50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkesee .. nasılsınız?
dünkü menüm :

sabah : bol çeşitli kahvaltı(içinde patates kızartmasıda olan) - 3 dilim kepek ekmeği - 3 bardak çay(biri şekerli)
ara : 2 tabak sütlaç - 1 tabak çilek
öğlen : 2 dilim kepek ekmek arası sucuk - 1 bardak kola
akşam : 1 tabak fırında makarna - içinde 2 kanat olan tavuklu patates yemeği - 2 bardak kola
ayrıca leslie ile 5 mil yaptım.
farkındayım rezil bir menü ama dün aşırı yeme isteği içinde buldum kendimi. ve bugünde regl oldum.bu yeme isteğimin nedenide çıkmış oldu ortaya.

Son düzenleme:

sağolsın ...inş. böyle devam eder ..

merhaba hoşgeldin

hoşbulduk ..ben x-tra geli tavsiye ederim ..diyet ve sporla işe yarıyor :jeyyar:

içeriği de bitkisel .

anammmm nettin kı sen kızartmalar sütlaçlar makarnalar kolaaakaydirigubbakcemile

Guzelim ben haftasonu menumu yazmadim bile. Guzel guzel bugunkiyle basladim. Yoksa hafta sonu menum mantidan tut ta cigborege, sekerpareye kadar pek bir kapsamli.... Direk ortu cektik haftasonunun uzerine.

tühhh sana insan yazmaya utanır kola lar molalar.
şaka bi yana bende regl oldum bugün . reglden önce insan istiyo ya napalım .walla tatlı yemesem reglden önce yerim kafaı sonra hiç aramam bile

anammmm nettin kı sen kızartmalar sütlaçlar makarnalar kolaaakaydirigubbakcemile

evet yaa maalesef dün böyle oldu. birazda saldım kendimi galiba dün.
ya dedim hep dikkat hep dikkat nereye kadar guclubacismile

Guzelim ben haftasonu menumu yazmadim bile. Guzel guzel bugunkiyle basladim. Yoksa hafta sonu menum mantidan tut ta cigborege, sekerpareye kadar pek bir kapsamli.... Direk ortu cektik haftasonunun uzerine.

evet itirafları bekliyorummm ohaoldumsmile

canım sen çalışıyorsun dimi. ne güzel yaa sporunu alan yatığına göre erkenden kalkıyorsun. bende alıkanlık edebilsem bir sabah erkenden kalkıp spor yapmayı

maaşallah klikciğim demek ki sana spor cezası yazıcaz bugün:)) ya da pazartesi diye bugünden sıfırlayarak mı başlasak, malum regl öncesi heimiz oluyoruz öyle p
bi de yavrum nolur artık şu yediklerimize cıs yazalım tekrardan. canımız çekiyo. :1no2:

kızlar selam...

3 günlük güzzelll bir dinlenmeden sonra çok yoğun bi hafta başladı gene.
ben bu 3 gün çok sağlıksız beslendim yaa..çok yemedim ama yediklerimin hepsi sağlıksızdı diyebilirim. yazmıyım şimdi canınız çekiyo sonralmaz:

bi de regl oldum zaten. tam bi topaç gibi hissediyorum kendimi. tartılmaya korkuyorum valla. ama bu sabahtan itibaren tekrar düzenime döndüm...

Çok haklısın koçum. bundan sonra kesinlikle bipleyerek yazacağım. ama inşallah cıslık bişeyler yemem. işte bu regl bütün düzenimi alt üst ediyor.
ben leslielerden akşam yemekten sonra yapıyorum düzenli olarak.
ceza olarakda ne verirsen razıyım.
şu anda da canım fena halde tatlı istiyor.
allahım bana irade verrr :Saruboceq:

klikcim sen kuru üzüm yiyordun bi ara, at bir kaç tane ağzına ondan tatlı isteğini keser. şu anda kaç kilosun canım sen?

anlıyorum seni canım, kellogs k barlardan ye tatlı ihtiyacın için, ya da kuru meyvelerden bir-iki tane at ağzına. 1 tane akide şekeri de yiyebilirsin. şu an onu nerden bulacaksın bilmiyorum ama :))

sen egzersizlerini aksatmıyorsun anladığım kadarıyla. o yüzden ceza yok olumunekankayizsmile ama bugün de kontrollü olmaya çalış sen yine de.

canım sen çalışıyorsun dimi. ne güzel yaa sporunu alan yatığına göre erkenden kalkıyorsun. bende alıkanlık edebilsem bir sabah erkenden kalkıp spor yapmayı

Su anda evden calsitigim icin rahatim.Cok erken kalkmama gerek yok Ama ofise giderken de cok disiplinliydim bu konuda. Haftada 3 gun sabah 5.30 ta kalkip kosuyordum. Gece 11 de eve gelsem de pilates yapmadan uyumazdim. Sporun cok ama cok faydasini goruyorum ben hayatimda..Daha mutlu hissediyorum. O yuzden ne olursa olsun, kosullari zorlayip sporu hayatimin bir parcasi yapiyorum .

klikcim sen kuru üzüm yiyordun bi ara, at bir kaç tane ağzına ondan tatlı isteğini keser. şu anda kaç kilosun canım sen?

Ben geçen hafta,önceki hafta verdiğim 400 gr ı geri alıp 54,1 den 54,5 e çıktım geri.
Dediğin gibi ben en iyisi kuru üzümle filan geçiştireyim isteğimi.

tamam teşekür ederim opuyorumnanaktan

evet yaa maalesef dün böyle oldu. birazda saldım kendimi galiba dün.
ya dedim hep dikkat hep dikkat nereye kadar guclubacismile
evet itirafları bekliyorummm ohaoldumsmile

Yok ben itiraf etmeyecegim hic...Regli iken cok kasma kendini.. Her halikarda daha cok yemek istiyorsun...Minicik tatlilar yiyebilirsin bence.(Meyve kurulari ya da kucucuk bitter cikolata)..Spor yapiyorsun sonucta...

Ben geçen hafta,önceki hafta verdiğim 400 gr ı geri alıp 54,1 den 54,5 e çıktım geri.
Dediğin gibi ben en iyisi kuru üzümle filan geçiştireyim isteğimi.

Klikcik, bende regli iken kilo aldim saniyordum.... 4-5 gun once sismeye baslamistim. tam 800 gram fazla ciktim. Ve bir haftada normal halime dondum..Kilo almamissindir. Vucudun su topluyordur. Peppermint bana diyordu da ben bana moral veriyor saniyordum ama regli donemindeki kilonu cok dikkate alma bence...Gercek kilon degil o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…