kim bilir ne ???
4.püre cıssss!
5.havuç da şekerli, ama az yediysen bu seferlik affettim.
6.eksik yazmışsın pide mi o tavuku mantarlı olan ? bi de sen hiç miktar yazmıyon, bi tabak mı 5 porsiyon mu, 1 parça mı ne kadar?
7. tatlı yok bu saatten sonra, meyve ye ya da kuru meyve.

anlaştık mı yesacan ?kaydirigubbakcemile5

satırlarıma burda son verirken nanaklarından mucccccccck diye öpüyorum!opuyorumnanaktan

Trufcum aslında senin 30 dan daha küçük giymen lazım bence, kotun bedeni darmış :dilcikar:
Afiyet bal şeker olsun o yediğin nimetler için, intense hariç ama lmaz: Aynı şekilde kolaya da kızdım :mymeka: Gönülden tebrik ederim trufcum. Keşke ben de sana yetişebilsem boshayallersmile

Bilmiyorumki nasıl 53.9 olacam canım bu kadar günde, kilom çokken verme ihtimalim olurdu da şu an imkansız gibi sanırım... Ama elimden geleni yapacağım guclubacismile

Katrece Saraçım hiç bi kaybın olmaz, 2 günde 1 de gayet yoğun bi tempo guclubacismile

Prensenscim, mücver yağlı olmuş baya... Onun dışında her zamanki gibi harikasın, dünkü menün de süper kaydirigubbakcemile3 Yarınki kilonu çok merak ediyom aklinialirimsmile Buarada tatlı olarak kazandibi harika bi seçim olmuş. Sütlü tatlılarda favorimdir cokacimcoook Afiyet olsun, hiç bişi olmaz, zaten kazandibinin porsiyonları çok minik oluyo.

Peppercim
çok büyük geçmiş olsun, umarım kötü bişi çıkmaz, iyi haberlerini bekliyor olacağım

Kız sen ne zaman geldiydin, hemen gelip gittin mi yoksa aklinialirimsmile 500 gram bence çok güzel. Tebrikler, spora çok önem veriyoruz toplucanak guclubacismile Bu motivasyonla başarılmayacak şey yok :lepi: Kilo boy kaçtı?

Selam kızlar opuyorumnanaktan

YESACIM bugünkü menün güzel diyelim de, gece yediğin tatlının hesabını nasıl verecen :jeyyar:

yaaaaaaaaaaaaa canim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen ilk gun daha iyi koctun sanki hehheh pek begenirdin benim menulerimi noldu sana yahuu:))

gelelim aciklamalara ya da cevaplara ya da bahanelere artik hangisini kabul edersen:))

1- canim kasar hem azdi hem sabahin korunde hem de pek baska secenegim yok o zaman kahvaltilik gevregi soya geri doneyim ben:))

2- o zaman ogle yemegi sandvic geri doneyim yine hehe:))

3-offffffffff bu bakkal oldurecek beni yaa okulun hemen yanina yine bakkal kurarlar ki:))

4- pure ciss mi yaa biz arada yiyoruz valla (aksam yemegi onume geliyor ya bi de:)))

5- havuc azdi yuppi:))

6- canim pie ne diye cevrilir turkceye tart mi desem yahu bilemedim ama bana da tart hep tatli bi sey cagristiriyor ama tavuklu mantarli tart desem tatli bi sey anlasilmaz sanirim hehhee sasirdim iyice dur bakalaim:)

7- canim simdi servis tabagi dusun onu bazen 4e bol bazen 3 e bole az bi kenarinda havuc az bi diger kenarinda tart az bi diger kenarinda patates puresi gibi yani miktarlari ne az ne cok orta kadar:))

8- anlastic can koc:))

9-ben de operim al yanaktan can koc

10- simdi aklima geldi ask ve ceza izleyesim geldi onu actim dondugumde carpasim gelirse kusuruma bakmayin hemi hehe:))

Boy: 1.57
Kilo: 56

Daha çoooookkk zayıflamam lazım...

lache napmışsın sen kuzum ya
halin olsaydı neler yapacaktın peki

Evi temizleycektim, ama haftasonu artık:)

bitanemm yetisemedim sana ben geldimm sen ciktin sanirimmm cicegimmm
bende bi yandan askimemnuuyu izliomm:)))bahar carpmis olabilir dikkat et kendine bol bol vitaminli meyve sebze ye guc kuvvet versin papatyamm

Ben de Şaşkın damat vardı onu izliyordum:) Menün süper yine, çok çeşitli oluyor bayılıyorum:)

Selam kızlar opuyorumnanaktan

YESACIM bugünkü menün güzel diyelim de, gece yediğin tatlının hesabını nasıl verecen :jeyyar:

yawww su forum da kim hatirlar benim gece yedigim tatliyi tabii ki dulcinea cadisi anammmm koc hatirlamamis bi sey dememis :mymeka: yatmadan 30 mekik cektim canim bu arada tatli da tatliya benzese gecen haftaki tiramisu buna 100 basar ayyy rezaletti adina aldandim ama cikolata ruyasi dondurmali sundea bu ne demekse hay Allahim adam kandiriyorlar kaydirigubbakcemile neyse milletin cani cekecek offfff basta benim hatta :)) sileyim yahu:)

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…