50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır o değil herkes düşmüş 52 lere 53 lere ne yapıcam ben yaa .etrafta 57 kilo benim gibi şişkolar kalmamış bile

Aynen katılıyorum, , diyet hayattan zevk alamayacak noktaya gelmemeli, sen de yakmışsın bir günde nasıl hem leslie, calan ve plates yaptın, tebrik ederim.

tatlim benim arada tutulur slk deil ama yinede alsam daha saglikli olur heralde dimi?
yastik sertmi kavisli falanmi canim?

Al canım o yastıklardan ben de aldım çok işime yaradı. Ben yumuşak kavislisini aldım, serti çok sert geldi, sen hangisinde rahat edersen artık. Ama acaip rahat bişey.

hayır o değil herkes düşmüş 52 lere 53 lere ne yapıcam ben yaa .etrafta 57 kilo benim gibi şişkolar kalmamış bile

hoşgeldin canım.
ben de aldım bakma tickerı güncellemiyorum en kısa zamanda tekrar öyle olucam diye. 55.5 olmuştum ne güzel. şimdi tekrar 56,7'yim bozma moralini.

çızlarrrrrr ben döndüm izinden.sizi çok özledimm. neler yapıyorsunuzz?ama maleseff 55 kiloyla gittiğim izne 57 ile dönmüşüm . hiç dikkat etmedim zaten.sil baştan başlıyorum yine diyete:sinifsinif:

2 gün sıkı diyet ve egzersiz yap
sonra normal kilon olan 55 i görürsün
biraz daha 3 gün mesela devam et
zayıfladığını görürsün tatlım.

hoşgeldin canım.
ben de aldım bakma tickerı güncellemiyorum en kısa zamanda tekrar öyle olucam diye. 55.5 olmuştum ne güzel. şimdi tekrar 56,7'yim bozma moralini.

2 gün sıkı diyet ve egzersiz yap
sonra normal kilon olan 55 i görürsün
biraz daha 3 gün mesela devam et
zayıfladığını görürsün tatlım.

saolunn kızlar. walla kilo almamnın en güzel yanıda siznle geri veremk galibaboshayallersmile

kızlar, beyonce selülitsiz bacaklarının sırrını günde 15 dk zıplamak olarak açıklamış!
ben de deniycem eve gidince, selüliti en kısa yoldan çözecek ne var acep :/

kızlar, beyonce selülitsiz bacaklarının sırrını günde 15 dk zıplamak olarak açıklamış!
ben de deniycem eve gidince, selüliti en kısa yoldan çözecek ne var acep :/

Evet. Benim de sorum bu. Krem, yag ivir zivir kullanip ta faydasini goren var mi? Ben sporun faydasini goruyorum selulitler icin.Ozellikle pilatesin.. Ama bilmedigimiz bir yonteminiz varsa bizimle de paylasin hadi. Aktarda satilan yaglardan almis kuzenim cok pis kokuyordu. Ben krem olarak vichy ve almanyadan aldigim cok ucuz bir markayi kullanmistim. Inanin ki vichy daha iyi degildi ucuz markadan. O yuzden bu selulit krelerine cok para vermemeli. ama sizin deneyiminiz varsa paylasin bizimlede...

hiç pahalı ürün kullanmadım ama portakal yağını deneyenler memnun. ben de denedim ama düzenli kullanmadığım için bi etkisini göremedim. ayrıca nivea'nın l-carnitin içeren anti-cellulite kremi var onu kullandım ama hala bir tüpü bitiremedim. düzenli kullanınca onun da faydasını gördü kuzenim. çok güzel kokuyor hem de.

gerçekmiki. yaa ben biraz kilo verdiğim zaman görünümü azalmıştı. şimdi yine pörtlemiş.bunudamı denesek acaba

ben yeniden başlayacağım niveaya canım. çok pahalı değil zaten 150 ya da 200 ml'lik tüpte 15 tl ye almıştım geçen yıl.

Kizlar su ana kadar yediklerimi yaziyorum
Sabah 1 adet kuru kayisi (metabolizmayi aktive etmek icin)
Yarim fincan kahve
40 dk nivea ile dinamik sabahlar cd si (ilk cd yi denedim bugun cok sevmedim, ikinci daha guzel)
Kahvalti: 1 dilim tam tahilli kizarmis ekmek
biraz beyaz peynir
bol maydanoz
yarim domates
yarim salatalik
Yaseminli yesil cay (2 kupa)-bu sefer yesil cayi kendim demledim, sallama degil. Yani bol bol icmeliyim bugun.
Ara: yarim bardak tarcinli yagsiz sut

Son düzenleme:

başlangıcın ve kahvaltın gayet güzel canım. akşam da egzxersiz yapıcaksın değil mi?

başlangıcın ve kahvaltın gayet güzel canım. akşam da egzxersiz yapıcaksın değil mi?

Evet. Diyeti biraksamda sporu hic birakmiyorum. 50 dk pilates ve esimle gece 4 mil leslie yapmayi planliyorum. Callanetics te yalnzica bel ve basen icin olan hareketleri yapiyorum ama hergun yapamiyorum. Haftasonu yediklerimi eritmeliyim biraz.

çok güzel canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…