- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
Okudum zuzum olumunekankayizsmile
AZULCUM sesin soluğun çıkmıyo aklinialirimsmile Derken çıkmış :))
Gız cadı, ben geldim diyip hemen gittin bi de kaydirigubbakcemile İnsan der kızlar şu kadar gün yokum diye, öyle habersiz kaybolmak yok bi daha alsanaalsanasmile
Cadıcım tatilde tabi ki de yiyeceksin. Bak sana bazı noktaları hatırlatam.
1. Şu anda da fiziğin gayet güzel, o yüzden kilo vermen için acil bi durum yok.
2 Yemeden hayatın tadı mı olur, tabi yiyeceksin, öyle bi kaç gün yedin diye 1 haftada 2-3 kilo alamazsın. Azcık fazla çıkarsın ama o da en geç 4-5 dün gider, eski kilona gelirsin. yerimseniben
ben de öyle datlılarım benim....iyiyiz canım nasıl olalım seni gördük daha bi eyü olduk opuyorumnanaktan
yok canım yukarda yazdım ya nedenini geçen yıl farklıydı ders programı falan..
artık en geç 18 .30 da yemiş oluyom guclubacismile
moral bozmak yok yavrum, bi kısmımızdaha cozuttuk bugün :)
Canım callan gerçekten çok bayıcı ve yorucu, herkes o kadar yorulmuyormuş ama beni yoruyor şahsen, ama dediğim gibi gerçekten çok etkili, başlayınca kendin anlayacaksın zaten. Ben zaten esnemeleri falan atlıyorum1 saatlik video 20 dakikaya düşüyor, e o kadara da değer yani aklinialirimsmile
koçum geç kalmışsın sankim aklinialirimsmileyettim minitoşum :)
yarın iş günü, giyeceklerimi ütüledim beslenmemi hazırladım geldim :)
yalnız hala egzersiz yapmadım he.. sositososito
bi de bıcı bıcı yapıcam daha.. :)
gülüm misafirim geldi de çat kapı ondan çıkmak zorunda kaldım...ohaoldumsmile
yoksam geldiydim sizi yoklamaya...
ben ama çok yedim dalsi yaa...
allah bile beni affetmicek bedenime yaptığım bu eziyetten çtürümafoldumben[/B]
ben de öyle datlılarım benim....
iyi ki varsınızkaydirigubbakcemile5
ahhh herkese geçmiş olsun kızlar....:gitme:
KATRECECİM teknoloji insanı rezil de eder vezir de kaydirigubbakcemile3 :)))
O meta şaşırtmak olayı tamamiyle avunma yöntemi
52 Biraz zor gözükse de 52 li kilolara düşeceğine yürekten inanıyorum :lepi:
ZUZUM kuru fasulyeyi ıslatırken annem şey dedi, küçükken çok severdin haşlamasını yemeyi.. :ecrin_bebek: :))
Ha bi de şey dedi, durduk yere nerden aklına geliyo fasülye... sempatiksalakcinni Bilmiyo ki kk da ne fırtınalar kopuyo :)) Detoks malzemelerini de gece gece söylemiştim anneme :))
yettim minitoşum :)
yarın iş günü, giyeceklerimi ütüledim beslenmemi hazırladım geldim :)
yalnız hala egzersiz yapmadım he.. sositososito
bi de bıcı bıcı yapıcam daha.. :)
gülüm misafirim geldi de çat kapı ondan çıkmak zorunda kaldım...ohaoldumsmile
yoksam geldiydim sizi yoklamaya...
ben ama çok yedim dalsi yaa...
allah bile beni affetmicek bedenime yaptığım bu eziyetten çtürümafoldumben[/B]
ağrı sızı olmuyor da, kaslar daha kısa kalıyor, ya benim esneme yapınca daha çok ağrı oldu, bacak kaslarımı uzatcam derken boynum kopuyordu, sakat geldi bana onlar.
İstediğin gibi yap canım, düzenli yaptığın sürece fark etmez bence, her gün yapmak çok zor oluyor, ben de her zaman yapamıyorum. Enerjiksem yapmaya çalışıyorum ama halim yoksa günaşırı yapıyorum ben de. her gün yapsan daha kısa sürede sonuç alırsın ama, bıkmaktansa gün aşırı yapmak da iyidir.
