- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
Ben bugün
1 de kalktığım için direk öğleden başladım haliyle, gece tez yazdığımdan gündüz geç kalkıyorum neyse.
Öğlen 3 dilim tam tahıllı ekmek, kendi yaptığım cevizli ezmeyle, pınar beyaz yedim.
Sonra bir eti stick
Arada muz yedim
Akşam da dün yaptığım cıstan yedim, 300 kalori falan herhalde, tam bilemedim bilmiyorumkismile
Spor olarak da callan yaparım.
Azul neymiş o ya merak ettim.
@herkese Bu arada burcu herkesden yeni bir fikir rica etti, sıkıcı olmaya başlamasın topic diye, size söylememi rica etti. ben biraz kuralcı olabiliriz diye düşündüm, tartı günü dışında kuralımız yok, liste bile artık tam olmuyor ne yazık ki, siz ne düşünürsünüz?
geçmiş olsun canım
sezeryan gibimi aynı dikişlerin filan var mı yani?
mesela 6 öğün beslen
kahvaltıda iyi öğlende normal akşamda az ye
aralarda 3-5 fındık badem, 1 elma yanına 1 bardak süt ya da 2 kaşık yoğurt
kuru meyve (ama bunları abartmadan) ye her öğün 1 dilim çavdar, kepek ya da tam buğday ekmeği ye
2 lt su iç
kilon en çok nerened toplanmış peki
sağol canım rahimde perde vardı 2.ameliyatımı oldum dikişsiz alttan kameralı aletlerle ama ağrı var sonuçta kesilip parça alındı tüp bebek tedavisindeyimde gelelim kiloya en çok bel bölgesinde can simidi tarzında bikini bile giyemiyorum o biçim nefret ediyorum bu durumdan suyumu bol içiyorum tavsiyen için sağol
hihi. şimdi bu lady gaga var ya. bacakları bi miktar kalın, poposu da öyle çok minik sayılmaz. ama epey bi düzgüni selülitsiz filan.
bu çatlak kadının 4 tane mayolu (zaten başka bi şey giydiği de yok) fotosunu masaüstü yaptım pcmde. gözümün önünde öyle düzgün bacak olunca motive oluyorum :)
niye kalın bacaklı kadın seçtiğime gelince, genetik olarak ondan daha ince olamam çünkü. mümkün değil.
Kız bula bula kadın olduğu bile şaibeli o ucubeyi mi buldun motive edici olarak kaydirigubbakcemile3
İ
kaydirigubbakcemile3 Şimdilik motivasyonum sağlam, sonrasında ben de öyle bişiler yaparım belki kaydirigubbakcemile5hihi. şimdi bu lady gaga var ya. bacakları bi miktar kalın, poposu da öyle çok minik sayılmaz. ama epey bi düzgüni selülitsiz filan.
bu çatlak kadının 4 tane mayolu (zaten başka bi şey giydiği de yok) fotosunu masaüstü yaptım pcmde. gözümün önünde öyle düzgün bacak olunca motive oluyorum :)
niye kalın bacaklı kadın seçtiğime gelince, genetik olarak ondan daha ince olamam çünkü. mümkün değil.
Hedefimize ulaştıkdan max 1 ay sonra yavaş yavaş biz de o moda gircez :lepi:hem vakit kalmamıştı canım
hem de çeşit çoktu
1 tanesinin hiç tadına bile bakamadılar
ama zayıf olduğundan ve yedikleri halde kilo almadığından hepsi
eyvah doyuyoruz, keşke doymasak daha çok yesek modundaydı hepsi
hiç korkmadan yiyolardı ya
hatırladım da ne müthiş duyguydu o öyle ya
inşallah o günlere dönebilmek ümidi ve duasıyla
ewet canım malesef orda :sinifsinif:
bence pazartesi olmasa bile tartı günü salı olsun
hafta sonu kaçamak yapma gibi bi lüksümüz yok ki
yapmayıverelim
hafta sonu ipi kaçırıp 1 hafta boyunca tutmaya çalışıyoruz
en iyisi hafta sonlarını dizginlemek
o yüzden pazartesi olmadı salı.
