50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) o zaman walk at home mu ne yapıyodunuz siz. ondan yap en az 50 dk. çok zorlanmayacağın bi şey yap ama 45 dk dan az olmasın .

Koçum, trufun 800 gram vermesi lazım bu hafta, en ağır cezanı hakketti bence.

tamam ona da bizimkinden yazıyorum.
(kızlar başka ne türlü cezalar önerirsiniz hiç ceza kültürüm yokmuş benim yav )
:))

tatlım geçmiş olsun ihmal etme bi doktora görün bence. tamam senin cezanı 50'ye indiriyorum :)
ya da kıyamam yapma bugün sen.. olumunekankayizsmile

Zuzum ben kendi kendime spor yaparken, (tabi o zaman kondisyon 0 dı) esnemeyle birlikte 30 dk yı zorla tamamlıyordum her bi yanımdan terler akarak... Ama şu an gün içinde farklı zamanlarda 2 nivea cd sini çok rahat yapıyorum, hatta nivealardan birinin sonuna callan ekliyom (niveanın esnemesini atlıyom tabi)... Ama bu dönem iştahım tavan yapmıştı :ecrin_bebek: Ben de aslında kademeli atlattım, en büyük yardımcım da kuru meyve ve kuru yemiş oldu, yoksa o kadar enerjiyi bulamazdım.

Diyetisyen nasıl bi program uyguladı canım, ne dedi delikafadulden Söyle de 2 haftada 2,5 kilo verek delikafadulden
Az kaldı kaslı zuzum benim, 53 e gelince tek yapman gereken sabitlemek olacak, bence cidden en kolay aşama, tek yapmak gereken düzenli tartılmak :lepi:
Bu ay 1 kilo bile vermedim ben :sinifsinif: 31martta 56.7 1nisanda 56.2 25nisan 55.3 (aslında bu sabah 100 gram da fazla çıktım)

koçum benim ben jillian yaperken ayağımı sakatladım 2 gündür hareket yok bende :sinifsinif: yürüyüş falan yapmadan uzun kaslarım ısınmadan da mekik vs. tarz hareketlerde yapmak istemiyom başka yerlerim de tutulmasın sora :kedi: o yüzden cezamı çekemiyom bahaneler çok ehehe sempatiksalakcinni ben callen yapmıyomda işte gaza gelmeye çalışıyodum geldimde inş. başlıcam Şeniz

anladım canım benim inş.atarsınız bu durumu üzerinizden en kısa zamanda Şeniz ahanda mayısta girdimi geldiği zaman yapacaklarınızdan konuşuraktan çabucak geçer zaman olumunekankayizsmile
guzum benimm yirim seni ne tatlı sölemişsin öle :1hug: opuyorumnanaktan

öhöm öhöm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

bi sürü cıs yedim koçum
adlarını zikretmiyim şimdi malum herkesin canı şeetttiriyoooo
cezamı verde cezam neyse çekeyimmmm.

hoşgeldin trufumm yerimseniben

Önemli değil kuzum benim olumunekankayizsmile
Eeee o kadar hazırlık yapmışsın yorulman çok normal.

Senin sevgilin Kıbrıs'ta mı asker benim eşimde kıbrısta, ama askerde değil. İş gezisinde:)

kızlar ben motivasyonumu arrtırmak için bi şey yaptım. gülmiycekseniz paylaşıcam sizle de. :kedi:
Annatsana delikafadulden

Onu sevmiyom ben pek canım ama 45 dkdan fazla spor yapcam söz kaydirigubbakcemile3
Bence dk olarak yaptığı sporu yazabiliriz guclubacismile

yaa nasıl vereceğim ben o 800 gr kiloyu yaaaaaa
yine bi hokus pokus kokusu alıyorum ama sanırım havada

Bence cidden ipi sıkı tutarsan verirsin, bol salata ve meyveyle.

liguistim canım ya sana da kurabiye yaptırmak zorunda kaldıysam kusura bakma tatlım.
valla kilo almanı istemem benim yüzümden

Senin sevgilin Kıbrıs'ta mı asker benim eşimde kıbrısta, ama askerde değil. İş gezisinde:)

bi tek parantez iiçinde yazıyım da görmesinler (peynirli poğaçayı yapmadım) hepsini yaptım
kalanları da kardeşim üniversiteye hazırlanıyo
yurtta kalıyo. onlara göndericem. bayram etsin yavrucaklar.

veririm dimi veririm veririm
veririz hatta

spor olayın güzel olmuş guzum olumunekankayizsmile

du canım listeyi bulup ekliyeyim buraya pc ye yazıp atmıştım kaydirigubbakcemile5
ewet az kaldı ama işte nisan ayında hiç veremedim bende hoş wermek için bişide etmedim 10 gün kaar buraya giremedim sonra anacım geldi falan filan lülülülülülü lülülülülülü neyse almadıkta o da bi marifet sempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar benim boyum 1.63 kilom 57 hedefim 50 olmak ama 1 hafta önce rahim ameliyatı olduğum için bu aralar egzersiz ve yürüyüş yapamıyorum her öğün 1 er dilim ekmek yiyorum kızartma ve ağır tatlı yemiyorum kilo vermem için ne yapmalıyım sizce

yaaw azulcum yarım tam karışık 50 çektim hemen yere yatıp
çok geç artık vereliniortak

afferim kıs :))
tebrik ediyorum vallah. daha ben bile cıslardan sonra popomu kaldırmış dğeilim hala

tatlım unutmuştum ben onu dün de söylemiştin. yapılmıyo egzersiz öyle durumlarda. callan yaparken ben de incitmiştim bi yerlerimi.