Öhöm öhömözellikle ilk haftada bacaklarımda sıkılaşma hissetmiştim canım. Daha sonra bacaklarımdaki kadar olmasa da başka yerlerim de sıkılaştı, ama öyle cm cm fark göremedim. Zaten sonra nivea ya başladım. Aslında bana sağladığı en büyük fayda vücuttaki değişiklerden çok kaslarımı beni zorlamadan güçlendirmesi oldu. Özellikle karın kaslarımın. Ben callandan önce mekik çekerken çok zorlanıyordum, callan teyzem saolsun, nazikçe güçlendirdi kasları ve nivea daki mekikleri rahatçanak çekebildim. kaydirigubbakcemile5 Bi de callan esnekliği arttırdı bayanssulusmile
Ama callan herkese aynı kolaylıkta gelmiyo sanırım :sm_confused: Ben callanda hiç yorulmuyorum mesela, tibetten bile daha rahat yapıyorum. İlk bi kaç gün zorlanmıştım bi tek, o da hareketleri beceremediğimden...
delikafadulden sırnaşık şey nerden bilsin ki guzum benim kaydirigubbakcemile3 ben anneme söledim burayı geldiğinde olumunekankayizsmile
bende haşlanmış nohuta bayılıyom yaw sositososito
kaydirigubbakcemile3 Eline sağlık canım. Ben bu saatte hiç spor yapamıyom.. ama senin için olağan bi durumsa, önce bilgisayarı kapaaat, sonra spor, sonra bıcı bıcı, sonra uykuuuu opuyorumnanaktan
Haaa annadım olumunekankayizsmile Anladım canım, patlayana kadar yemişsin... Ben aylarca öyle yedim.... toplamda 3- 4 kilo aldım. Böylelikle gözün de doymuş oldu, bundan sonra beslenmelerine daha rahat daha güzel dikkat edersin yerimseniben Ben de hep tatlı yedim haftasonu ama gayet umutluyum hihoyyyt Geçen gün de 3 adet çikolatalı gofreti peşpeşe götürdüm cokacimcoook
aynı sorum sana da dulcim. sen de ilk ayında her gün yapıyo muydun? ara verdiğin günler oluyo mydu?
Kız söylediydim ben de ama unuttu sanırım, ya da burdaki arkadaşlığı anlamadı, ben de anlatmadım pek zaten sempatiksalakcinni
Afiyet olsun zuzum.
Kızlar kaçmam gerekiyo, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
E o kadar da olsun umarım abur cubur cıs değildir, benim tatlı ev yapımı sütlü tatlı olduğu için cıs saymıyom cokacimcoook Hala sözüm söz 16 Mayısa kadar abur cubur yemicem.
)
KIZLAR BU SORU HEPİNİZE[/B]
Bişi sorcam, ben aslında çok esnek diyet yapıyom, hiç zorlamıyom kendimi... 2 yıl öncesinde 2 haftada 2 kilo vermiştim halbuki... Sanırım birazcık atak yapmak için yediğim ekmek miktarını daha da azaltmalıyım. Organik tam buğday ekmeği yicem bundan sonra, günde kaç dilim ideal? Bi de sen nasıl bi yol izliyon beslenme miktarı konusunda?
