50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim canım bende yoğurt ve süt olayını boşladım uzun zamandır kaydirigubbakcemile 2 hfta sıkayım dişimi yoksa saldıkça salıyom alsanaalsanasmile

Benim önümüzdeki günlere dair kararlarım var:
1. Günlük yoğurt ve yeşil çay tüketime çok dikkat edeceğim.
2. Mümkün oldukça az yağlı sebze yemeği yiyeceğim. Muhtemelen doymayacağım için yoğurt, salata, kuru meyve ile telafi edeceğim.
3. Haşlanmış patates ve makarna gibi karbonhidrat depolarını canım çektiğinde kahvaltıda tüketeceğim.
4. Ha bi de en önemlisi, porsiyonlarımı ayarlarken çok dikkatli davranacağım.
5. Et yemediğim günler haşlanmış yumurtadan alırım gereken proteini yerimseniben
6. Spor spor spor hihoyyyt

haklısın canım o iyi olsunda gerisi boş bi şekilde halledilir sayılı gün demişler olumunekankayizsmile
hepimizin hakkında hayırlısı :1hug:
canım doğu çıksa bile müh. olduklarından merkezde bi yerde oluyolar genelde bakımcı falan oluyolar sanırım birde o yüzden için rahat olsun opuyorumnanaktan

kolay gelsin fıstık öptüm opuyorumnanaktan

ZUZUM sen bu listeden dolayımı obur oldun :))) sabah 8 den 22 ye kadar tıkınmak serbest valla :))) Benim dükkan en erken 12 de açılır, en geç 8 de kapanır :))) Genelde en geç 6 da :)

Ben listeden bana uyanları seçtim, uygulamaya çalışcam onları :icecream:

süper kararlar canım bende sana takılayım o zaman :lepi: et yemediğin günler mesela yeşil mercimek salatası yada kuru fasulye piyazı falanda tüketebilirsin baklagiller de et yerine geçer bayanssulusmile

Cimcimem, yorgun olmadığın bi vakit resmini koyarsın aletin kaydirigubbakcemile3
Bugün ne koycam listeye :uhm:

kalkip yapcam canim aksam yazarim ya da mesaj atarim kuzum

makinami turkiyede unutmusum canim bu gidisimde alacagim insallah sali sabah ucagim var sanirim onun yorgunlugu da var ustumde ben gideyim de biraz sonra tekrar geleyim degisigim bugun ben yorgunum be gunluk

yiyos içiyos geziyos tozuyos sen ne yapıyoooooooooooos

aynen kuzum yaa ye ic gez toz uyu kalk sonra tekrar ayni dava yoruldum ben yaa bu hayattan

İnşallah iyi bi yer çıkar canım. Uzun olursa birlikte eve çıkarsınız, hiç ayrılmazsınız kaydirigubbakcemile3

Ooooo süper, tebrikler alkisalkisalkis Kolay gelsin.

walla olabülüüüü datlum sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı az öğünle günü kapatıyodum ben önceleri:)) ama soruyo kaçta kalkıyon yemeği nerde yiyon kaçta yiyon falan ona göre weriyo ben hafta sonlarıda ortalama 8 de uyanır 8.30-9 da kah. yaparım .. birde kan testi falan da istemişti her türlü baharat serbestti bana öle işte:))

güzel menü de
sıkılıyorum ya onları ayrı ayrı pişir taşır
pratik olmalı evde ne varsa onlardan alternatif olmalı
ben de diyetisyene gitmiştim hatta listeyi yayınlamıştım burda
ama 1 gün bile yapamadım bi daha da gitmedim
kendi kendime verdim bu kadar kiloyu.

vereliniortak

süper kararlar canım bende sana takılayım o zaman :lepi: et yemediğin günler mesela yeşil mercimek salatası yada kuru fasulye piyazı falanda tüketebilirsin baklagiller de et yerine geçer bayanssulusmile
Oleey zemuszemus kaydirigubbakcemile5 Çok umutluyum bu haftadan bayanssulusmile
Hıım, kuru fasülye haşlamasını küçükken çerez gibi yerdim, sevdim bu fikri hihoyyyt Normalde sulu yemekleri bana ağır gelir, hiç sevmem

Ayy hatta geceden ıslayam bugün cokacimcoook

Hoşgeliyon cimcimem opuyorumnanaktan Yat uyu dinlen canım yaw opuyorumnanaktan

bende 2 hafta yaptım sadece canım oda geçen yıldı sempatiksalakcinni

birde kızlar akşam yemeğinin 8 de olmasının sebebi geçen yıl ders saatlerim daha geç saatte bitiyodu sonra spor salonuna gidiyodum anca o saatte olabiliyodu ondan öle yoksam kadın daha erken saatte yememi sölemişti ama baktı olmuyo bankacı olsaydın anca bu saatte ewde olcaktın falan dedi öle yazmıştı sora akannehir

o kadar mutsuzum o kadar mutsuzum ki anlatamam...bugün yediğim yemeği toplasanız 1 haftada yemezdm ben...ay n olur kurtarın beni...

benim yesam yılmaz ya
noldu moralinmi bozuk senin

sanki uygulamış gibi yayınlamıyomuyuz listeyi Allah bizi çıtır etsin
en çok ta ben sen yine 2 hafta uygulamışsın oda bişeydir

ben kaçıyorum otur otur nereye kadar
totom havalansın accık.

