50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet canım arıyo dün nöbeti wardı 24 saatlik :ecrin_bebek: bugünde ilçeye falan gidicekti işte öle opuyorumnanaktan

kızlar iki resim koydum kaldırıcam.. 61 kiloluk halim =)

gayet iyi görünüyosun canım 61 kiloda bilem olumunekankayizsmile

teşekkür ederim zuzum.. boydan fotolarınıda bekliyorum mutlu gününden hihoyyyt

Yeni aldığım cicilerle çekilirim artıkın bayanssulusmile :dance:
Şu an 55.3 kilo gözüküyom ama sabah 55.4 düm... Mayıs 16 ya kadar 54 olabilsem çok güzel olacak eyvahedigeldismile Sanırım benim 50 ye ulaşmam Temmuzu bulur en iyi ihtimalle. Tabi ulaşabilirsem sempatiksalakcinni
Öptüüüm.

KIZLAR BU SORU HEPıNıZE
Bişi sorcam, ben aslında çok esnek diyet yapıyom, hiç zorlamıyom kendimi... 2 yıl öncesinde 2 haftada 2 kilo vermiştim halbuki... Sanırım birazcık atak yapmak için yediğim ekmek miktarını daha da azaltmalıyım. Organik tam buğday ekmeği yicem bundan sonra, günde kaç dilim ideal? Bi de sen nasıl bi yol izliyon beslenme miktarı konusunda?

Son düzenleme:

guzum sanırım 3 dilimi falan geçmemen lasım :ecrin_bebek: bende 19 mayısa kadar 53 olurmuyumki sempatiksalakcinni hihoyyyt bazı kıyafetlerim acayip bol gelmeye başladı onları hallettirmem lasım okula giydiğim kumaşları daraltrırayım diyom o tatilde delikafadulden

Oh oh... ilçede nete girer belkim aklinialirimsmile
Biz artık telde konuşmaktan çok sıkılıyoz :sinifsinif:

giremes sanırım şu net işini falan araştırcaktı ama pazar bugün nasıl olur bilmem boshayallersmile niye sıkılıyonus kıs görmek mi istiyonus artıkın delikafadulden

Selam kızlaraarrr nasıl gidiyor diyet,spor?.. Bugün 2 saat yürüdüm... Yiyeceklerime de dikkat ettim.. bu hafta hiç kilo verememişim ama şükür ki almamışım da.. Bu a züğürt tesellisikaydirigubbakcemile3

Yemek miktarı konusunda şöyle bi düşüncem var zuzum... Sallıyom 5 birim yerken kilo alıyorduk, 4 birime düşünce vermeye başladık ama belki de bizim esas ihtiyacımız olan 3 birim, 3 birimde de hem daha hızlı veririz, hem de sağlıklı beslenmeye devam etmiş oluruz. Ama 2 birimle kilo verirsek, elbet birgün 3 birim yemeye başlayıp, 2 birime alışan metabolizmayla kilo almaya başlarız. İdeal miktar arayışı içindeyim yane sempatiksalakcinni Bi de verdiğim kilo beni pek tatmin etmiş değil, atak yapmak istiyom :sinifsinif: 53 olmak istiyom Çok üzgünüm çoook

3 dilim önerine uyacağım canım olumunekankayizsmile

Ay ben demiş miydim, zaten bol giydiğim için, son aldığım pantolonların içini doldurana aşkolsun, 62 kilodan verdim ya aslen, özellikle popom pek küçülmüş :kedi: Daraltmak daha pahalıya gelir sankim yaw, modeli bozulur...
Anam da gelmiş hemen yeni kıyafet alma, belki birden kilo alırsın diyo...

hmm bilemedim ben onu. bakıyım bi. sıkıldım callandan ben.

cezayı hakettin sanki :)
en az 50 mekik ve 20 dk yürüyüş. p
(hafif cezalar mı veriyorum acep) hihi..

dunku menum

sabah 2 domatesli kasarli tost,4 zeytin ve cay
ogle 4 kasik sulu kofte,1 dilim ekmek
ara 1 elma
aksam 1 dilim tavuk sinitzel ve akdeniz salata ekmeksiz

2 domatesli tost mu? 2 dilim domatesli 1 tost mu? ayrıca ekmek beyaz ekmek mi? gerçi farketmez sonrasında az yemişsin baya.

çok değil ama ekmek hangi türde olursa olsun 3 dilimi geçmese iyii olur. zaten birlikte yediğin şeyler gayet sağlam.

azulcum callaneticsle ne kadar incelme oldu sende?

linguistim bende 1-2 cm oldu en fazla. aslında ondan da emin değilim, acaba diyorum tam aynı yerden ölçmüyorum da ondan mı o fark. anlamadım bi şey. sadece sıkılaştım sanki. incelme olmadı sankim. :sinifsinif:
sende oldu mu?

