tamam balimmmmağrı sızı olmuyor da, kaslar daha kısa kalıyor, ya benim esneme yapınca daha çok ağrı oldu, bacak kaslarımı uzatcam derken boynum kopuyordu, sakat geldi bana onlar.
İstediğin gibi yap canım, düzenli yaptığın sürece fark etmez bence, her gün yapmak çok zor oluyor, ben de her zaman yapamıyorum. Enerjiksem yapmaya çalışıyorum ama halim yoksa günaşırı yapıyorum ben de. her gün yapsan daha kısa sürede sonuç alırsın ama, bıkmaktansa gün aşırı yapmak da iyidir.
Aynen canım.
Neyse kuzularım ben yemek yiycem, sonra merkete gidicem görüşürüz yine öpüyorum opuyorumnanaktan
ağrı sızı olmuyor da, kaslar daha kısa kalıyor, ya benim esneme yapınca daha çok ağrı oldu, bacak kaslarımı uzatcam derken boynum kopuyordu, sakat geldi bana onlar.
İstediğin gibi yap canım, düzenli yaptığın sürece fark etmez bence, her gün yapmak çok zor oluyor, ben de her zaman yapamıyorum. Enerjiksem yapmaya çalışıyorum ama halim yoksa günaşırı yapıyorum ben de. her gün yapsan daha kısa sürede sonuç alırsın ama, bıkmaktansa gün aşırı yapmak da iyidir.
Aynen canım.
Neyse kuzularım ben yemek yiycem, sonra merkete gidicem görüşürüz yine öpüyorum opuyorumnanaktan
selam kizlar,
bu hafta llistemiz erkenden yayinlandi ne guzel, ama herkes bldirim yapmamis, o yuzden birinci kim ogrenemedik sanirim.
benim belim cok kotu kizlar, yarin hastaneye gidicem tekrar, emar cekilecek.
yatiyorum gunlerdir:-(
azulos koc olmussun tebrikler.
hatirladigim kadariyla yediklerimi yazayim;
dun
sabah
zengin kahvalti (yarim simit, 1,5 ilim tahilli ekmekle)
ara
1 kase creme ole
ogle
yok
ara
1 muz
aksam
1 tabak z.yagli fasulye, 1 bardak nar suyu
yarim dilim tahilli ekmek
2 ad. cig kofte (az ince ekmekle)
ara
kru kayisi, kuru erik yedim)
prensen cookkk sagol cnm,
cihan hocaya ancak 1 ay sonraya randevu bulabildim, onu bekleyemicem cnm,
cok agrim var,
yarin bi beyin ve sinir cerrahi ye gidicem hayatim.
ins. bikac igneyle falan gecebilecek bi rahatsizliktir, ins. fitik degildir,
fizik tedavi de verirse gidecegim cnm.
sana da gecmis olsun cook tatlim
bildirim yapanlar
TRUF :54.7
KARALAHANA:49.7(400 GRAM ALMIŞ)
KATRECE:53,4 (400 GRAM VERMİŞ)
LACHESİS:57,6 (AYNI)
BURCU HAYAL:50.5 (AYNI)
KUZU:58 (1kilo)
Yok canım yaw, aynen benim de canım çekiyo sempatiksalakcinnidulcinea şimdi bana obursun dicek ama ben burdaki kurabiye muabbetlerini okuyunca canım çekti zaten dışarıda çıkamıyom kurabiye yaptım ohaoldumsmile öğleye kadar ii gidiyodum ama baya bi fazla yedim canım sıkıldıkça kafamçokkarıştıharekette yapamıyom nolcek :sm_confused:
Selam kızlar opuyorumnanaktan
Linguistcim ve prensescim ve peppercim, "yaralı ceylanlarım", çok büyüüük geçmiş olsun a.s.
Tibet başkanım, sensiz olmaz ki ama :gitme:
Azulcum, afiyet olsun, aman dikkat o menüylelmaz:
Yok canım yaw, aynen benim de canım çekiyo sempatiksalakcinni
Mehaycim maşallah çok sağlıklı besleniyon, bence çok değil. kaydirigubbakcemile5
saol canım :)) hoşgeldin opuyorumnanaktan
oburlukla alakalı diil o zaman canımın çekmesi delikafadulden sırnaşık şey
cumarteside kasların dinlenmiş oldu boş wer canım bugün tam gaz başlamışsın zaten Şeniz guzu ya sanada soriim callanatics hayatına ne gibi değişiklikler kattı :roflol: :roflol:
Hoşbulduk zuzum kaç gündür görüşemiyorduk yaw...
