E o kadar da olsun umarım abur cubur cıs değildir, benim tatlı ev yapımı sütlü tatlı olduğu için cıs saymıyom cokacimcoook Hala sözüm söz 16 Mayısa kadar abur cubur yemicem.
Yarın o zaman ikimiz de en sağlamından spor yapalım. guclubacismile Sen kıvırcık saçlı mısın buarada? Biz linguistle kıvırcık saçlı olduğumuzdan zuzu guzu falan diyoz birbirimize :))
abur cubur maalesef =( ama uzun süredir yemiyodum. uzun bi sürede yemem. işin kötüsü nişanlım çantama bir sürü çikolatalı gofret doldurdu ama yemiycem.
sporu bilinçli yapmıyorum cnm. haftanın hergünü yaparsam usanıyorum o yüzden tatil veriyorum kendime =)
saçlarım düz cnm ama ben hep maşalıyorum.. dalgalı sayılır:)
Kız bu kafayla birgün çaydanlığı yakcaz ama bakalım ne zaman eyvahedigeldismile Makarna haşlarken de böyle yapıyom bazen, en iyisi yemekle uğraşırken foruma yazmamak boshayallersmile Özellikle sen, yalnızken çok sakat kaydirigubbakcemile
Benim jile başlamam için 10 fırın ekmek yemem gerekir herhal
Öğretmenler toplantısında şey de: Arkadaşlar çıkış kapısında erkek öğretmenlerin nöbet tutmasından yanayım :lepi: Onlar mesajı alır bayanssulusmile sempatiksalakcinni
bu arada bitek linguyla seni görmedim. Özellikle seni çok merak ediyorum foto koysana=)
:1rolleyes:
ben genelde kaynayana kadar mutfakta kalıyodum ama bugün böle oldu artık :1ninca: dediğin gibi iş açmiim başıma :sinifsinif:
nese 2 aydan az aldı artık sıkcas dişimizi sempatiksalakcinni
bu arada bitek linguyla seni görmedim. Özellikle seni çok merak ediyorum foto koysana=)
:1rolleyes:
Benim vardı kaldırdım. Senin de resmin yok ama aklinialirimsmile Sen koyarsan ben de koyarım bayanssulusmile sempatiksalakcinni
Haklısın zuzum, en iyisi 2 dkcık dikilmek
Senin tatil kaç ay sürüyo aklinialirimsmile
eklemesemde faceden baksan =) ozamanda koyarmısın? boshayallersmile
kuzum , dulcineanın resmi war ama benim yok :sinifsinif: benim pc serwise gitti içindekileri sefkilim harici belleğine almıştı sora o bi anda kıprısa gitti mafoldumben inş. yaz tatilinde yanına gidicem en daze fotolardan koyarım Şeniz senin varmı resmin opuyorumnanaktan
:)) Sen bilirsin, boşver anonim kalalım, buraya eklediğinde bakarım yerimseniben Koyuyom birazdan. sempatiksalakcinni
tamam zuzum bu siteye biraz alışıyım koyarım..
bekliyorumhihoyyyt
canım okul kapandıktan sonra 2 hafta daha dewam ediyos biz sorumluluk , ortalama yükseltme sınawlarına gelen çocuklar oluyo sınaw falan yapıyos... temmuz başı gibi tatile gireriz sonrada öğrencilerin tatili bitmeden bi 2 hafta kadar önce yine gidiyos sorumluluk sınawları için işte 2- 2,5 ay falan sürüyo opuyorumnanaktan tabi sınaw döemi hergün okulda olmuyos da sınıf ehber öğretmenliği falan olanlar gidiyo yine...öle işte :hulya:
gördüm zuzummm çok tatlısın..hiç fazlalığın gözükmüyor ama hedef,ne ulaştığında tam çıtır olucaksın opuyorumnanaktan
kızlar iki resim koydum kaldırıcam.. 61 kiloluk halim =)
höyt...ben geedim...
Kuzucum süpersin, 61 kiloda bile fiziğini çok beğendim. Benim bacaklar şu an seninkinden tombiştir sanırım :kedi: Otururken göbeğinin öyle fırlaması normal, ayaktayken öyle olmadığı için onu dikkate almadım yerimseniben 61 kilo da benim de göbek öyle fırtlıyordu otururken :))
Sevgülüm gelince ben de öyle ayakta çekilip koyarım buraya, elimde fiziğimi belli eden foto yok ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?