50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boy: 1.57
Kilo: 56

Daha çoooookkk zayıflamam lazım...
Aynı boydayız yani, yesa gibi ben de boyumu tam bilmiyom, hep max şekilde ölçmeye çalışıyorum, o yüzden farklı farklı çıkıyo ölçümler sanırım :kedi: Hem aynı boy hem de aynı kilo kaydirigubbakcemile3 Menülerini sporlarını düzenli bi şekilde paylaşırsın artıkın kaydirigubbakcemile5

:))) Cimcimem benim yaw, kaloriyi boşuna almak pek bi uyuz durum bilirim. Ama yine de afiyet olsun fıstık ama yine de kiloyu kontrol altında tutmaya özen göster, geç saatte tatlı matlı yeme bi daha kaydirigubbakcemile Tibeti yaptın mı dün.

Evi temizleycektim, ama haftasonu artık:)

Ben de Şaşkın damat vardı onu izliyordum:) Menün süper yine, çok çeşitli oluyor bayılıyorum:)

canimsinnnn saoll hayatim bakalim yarin tartida ne cikcak merak ediorum insallah azalmistir cicegimm
saskin damat sanki izledim gibi yabanci gelmedi ismi ama iyiseyirler haayatim

hayatimm mayali sut nedir?

bitanemmmm benim mucveri kizartmadim firinda yagsiz pisirdimmm sekerparem
kazandibi cok severim mumkun olsa hergun yerim ama hafta iki kere yiiyebiliriz sanirim dimi findikli kurabiyem tontiriskomm benimm

bitanemmmm benim mucveri kizartmadim firinda yagsiz pisirdimmm sekerparem
kazandibi cok severim mumkun olsa hergun yerim ama hafta iki kere yiiyebiliriz sanirim dimi findikli kurabiyem tontiriskomm benimm

Eğer ki öğle saatlerinde yiyeceksen bence olur kaydirigubbakcemile3 Zaten sen çok güzel besleniyon.. Hiç kaçamağın olmadığı için haftada 2 ye izin veriyom, yoksa 1 derdim bayanssulusmile

Seni gördüm daha da bi hoş oldum kaydirigubbakcemile3 Bugün güzel bi gün olacak dediydik zuzum, nasıldı günün?

dulcineacım canım benim Şeniz
günüm ii sayılır canım yarın daha da ii olcaktır inş. zemuszemus spor ve tibetimi yaptım bebeemm guclubacismile
sen nasılsın kuzum senin nasıl geçti?

yaptim kusummmmm valla tam dedigin gibi bosa aldim kaloriyi cok saolasin balim gece vakit tehlike gerceken operim en kocamanŞeniz

ii akşamlar kızlarrr opuyorumnanaktan keyifler nasıl?

oooooooooooo meslektasimmm iyiyiz yahuuu sen nassin bakalimmm hihoyyyt

hayatimm mayali sut nedir?

kuzumm sutun icine kuru maya katip iciyorum sac uzamasi icin bugun sanirim 17inci gunum boshayallersmile

1- kilo aldirmiyor

2-gobek yapmiyor

3- cok saglikli

4-sirf sac icin deeeel her bi sey icin tavsiye ediliyor

ama mideye dokunabiliyor o yuzden midesinde sorun olanlar denemesin ya da 1 gun denesin olmadi icmesin bi daha :içelim:

Eğer ki öğle saatlerinde yiyeceksen bence olur kaydirigubbakcemile3 Zaten sen çok güzel besleniyon.. Hiç kaçamağın olmadığı için haftada 2 ye izin veriyom, yoksa 1 derdim bayanssulusmile

oleyyyyy cok sevindimmm hayatim gel opeyimmm soyle yanacigindan Şeniz

ikindi ara ogun olarak yirim o zaman cimcimmem benimmm

aman canimm yinede dikkat et midene saglam midende bozulmasinnda allah korusun guzelcim

dulcineacım canım benim Şeniz
günüm ii sayılır canım yarın daha da ii olcaktır inş. zemuszemus spor ve tibetimi yaptım bebeemm guclubacismile
sen nasılsın kuzum senin nasıl geçti?
Menün nasıldı peki aklinialirimsmile
Benim de güzel geçti canım, gayet güzel beslendim, spor da yaptım guclubacismile Menümü yazam sana, pek emin değilim çünkü aslında :kedi:
1 yeşil çay
1,5 dilim kepek ekmek (kepek ekmek bittikten sonra çavdar geçcem, kızmayın hemen:)) + peynir + 2 biber + 1 salatalık (13:30 sanırım)
Küçük tabağa taze fasülye+ 1 dilim kepek ekmek + çeyrek lavaş peynir bol kıvırcıklı dürüm (17:00 civarıydı)
1 avuç fındık 1 avuç kuru üzüm (18:00)
Bi avuç kadar beyaz leblebi(21:00)

Sporlar: Tibet, nivea 4 setlik, nivea 2 setlik guclubacismile

yaptim kusummmmm valla tam dedigin gibi bosa aldim kaloriyi cok saolasin balim gece vakit tehlike gerceken operim en kocamanŞeniz
Bu lafın üzerine tatlı ye de göreyim aklinialirimsmile

canimsinnnn saoll hayatim bakalim yarin tartida ne cikcak merak ediorum insallah azalmistir cicegimm
saskin damat sanki izledim gibi yabanci gelmedi ismi ama iyiseyirler haayatim

Bu menülere kilo dayanmaz bence tatlışım. Süper yemekler yapıyorsun bir de, seninle evlenecek adam yaşadı valla.

ii akşamlar kızlarrr opuyorumnanaktan keyifler nasıl?

Hoşgeldin kuzum. a.s.

LACHESISCİM yorgunum değil, dünyanın işini yapmana şaştım kaldım :))))

Öyle bir gariplik oldu evet, aslında yorgun olmam için sebep yoktu, şulenin çayı ben de çok yorgunluk ve uyku yapıyor bunu farkettim, yatmadan önce içiyim bari.
sen neler yaptın cimcimemolumunekankayizsmile

papatyam simartiyosun benii :kedi:
aminn yarin sabah tartilip hemen bildircemmmm allahin izniyle fistiskom

Öyle bir gariplik oldu evet, aslında yorgun olmam için sebep yoktu, şulenin çayı ben de çok yorgunluk ve uyku yapıyor bunu farkettim, yatmadan önce içiyim bari.
sen neler yaptın cimcimemolumunekankayizsmile

Alla alla, dokunuyor olmasın sana, tansiyon falan... Dikkat et canım, bünyen seni uyarıyordur belki. Ben yaptıklarımı linguiste cevap olarak yazdım :)) İşte gün az kaldı ya, yediklerimle sporla bozdum kafayı.. Ama bi şişkinlik var niye böyleyim çözemedim :sm_confused:

sırnaşık şey 15:00 den önce yersen iyi olur canım yerimseniben (ikindi ne zaman pek anlamam da :kedi:)

canim ikindi dedigim 15 16 arasi falan ama dedigin gibi 15ten once yemeye calisirimm yarin balik alcam kismetse izgara yapcam kismetse cimciriskommm"_:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…