50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Okudum zuzum olumunekankayizsmile

AZULCUM sesin soluğun çıkmıyo aklinialirimsmile Derken çıkmış :))

yettim minitoşum :)
yarın iş günü, giyeceklerimi ütüledim beslenmemi hazırladım geldim :)
yalnız hala egzersiz yapmadım he.. sositososito

bi de bıcı bıcı yapıcam daha.. :)

gülüm misafirim geldi de çat kapı ondan çıkmak zorunda kaldım...ohaoldumsmile
yoksam geldiydim sizi yoklamaya...
ben ama çok yedim dalsi yaa...
allah bile beni affetmicek bedenime yaptığım bu eziyetten çtürümafoldumben

ben de öyle datlılarım benim....

iyi ki varsınızkaydirigubbakcemile5

moral bozmak yok yavrum, bi kısmımızdaha cozuttuk bugün :)

ahhh herkese geçmiş olsun kızlar....:gitme:

KATRECECİM teknoloji insanı rezil de eder vezir de kaydirigubbakcemile3 :)))

O meta şaşırtmak olayı tamamiyle avunma yöntemi

52 Biraz zor gözükse de 52 li kilolara düşeceğine yürekten inanıyorum :lepi:

ZUZUM kuru fasulyeyi ıslatırken annem şey dedi, küçükken çok severdin haşlamasını yemeyi.. :ecrin_bebek: :))

Ha bi de şey dedi, durduk yere nerden aklına geliyo fasülye... sempatiksalakcinni Bilmiyo ki kk da ne fırtınalar kopuyo :)) Detoks malzemelerini de gece gece söylemiştim anneme :))

canımcıgımm sana tavsiyem mümkün oldugunca yap esnemelerini. callan konusunda henüz daha yeniyim senin kadar tecrübeli değilim ama esnemelerin kas uzatmaya da yönelik oldugunu bildiğim için söylüyorum.

dün namık ekin konuktu serdemin programında. genç bi bayan aradı. dedi iste genç olmama ragmen kollarımın üst kısmı çok sarktı iste çok çirkin bi görüntü var falan dedi. geçen seneye kadar mı ne öyle bisey dedi spor yapıyodum dedi kas olmustu sonra sporu bırakmak zorunda kaldım evlenince falan dedi simdi dedi ne kadar hareket yaparsam yapayım ne kadar sıkılastırıcı toplayıcı krem kullanırsam kullanayım geçmiyor sarkmalar toparlanmıyor dedi

namık hoca da dedi ki ağırlık çalısmaları olsun yani dambılla olan sınav olan falan bunları yapma dedi. bunar kas yapar dedi senin kaslarını uzatman lazım dedi. esneme hareketlerinden falan gösterdi iste söyle yap böyle yap diye.

callan da kadın diyo ya esneme hareketlerinnde simdide calıstırdıgımız kasları uzatalım diye

o yüzden diyorum canım . sırf kas yapmayalım uzatalım ki olurda smdiki yaptıgımız kadar spor yapamayacak olursak ilerdei, öyle sarkma büzüsme sorunu yasamayaım
yerimseniben

katrecem hoş geldin yawrum yarın sil baştan dewam hihoyyyt

koçum geç kalmışsın sankim aklinialirimsmile

sende iyiki warsın datlum benim Şeniz

delikafadulden sırnaşık şey nerden bilsin ki guzum benim kaydirigubbakcemile3 ben anneme söledim burayı geldiğinde olumunekankayizsmile
bende haşlanmış nohuta bayılıyom yaw sositososito

kaydirigubbakcemile3 Eline sağlık canım. Ben bu saatte hiç spor yapamıyom.. ama senin için olağan bi durumsa, önce bilgisayarı kapaaat, sonra spor, sonra bıcı bıcı, sonra uykuuuu opuyorumnanaktan

