- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
Koçum yaw, cezalarının maşallahı var buyrunnnnnnnnn Bana da versene yatmadan önce yapam bişiler guclubacismile kaydirigubbakcemile3
Ben 3 sette 150 mekik çekemem ama :sm_confused: En iyisi yarın gündüz gözüyle hakkını vererek elimden geleni yapam.
Koçum, trufun 800 gram vermesi lazım bu hafta, en ağır cezanı hakketti bence.
Koçum, trufun 800 gram vermesi lazım bu hafta, en ağır cezanı hakketti bence.
kızlar ben motivasyonumu arrtırmak için bi şey yaptım. gülmiycekseniz paylaşıcam sizle de. :kedi:
eğer sürekli tutuluyorsa boynun ortopedik yastık al ve onu kullan
benim sürekli sürekli tutulurdu ne de uyuz bişeydir ne illettir o öyle
aldım kurtuldum valla. evlerden ırak.
üsgünüm tatlım bi daha yok söz.
üsgün tatlım sana da canını çektirttiğim için
evet ya misafir gelmesi bana hiç yaramıyo
hafta sonu hafta içi farketmiyo
ben hafta sonları da aslında hiç cozutmam
ne oluyosa bu misafirden sonra oluyo
çok yorgunum belim ağrıyo bilmiyorum bişey yapabilirmiyim ama
150 mekiği yapmaya çalışırım
bi de yattığım yerden plates hareketleri belki
çok yoruldum yaaaaaaa
sırtımda çimento taşımış gibiyim.
berra kucağımda uyudu onu yerine yatıracakken kalkamadım bile belimi kımıldatamadım
arkadaşlar aldılar kucağımdam
çok yorulunca ayakta durunca hep oluyo ben de bu acaba fıtık ya da siyatik başlangıcımı var.
çok doğru sölüyosun canım bende biraz kendime gelsem ii olcak sporuda ben genelde 30 dklık yapıyom bi dr öle demişti şimdi waktim war 1 saat yapayım demeyin her zaman yapabilcenis sürede spor yapın diyodu ama kademeli olarak 40 dk a çıkariim :roflol: :roflol: hatta geçen yıl spor salolundaki diyetisyenin bana yaptığı bi liste wardı ben spora giderken homini gırtlak zuzuyla yedimisden kilo bile almaya başlamıştım delikafadulden sora baktım olmuyo diyetisyenlen görüşmüştüm 2 haftada 2,5 kilo wermiştim kaydirigubbakcemile2 artık sabitlemek istiyom sıkıldım yaw 2 hafta sıkıwereyimm dişimi çok saldım zaten 1 aydır şimdiye çoktan bitmişti kaydirigubbakcemile
spor olanlaı kotların dediğin gibi modeli bozulur zate streç tarzda giyiyodum ama kumaşları daraltırmayı düşünüyom bakalım ne kadar tutcak
guzum benim anacın yeni hayat tarzından haberdar değilmi?
tatlım geçmiş olsun ihmal etme bi doktora görün bence. tamam senin cezanı 50'ye indiriyorum :)
ya da kıyamam yapma bugün sen.. olumunekankayizsmile
hmm bilemedim ben onu. bakıyım bi. sıkıldım callandan ben.
cezayı hakettin sanki :)
en az 50 mekik ve 20 dk yürüyüş.p
(hafif cezalar mı veriyorum acep) hihi..
2 domatesli tost mu? 2 dilim domatesli 1 tost mu? ayrıca ekmek beyaz ekmek mi? gerçi farketmez sonrasında az yemişsin baya.
çok değil ama ekmek hangi türde olursa olsun 3 dilimi geçmese iyii olur. zaten birlikte yediğin şeyler gayet sağlam.
linguistim bende 1-2 cm oldu en fazla. aslında ondan da emin değilim, acaba diyorum tam aynı yerden ölçmüyorum da ondan mı o fark. anlamadım bi şey. sadece sıkılaştım sanki. incelme olmadı sankim. :sinifsinif:
sende oldu mu?
pepperım menü güzel de öğün atlamayım plz :)
geçmiş olsun kuzum, ayrıca nazik tebriğin için de teşekkürler. :)
hihi. çok kaçırmamışsındır inş. :)
dalsinya'cım en cezalı sensin valla :)
ikinci de ben.misafirlerimle cıslar yedim bi miktar. bence koç olmasaydım daha çok yerdim de, yine de abartmış hissediyorum kendimi. göbeğim fırladı yine.
