50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ikindi dedigim 15 16 arasi falan ama dedigin gibi 15ten once yemeye calisirimm yarin balik alcam kismetse izgara yapcam kismetse cimciriskommm"_:)))

Yağsız balık almaya özen gösterirsin artıkın kaydirigubbakcemile5 Bu hafta herkesin kilosunu çok merak ediyom sempatiksalakcinni Ben hergün tartıldığımdan pek bi esprisi yok

saolasın yesacım iyiyim sen nasılsın :))

iyiyim kuzum is guc ugrasiyoruz gecim derdi:)))

aman canimm yinede dikkat et midene saglam midende bozulmasinnda allah korusun guzelcim

saoalsin kuzum 17(on yedi) gundur bi sikintin olmadi bundan sonra da olmaz insallah guclubacismile

Men
Bu lafın üzerine tatlı ye de göreyim aklinialirimsmile

yok canim portakal yiyorum sutumu de ictim olumunekankayizsmile tatli neyim yok artik kaydirigubbakcemile

menün güzel canım kepek ekmeğede geçmişiz kaydirigubbakcemile3

benim menümde :ecrin_bebek:
sabah:
2 bardak ılık su 1 kuru kayısı
kah.
yarım yağsız otlu gözleme(içinde az zeytin yağı wardı), 1 haşlanmış yumurta,1 kaşık lor,1 kupa yeşil çay 1 yeşil zeytin

ara:
1 kuru incir

öğlen :
çorba,gözlemenin alan yarısı 1 kupa ayran

ara:
1 sade türk kahwesi ,minik 1 lokum ve 1 ceviz

akşam:
4 köfte ,söğüş domates ve yogurt 2-3 lokma çavdar ekmeği

ara:
1 kupa melisa 1 küçük yeşil elma biraz kuru üzüm

saol canım hoşbuldum bitti mi ödevler rahatladın mı biraz opuyorumnanaktan

papatyam simartiyosun benii :kedi:
aminn yarin sabah tartilip hemen bildircemmmm allahin izniyle fistiskom

ay inşallah hepimiz kilo veririz.

Bilmiyorum ki bu akşam da denerim olmadı bir daha yapmam. Canım bazen bünye kendi kendine öle bir şişkinlik yapıyor takma kafana bak bu çay ödeme iyi geliyor, o yüzden bırakasım da gelmiyor hani:)

Ay benim midem şiş gözüm aç yaw :1no2: Yağsız hamura olumlu bakan biri olduğumdan menünü çok sevdim canım ama kuru üzüm bu saatlerde çok yenmemeli yerimseniben Bu sen zaten biliyosun buyrunnnnnnnnn

Yok yavru ya nerdeeeeboshayallersmileBugün iş teklifi geldi, kabul edemedim bu sebepten
Bir yandan yazıyorum sizle konuşurken:)

Menün güzelmiş, canım gözleme çekti cokacimcoook

yaa ben çok şaşkınım tartılma günü bugün sabah sanmıştım :)
ahaha uyanır uyanmaz hemen kalktım tartıldım yaa hoff
bugünde birazcık fazla kaçırdım inşallah vermiş olduğum 1.5 kiloyu korumuşumdur eyvahedigeldismile

Bilmiyorum ki bu akşam da denerim olmadı bir daha yapmam. Canım bazen bünye kendi kendine öle bir şişkinlik yapıyor takma kafana bak bu çay ödeme iyi geliyor, o yüzden bırakasım da gelmiyor hani:)

Öyle bi şişlik değil canım, yoksa dk başı wc deyim Karnım iyice gerildi, sanki aşırı yemişim gibi, öyle bişi de yok. Zımbırtıdan şüpheleniyorum ama başka bi belirti de yok ki.. Düzensiz olduğundan o konuda da emin olamıyom. Bakalım belki yarın geçmiş olur

Yeşil çay da ödeme iyi geliyor sanırım fıstık.

