KATRECECİM teknoloji insanı rezil de eder vezir de kaydirigubbakcemile3 :)))
O meta şaşırtmak olayı tamamiyle avunma yöntemi
52 Biraz zor gözükse de 52 li kilolara düşeceğine yürekten inanıyorum :lepi:
[/QUOTE
:)))))))))) ben de inanıyorum canımm insallahhh hemide en gısa zamandaaaazemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
katrecem hoş geldin yawrum yarın sil baştan dewam hihoyyyt
hos buldum yavrucumm bugün toprlamaya gayret ettim haftasonu bitmediği halde yarın ennn sillisinden bastan yapacam innnnsallahhh
zemuszemuszemuszemus
13-14 gün her gün yaptım canım, ama çok da dikkate almıyorum hergün callan yapmayı, yaptığın kadarı kardır mantığıyla bakıyorum. Sıkılınca başka spora geçtim, callanı fırsat buldukça yapmaya devam ettim.
Öptüm.
anladım canımcım bende o zaman hazır daha bıkmamısken her güne çıkarmaya gayrt edem o zaman :)
bu hafta popo kaldıran egzersize de basladım bayagı yapıyorum onun da tez zamanda faydası olcagına inanıyorum insaallahhbayanssulusmile
canım tam buğdayın kaloriside baya war o yüzden 3 ideal bence yerimseniben
benim dediğimin yani normal fırınlarda cıkanın gramı bayagı düsük cnaım küçük tyvarlak seklinde ama küçücük onu dilimlerine göre dedim markettekni görmedim hiç onun adeti dsürülebilir bence de ekmek ekmektir ztn ben sabah 3 dilim den fazlasını tasvip etmiyoruım ikindi vaktinde de 1 dilin ama aksam suyunu çok sevidğimiz bi yemek yoksa yenmemesi daha iyi benceolumunekankayizsmile
haklısın canım o iyi olsunda gerisi boş bi şekilde halledilir sayılı gün demişler olumunekankayizsmile
hepimizin hakkında hayırlısı :1hug:
canım doğu çıksa bile müh. olduklarından merkezde bi yerde oluyolar genelde bakımcı falan oluyolar sanırım birde o yüzden için rahat olsun opuyorumnanaktan
kolay gelsin fıstık öptüm opuyorumnanaktan
İnşallah iyi bi yer çıkar canım. Uzun olursa birlikte eve çıkarsınız, hiç ayrılmazsınız kaydirigubbakcemile3
Ooooo süper, tebrikler alkisalkisalkisKolay gelsin.
canım bi de sen demistin ya iste toparlanmalar, sıkılasmalar oldu bir ayda gördüm etkisini demistin ya hergün yapmamana ragmen mi öyle gözle görülür değismeler olmustu sorunu bölgelerinde?
ben p.tesi basladım.p.tesi, salı yaptım. çars ara verdim
pers, cuma yaptım c.tesi ara verdim
bugün yine yapcam insallah. yani haftada bes gün yapmıs oluyorum o yüzden sordum b ayda bende o derece fark görür müyüm ki diye .
fark göreceğime inanıyorum zaten de spor salonuna da gitiğim için bazehn her gn yapmak zor oluyo dye böyle 2 gün yapıp 1 gün mola seklinde deniyim dedim
tabi vücudum alıstıkca bende o ara vermeleri kaldırmayı düsünüyorum insallah:ecrin_bebek:
aynı sorum sana da dulcim. sen de ilk ayında her gün yapıyo muydun? ara verdiğin günler oluyo mydu?
Selam kızlar opuyorumnanaktan
Linguistcim ve prensescim ve peppercim, "yaralı ceylanlarım", çok büyüüük geçmiş olsun a.s.
Tibet başkanım, sensiz olmaz ki ama :gitme:
Azulcum, afiyet olsun, aman dikkat o menüylelmaz:
Yok canım yaw, aynen benim de canım çekiyo sempatiksalakcinni
Mehaycim maşallah çok sağlıklı besleniyon, bence çok değil. kaydirigubbakcemile5
Gelelim bana, cuma ve cmt misafir geldiğinden cuma az, cmt 0 spor yaptımBugün sonunda dışarı çıktım, tempolu yürüş yaptım gidiş ve dönüşte, 1 saat yürümüşümdür toplamda guclubacismile
Geçen gece annemin yaptığı tatlıdan bahsetmiştim en son, tatlı bitene kadar ben rahat durmadım :kedi: İlk piştiği gece kokusuna yenildim ve 00:30 da yedim, ertesi günlerde devamı geldi. Bugün tatlı yemedim (pardon ya, sabaha da kalmıştı azcuk :))) ama lavaşı biraz çok yedim sanırım. :ecrin_bebek: Ama herşey kontrol altında :lepi:
tatlim benim arada tutulur slk deil ama yinede alsam daha saglikli olur heralde dimi?eğer sürekli tutuluyorsa boynun ortopedik yastık al ve onu kullan
benim sürekli sürekli tutulurdu ne de uyuz bişeydir ne illettir o öyle
aldım kurtuldum valla. evlerden ırak.
üsgünüm tatlım bi daha yok söz.
üsgün tatlım sana da canını çektirttiğim için
evet ya misafir gelmesi bana hiç yaramıyo
hafta sonu hafta içi farketmiyo
ben hafta sonları da aslında hiç cozutmam
ne oluyosa bu misafirden sonra oluyo
çok yorgunum belim ağrıyo bilmiyorum bişey yapabilirmiyim ama
150 mekiği yapmaya çalışırım
bi de yattığım yerden plates hareketleri belki
çok yoruldum yaaaaaaa
sırtımda çimento taşımış gibiyim.
berra kucağımda uyudu onu yerine yatıracakken kalkamadım bile belimi kımıldatamadım
arkadaşlar aldılar kucağımdam
çok yorulunca ayakta durunca hep oluyo ben de bu acaba fıtık ya da siyatik başlangıcımı var.