Aslında son günlerde ben de oburum ya, o yüzden oburlukla da alakalı olabilir belkim CADIARZU Ama yok yok, her insanın canı çeker cokacimcoook
Öhöm öhömözellikle ilk haftada bacaklarımda sıkılaşma hissetmiştim canım. Daha sonra bacaklarımdaki kadar olmasa da başka yerlerim de sıkılaştı, ama öyle cm cm fark göremedim. Zaten sonra nivea ya başladım. Aslında bana sağladığı en büyük fayda vücuttaki değişiklerden çok kaslarımı beni zorlamadan güçlendirmesi oldu. Özellikle karın kaslarımın. Ben callandan önce mekik çekerken çok zorlanıyordum, callan teyzem saolsun, nazikçe güçlendirdi kasları ve nivea daki mekikleri rahatçanak çekebildim. kaydirigubbakcemile5 Bi de callan esnekliği arttırdı bayanssulusmile
Ama callan herkese aynı kolaylıkta gelmiyo sanırım :sm_confused: Ben callanda hiç yorulmuyorum mesela, tibetten bile daha rahat yapıyorum. İlk bi kaç gün zorlanmıştım bi tek, o da hareketleri beceremediğimden...
(Rica ederim canım, çay için su koymuştum ocağa, buraya dalınca yarım bardak kalmış anca kaynamaktan sempatiksalakcinni :)))ewet gız ösledim seni :1hug: hihoyyyt
tamam canım çok güzel ayrıntılı anlatmışsın çok saol a.s. şu jillian abla çok haşin çıktı.. bi günde dağıttı beni delikafadulden böle narin bişiye ihtiyacım war sankim laelaelaelaelae onun yanına bide callan ekliim bi gün jillian bi gün callan teyze kaydirigubbakcemile5 ikisini bi ay yapıp sora pilates + yürüyüşe dewam ederim kısmetse opuyorumnanaktan keşke yarın sahalara geri dönebilsem ya :çok üzgünüm: umarım sorun çıkarmas pazrtesi salıda okulda çok yoğunum nöbet falan da war off off -tatlicadiarzu-
Hep beraber olalım en çıtırından kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinniDULCİM gitmişsin ben sıkı yönetimin faydasını gördüm aynen devam ediyoruz.. sevgilin geldiğinde çıtır olucan çıtırrrrr:içelim:
(Rica ederim canım, çay için su koymuştum ocağa, buraya dalınca yarım bardak kalmış anca kaynamaktan sempatiksalakcinni :)))
Zuzum hiç şakaya gelmez bu olaylar, iyice dinlemeden, ağrıyan yeri çalıştıracak hiç bi haraket yapma. Şimdilik sadece callan yap bence, ve ayak parmakları üzerinde durmayı gerektiren hareketleri yapma (2 tane var zaten öylebacak hareketleri komple atla sen en iyisi... Zaten karın ve kalça hareketleri kendini iyi hissetirir. Bence callan selülit ve kasları inceltmek için en güzel hareketleri barındırıyor. Özellikle kalça hareketinin ikincisi selülite deva bence bayanssulusmile
Kız seni jil cadısı sakatladıysa bırak, hemen başlama. Ben izlediydim youtube dan, ağır bi program...
Okulda öğrencilerde 1 adet sandalye rica edersin artıkın kaydirigubbakcemile3
ayy canım ya gündüzde benim yeşil çay için koyduğum su öle olmuştu dibinde bi kaç damla kalmıştı gittiğimde kaydirigubbakcemile
doğru diyon guzu kendimi ii hissedene kadar fazla zorlamayayım warya bide jillianın 1. level ı atlasam mı diyodum ben ha ohaoldumsmile 28 dk lık bişi ama ağırlıklarla falan çalışıyon ya şınaw mınaw ne ararsan war hem bacaklarım hem kollarım titredi walla sonunda :1shok: ama senden korkmadım jill cadısı geri döncem delikafadulden sengözlerimebaksanab
dışarda giriş kapısında nöbetçiyim bide kantin falan olsaydı oturrdum lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
Hep beraber olalım en çıtırından kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni
Bugün kıyafet bakındım, bi kaç bişi beğendim, son hafta alacam, o zamana kadar ne verirsem kar bayanssulusmile
Yazdın mı bilmiyom menünü, mutluluktan cozutmadın di mi?lmaz:
abartmamakla birlikte biraz cısslarım oldu :kedi:
bide spor yapmadım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?