Ay benim midem şiş gözüm aç yaw :1no2: Yağsız hamura olumlu bakan biri olduğumdan menünü çok sevdim canım ama kuru üzüm bu saatlerde çok yenmemeli yerimseniben Bu sen zaten biliyosun buyrunnnnnnnnn

nolduki kuzum sana böle kafamçokkarıştı aslında gözünü doyurcak şeyler de yedin geçen haftalarda tatlı falan bilmiyorumkismile
canım gözleme dünden kalmaydı işte bitti bugün sempatiksalakcinni üzüm azdı baya canım :kedi:

Vücutta ödem oluşması, beraberinde, pek çok rahatsızlığı getirir. O yüzde de bu ödem denen sıkıntıdan kurtulmak gerekir. Dr Murat Topoğlunun önerisi ile ödem derdinden kurtulmak, hiç de zor olmayacak.

GEREKLı MALZEMELER :
* 1 tutam mısır püskülü,
* 3-4 adet defne yaprağı,
* 8-10 adet kiraz sapı,
* 10 adet maydonoz sapı,
* 1 tutam ısırganotu,
* 1 litre su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Bütün malzemeleri, kaynamakta olan suyun içine atıp, 10-15 dak kaynatın. Süzdükten sonra, gün içinde 3 defa ılık olarak için.

Yok yavru ya nerdeeeeboshayallersmileBugün iş teklifi geldi, kabul edemedim bu sebepten
Bir yandan yazıyorum sizle konuşurken:)

Menün güzelmiş, canım gözleme çekti cokacimcoook
canım kolay gelsin iş konusunda da hayırlısı olsun umarım canını fazla sıkmamıştır opuyorumnanaktan
anacıım wardı dün gitti o yapmıştı işte gözlemeleri yerimseniben

yarın tartılma canım o zaman bugünkünü baz al yerimseniben

evet cicegim kabakli yaptimmm bol dereotlu taze sogan maydonoz light beyaz peynirde koydum un bi kasik kadar koydum birde yumurta sonra firina verdimmm

bayılırımm fırın mücvere cokacimcoook

Sana da sorayım canım, insanın zımbırtıdan önce karnı davul gibi şişer mi.. böyle bi belirti var mı.. yani çok bişi yemedim bence, wc ye de çıkıyom ama şiştim. Aaaaaa leblebi şişirir di mi sempatiksalakcinni Oh be şimdi anladım sempatiksalakcinni Cevap yazmana gerek yok Yok aslında sen yine de cevap ver, son günlerde karnımın alt kısmında da şişlik var. bilmiyorumkismile

Anacından kalma yani kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun zuzum.

yesacımm nerdesin çarpasın gelmedimi kaydirigubbakcemile3 ya kızlar sefkilimin kaldıığı misafirhanede int. kesmişler ya..askerde ya şu anda bundan önceki giden birlikte kaldığı kişiler ya canım sıkıldı oda çok kızgındı kablolarını çekmişler int. biz aldık buraya falan demişler ( yesacım çarp şunlara bi ya akannehir

ben şişiyom canım regl döneminde ....ama dediğin gibi leblebiden de olabilir .
göbüş kısmında mı şişlikk kas şişkinliği olabilirmi acep bu ara spora ağırlık werdin ya bilmiyorumkismile

klava: klava: Ne biçim insanlar ya, kaç kuruşsa ödenirdi, aynı şeyleri yaşıyorlar orda, nasıl göz göre göre böyle bi kötülük yapıyorlar klava:
Üzülme ama canım, net bağlatmak 2 günlük bi iş max. yerimseniben

ben şişiyom canım regl döneminde ....ama dediğin gibi leblebiden de olabilir .
göbüş kısmında mı şişlikk kas şişkinliği olabilirmi acep bu ara spora ağırlık werdin ya bilmiyorumkismile

Kas şişkinliğin de olabilir dediğin gibi canım, çünkü hayatımda ilk kez düzenli mekik çekiyom.. yanlış yazmışım canım yukarıda, kasık bölgesiyle azcık üst kısmında şişkinlik var, yani göbeğin altı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…