pepperım menü güzel de öğün atlamayım plz :)
geçmiş olsun kuzum, ayrıca nazik tebriğin için de teşekkürler. :)

bugun
sabah
zengin kahvalti

ara
yok

ogle
1 tabak z.yagli fasulye,
bol yesil salata
1 bardak na suyu

ara
1 cornet dondurma

aksam
Allah kerim

hihi. çok kaçırmamışsındır inş. :)

dalsinya'cım en cezalı sensin valla :)
ikinci de ben. misafirlerimle cıslar yedim bi miktar. bence koç olmasaydım daha çok yerdim de, yine de abartmış hissediyorum kendimi. göbeğim fırladı yine.
şimdi bize cezalar geliyo. yürüyüş yediklerimiz için epey az bence. şimdi ben de gidip yürüyeceğim 1 saat ama bitince toplam 3 sette 150 mekik çekmeyi düşünüyorum. mafoldumben

işte böyle kontrollü oynamamız lazım kızlar. :))
tebrik ediyorum veremiyorsak da almamayı sağlamalıyız.

giremes sanırım şu net işini falan araştırcaktı ama pazar bugün nasıl olur bilmem boshayallersmile niye sıkılıyonus kıs görmek mi istiyonus artıkın delikafadulden
Ne bilem zuzum yaw, son günlerde moralim pek iyi değildi, e o da zaten iyice bunaldı orda.. O yüzden muhabbetimiz bi hoş bi hoş anlatamam :1no2: İkimizin de birbirimize faydamız yok gibin. Sürekli telde konuşmak da araya mesafe koyuyo...

Belkim süpriz yapar kaydirigubbakcemile3 Tanımıyom sizi hiç ama ben de çoook uyumlu çifte kumru imajı bıraktınız yerimseniben

İdare eder tuğbacım, kilo verme işi de kaplumbağa hızıyla ilerliyo boshayallersmile Tebrikler motivasyonun için, kısa sürede ödülünü alacağına inanıyorum. Çizelge koysana
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

öhöm öhöm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

bi sürü cıs yedim koçum
adlarını zikretmiyim şimdi malum herkesin canı şeetttiriyoooo
cezamı verde cezam neyse çekeyimmmm.

öhöm öhöm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

bi sürü cıs yedim koçum
adlarını zikretmiyim şimdi malum herkesin canı şeetttiriyoooo
cezamı verde cezam neyse çekeyimmmm.

ya bu hafta sonu misafir gelmeleri bize hiç iyi gelmiyo galiba. ben misafir gelmeyince hafta sonu daha kontyrollü oluyorum ama biri gelince cozutuyorum ya. :8
truf yavrım, hangi egzersizleri yapıyosan yanına 3 set mekik yazıyorum çocuum :)))
( benimkinden)

Koçum yaw, cezalarının maşallahı var buyrunnnnnnnnn Bana da versene yatmadan önce yapam bişiler guclubacismile kaydirigubbakcemile3
Ben 3 sette 150 mekik çekemem ama :sm_confused: En iyisi yarın gündüz gözüyle hakkını vererek elimden geleni yapam.

hoşgeldin canım maşşallahın war 2 saat yürümüşsün inş. bu hafta gider Şeniz

çok doğru sölüyosun canım bende biraz kendime gelsem ii olcak sporuda ben genelde 30 dklık yapıyom bi dr öle demişti şimdi waktim war 1 saat yapayım demeyin her zaman yapabilcenis sürede spor yapın diyodu ama kademeli olarak 40 dk a çıkariim :roflol: :roflol: hatta geçen yıl spor salolundaki diyetisyenin bana yaptığı bi liste wardı ben spora giderken homini gırtlak zuzuyla yedimisden kilo bile almaya başlamıştım delikafadulden sora baktım olmuyo diyetisyenlen görüşmüştüm 2 haftada 2,5 kilo wermiştim kaydirigubbakcemile2 artık sabitlemek istiyom sıkıldım yaw 2 hafta sıkıwereyimm dişimi çok saldım zaten 1 aydır şimdiye çoktan bitmişti kaydirigubbakcemile

spor olanlaı kotların dediğin gibi modeli bozulur zate streç tarzda giyiyodum ama kumaşları daraltırmayı düşünüyom bakalım ne kadar tutcak

guzum benim anacın yeni hayat tarzından haberdar değilmi?

eğer sürekli tutuluyorsa boynun ortopedik yastık al ve onu kullan
benim sürekli sürekli tutulurdu ne de uyuz bişeydir ne illettir o öyle
aldım kurtuldum valla. evlerden ırak.

kızlar ya eskiden hamur işi yada tatlı yediğimizde isim vermiyoduk ya cıs falan yazıyoduk yeniden öle yapsak ya sempatiksalakcinni benim okuyunca canım çekiyoo kaydirigubbakcemile

üsgünüm tatlım bi daha yok söz.

Ben de dün saat 8 de mercimekli köfte yapmaya karar verdim burda okuduktan sonra:)

üsgün tatlım sana da canını çektirttiğim için

evet ya misafir gelmesi bana hiç yaramıyo
hafta sonu hafta içi farketmiyo
ben hafta sonları da aslında hiç cozutmam
ne oluyosa bu misafirden sonra oluyo
çok yorgunum belim ağrıyo bilmiyorum bişey yapabilirmiyim ama
150 mekiği yapmaya çalışırım
bi de yattığım yerden plates hareketleri belki
çok yoruldum yaaaaaaa
sırtımda çimento taşımış gibiyim.
berra kucağımda uyudu onu yerine yatıracakken kalkamadım bile belimi kımıldatamadım
arkadaşlar aldılar kucağımdam
çok yorulunca ayakta durunca hep oluyo ben de bu acaba fıtık ya da siyatik başlangıcımı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…