şimdi bize cezalar geliyo. yürüyüş yediklerimiz için epey az bence. şimdi ben de gidip yürüyeceğim 1 saat ama bitince toplam 3 sette 150 mekik çekmeyi düşünüyorum. mafoldumben
Ne bilem zuzum yaw, son günlerde moralim pek iyi değildi, e o da zaten iyice bunaldı orda.. O yüzden muhabbetimiz bi hoş bi hoş anlatamam :1no2: İkimizin de birbirimize faydamız yok gibin. Sürekli telde konuşmak da araya mesafe koyuyo...
Belkim süpriz yapar kaydirigubbakcemile3 Tanımıyom sizi hiç ama ben de çoook uyumlu çifte kumru imajı bıraktınız yerimseniben
İdare eder tuğbacım, kilo verme işi de kaplumbağa hızıyla ilerliyo boshayallersmile Tebrikler motivasyonun için, kısa sürede ödülünü alacağına inanıyorum. Çizelge koysana
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
öhöm öhöm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
bi sürü cıs yedim koçum
adlarını zikretmiyim şimdi malum herkesin canı şeetttiriyoooo
cezamı verde cezam neyse çekeyimmmm.
üsgün tatlım sana da canını çektirttiğim için
evet ya misafir gelmesi bana hiç yaramıyo
hafta sonu hafta içi farketmiyo
ben hafta sonları da aslında hiç cozutmam
ne oluyosa bu misafirden sonra oluyo
çok yorgunum belim ağrıyo bilmiyorum bişey yapabilirmiyim ama
150 mekiği yapmaya çalışırım
bi de yattığım yerden plates hareketleri belki
çok yoruldum yaaaaaaa
sırtımda çimento taşımış gibiyim.
berra kucağımda uyudu onu yerine yatıracakken kalkamadım bile belimi kımıldatamadım
arkadaşlar aldılar kucağımdam
çok yorulunca ayakta durunca hep oluyo ben de bu acaba fıtık ya da siyatik başlangıcımı var.
kuzum , dulcineanın resmi war ama benim yok :sinifsinif: benim pc serwise gitti içindekileri sefkilim harici belleğine almıştı sora o bi anda kıprısa gitti mafoldumben inş. yaz tatilinde yanına gidicem en daze fotolardan koyarım Şeniz senin varmı resmin opuyorumnanaktan
Annatsana delikafaduldenkızlar ben motivasyonumu arrtırmak için bi şey yaptım. gülmiycekseniz paylaşıcam sizle de. :kedi:
Onu sevmiyom ben pek canım ama 45 dkdan fazla spor yapcam söz kaydirigubbakcemile3:) o zaman walk at home mu ne yapıyodunuz siz. ondan yap en az 50 dk. çok zorlanmayacağın bi şey yap ama 45 dk dan az olmasın .
tamam ona da bizimkinden yazıyorum.
(kızlar başka ne türlü cezalar önerirsiniz hiç ceza kültürüm yokmuş benim yav)
:))
yaa nasıl vereceğim ben o 800 gr kiloyu yaaaaaa
yine bi hokus pokus kokusu alıyorum ama sanırım havada
Önemli değil kuzum benim olumunekankayizsmile
Eeee o kadar hazırlık yapmışsın yorulman çok normal.
Senin sevgilin Kıbrıs'ta mı asker benim eşimde kıbrısta, ama askerde değil. İş gezisinde:)
Annatsana delikafadulden
Onu sevmiyom ben pek canım ama 45 dkdan fazla spor yapcam söz kaydirigubbakcemile3
Bence dk olarak yaptığı sporu yazabiliriz guclubacismile
Bence cidden ipi sıkı tutarsan verirsin, bol salata ve meyveyle.
Zuzum ben kendi kendime spor yaparken, (tabi o zaman kondisyon 0 dı) esnemeyle birlikte 30 dk yı zorla tamamlıyordum her bi yanımdan terler akarak... Ama şu an gün içinde farklı zamanlarda 2 nivea cd sini çok rahat yapıyorum, hatta nivealardan birinin sonuna callan ekliyom (niveanın esnemesini atlıyom tabi)... Ama bu dönem iştahım tavan yapmıştı :ecrin_bebek: Ben de aslında kademeli atlattım, en büyük yardımcım da kuru meyve ve kuru yemiş oldu, yoksa o kadar enerjiyi bulamazdım.