ayyy hele o hoşbeş ve brownie yok mu..pideler tereyağlı karidesler efenime söyleyim yaprak sarmaları havuçlu kekler...allahım sen beni ıslah et.inşallah düzelcem demi dalsi..olumunekankayizsmile
hee o zaman başka :asigim:valla geç kaldım da sevdicek msndep
ay canım ben bida böuyle demiycem yaa böye dedim diye mi neyse canım fena seyelr istiyo son günlerde Alahtan bi dün yenildim asırı değildi ama yinede cıs cıstır
eskiden de böyleydim ya ben diyet yapacam derdim hatta abim derdi ki sen diyet yapacam zayıflayacam deme o zaman daha çok yiyon çünkü derdi:)) hakkatten ya felaket bi iradem ve tutarsızlıgım oluyo ben öyle deyince.insallah bi da öyle kararı konusmıycamm :))bilmiyorumkismile
canım ben kepekli ekmekoldugunda dygunluk hissedince zorlamıyorum kendimi sabah ya bir diim yiyorum ya iki. cavdar da 2 diim yediğim oluyo ama tam bugdayı bulunca o kadar [kısmıyorum en sağıklısının onun olduguu bildiğim için bide diyet yapanlar için bence en ideal tam bugday. bazı yerlerde katkısız odun ekmeği diyede geçiyo böyle market paketlerinde olmayan fırınlarda çıkanlarda adı öye oluyo. kepeklli kansızlık yapar diye abartmıyorum ama bugdayda yiyorum dediğim gibi.çünkü ekmekyenilmeyince met. daha agır çaısıyomnus ekmepi sindirmek çok kolay olmayacagında daha iyi çalısıyous ekmeksiz diyeti önermiyolar zaten. tam bugdayı olduktan sonra bence sabah 2-3
öğlen 1 aksam 1 dilim tüketilebilir
çok doğru sölüyosun canım bende biraz kendime gelsem ii olcak sporuda ben genelde 30 dklık yapıyom bi dr öle demişti şimdi waktim war 1 saat yapayım demeyin her zaman yapabilcenis sürede spor yapın diyodu ama kademeli olarak 40 dk a çıkariim :roflol: :roflol: hatta geçen yıl spor salolundaki diyetisyenin bana yaptığı bi liste wardı ben spora giderken homini gırtlak zuzuyla yedimisden kilo bile almaya başlamıştım delikafadulden sora baktım olmuyo diyetisyenlen görüşmüştüm 2 haftada 2,5 kilo wermiştim kaydirigubbakcemile2 artık sabitlemek istiyom sıkıldım yaw 2 hafta sıkıwereyimm dişimi çok saldım zaten 1 aydır şimdiye çoktan bitmişti kaydirigubbakcemile
yaa nasıl vereceğim ben o 800 gr kiloyu yaaaaaa
yine bi hokus pokus kokusu alıyorum ama sanırım havada
de bi hele
hihi.. bu arada annem de ısrar ediyo kalk diye. ben kaçayım canlar. yarın gündüz görüşürüz .
öptüm hepiciğinizi.
fıstık yürüyüşe başladım demiştin en son dewam edersin dert etme artıkın bidenem opuyorumnanaktan
hee o zaman başka :asigim:
canım tam buğdayın kaloriside baya war o yüzden 3 ideal bence yerimseniben
Bu arada burcu herkesden yeni bir fikir rica etti, sıkıcı olmaya başlamasın topic diye, size söylememi rica etti. ben biraz kuralcı olabiliriz diye düşündüm, tartı günü dışında kuralımız yok, liste bile artık tam olmuyor ne yazık ki, siz ne düşünürsünüz?
hem vakit kalmamıştı canım
hem de çeşit çoktu
1 tanesinin hiç tadına bile bakamadılar
ama zayıf olduğundan ve yedikleri halde kilo almadığından hepsi
eyvah doyuyoruz, keşke doymasak daha çok yesek modundaydı hepsi
hiç korkmadan yiyolardı ya
hatırladım da ne müthiş duyguydu o öyle ya
inşallah o günlere dönebilmek ümidi ve duasıyla
bence pazartesi olmasa bile tartı günü salı olsun
hafta sonu kaçamak yapma gibi bi lüksümüz yok ki
yapmayıverelim
hafta sonu ipi kaçırıp 1 hafta boyunca tutmaya çalışıyoruz
en iyisi hafta sonlarını dizginlemek
o yüzden pazartesi olmadı salı.
bu arada bozo85 ile görüştüm 20 haftalık olmuş
selamı vardı sizelerede 4-5 kilo almış
inşallah doğumdan sonra direk 50-59 topiğinden başlarım zayıflamaya dedi.
Benim önümüzdeki günlere dair kararlarım var:
1. Günlük yoğurt ve yeşil çay tüketime çok dikkat edeceğim.
2. Mümkün oldukça az yağlı sebze yemeği yiyeceğim. Muhtemelen doymayacağım için yoğurt, salata, kuru meyve ile telafi edeceğim.
3. Haşlanmış patates ve makarna gibi karbonhidrat depolarını canım çektiğinde kahvaltıda tüketeceğim.
4. Ha bi de en önemlisi, porsiyonlarımı ayarlarken çok dikkatli davranacağım.
5. Et yemediğim günler haşlanmış yumurtadan alırım gereken proteini yerimseniben
6. Spor spor spor hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?