kızlar selam...
3 günlük güzzelll bir dinlenmeden sonra çok yoğun bi hafta başladı gene.
ben bu 3 gün çok sağlıksız beslendim yaa..çok yemedim ama yediklerimin hepsi sağlıksızdı diyebilirim. yazmıyım şimdi canınız çekiyo sonralmaz:.
Klikcik, bende regli iken kilo aldim saniyordum.... 4-5 gun once sismeye baslamistim. tam 800 gram fazla ciktim. Ve bir haftada normal halime dondum..Kilo almamissindir. Vucudun su topluyordur. Peppermint bana diyordu da ben bana moral veriyor saniyordum ama regli donemindeki kilonu cok dikkate alma bence...Gercek kilon degil o...
selam kızlar ne var ne yok
şu liste işi noldu yaa
nasıl olcak?
hangi gün olcak ?
bi değişiklik olacak mı ?
yoksa aynen devam mı?
çok regl olanlar var bugün sanki
ben de regl im ayıptır sölemesi
ççok fenayım yaaa donuyorum bide
Aaaa aynen bende donuyorum valla. hafif hafif karın ağrılarımda girmeye başladı. benim çok fena geçiyor regl dönemim maalesef. günde 2 tane ağrı kesici ile ancak başedebiliyorum. sende mi aynısın ? ağrılı mı geçer ?
şu ana kadar yediklerimi yazayım ben de:
sabah tam buğday ekmekten (az) peynirli (3) zeytinli iki ince dilim salamlı sandviç
yeşil çay
ara
5 tane tuzu koparılmış çubuk kraker :))
öğle
2 tane zeytinyağlı biber dolması (küçük)
yarım dilim tam buğday ekmeği
(pirinçli yiyecekle ekmek yemem normalde ama getirdim diye yedim :)
çay
Ben de haftada 5 gün falan yapıyorum, her gün yapmak mümkün olmuyor unutuyorsun bir iş çıkıyor falan, etkisini görürsün mutlaka hayatım.
ben de fotoğraf asmadım
bazen açıp o fotolara bakmak bile beni zaten çok duygulandırıyo
ama bu hafta dananın kuyruğu kopacak
ya vericem
ya vericem
53 olucam inşallah
tartı günü cuma olduğu için hafta sonu daha rahat davranabiliyoruz
ama 1 haftamız o 2 günü toparlamakla geçiyor
hoş ben hafta sonu hafta içi farketmiyo misafir gelmedikçe cozutmuyorum kolay kolay ama
siz bilirsiniz bu şekilde 1 ileri 2 geri mehteran takımı gibi ilerleyebiliriz ancak.
.
Evet. Benim de sorum bu. Krem, yag ivir zivir kullanip ta faydasini goren var mi? Ben sporun faydasini goruyorum selulitler icin.Ozellikle pilatesin.. Ama bilmedigimiz bir yonteminiz varsa bizimle de paylasin hadi. Aktarda satilan yaglardan almis kuzenim cok pis kokuyordu. Ben krem olarak vichy ve almanyadan aldigim cok ucuz bir markayi kullanmistim. Inanin ki vichy daha iyi degildi ucuz markadan. O yuzden bu selulit krelerine cok para vermemeli. ama sizin deneyiminiz varsa paylasin bizimlede...
salam disinda iyi bence. Ogleden sonra biraz yesillik ya da meyve yemeye calis
benim gibi kalın bacaklara sahip cancişler için egzersiz araştırdım. bugün bunları da deneyeceğim. buyrun:
Zayıf Bacaklara Ulaşmanın 3 Yolu
Kadınların büyük bir kısmı bacaklarından yakınıyor. Hoş ve ince bacaklara sahip olmak için ameliyatlara boyun eğmeniz veya el yakan egzersiz aletleriyle uğraşmanız gerekmiyor. Daha düzgün bacaklara sahip olmanın yolu, iyi bir diyet ve klasik egzersizlerden geçiyor.
Uzmanlara göre, alt butlarınızı inceltmek için o bölgeye yönelik egzersizler yapmak gerekiyor. Sadece yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak ve aerobik yapmak bu sorunlu bölgeyi şekile sokmaya yetmiyor.
Yağlı ve yumuşak bölgeyi sıkılaştırmak için bölgesel egzersiz sağlayan spesifik hareketler yapmak gerekiyor. Doğru noktaya doğru çeşitte ve yeterli miktarda egzersizle odaklanmak gerekiyor. Aynı hareketi fazla yapmak vücudunuzu şekle sokmak yerine zarar verir.
Size önereceğimiz egzersizleri her bacak için 15 kez tekrarlayın ve dinlenmeden bütün egzersizleri tamamlayın. 3 egzersizi de yaptıktan sonra 15 dakika dinlenin ve bu kombinasyonu iki kez daha tekrarlayın.
