canim ikindi dedigim 15 16 arasi falan ama dedigin gibi 15ten once yemeye calisirimm yarin balik alcam kismetse izgara yapcam kismetse cimciriskommm"_:)))
saolasın yesacım iyiyim sen nasılsın :))
aman canimm yinede dikkat et midene saglam midende bozulmasinnda allah korusun guzelcim
Men
Bu lafın üzerine tatlı ye de göreyim aklinialirimsmile
Menün nasıldı peki aklinialirimsmile
Benim de güzel geçti canım, gayet güzel beslendim, spor da yaptım guclubacismile Menümü yazam sana, pek emin değilim çünkü aslında :kedi:
1 yeşil çay
1,5 dilim kepek ekmek (kepek ekmek bittikten sonra çavdar geçcem, kızmayın hemen:)) + peynir + 2 biber + 1 salatalık (13:30 sanırım)
Küçük tabağa taze fasülye+ 1 dilim kepek ekmek + çeyrek lavaş peynir bol kıvırcıklı dürüm (17:00 civarıydı)
1 avuç fındık 1 avuç kuru üzüm (18:00)
Bi avuç kadar beyaz leblebi(21:00)
Sporlar: Tibet, nivea 4 setlik, nivea 2 setlik guclubacismile
Bu lafın üzerine tatlı ye de göreyim aklinialirimsmile
Bu menülere kilo dayanmaz bence tatlışım. Süper yemekler yapıyorsun bir de, seninle evlenecek adam yaşadı valla.
Hoşgeldin kuzum. a.s.
Öyle bir gariplik oldu evet, aslında yorgun olmam için sebep yoktu, şulenin çayı ben de çok yorgunluk ve uyku yapıyor bunu farkettim, yatmadan önce içiyim bari.
sen neler yaptın cimcimemolumunekankayizsmile
papatyam simartiyosun benii :kedi:
aminn yarin sabah tartilip hemen bildircemmmm allahin izniyle fistiskom
Alla alla, dokunuyor olmasın sana, tansiyon falan... Dikkat et canım, bünyen seni uyarıyordur belki. Ben yaptıklarımı linguiste cevap olarak yazdım :)) İşte gün az kaldı ya, yediklerimle sporla bozdum kafayı.. Ama bi şişkinlik var niye böyleyim çözemedim :sm_confused:
menün güzel canım kepek ekmeğede geçmişiz kaydirigubbakcemile3
benim menümde :ecrin_bebek:
sabah:
2 bardak ılık su 1 kuru kayısı
kah.
yarım yağsız otlu gözleme(içinde az zeytin yağı wardı), 1 haşlanmış yumurta,1 kaşık lor,1 kupa yeşil çay 1 yeşil zeytin
ara:
1 kuru incir
öğlen :
çorba,gözlemenin alan yarısı 1 kupa ayran
ara:
1 sade türk kahwesi ,minik 1 lokum ve 1 ceviz
akşam:
4 köfte ,söğüş domates ve yogurt 2-3 lokma çavdar ekmeği
ara:
1 kupa melisa 1 küçük yeşil elma biraz kuru üzüm
menün güzel canım kepek ekmeğede geçmişiz kaydirigubbakcemile3
benim menümde :ecrin_bebek:
sabah:
2 bardak ılık su 1 kuru kayısı
kah.
yarım yağsız otlu gözleme(içinde az zeytin yağı wardı), 1 haşlanmış yumurta,1 kaşık lor,1 kupa yeşil çay 1 yeşil zeytin
ara:
1 kuru incir
öğlen :
çorba,gözlemenin alan yarısı 1 kupa ayran
ara:
1 sade türk kahwesi ,minik 1 lokum ve 1 ceviz
akşam:
4 köfte ,söğüş domates ve yogurt 2-3 lokma çavdar ekmeği
ara:
1 kupa melisa 1 küçük yeşil elma biraz kuru üzüm
saol canım hoşbuldum bitti mi ödevler rahatladın mı biraz opuyorumnanaktan
Bilmiyorum ki bu akşam da denerim olmadı bir daha yapmam. Canım bazen bünye kendi kendine öle bir şişkinlik yapıyor takma kafana bak bu çay ödeme iyi geliyor, o yüzden bırakasım da gelmiyor hani:)
Ay benim midem şiş gözüm aç yaw :1no2: Yağsız hamura olumlu bakan biri olduğumdan menünü çok sevdim canım ama kuru üzüm bu saatlerde çok yenmemeli yerimseniben Bu sen zaten biliyosun buyrunnnnnnnnn
Prensesim mücveri kabaklı mı yaptın?
canım kolay gelsin iş konusunda da hayırlısı olsun umarım canını fazla sıkmamıştır opuyorumnanaktanYok yavru ya nerdeeeeboshayallersmileBugün iş teklifi geldi, kabul edemedim bu sebepten
Bir yandan yazıyorum sizle konuşurken:)
Menün güzelmiş, canım gözleme çekti cokacimcoook
yarın tartılma canım o zaman bugünkünü baz al yerimsenibenyaa ben çok şaşkınım tartılma günü bugün sabah sanmıştım :)
ahaha uyanır uyanmaz hemen kalktım tartıldım yaa hoff
bugünde birazcık fazla kaçırdım inşallah vermiş olduğum 1.5 kiloyu korumuşumdur eyvahedigeldismile
evet cicegim kabakli yaptimmm bol dereotlu taze sogan maydonoz light beyaz peynirde koydum un bi kasik kadar koydum birde yumurta sonra firina verdimmm
nolduki kuzum sana böle kafamçokkarıştı aslında gözünü doyurcak şeyler de yedin geçen haftalarda tatlı falan bilmiyorumkismile
canım gözleme dünden kalmaydı işte bitti bugün sempatiksalakcinni üzüm azdı baya canım :kedi:
Sana da sorayım canım, insanın zımbırtıdan önce karnı davul gibi şişer mi.. böyle bi belirti var mı.. yani çok bişi yemedim bence, wc ye de çıkıyom ama şiştim. Aaaaaa leblebi şişirir di mi sempatiksalakcinni Oh be şimdi anladım sempatiksalakcinni Cevap yazmana gerek yokYok aslında sen yine de cevap ver, son günlerde karnımın alt kısmında da şişlik var. bilmiyorumkismile
Anacından kalma yani kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun zuzum.
yesacımm nerdesin çarpasın gelmedimi kaydirigubbakcemile3 ya kızlar sefkilimin kaldıığı misafirhanede int. kesmişler ya..askerde ya şu anda bundan önceki giden birlikte kaldığı kişiler ya canım sıkıldı oda çok kızgındı kablolarını çekmişler int. biz aldık buraya falan demişler( yesacım çarp şunlara bi ya akannehir
ben şişiyom canım regl döneminde ....ama dediğin gibi leblebiden de olabilir .
göbüş kısmında mı şişlikk kas şişkinliği olabilirmi acep bu ara spora ağırlık werdin ya bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?