50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yawyularrrrr bende gideyim artıkın öpüyom herkesleri tek tek opuyorumnanaktan
ii geceler tatlı rüyalar

ii gecelerr,
2 haftalık yazılarınızı okudumm ne güzel herkes yediklerine dikkat edebiliyooo.ben de 2 /3 hafta önce diyete başlama kararı almıştım sadece 1 gün dikkat edebildimm.ama bugün kesin olarak başlıyorumm ve kilo verceemmm.bu formu okuyunca motive oluyorumm.teşekürler...

bugünkü menümü ve yaptıklarımı ben de yazcamm:
sabah:1 dilim kepek eklmekle zeytin,peynir,yumurta,bol yeşillikli ve 4 fincan yeşil çaylı kahvaltı
ara:1 kase kayısı,vişneli hoşaf
öğle:tavuk suyu çorba ve yeşillikli salata
ara:-
akşam:cacıkve bol otttt
2lt kadar su tükettim.+yarım saat egzersiz yaptımmm.

İnşallah iyi bi yer çıkar canım. Uzun olursa birlikte eve çıkarsınız, hiç ayrılmazsınız kaydirigubbakcemile3

Ooooo süper, tebrikler alkisalkisalkis Kolay gelsin.

İkinizde çok sağolun iyi dileleriniz içi canlarım, siz de hiç ayrılmayın sevdiklerinizde hep mutlu olun zor kısmını atlattınız, kolayı kaldı

Ben de haftada 5 gün falan yapıyorum, her gün yapmak mümkün olmuyor unutuyorsun bir iş çıkıyor falan, etkisini görürsün mutlaka hayatım.

Aklıma gelmişken ben de callanımı yapıyım, görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan

saolasinnn cimcimem gercekten yarali ceylanlariz biz kuzummm simdide karnim agriooo regl agrisi boyun derkenn simdide karnim basladim buscopan plus ictim gecmesini bekliomm resmen ilac zehirlenmesi yasicam bi kas gevsetici bi agri kesici bi regl icin spaz cozucu sirtimi ovalayanda yok prensesim olsaydi simdi kucam cikardi miril miril soylenirdi iyice hassaslastim sekerparem sen nasilsinnn?bu arada teklifi ikinci kez izledim izlemediysen oneriirim cok guzeldi

canim benimm oh ne guzel sporunuda yapmissin hayatimm
anneciginin ellerine saglik ne tatlisi yaptii?afiyet seker olsunnn tontiriskomm

tatlim benim arada tutulur slk deil ama yinede alsam daha saglikli olur heralde dimi?
yastik sertmi kavisli falanmi canim?

organik tam bugday ekmeginin bi dilimi epey doyuyodu beni canimiskom
normal tam bugdaydansa organik daha doyurucu gunde uc dilim yeter sanirim gulum

hoşgeldin canım. biz de birbirimize yer yer cezalar vererek destek olmaya çalışıyoruz. her hafta bir koç seçiyoruz ve yediğimizi içtiğimizi rapor ediyoruz. gerçi aşağıda etmişsin sen de, oraya geçeyim hemen . p

vişneli hoşafta şeker var mı? :))
bi de tasvuk suyu çorba çok yağlı olmuyo mu? ben yapınca hiç yağ koymasam da tavuğun yağıyla baya bi yağlı oluyo çorba. :1no2:
yağdan (hele katı yağın adını bile anmayalım mümkünse :), şekerden, tuzdan ve beyaz undan mümkün olduğunca kaçınıyoruz tatlım.

sabahın köründe bi tek ben işe başlıyorum haliyle bi tek ben varım topicte.. hatta belki de forumda..

Son düzenleme:
Herkese gunaydin. Uc gundur annemlerdeydik. Tabii diyet miyet kalmadi. Kadin nerdeyse burnumu kapatip agzimdan soktu herseyi ben az yiyecegim dedikce. Kilo bildirimi de yapamadim cunku gecen hafta regli oldugumdan gercek kilomu bilemiyorum. Ama ondan onceki haftaya gore 400 gram vermisim. Umarim herkesin tatili iyi gecmistir..Forum bayagi ilerlemis 3 gunde, cok birikmis bilmem okuyabilirmiyim yazdiklarinizi..Cuma cumartesi spor da yapamadim. ama dun gece hemen leslie,pilates ve de callan yaptim eve gelir gelmez.Korkuma daha tartiya cikamadim. Bugun normal besleneyim de yarin sabah cikarim. Umarim almamisimdir kilo...

Son düzenleme:

bu hafta sonu benimde eşim geldi o yüzden yemeklerde eşlik etmek zorunda kaldım :sinifsinif:

bu hafta sonu benimde eşim geldi o yüzden yemeklerde eşlik etmek zorunda kaldım :sinifsinif:

Gozun aydin. bosver esinle pazar kahvaltisi yapmak ve birlikte vakit gecirmek daha onemli 100 gram fazla vermekten...Ben haftasonu diyeti birakiyorum gamis.Cunku disari cikinca, arkadaslarinla ailenle bulusunca otomatik olarak yemek yemek giriyor isin icine..Surekli onu yemme bunu icmem de demek istemiyorum. Hem ben zevk almiyorum boyle olunca hem de insanlar sinir oluyor.Bende hafta sonu saldim gitti artik napayim.Yalnizca hafta sonu evde yiyorsak dikkat edebiliyorum. Ama ona ragmen hafta ici dikkat edince veriyorum kilo. O yuzden cok da onemli degil. Bence vucutta soka giriyor hafta sonu hamurislerini tatlilari gorunce, pazartesiden itibaren metabolizma daha hizli calisiyor.

Son düzenleme:

ben de fotoğraf asmadım
bazen açıp o fotolara bakmak bile beni zaten çok duygulandırıyo
ama bu hafta dananın kuyruğu kopacak
ya vericem
ya vericem
53 olucam inşallah

tartı günü cuma olduğu için hafta sonu daha rahat davranabiliyoruz
ama 1 haftamız o 2 günü toparlamakla geçiyor
hoş ben hafta sonu hafta içi farketmiyo misafir gelmedikçe cozutmuyorum kolay kolay ama
siz bilirsiniz bu şekilde 1 ileri 2 geri mehteran takımı gibi ilerleyebiliriz ancak.

tatlim benim arada tutulur slk deil ama yinede alsam daha saglikli olur heralde dimi?
yastik sertmi kavisli falanmi canim?

benim yastık kavissiz yumuşak
ama sert kavisli de güzel oluyo.
hangisinde daha rahat edersen güzelim.

sağol canım en iyisini yapıyosun aslında haftasonu bünye bi şaşırmalı

çızlarrrrrr ben döndüm izinden.sizi çok özledimm. neler yapıyorsunuzz?ama maleseff 55 kiloyla gittiğim izne 57 ile dönmüşüm . hiç dikkat etmedim zaten.sil baştan başlıyorum yine diyete:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…