Bir ayak havada olacak şekilde yatarak iç butları sıkıştırmak :
Omuzlarınız yere temas edecek şekilde sırt üstü yatın. Bacaklarınızı ileriye doğru iyice gerin ve dizlerinizi kırmadan düz tutmaya çalışın. Sağ topuğunuzu yerden 15 cm kadar yukarıya kaldırın ve sol bacağınız gergin haliyle dururken sağ topuğunuzu diğer ayağınızın soluna kilitleyin. Sağ topuğunuz sol topuğunuza kavuşturana kadar bu yönde bacaklarınızı gererek hareket ettirmeye devam edin. Hareket ettirdiğiniz bacak üzerindeki basıncı kaldırmadan başlangıç pozisyonuna dönün. Aynı hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.
Tek ayak üzerinde ayakta durmak :
Sırtınız dik bir şekilde ayakta durun. Bacaklarınız arasında biraz mesafe olmasına dikkat edin. Dizleriniz gergin bir şekildeyken sağ bacağınızla 15 cm çapta bir daire çizmeye çalışın. Diziniz ve kaslarınız olabildiğince gergin bir şekildeyken sağ ayağınızı sol ayak parmaklarınızın üzerinden geçirin. Harekete sağ topuğunuz sol topuğunuza değişene kadar devam edin. Bacaklarınızın gerginliğini bozmadan başlangıç pozisyonuna geri dönün ve hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.Kaynakwh: > Zayıf Bacaklara Ulaşmanın 3 Yolu
Makas şeklinde uzanarak :
Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı öne doğru gerin. Topuklarınız temas halindeyken ayak parmaklarınızı uzanabildiğiniz kadar uzak bir mesafeye gerin. Ayak parmaklarınızın ve bacak kaslarınızın gerginliğini bozmadan bacaklarınızı makas şeklinde açabildiğiniz kadar çok açın. Dinlenmeden başlangıç pozisyonuna dönün ve hareketi tekrarlayın
geçmiş olsun canım
yok benim fazla ağrım olmaz hafif ağrım oluyor ama dayanılmicak kadar değil
ağrı kesici içmeme gerek kalmıyor yani
sağolasın.
ne güzel yaa. maşallah diyeyimde nazar değmesin.
çünkü ben regli ağrısız geçen bayanlara imreniyorum. evlenince geçer demişlerdi ama maalesef geçmedi. yine karnım,belim fena ağrıyor.değişen bieşy olmadı maalesef.
artık sıcak ütülermi dersin,havlu koymalar mı dersin , türlü çeşitli yollara başvuruyorum.
Su anda evden calsitigim icin rahatim.Cok erken kalkmama gerek yok Ama ofise giderken de cok disiplinliydim bu konuda. Haftada 3 gun sabah 5.30 ta kalkip kosuyordum. Gece 11 de eve gelsem de pilates yapmadan uyumazdim. Sporun cok ama cok faydasini goruyorum ben hayatimda..Daha mutlu hissediyorum. O yuzden ne olursa olsun, kosullari zorlayip sporu hayatimin bir parcasi yapiyorum .
Aaaa aynen bende donuyorum valla. hafif hafif karın ağrılarımda girmeye başladı. benim çok fena geçiyor regl dönemim maalesef. günde 2 tane ağrı kesici ile ancak başedebiliyorum. sende mi aynısın ? ağrılı mı geçer ?
mrb kuzular bugün on parmak f klavye kursum basladı dolayısıyla sabah kahvaltıdan sonra saat 8.5 dan sonra tempoluya yakın yürüyüsüü yaptım yarım saate yakın. az önce de ordan geldin yine yürüyüs oldu. az sonra ögle yemegimi yeyip trikotaj kursuna gidicem tempou. saat 5 gibi çıkıp eve gelicem tempolu. sonra aksam yemegimi yeyip spor salonuna gidicem yine tempolu ve dönüsü de var.spor esnasında yesilçaylı kekik. eve gelince masaj ve kese ve keten tohumlu yogurt.yatmadan önce de callan ve günlük ev egzersizlerim ve dee maydonozlu elma srkeli lahanalı çay. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2anlayacagınız kararlıyım bu hafta 800 grm dan az vermiycem insalahh hedefim en hazla 52.5 olmak bu hafta
ya olacam ya olacam insallah geçen cuma tartıldıgımda biraz da regl siskinliği vardı diye ümit ediyor bu hafta 53 ün altına fazlasıya düseceğime inanıyorummmzemuszemuszemuszemus
insalllah canım baslayalı bi hafta oluyo tam bugün. tabi tam bi hafta yapmadım 5 gün yaptım ama bu hafta her gün yapmaya gayret edice insallah 52 ye düsebilmek için
benim için de fark etmez canım..evli olmadıgım için asırı kaçamagım olmuyor canım asırı çekmedikten sonra.
siz ne zaman derseniz o zaman olsun
çars da bildirilebilir siz bilirsiniz tam hafta ortası olması açısından.
bu cumaya bildirirsek tam ayın 30 u nisan bitmis olyo. ona göre mayısa özel yeni kararlar alabiliriz nisandaki hatalarımızı eksiklerimizi gözden geçirip
evlilik bi fayda etmiyor klik cim
ama çocuk doğurmak baya bi düzeltiyo adet sancılarını
enazından bende öyle oldu
çocuk doğurmadan önce bende yatağımın çarşaflarını söküyordum ağrı sancıdan çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?