Haaa annadım olumunekankayizsmile Anladım canım, patlayana kadar yemişsin... Ben aylarca öyle yedim.... toplamda 3- 4 kilo aldım. Böylelikle gözün de doymuş oldu, bundan sonra beslenmelerine daha rahat daha güzel dikkat edersin yerimseniben Ben de hep tatlı yedim haftasonu ama gayet umutluyum hihoyyyt Geçen gün de 3 adet çikolatalı gofreti peşpeşe götürdüm cokacimcoook

canım bi de sen demistin ya iste toparlanmalar, sıkılasmalar oldu bir ayda gördüm etkisini demistin ya hergün yapmamana ragmen mi öyle gözle görülür değismeler olmustu sorunu bölgelerinde?

ben p.tesi basladım.p.tesi, salı yaptım. çars ara verdim

pers, cuma yaptım c.tesi ara verdim

bugün yine yapcam insallah. yani haftada bes gün yapmıs oluyorum o yüzden sordum b ayda bende o derece fark görür müyüm ki diye .

fark göreceğime inanıyorum zaten de spor salonuna da gitiğim için bazehn her gn yapmak zor oluyo dye böyle 2 gün yapıp 1 gün mola seklinde deniyim dedim

tabi vücudum alıstıkca bende o ara vermeleri kaldırmayı düsünüyorum insallah
:ecrin_bebek:

aynı sorum sana da dulcim. sen de ilk ayında her gün yapıyo muydun? ara verdiğin günler oluyo mydu?

delikafadulden sırnaşık şey nerden bilsin ki guzum benim kaydirigubbakcemile3 ben anneme söledim burayı geldiğinde olumunekankayizsmile
bende haşlanmış nohuta bayılıyom yaw sositososito

Kız söylediydim ben de ama unuttu sanırım, ya da burdaki arkadaşlığı anlamadı, ben de anlatmadım pek zaten sempatiksalakcinni
Afiyet olsun zuzum.

Kızlar kaçmam gerekiyo, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

ayyy hele o hoşbeş ve brownie yok mu..pideler tereyağlı karidesler efenime söyleyim yaprak sarmaları havuçlu kekler...allahım sen beni ıslah et.inşallah düzelcem demi dalsi..olumunekankayizsmile

aynı sorum sana da dulcim. sen de ilk ayında her gün yapıyo muydun? ara verdiğin günler oluyo mydu?

13-14 gün her gün yaptım canım, ama çok da dikkate almıyorum hergün callan yapmayı, yaptığın kadarı kardır mantığıyla bakıyorum. Sıkılınca başka spora geçtim, callanı fırsat buldukça yapmaya devam ettim.

Öptüm.

anladım canım Şeniz öpüyorum ii geceler zuzum

E o kadar da olsun umarım abur cubur cıs değildir, benim tatlı ev yapımı sütlü tatlı olduğu için cıs saymıyom cokacimcoook Hala sözüm söz 16 Mayısa kadar abur cubur yemicem.

)

ay canım ben bida böuyle demiycem yaa böye dedim diye mi neyse canım fena seyelr istiyo son günlerde Alahtan bi dün yenildim asırı değildi ama yinede cıs cıstır

eskiden de böyleydim ya ben diyet yapacam derdim hatta abim derdi ki sen diyet yapacam zayıflayacam deme o zaman daha çok yiyon çünkü derdi:)) hakkatten ya felaket bi iradem ve tutarsızlıgım oluyo ben öyle deyince.insallah bi da öyle kararı konusmıycamm :))
bilmiyorumkismile

canım ben kepekli ekmekoldugunda dygunluk hissedince zorlamıyorum kendimi sabah ya bir diim yiyorum ya iki. cavdar da 2 diim yediğim oluyo ama tam bugdayı bulunca o kadar [kısmıyorum en sağıklısının onun olduguu bildiğim için bide diyet yapanlar için bence en ideal tam bugday. bazı yerlerde katkısız odun ekmeği diyede geçiyo böyle market paketlerinde olmayan fırınlarda çıkanlarda adı öye oluyo. kepeklli kansızlık yapar diye abartmıyorum ama bugdayda yiyorum dediğim gibi.çünkü ekmekyenilmeyince met. daha agır çaısıyomnus ekmepi sindirmek çok kolay olmayacagında daha iyi çalısıyous ekmeksiz diyeti önermiyolar zaten. tam bugdayı olduktan sonra bence sabah 2-3

