50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

abur cubur maalesef =( ama uzun süredir yemiyodum. uzun bi sürede yemem. işin kötüsü nişanlım çantama bir sürü çikolatalı gofret doldurdu ama yemiycem.
sporu bilinçli yapmıyorum cnm. haftanın hergünü yaparsam usanıyorum o yüzden tatil veriyorum kendime =)
saçlarım düz cnm ama ben hep maşalıyorum.. dalgalı sayılır:)

bu arada bitek linguyla seni görmedim. Özellikle seni çok merak ediyorum foto koysana=)
:1rolleyes:

İyi o zaman, hiç yemicek de değiliz ya cokacimcoook Nişanlına yedir hepsini aklinialirimsmile

Haklısın canım, benim istem dışı olduğundan pek memnun kalamadım bu durumdan. Spor yapınca insanın vücudu daha zinde oluyo cidden. Düzenli spora zor alıştırdım bünyeyi, bırakırsam çok kıymetli bişiyi elimden kaçırdım gibi hissederim valla guclubacismile

İyi bak saçlarına, maşayla yakma sakın yerimseniben Su dalgasını da çok severim opuyorumnanaktan

ben genelde kaynayana kadar mutfakta kalıyodum ama bugün böle oldu artık :1ninca: dediğin gibi iş açmiim başıma :sinifsinif:
nese 2 aydan az aldı artık sıkcas dişimizi sempatiksalakcinni

ben genelde kaynayana kadar mutfakta kalıyodum ama bugün böle oldu artık :1ninca: dediğin gibi iş açmiim başıma :sinifsinif:
nese 2 aydan az aldı artık sıkcas dişimizi sempatiksalakcinni

Haklısın zuzum, en iyisi 2 dkcık dikilmek
Senin tatil kaç ay sürüyo aklinialirimsmile

bu arada bitek linguyla seni görmedim. Özellikle seni çok merak ediyorum foto koysana=)
:1rolleyes:

kuzum , dulcineanın resmi war ama benim yok :sinifsinif: benim pc serwise gitti içindekileri sefkilim harici belleğine almıştı sora o bi anda kıprısa gitti mafoldumben inş. yaz tatilinde yanına gidicem en daze fotolardan koyarım Şeniz senin varmı resmin opuyorumnanaktan

Haklısın zuzum, en iyisi 2 dkcık dikilmek
Senin tatil kaç ay sürüyo aklinialirimsmile

canım okul kapandıktan sonra 2 hafta daha dewam ediyos biz sorumluluk , ortalama yükseltme sınawlarına gelen çocuklar oluyo sınaw falan yapıyos... temmuz başı gibi tatile gireriz sonrada öğrencilerin tatili bitmeden bi 2 hafta kadar önce yine gidiyos sorumluluk sınawları için işte 2- 2,5 ay falan sürüyo opuyorumnanaktan tabi sınaw döemi hergün okulda olmuyos da sınıf ehber öğretmenliği falan olanlar gidiyo yine...öle işte :hulya:

tamam zuzum bu siteye biraz alışıyım koyarım..
:)) Sen bilirsin, boşver anonim kalalım, buraya eklediğinde bakarım yerimseniben Koyuyom birazdan. sempatiksalakcinni

bekliyorumhihoyyyt

gördüm zuzummm çok tatlısın..hiç fazlalığın gözükmüyor ama hedef,ne ulaştığında tam çıtır olucaksın opuyorumnanaktan

Kuzucum 2 dene koydum kaydirigubbakcemile3

Oh oh maşallah zuzum ya, allah bereket versin.. hihoyyyt

Ay bişi sorcaktım ben saaa................ CADIARZU Neyse aklıma gelir birazdan CADIARZU

Sevgülünle görüşebildin mi? (sanırım soru buydu ama olmayadabilir :))

kızlar iki resim koydum kaldırıcam.. 61 kiloluk halim =)

Kuzucum süpersin, 61 kiloda bile fiziğini çok beğendim. Benim bacaklar şu an seninkinden tombiştir sanırım :kedi: Otururken göbeğinin öyle fırlaması normal, ayaktayken öyle olmadığı için onu dikkate almadım yerimseniben 61 kiloda benim de göbek öyle fırtlıyordu otururken :))

Sevgülüm gelince ben de öyle ayakta çekilip koyarım buraya, elimde fiziğimi belli eden foto yok ne yazık ki..

teşekkür ederim zuzum.. boydan fotolarınıda bekliyorum mutlu gününden hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…