bu arada bozo85 ile görüştüm 20 haftalık olmuş
selamı vardı sizelerede 4-5 kilo almış
inşallah doğumdan sonra direk 50-59 topiğinden başlarım zayıflamaya dedi.
hem sabah 3 dilim ekmek hem de akşam cıs?? omg!!
callan'ı unutma ama.
bu arada benim bi önerim var, kilo bildirimini cm değerlerimizle destekleyim :)
ya işte böyle accık kalın bi kadın lazımdı onu buldum.p
kadın bence o ya. lady gaga vintage yazınca eski hali filan da görülebiliyo.
hihi. şimdi bu lady gaga var ya. bacakları bi miktar kalın, poposu da öyle çok minik sayılmaz. ama epey bi düzgüni selülitsiz filan.
QUOTE]
benden başka kocişte bu bilgisayara oturduğuna göre bana göre bişey değil
kavga mevzusu olur zaten eşimde istemez onun ya da öyle bi hatunun fotosunu koymamı
ben kızımın ya da üçümüzün resimlerini koyarım genelde
eğer zayıf birini istersem de kendimin 3 sene önceki fotolarını koyarım olur biteeeeeer.
Cimcimem, yorgun olmadığın bi vakit resmini koyarsın aletin kaydirigubbakcemile3slm canlarim nasilsiniz yahuuu ben de iyiyim iste yorgunum ben ya nedense bu aralar bi alet aldim ic bacak calistiran ayak bileklerine bagliyorsun sonra arasinda lastik var oyle iste siz nasilsiniz iyisiniz insallah cok opuyorum kocaman gorusmek dilegiyle:)
Kadın olabilir de pek hoş bir kadın değil:) 4-5 ay sürekli spor yapsan sen onun alası olursun kuzum.
QUOTE]
benden başka kocişte bu bilgisayara oturduğuna göre bana göre bişey değil
kavga mevzusu olur zaten eşimde istemez onun ya da öyle bi hatunun fotosunu koymamı
ben kızımın ya da üçümüzün resimlerini koyarım genelde
eğer zayıf birini istersem de kendimin 3 sene önceki fotolarını koyarım olur biteeeeeer.
kociş görmesin elalemin popsunu tabii ki. :)
kendi fotolarını koyman daha mantıklı tabi :)
slm canlarim nasilsiniz yahuuu ben de iyiyim iste yorgunum ben ya nedense bu aralar bi alet aldim ic bacak calistiran ayak bileklerine bagliyorsun sonra arasinda lastik var oyle iste siz nasilsiniz iyisiniz insallah cok opuyorum kocaman gorusmek dilegiyle:)
Rahat diye bile ben kıbrısta askerliği, değil mi?
Salı olabilir, çarşamba iyi miydi ne? Geri mi dönsek:) Tam haftanın ortası:)
Yapalım canım.
dulcineacım bulamadım yaw belglerin bazısı zuzudaydı .... bi ara tam listeyi azıp eklerim..
aslında bizim yaptığımız şeyler çogu
2 lt su
yeşil çay
ara öğünlerde kuru meyve ve kuru yemişler war
sabah kah. tere önermiş oda yağ yakmaya yardımcı.(başlamadan önce we hafta sonunda yağ su analizi yapıyodu yağ oranım düşmüştü )
porsiyonlar sebze için 5-6 kaşık demiş yanında yoğurt ve az yağlı salata
bi öğün sebze diğer öğün mutlaka et(haşlanmış,ızgara vs..)
etin yanında mutlaka köz sebze salaası yoğurtluda olabilir.