Yeni aldığım cicilerle çekilirim artıkın bayanssulusmile :dance:
Şu an 55.3 kilo gözüküyom ama sabah 55.4 düm... Mayıs 16 ya kadar 54 olabilsem çok güzel olacak eyvahedigeldismile Sanırım benim 50 ye ulaşmam Temmuzu bulur en iyi ihtimalle. Tabi ulaşabilirsem sempatiksalakcinni
Öptüüüm.
KIZLAR BU SORU HEPİNİZE
Bişi sorcam, ben aslında çok esnek diyet yapıyom, hiç zorlamıyom kendimi... 2 yıl öncesinde 2 haftada 2 kilo vermiştim halbuki... Sanırım birazcık atak yapmak için yediğim ekmek miktarını daha da azaltmalıyım. Organik tam buğday ekmeği yicem bundan sonra, günde kaç dilim ideal? Bi de sen nasıl bi yol izliyon beslenme miktarı konusunda?
ii gecelerr,
2 haftalık yazılarınızı okudumm ne güzel herkes yediklerine dikkat edebiliyooo.ben de 2 /3 hafta önce diyete başlama kararı almıştım sadece 1 gün dikkat edebildimm.ama bugün kesin olarak başlıyorumm ve kilo verceemmm.bu formu okuyunca motive oluyorumm.teşekürler...
bugünkü menümü ve yaptıklarımı ben de yazcamm:
sabah:1 dilim kepek eklmekle zeytin,peynir,yumurta,bol yeşillikli ve 4 fincan yeşil çaylı kahvaltı
ara:1 kase kayısı,vişneli hoşaf
öğle:tavuk suyu çorba ve yeşillikli salata
ara:-
akşam:cacıkve bol otttt
2lt kadar su tükettim.+yarım saat egzersiz yaptımmm.
Herkese gunaydin. Uc gundur annemlerdeydik. Tabii diyet miyet kalmadi. Kadin nerdeyse burnumu kapatip agzimdan soktu herseyi ben az yiyecegim dedikce. Kilo bildirimi de yapamadim cunku gecen hafta regli oldugumdan gercek kilomu bilemiyorum. Ama ondan onceki haftaya gore 400 gram vermisim. Umarim herkesin tatili iyi gecmistir..Forum bayagi ilerlemis 3 gunde, cok birikmis bilmem okuyabilirmiyim yazdiklarinizi..Cuma cumartesi spor da yapamadim. ama dun gece hemen leslie,pilates ve de callan yaptim eve gelir gelmez.Korkuma daha tartiya cikamadim. Bugun normal besleneyim de yarin sabah cikarim. Umarim almamisimdir kilo...
bu hafta sonu benimde eşim geldi o yüzden yemeklerde eşlik etmek zorunda kaldım :sinifsinif:
valla trufcugum benim de geçen hafta koydugum 52 hedefine ulasmam için 800 gramdan fazlasını vermem gerekiyo napacaz edecez bu hfta pür dikkat keslcez artık benden söylemesi yesiçaysız falan kalmayalım üsenmeden içelim yemeklerden önce özelikle.sporumuzu da artıralım insallah yapabileceğimizin en fazlasını yapmaya geyret edelim daha haftasonu tam bitmedi haftabasına tam kurallı baslamak için kararlar alalım ben çok sevdiğim kıyafetlerimi deniyorum öyle motive oluyorum sende dediğin 3 sene öncek fotolarından as cesitli yerlere. mutfakta mutlaka olsun, abur cubur koydugun dolabında, buzdolabında, aynada . ben de öyle yapmak istiyom da henüz ailemle yasadıgım için bu her yere asma isini yapamıyorum
günlük yaptıgımız sporların ve yürüyüslerin dksını yazabiliriz ve ertesi güne artırma cezası verebiliriz yedikleriize ve hedefimize göre yetersizse
ay kzlar neden değisiyo ki tartı günümüz
bence cuma gayet güzel.. hiç olmassa hadtasonu kaçamaklarından önce görüyoruz da haftasonu bitince tartıldıgımızda haftasonu yedikerimizin ölçüsünü alıyoruz orda demoralize olarak
vee o özelllll duana en kalbi aminnnnlerimle trufcugummm yaaa ne güzel ne özell bisiydi öyle bi hayat yaaa
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bende yeni kararlar aldım ajandama yazmaya basladım bugün insallah uymaya gayret edeceğim
yogurt süprr seçim olmus ama dulcicim faydasını görüyorum ben sükürler olsun
tatlim benim arada tutulur slk deil ama yinede alsam daha saglikli olur heralde dimi?
yastik sertmi kavisli falanmi canim?
Gozun aydin. bosver esinle pazar kahvaltisi yapmak ve birlikte vakit gecirmek daha onemli 100 gram fazla vermekten...Ben haftasonu diyeti birakiyorum gamis.Cunku disari cikinca, arkadaslarinla ailenle bulusunca otomatik olarak yemek yemek giriyor isin icine..Surekli onu yemme bunu icmem de demek istemiyorum. Hem ben zevk almiyorum boyle olunca hem de insanlar sinir oluyor.Bende hafta sonu saldim gitti artik napayim.Yalnizca hafta sonu evde yiyorsak dikkat edebiliyorum. Ama ona ragmen hafta ici dikkat edince veriyorum kilo. O yuzden cok da onemli degil. Bence vucutta soka giriyor hafta sonu hamurislerini tatlilari gorunce, pazartesiden itibaren metabolizma daha hizli calisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?