Diyetisyen nasıl bi program uyguladı canım, ne dedi delikafadulden Söyle de 2 haftada 2,5 kilo verek delikafadulden
Az kaldı kaslı zuzum benim, 53 e gelince tek yapman gereken sabitlemek olacak, bence cidden en kolay aşama, tek yapmak gereken düzenli tartılmak :lepi:
Bu ay 1 kilo bile vermedim ben :sinifsinif: 31martta 56.7 1nisanda 56.2 25nisan 55.3 (aslında bu sabah 100 gram da fazla çıktım)
yaaw azulcum yarım tam karışık 50 çektim hemen yere yatıp
çok geç artık vereliniortak
koçum benim ben jillian yaperken ayağımı sakatladım 2 gündür hareket yok bende :sinifsinif: yürüyüş falan yapmadan uzun kaslarım ısınmadan da mekik vs. tarz hareketlerde yapmak istemiyom başka yerlerim de tutulmasın sora :kedi: o yüzden cezamı çekemiyom bahaneler çok ehehe sempatiksalakcinni ben callen yapmıyomda işte gaza gelmeye çalışıyodum geldimde inş. başlıcam Şeniz
anladım canım benim inş.atarsınız bu durumu üzerinizden en kısa zamanda Şeniz ahanda mayısta girdimi geldiği zaman yapacaklarınızdan konuşuraktan çabucak geçer zaman olumunekankayizsmile
guzum benimm yirim seni ne tatlı sölemişsin öle :1hug: opuyorumnanaktan
hoşgeldin trufumm yerimseniben
İnşallah zuzum Şenizanladım canım benim inş.atarsınız bu durumu üzerinizden en kısa zamanda Şeniz ahanda mayısta girdimi geldiği zaman yapacaklarınızdan konuşuraktan çabucak geçer zaman olumunekankayizsmile
guzum benimm yirim seni ne tatlı sölemişsin öle :1hug: opuyorumnanaktan
En güzel yemeği yapmamışsın cokacimcoookveririm dimi veririm veririm
veririz hatta
merhaba arkadaşlar benim boyum 1.63 kilom 57 hedefim 50 olmak ama 1 hafta önce rahim ameliyatı olduğum için bu aralar egzersiz ve yürüyüş yapamıyorum her öğün 1 er dilim ekmek yiyorum kızartma ve ağır tatlı yemiyorum kilo vermem için ne yapmalıyım sizce
afferim kıs :))
tebrik ediyorum vallah. daha ben bile cıslardan sonra popomu kaldırmış dğeilim hala
Annatsana delikafadulden
Onu sevmiyom ben pek canım ama 45 dkdan fazla spor yapcam söz kaydirigubbakcemile3
Bence dk olarak yaptığı sporu yazabiliriz guclubacismile
Bence cidden ipi sıkı tutarsan verirsin, bol salata ve meyveyle.
merhaba arkadaşlar benim boyum 1.63 kilom 57 hedefim 50 olmak ama 1 hafta önce rahim ameliyatı olduğum için bu aralar egzersiz ve yürüyüş yapamıyorum her öğün 1 er dilim ekmek yiyorum kızartma ve ağır tatlı yemiyorum kilo vermem için ne yapmalıyım sizce
Önemli değil kuzum benim olumunekankayizsmile
Eeee o kadar hazırlık yapmışsın yorulman çok normal.
Senin sevgilin Kıbrıs'ta mı asker benim eşimde kıbrısta, ama askerde değil. İş gezisinde:)
liguistim canım ya sana da kurabiye yaptırmak zorunda kaldıysam kusura bakma tatlım.
valla kilo almanı istemem benim yüzümden
delikafadulden Listeyi okuyunca kilo vercem sankim sempatiksalakcinnispor olayın güzel olmuş guzum olumunekankayizsmile
du canım listeyi bulup ekliyeyim buraya pc ye yazıp atmıştım kaydirigubbakcemile5
ewet az kaldı ama işte nisan ayında hiç veremedim bende hoş wermek için bişide etmedim 10 gün kaar buraya giremedim sonra anacım geldi falan filan lülülülülülü lülülülülülü neyse almadıkta o da bi marifet sempatiksalakcinni
İnşallah zuzum Şeniz
En güzel yemeği yapmamışsın cokacimcoook
Veririz trufcum, biraz ipleri sıkalım artıkın yaw, ne bu böyle iki gün az ye 2 gün çok ye kötükedihüso
Ben bugün
1 de kalktığım için direk öğleden başladım haliyle, gece tez yazdığımdan gündüz geç kalkıyorum neyse.
Öğlen 3 dilim tam tahıllı ekmek, kendi yaptığım cevizli ezmeyle, pınar beyaz yedim.
Sonra bir eti stick
Arada muz yedim
Akşam da dün yaptığım cıstan yedim, 300 kalori falan herhalde, tam bilemedim bilmiyorumkismile
Spor olarak da callan yaparım.
Azul neymiş o ya merak ettim.
@herkese Bu arada burcu herkesden yeni bir fikir rica etti, sıkıcı olmaya başlamasın topic diye, size söylememi rica etti. ben biraz kuralcı olabiliriz diye düşündüm, tartı günü dışında kuralımız yok, liste bile artık tam olmuyor ne yazık ki, siz ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?