Aynı boydayız yani, yesa gibi ben de boyumu tam bilmiyom, hep max şekilde ölçmeye çalışıyorum, o yüzden farklı farklı çıkıyo ölçümler sanırım :kedi: Hem aynı boy hem de aynı kilo kaydirigubbakcemile3 Menülerini sporlarını düzenli bi şekilde paylaşırsın artıkın kaydirigubbakcemile5Boy: 1.57
Kilo: 56
Daha çoooookkk zayıflamam lazım...
:))) Cimcimem benim yaw, kaloriyi boşuna almak pek bi uyuz durum bilirim. Ama yine de afiyet olsun fıstık ama yine de kiloyu kontrol altında tutmaya özen göster, geç saatte tatlı matlı yeme bi daha kaydirigubbakcemile Tibeti yaptın mı dün.yawww su forum da kim hatirlar benim gece yedigim tatliyi tabii ki dulcinea cadisi anammmm koc hatirlamamis bi sey dememis :mymeka: yatmadan 30 mekik cektim canim bu arada tatli da tatliya benzese gecen haftaki tiramisu buna 100 basar ayyy rezaletti adina aldandim ama cikolata ruyasi dondurmali sundea bu ne demekse hay Allahim adam kandiriyorlar kaydirigubbakcemile neyse milletin cani cekecek offfff basta benim hatta :)) sileyim yahu:)
Evi temizleycektim, ama haftasonu artık:)
Ben de Şaşkın damat vardı onu izliyordum:) Menün süper yine, çok çeşitli oluyor bayılıyorum:)
KOCUMMMMMMMMMMM YOKSUN AMA YEDIKLERIM GELIYOR
sabah
iki dilim ekmek
az kasar
az krem peynir
ogle
corba
elma
2 biskuvi
ara
soylemiyorum:))
aksam
patates puresi
haslama havuc
mantarli tavuklu pie
ara
1 bardak sut(olmadi olacak- mayali:)
ama canim bi seyler istiyor tatli((
ii akşamlar kızlarrr opuyorumnanaktan keyifler nasıl?
Trufcum aslında senin 30 dan daha küçük giymen lazım bence, kotun bedeni darmış :dilcikar:
Afiyet bal şeker olsun o yediğin nimetler için, intense hariç amalmaz: Aynı şekilde kolaya da kızdım :mymeka: Gönülden tebrik ederim trufcum. Keşke ben de sana yetişebilsem boshayallersmile
Bilmiyorumki nasıl 53.9 olacam canım bu kadar günde, kilom çokken verme ihtimalim olurdu da şu an imkansız gibi sanırım... Ama elimden geleni yapacağım guclubacismile
Katrece Saraçım hiç bi kaybın olmaz, 2 günde 1 de gayet yoğun bi tempo guclubacismile
Prensenscim, mücver yağlı olmuş baya... Onun dışında her zamanki gibi harikasın, dünkü menün de süper kaydirigubbakcemile3 Yarınki kilonu çok merak ediyom aklinialirimsmile Buarada tatlı olarak kazandibi harika bi seçim olmuş. Sütlü tatlılarda favorimdir cokacimcoook Afiyet olsun, hiç bişi olmaz, zaten kazandibinin porsiyonları çok minik oluyo.
Peppercim çok büyük geçmiş olsun, umarım kötü bişi çıkmaz, iyi haberlerini bekliyor olacağım
bitanemmmm benim mucveri kizartmadim firinda yagsiz pisirdimmm sekerparem
kazandibi cok severim mumkun olsa hergun yerim ama hafta iki kere yiiyebiliriz sanirim dimi findikli kurabiyem tontiriskomm benimm
Seni gördüm daha da bi hoş oldum kaydirigubbakcemile3 Bugün güzel bi gün olacak dediydik zuzum, nasıldı günün?
:))) Cimcimem benim yaw, kaloriyi boşuna almak pek bi uyuz durum bilirim. Ama yine de afiyet olsun fıstık ama yine de kiloyu kontrol altında tutmaya özen göster, geç saatte tatlı matlı yeme bi daha kaydirigubbakcemile Tibeti yaptın mı dün.
hayatimm mayali sut nedir?
Eğer ki öğle saatlerinde yiyeceksen bence olur kaydirigubbakcemile3 Zaten sen çok güzel besleniyon.. Hiç kaçamağın olmadığı için haftada 2 ye izin veriyom, yoksa 1 derdim bayanssulusmile
yaptim kusummmmm valla tam dedigin gibi bosa aldim kaloriyi cok saolasin balim gece vakit tehlike gerceken operim en kocamanŞeniz
oooooooooooo meslektasimmm iyiyiz yahuuu sen nassin bakalimmm hihoyyyt
kuzumm sutun icine kuru maya katip iciyorum sac uzamasi icin bugun sanirim 17inci gunum boshayallersmile
1- kilo aldirmiyor
2-gobek yapmiyor
3- cok saglikli
4-sirf sac icin deeeel her bi sey icin tavsiye ediliyor
ama mideye dokunabiliyor o yuzden midesinde sorun olanlar denemesin ya da 1 gun denesin olmadi icmesin bi daha :içelim:
Menün nasıldı peki aklinialirimsmiledulcineacım canım benim Şeniz
günüm ii sayılır canım yarın daha da ii olcaktır inş. zemuszemus spor ve tibetimi yaptım bebeemm guclubacismile
sen nasılsın kuzum senin nasıl geçti?
Bu lafın üzerine tatlı ye de göreyim aklinialirimsmileyaptim kusummmmm valla tam dedigin gibi bosa aldim kaloriyi cok saolasin balim gece vakit tehlike gerceken operim en kocamanŞeniz
canimsinnnn saoll hayatim bakalim yarin tartida ne cikcak merak ediorum insallah azalmistir cicegimm
saskin damat sanki izledim gibi yabanci gelmedi ismi ama iyiseyirler haayatim
LACHESISCİM yorgunum değil, dünyanın işini yapmana şaştım kaldım :))))
oleyyyyy cok sevindimmm hayatim gel opeyimmm soyle yanacigindan Şeniz
ikindi ara ogun olarak yirim o zaman cimcimmem benimmm
Bu menülere kilo dayanmaz bence tatlışım. Süper yemekler yapıyorsun bir de, seninle evlenecek adam yaşadı valla.
Hoşgeldin kuzum. a.s.
Öyle bir gariplik oldu evet, aslında yorgun olmam için sebep yoktu, şulenin çayı ben de çok yorgunluk ve uyku yapıyor bunu farkettim, yatmadan önce içiyim bari.
sen neler yaptın cimcimemolumunekankayizsmile
Öyle bir gariplik oldu evet, aslında yorgun olmam için sebep yoktu, şulenin çayı ben de çok yorgunluk ve uyku yapıyor bunu farkettim, yatmadan önce içiyim bari.
sen neler yaptın cimcimemolumunekankayizsmile
sırnaşık şey 15:00 den önce yersen iyi olur canım yerimseniben (ikindi ne zaman pek anlamam da :kedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?