İnşallah zuzum Şeniz

veririm dimi veririm veririm
veririz hatta
En güzel yemeği yapmamışsın cokacimcoook
Veririz trufcum, biraz ipleri sıkalım artıkın yaw, ne bu böyle iki gün az ye 2 gün çok ye kötükedihüso

Ben bugün

1 de kalktığım için direk öğleden başladım haliyle, gece tez yazdığımdan gündüz geç kalkıyorum neyse.

Öğlen 3 dilim tam tahıllı ekmek, kendi yaptığım cevizli ezmeyle, pınar beyaz yedim.
Sonra bir eti stick
Arada muz yedim
Akşam da dün yaptığım cıstan yedim, 300 kalori falan herhalde, tam bilemedim bilmiyorumkismile

Spor olarak da callan yaparım.

Azul neymiş o ya merak ettim.

@herkese
Bu arada burcu herkesden yeni bir fikir rica etti, sıkıcı olmaya başlamasın topic diye, size söylememi rica etti. ben biraz kuralcı olabiliriz diye düşündüm, tartı günü dışında kuralımız yok, liste bile artık tam olmuyor ne yazık ki, siz ne düşünürsünüz?

geçmiş olsun canım
sezeryan gibimi aynı dikişlerin filan var mı yani?
mesela 6 öğün beslen
kahvaltıda iyi öğlende normal akşamda az ye
aralarda 3-5 fındık badem, 1 elma yanına 1 bardak süt ya da 2 kaşık yoğurt
kuru meyve (ama bunları abartmadan) ye her öğün 1 dilim çavdar, kepek ya da tam buğday ekmeği ye
2 lt su iç
kilon en çok nerened toplanmış peki

afferim kıs :))
tebrik ediyorum vallah. daha ben bile cıslardan sonra popomu kaldırmış dğeilim hala

koçumuz söylediyse boynumuz kıldan ince

hihi. şimdi bu lady gaga var ya. bacakları bi miktar kalın, poposu da öyle çok minik sayılmaz. ama epey bi düzgüni selülitsiz filan.

bu çatlak kadının 4 tane mayolu (zaten başka bi şey giydiği de yok ) fotosunu masaüstü yaptım pcmde. gözümün önünde öyle düzgün bacak olunca motive oluyorum :)
niye kalın bacaklı kadın seçtiğime gelince, genetik olarak ondan daha ince olamam çünkü. mümkün değil.

sadece yediklerine dikkat ederek vermen zor biraz canım. ama daha nekahat dönemin bitmemiş. ameliyatın seni zorlayan etkileri geçince başlarsın yürümeye, acele etme canım bence. tabii ki sağlığın daha önemli.

ewet canım malesef orda :sinifsinif:

liguistim canım ya sana da kurabiye yaptırmak zorunda kaldıysam kusura bakma tatlım.
valla kilo almanı istemem benim yüzümden

trufum yapması we yemesi çok eğlenceliydi fakat sonrasındaki pişmanlık diz boyu sempatiksalakcinni ewden çıkamayınca canım sıkıldıkça yidim walla delikafadulden

delikafadulden Listeyi okuyunca kilo vercem sankim sempatiksalakcinni
Aynı durumdayız resmen zuzum, az yiyelim biraz yaw kötükedihüso

Gel senle hedefi 53 yapalım vereliniortak :))) Hoşgeldin egeli, geçmiş olsun a.s.
Aklıma gelenleri yazıyorum:

1. Sabah kahvaltısı aksatılmamalı ve en sağlam öğünün olmalı
2. Aç karnı ilk yeşil çay içiyorum ben, illa aç karnı olmasa da yeşil çay içmeni öneririm, vücuttaki fazla suyun atılmasına ve metabolizmanın hızlanmasına yardımcı oluyor. İçine karanfil ve tarçın çubuğu da ekleyebilirsin.
3. Bol bol sebze meyve yoğurt tüketmek senin karına olur
4.Abur cubur, fast food, kola kesinlikle yasak, bitter çiko yiyebilirsin ama çok canın çekerse
5. Geç saatte yemek yemek de yasak. Çok acıkırsan süt ya da meyve

Menünü buraya yazman da sana fayda sağlayacaktır kaydirigubbakcemile5

İnşallah zuzum Şeniz

En güzel yemeği yapmamışsın cokacimcoook
Veririz trufcum, biraz ipleri sıkalım artıkın yaw, ne bu böyle iki gün az ye 2 gün çok ye kötükedihüso

hem vakit kalmamıştı canım
hem de çeşit çoktu
1 tanesinin hiç tadına bile bakamadılar
ama zayıf olduğundan ve yedikleri halde kilo almadığından hepsi
eyvah doyuyoruz, keşke doymasak daha çok yesek modundaydı hepsi
hiç korkmadan yiyolardı ya
hatırladım da ne müthiş duyguydu o öyle ya
inşallah o günlere dönebilmek ümidi ve duasıyla

bence pazartesi olmasa bile tartı günü salı olsun
hafta sonu kaçamak yapma gibi bi lüksümüz yok ki
yapmayıverelim
hafta sonu ipi kaçırıp 1 hafta boyunca tutmaya çalışıyoruz
en iyisi hafta sonlarını dizginlemek
o yüzden pazartesi olmadı salı.

bu arada bozo85 ile görüştüm 20 haftalık olmuş
selamı vardı sizelerede 4-5 kilo almış
inşallah doğumdan sonra direk 50-59 topiğinden başlarım zayıflamaya dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…