ekmek her öğünde 1 dilim toplamda 3 dilim
sebze olarak kabak,semizotu,enginar taze fasülye önermiş.. köz patlıcan biber
bana spordan önce sade nescafe önermişti daha önce sölemiştim nedenini met. hızlandırıyo yağ yakmaya hazır hale geliyo diye.. ama sen onun yerine yeşil çay içebilirsin
2. hafta kahvaltıya ekmek yerine yarım simit koymuş(2 dilim ekmeğe esdeğermiş)
öğlenleri okuldan gelemessem bir lahmacun bol salata ve ayran olabilir demiş
bunlar canım opuyorumnanaktan
bende 5 kaşık 6 kaşık muabbeti yapmıyorum biraz kontrollü olayım bakalım bide abur cuburu hamur işini tükettim hep bu ay
dulcineacım bulamadım yaw belglerin bazısı zuzudaydı .... bi ara tam listeyi azıp eklerim..
aslında bizim yaptığımız şeyler çogu
2 lt su
yeşil çay
ara öğünlerde kuru meyve ve kuru yemişler war
sabah kah. tere önermiş oda yağ yakmaya yardımcı.(başlamadan önce we hafta sonunda yağ su analizi yapıyodu yağ oranım düşmüştü )
porsiyonlar sebze için 5-6 kaşık demiş yanında yoğurt ve az yağlı salata
bi öğün sebze diğer öğün mutlaka et(haşlanmış,ızgara vs..)
etin yanında mutlaka köz sebze salaası yoğurtluda olabilir.
ekmek her öğünde 1 dilim toplamda 3 dilim
sebze olarak kabak,semizotu,enginar taze fasülye önermiş.. köz patlıcan biber
bana spordan önce sade nescafe önermişti daha önce sölemiştim nedenini met. hızlandırıyo yağ yakmaya hazır hale geliyo diye.. ama sen onun yerine yeşil çay içebilirsin
2. hafta kahvaltıya ekmek yerine yarım simit koymuş(2 dilim ekmeğe esdeğermiş)
öğlenleri okuldan gelemessem bir lahmacun bol salata ve ayran olabilir demiş
bunlar canım opuyorumnanaktan
bende 5 kaşık 6 kaşık muabbeti yapmıyorum biraz kontrollü olayım bakalım bide abur cuburu hamur işini tükettim hep bu ay
doru walla...
zaten ben ondan güzelim :)) ama işte onun bacakları şu an benimkinde daha düzgün diye.
kociş görmesin elalemin popsunu tabii ki. :)
kendi fotolarını koyman daha mantıklı tabi :)
:roflol:
Gayet güzel bi liste canım, özellikle köz kısmını çok sevdim. Yoğurt yemeye niyetlendim, ama bugün burda yoğurt lafı geçene kadar yoğurt falan yemedim kaç gündür. Benim kafama bişi takıldı ama, ben 2 ana öğün yiyorum :sm_confused: Bundan sonra 5-6 kaşık koycam tabağıma cokacimcoook Bi de spordan önce yeşil çay içme olayını da hiç atlamıcam :içelim: Yine gaza geldim delikafadulden
Uygulanabilir bi diyet cidden. Teşekkürler opuyorumnanaktan
böyle listeler beni geriyo
uyus oluyorum
bi öğün sebze bi öğün
hiç bulabiliyomusun yapabiliyomusun yiyebiliyomusun diyen yok
bence freee takılmak en güzeli. opuyorumnanaktan
doru walla...
zaten ben ondan güzelim :)) ama işte onun bacakları şu an benimkinde daha düzgün diye.
:roflol:
canım bizde free takılmaktan yanayıs bu zamana kadarda öle yaptım ama son kilolar we sıkılmaya başladım nisan ayında zaten baya bi yidim her bişiden sempatiksalakcinni bi kaç haftalığına uygulanabilir
bi defa uzak sonra köy gibi bi yerde ve ilçeye ulaşım yok özel aracın olması lasım yemek düzeni falan kötü işte yurt tarzında misafirhanede kalıyo onun dışında rahat o da kızıyo işte canı sıkılıyo işiyle kel alaka şeyler yapıyoo zaten uzun çıktığı için bi çok şeyi ertelemek zorunda kaldık okumuşsundur belkim daha öncede yazdımdı öle işte canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?