Kuzucum 2 dene koydum kaydirigubbakcemile3
Oh oh maşallah zuzum ya, allah bereket versin.. hihoyyyt
Ay bişi sorcaktım ben saaa................ CADIARZU Neyse aklıma gelir birazdan CADIARZU
Sevgülünle görüşebildin mi? (sanırım soru buydu ama olmayadabilir :))
kızlar iki resim koydum kaldırıcam.. 61 kiloluk halim =)
höyt...ben geedim...
teşekkür ederim canlar öpüyorum ve kaçıyorum.. görüşürüz a.s.
teşekkür ederim zuzum.. boydan fotolarınıda bekliyorum mutlu gününden hihoyyyt
ewet canım arıyo dün nöbeti wardı 24 saatlik :ecrin_bebek: bugünde ilçeye falan gidicekti işte öle opuyorumnanaktan
Yeni aldığım cicilerle çekilirim artıkın bayanssulusmile :dance:
Şu an 55.3 kilo gözüküyom ama sabah 55.4 düm... Mayıs 16 ya kadar 54 olabilsem çok güzel olacak eyvahedigeldismile Sanırım benim 50 ye ulaşmam Temmuzu bulur en iyi ihtimalle. Tabi ulaşabilirsem sempatiksalakcinni
Öptüüüm.
KIZLAR BU SORU HEPİNİZE
Bişi sorcam, ben aslında çok esnek diyet yapıyom, hiç zorlamıyom kendimi... 2 yıl öncesinde 2 haftada 2 kilo vermiştim halbuki... Sanırım birazcık atak yapmak için yediğim ekmek miktarını daha da azaltmalıyım. Tam organik buğday ekmeği yicem bundan sonra, günde kaç dilim ideal? Bi de sen nasıl bi yol izliyon beslenme miktarı konusunda?
Oh oh... ilçede nete girer belkim aklinialirimsmile
Biz artık telde konuşmaktan çok sıkılıyoz :sinifsinif:
guzum sanırım 3 dilimi falan geçmemen lasım :ecrin_bebek: bende 19 mayısa kadar 53 olurmuyumki sempatiksalakcinni hihoyyyt bazı kıyafetlerim acayip bol gelmeye başladı onları hallettirmem lasım okula giydiğim kumaşları daraltrırayım diyom o tatilde delikafadulden
he koçum yaw fena oldum gece:)) böle etmesdim hiç ama oldu artık bi kere çorba falan yoktu yapmaya üşendim bende :sinifsinif:
jillian michaels 30 day shread egzersiz programı kuzum ama 1 gün yaptım bacağım iyileşsin yeniden dewam edicem inş.
dulcinea şimdi bana obursun dicek ama ben burdaki kurabiye muabbetlerini okuyunca canım çekti zaten dışarıda çıkamıyom kurabiye yaptım ohaoldumsmile öğleye kadar ii gidiyodum ama baya bi fazla yedim canım sıkıldıkça kafamçokkarıştıharekette yapamıyom nolcek :sm_confused:
dunku menum
sabah 2 domatesli kasarli tost,4 zeytin ve cay
ogle 4 kasik sulu kofte,1 dilim ekmek
ara 1 elma
aksam 1 dilim tavuk sinitzel ve akdeniz salata ekmeksiz
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmekle sandvic yaptim( icerigi: 2 ince dilim salam ,1 marul yapragi, 2 kk peynir 5 tanede zeytin yedim yaninda)
ara 1 elma
ogle sanirim yine sandvic yerim cok acikiyorum bugun cok erken kalktim cunku...
ara 1 kellogs barre
aksam 4-5 yemek kasigi pirasa yemegi ve 1 tabak ton balikli salata....
cokmu kizlar yorum bekliyorum??
azulcum callaneticsle ne kadar incelme oldu sende?
selam kizlar,
bu hafta llistemiz erkenden yayinlandi ne guzel, ama herkes bldirim yapmamis, o yuzden birinci kim ogrenemedik sanirim.
benim belim cok kotu kizlar, yarin hastaneye gidicem tekrar, emar cekilecek.
yatiyorum gunlerdir:-(
azulos koc olmussun tebrikler.