öğlen 1 aksam 1 dilim tüketilebilir

ayyy hele o hoşbeş ve brownie yok mu..pideler tereyağlı karidesler efenime söyleyim yaprak sarmaları havuçlu kekler...allahım sen beni ıslah et.inşallah düzelcem demi dalsi..olumunekankayizsmile

fıstık yürüyüşe başladım demiştin en son dewam edersin dert etme artıkın bidenem opuyorumnanaktan

valla geç kaldım da sevdicek msnde p
hee o zaman başka :asigim:

canım tam buğdayın kaloriside baya war o yüzden 3 ideal bence yerimseniben

uuff aynen yaa artık hedefime ulasmakkkve de sabitlemek istiyorum en kısa zamandaaaaaa

zaten sporda fena istah açıyoooo çok dkkt etmek lazım spor sonrası beslenmyeee

haziranın 24 ünde mi 23 ünde mi bitiyo spor salonuna üyeliğim o zamana kadar 50 nin altına düsmeyi hatta 48 falan olmayı istiyorum yaaa.çünkü ben çabuk alırım zaten sporu da bıraksam daha beter olurummm evdeki yaptıgım ordakini tutmaz çünkü(

ama toparlayalım kızlar yaa tüm cıslarımızın bedelini ödeyelim hafta içi

ben 2 hafta önce haftasou sehirdısında oldugumdan ve sınavh haftası oldugundan kaçamaklar yapmıstım biliyosnuz o hafta yogun spor yapıp yediğime de dikkat edince vermistim yani hafta içi toparlanabiiyoooo toparlayalımmm
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yaa nasıl vereceğim ben o 800 gr kiloyu yaaaaaa
yine bi hokus pokus kokusu alıyorum ama sanırım havada

de bi hele

valla trufcugum benim de geçen hafta koydugum 52 hedefine ulasmam için 800 gramdan fazlasını vermem gerekiyo napacaz edecez bu hfta pür dikkat keslcez artık benden söylemesi yesiçaysız falan kalmayalım üsenmeden içelim yemeklerden önce özelikle.sporumuzu da artıralım insallah yapabileceğimizin en fazlasını yapmaya geyret edelim daha haftasonu tam bitmedi haftabasına tam kurallı baslamak için kararlar alalım ben çok sevdiğim kıyafetlerimi deniyorum öyle motive oluyorum sende dediğin 3 sene öncek fotolarından as cesitli yerlere. mutfakta mutlaka olsun, abur cubur koydugun dolabında, buzdolabında, aynada . ben de öyle yapmak istiyom da henüz ailemle yasadıgım için bu her yere asma isini yapamıyorum

inşallah gülüm aldım ama dikkat etmem lazıma cilen..sağolun valla yoksa adapte olamıcam ben.opuyorumnanaktan

günlük yaptıgımız sporların ve yürüyüslerin dksını yazabiliriz ve ertesi güne artırma cezası verebiliriz yedikleriize ve hedefimize göre yetersizse

ay kzlar neden değisiyo ki tartı günümüz

bence cuma gayet güzel.. hiç olmassa hadtasonu kaçamaklarından önce görüyoruz da haftasonu bitince tartıldıgımızda haftasonu yedikerimizin ölçüsünü alıyoruz orda demoralize olarak

vee o özelllll duana en kalbi aminnnnlerimle trufcugummm yaaa ne güzel ne özell bisiydi öyle bi hayat yaaa

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bende yeni kararlar aldım ajandama yazmaya basladım bugün insallah uymaya gayret edeceğim

yogurt süprr seçim olmus ama dulcicim faydasını görüyorum ben sükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…