TRUFCUM biz zaten hiçbi listeye tam uyamayız, ama yine de fikir ediniyo insan, elimizden geleni de yaparsak bence baya başarılı oluruz bayanssulusmile

Evet senün öğün çok olmalı zuzum ama, yine de akşam yemeğini en geç 7 de yemelisin ve ihtiyaç duymadıkça akşam dan sonra ara öğün yapmamalısın kaydirigubbakcemile

yap canım benim kaydirigubbakcemile5
bende bayılırım kaydirigubbakcemile3

o kadar mutsuzum o kadar mutsuzum ki anlatamam...bugün yediğim yemeği toplasanız 1 haftada yemezdm ben...ay n olur kurtarın beni...
canım benim fazla uzaklaşma buralardan :1hug: bi yaramaslık yok dimi?

2 hafta uyguladım ama sonrasında da buna benzer beslenmeye dewam ettim ben trufum kaydirigubbakcemile5 menülerimde potein kalsiyum karbon. dengesini kurmaya çalıştım bide ara öğün olayı nı o zaman yapmaya başladım we dewam ettim direk listeyi uygulamak tabikide zor ama en azından neyle ne yemem gerektiğini öğrendim hihoyyyt hoş bazen işime gelmediğinden oburluk yapıyom ama olsun lülülülülülü Şeniz

kızlar tatildeydik biz ondan giremedim..hayvanlar gibi de yemek yedim bu süre zarfında acilen motive olmalıyım...nolur s.o.s :kedi:

siz nasılsınızopuyorumnanaktan

Gız cadı, ben geldim diyip hemen gittin bi de kaydirigubbakcemile İnsan der kızlar şu kadar gün yokum diye, öyle habersiz kaybolmak yok bi daha alsanaalsanasmile

Cadıcım tatilde tabi ki de yiyeceksin. Bak sana bazı noktaları hatırlatam.
1. Şu anda da fiziğin gayet güzel, o yüzden kilo vermen için acil bi durum yok.
2 Yemeden hayatın tadı mı olur, tabi yiyeceksin, öyle bi kaç gün yedin diye 1 haftada 2-3 kilo alamazsın. Azcık fazla çıkarsın ama o da en geç 4-5 dün gider, eski kilona gelirsin. yerimseniben

kızlar tatildeydik biz ondan giremedim..hayvanlar gibi de yemek yedim bu süre zarfında acilen motive olmalıyım...nolur s.o.s :kedi:

siz nasılsınızopuyorumnanaktan

iyiyiz canım nasıl olalım seni gördük daha bi eyü olduk opuyorumnanaktan

yok canım yukarda yazdım ya nedenini geçen yıl farklıydı ders programı falan..
artık en geç 18 .30 da yemiş oluyom guclubacismile

normal pazarara göre bayagı kalabalık burası masallah:)

naparsınız kuzularr yaaa uyuz oldum klavyemin pili bitmis diye yazamadımmmm aslında daha beter uyuz oldugum seyyy pilini bitti sanmam......

bi süre önce gördüm ki kablosuzlar için verici vazifesi gören aygıtın masanın altına düsmesi, klavyeyi göremediği için harflere basmamasııııı

neyseeee siz diyodunuz met. sasırtmak iyi geliyooooooo neden dedinizzz ya buna sıgındım dün iyi bi sasırttım haaa pöffff yaaaa bugün toparlamaya calıstım ama yinede tam toparlayaamdımmmm

bi da dikkat eicem aman su zamana kadar sunu yemiycem bunu yemiycem demiycem yaaa ne zaman ögle desem canım daha önce istemediği envai cesit cısı istiyo yaaa
:1ninca::1ninca:

neyse haftasonu kaçamagı diyim bari dünkü yediğim siylereee ve hemennnn toparlayayımmmm insallahhhh insallahh yaaaaamafoldumben

nisan sonu hedefimi güya 52 ye çekmistim bakalımm noolllcakk

mayıs 20 sine kadar da 50 ye düserim diye plan yapıyodummmmbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hedefim büyükkkkk azimli olmam lazm benimmmmmmmmm
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…