hatirladigim kadariyla yediklerimi yazayim;
dun
sabah
zengin kahvalti (yarim simit, 1,5 ilim tahilli ekmekle)
ara
1 kase creme ole
ogle
yok
ara
1 muz
aksam
1 tabak z.yagli fasulye, 1 bardak nar suyu
yarim dilim tahilli ekmek
2 ad. cig kofte (az ince ekmekle)
ara
kru kayisi, kuru erik yedim)
bugun
sabah
zengin kahvalti
ara
yok
ogle
1 tabak z.yagli fasulye,
bol yesil salata
1 bardak na suyu
ara
1 cornet dondurma
aksam
Allah kerim
Gelelim bana, cuma ve cmt misafir geldiğinden cuma az, cmt 0 spor yaptımBugün sonunda dışarı çıktım, tempolu yürüş yaptım gidiş ve dönüşte, 1 saat yürümüşümdür toplamda guclubacismile
Geçen gece annemin yaptığı tatlıdan bahsetmiştim en son, tatlı bitene kadar ben rahat durmadım :kedi: İlk piştiği gece kokusuna yenildim ve 00:30 da yedim, ertesi günlerde devamı geldi. Bugün tatlı yemedim (pardon ya, sabaha da kalmıştı azcuk :))) ama lavaşı biraz çok yedim sanırım. :ecrin_bebek: Ama herşey kontrol altında :lepi:
Selam kızlaraarrr nasıl gidiyor diyet,spor?.. Bugün 2 saat yürüdüm... Yiyeceklerime de dikkat ettim.. bu hafta hiç kilo verememişim ama şükür ki almamışım da.. Bu a züğürt tesellisikaydirigubbakcemile3
giremes sanırım şu net işini falan araştırcaktı ama pazar bugün nasıl olur bilmem boshayallersmile niye sıkılıyonus kıs görmek mi istiyonus artıkın delikafadulden
Selam kızlaraarrr nasıl gidiyor diyet,spor?.. Bugün 2 saat yürüdüm... Yiyeceklerime de dikkat ettim.. bu hafta hiç kilo verememişim ama şükür ki almamışım da.. Bu a züğürt tesellisikaydirigubbakcemile3
öhöm öhöm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
bi sürü cıs yedim koçum
adlarını zikretmiyim şimdi malum herkesin canı şeetttiriyoooo
cezamı verde cezam neyse çekeyimmmm.
dalsinya'cım en cezalı sensin valla :)
ikinci de ben.misafirlerimle cıslar yedim bi miktar. bence koç olmasaydım daha çok yerdim de, yine de abartmış hissediyorum kendimi. göbeğim fırladı yine.
şimdi bize cezalar geliyo. yürüyüş yediklerimiz için epey az bence. şimdi ben de gidip yürüyeceğim 1 saat ama bitince toplam 3 sette 150 mekik çekmeyi düşünüyorum. mafoldumben
hoşgeldin canım maşşallahın war 2 saat yürümüşsün inş. bu hafta gider ŞenizSelam kızlaraarrr nasıl gidiyor diyet,spor?.. Bugün 2 saat yürüdüm... Yiyeceklerime de dikkat ettim.. bu hafta hiç kilo verememişim ama şükür ki almamışım da.. Bu a züğürt tesellisikaydirigubbakcemile3
Yemek miktarı konusunda şöyle bi düşüncem var zuzum... Sallıyom 5 birim yerken kilo alıyorduk, 4 birime düşünce vermeye başladık ama belki de bizim esas ihtiyacımız olan 3 birim, 3 birimde de hem daha hızlı veririz, hem de sağlıklı beslenmeye devam etmiş oluruz. Ama 2 birimle kilo verirsek, elbet birgün 3 birim yemeye başlayıp, 2 birime alışan metabolizmayla kilo almaya başlarız. İdeal miktar arayışı içindeyim yane sempatiksalakcinni Bi de verdiğim kilo beni pek tatmin etmiş değil, atak yapmak istiyom :sinifsinif: 53 olmak istiyom Çok üzgünüm çoook
3 dilim önerine uyacağım canım olumunekankayizsmile
Ay ben demiş miydim, zaten bol giydiğim için, son aldığım pantolonların içini doldurana aşkolsun, 62 kilodan verdim ya aslen, özellikle popom pek küçülmüş :kedi: Daraltmak daha pahalıya gelir sankim yaw, modeli bozulur...
Anam da gelmiş hemen yeni kıyafet alma, belki birden kilo alırsın diyo...
saolasinn canimmm benim yalniz oldugum icin cok zor jel surmeye calisiorum ama tam yediremiyorum sicak su kouyorum ara ara ama yatip kalkinca daha kotu oluyo nedense sanirim uykuda ter hareket falanmi yapiorum nedir?acaba yastiklimi yastiksizmi yatmaliyim onu bilemiorumm?
kızlar ya eskiden hamur işi yada tatlı yediğimizde isim vermiyoduk ya cıs falan yazıyoduk yeniden öle yapsak ya sempatiksalakcinni benim okuyunca canım çekiyoo kaydirigubbakcemile
Ben de dün saat 8 de mercimekli köfte yapmaya karar verdim burda okuduktan sonra:)
ya bu hafta sonu misafir gelmeleri bize hiç iyi gelmiyo galiba.ben misafir gelmeyince hafta sonu daha kontyrollü oluyorum ama biri gelince cozutuyorum ya. :8
truf yavrım, hangi egzersizleri yapıyosan yanına 3 set mekik yazıyorum çocuum :)))
( benimkinden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?