50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen canim.Olsun toparlayacagiz hafta ici...

şu ana kadar yediklerimi yazayım ben de:

sabah tam buğday ekmekten (az) peynirli (3) zeytinli iki ince dilim salamlı sandviç
yeşil çay

ara
5 tane tuzu koparılmış çubuk kraker :))

öğle
2 tane zeytinyağlı biber dolması (küçük)
yarım dilim tam buğday ekmeği
(pirinçli yiyecekle ekmek yemem normalde ama getirdim diye yedim :)
çay

Öylemi diyorsun delikafadulden
o zaman gerçektn mutlu olurum. çünkü insan kilo verdiğini görünce diyetine daha bir azimle sarılırken aldığını görünce da daha bir salıyor sanki. ben öyle oldum valla.baktım verdiğim 400 grı geri almışım.boşverrrrrr yaptım ve saldım kendimi. eğer bu 400 gr regl şişkinliği ise azimli klik geri döner sahalaraa :roflol: sositososito kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ne var ne yok

şu liste işi noldu yaa
nasıl olcak?

hangi gün olcak ?
bi değişiklik olacak mı ?

yoksa aynen devam mı?

çok regl olanlar var bugün sanki

ben de regl im ayıptır sölemesi
ççok fenayım yaaa donuyorum bide

ben tatile gittim daha tartılmadım ama çok yedimyaaa çok kaçırdım inş. kilo artışım çok değildir ..bugün diyete tekrar başladım hayırlısı artık inş.

Aaaa aynen bende donuyorum valla. hafif hafif karın ağrılarımda girmeye başladı. benim çok fena geçiyor regl dönemim maalesef. günde 2 tane ağrı kesici ile ancak başedebiliyorum. sende mi aynısın ? ağrılı mı geçer ?

geçmiş olsun canım

yok benim fazla ağrım olmaz hafif ağrım oluyor ama dayanılmicak kadar değil
ağrı kesici içmeme gerek kalmıyor yani

salam disinda iyi bence. Ogleden sonra biraz yesillik ya da meyve yemeye calis

mrb kuzular bugün on parmak f klavye kursum basladı dolayısıyla sabah kahvaltıdan sonra saat 8.5 dan sonra tempoluya yakın yürüyüsüü yaptım yarım saate yakın. az önce de ordan geldin yine yürüyüs oldu. az sonra ögle yemegimi yeyip trikotaj kursuna gidicem tempou. saat 5 gibi çıkıp eve gelicem tempolu. sonra aksam yemegimi yeyip spor salonuna gidicem yine tempolu ve dönüsü de var.spor esnasında yesilçaylı kekik. eve gelince masaj ve kese ve keten tohumlu yogurt.yatmadan önce de callan ve günlük ev egzersizlerim ve dee maydonozlu elma srkeli lahanalı çay. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2anlayacagınız kararlıyım bu hafta 800 grm dan az vermiycem insalahh hedefim en hazla 52.5 olmak bu hafta

ya olacam ya olacam insallah geçen cuma tartıldıgımda biraz da regl siskinliği vardı diye ümit ediyor bu hafta 53 ün altına fazlasıya düseceğime inanıyorummmzemuszemuszemuszemus

Ben de haftada 5 gün falan yapıyorum, her gün yapmak mümkün olmuyor unutuyorsun bir iş çıkıyor falan, etkisini görürsün mutlaka hayatım.

insalllah canım baslayalı bi hafta oluyo tam bugün. tabi tam bi hafta yapmadım 5 gün yaptım ama bu hafta her gün yapmaya gayret edice insallah 52 ye düsebilmek için

benim için de fark etmez canım..evli olmadıgım için asırı kaçamagım olmuyor canım asırı çekmedikten sonra.

siz ne zaman derseniz o zaman olsun

çars da bildirilebilir siz bilirsiniz tam hafta ortası olması açısından.

bu cumaya bildirirsek tam ayın 30 u nisan bitmis olyo. ona göre mayısa özel yeni kararlar alabiliriz nisandaki hatalarımızı eksiklerimizi gözden geçirip

Ben baya para döktüm zamanında bunlara, hayır parasını geçtim, bir de bunların masaj olayı var tam işkence, sürdüğümde geçiyordu ama bırakınca geri geliyor, anlık bir sıkılaşma sağlıyor yani, callan benim bacağımdaki selülitleri biraz azalttı ama kalçadakilere hiç etki etmedi. Spor da krem gibi gerçi bırakınca geri geliyor, kesin kurtuluş yok bu meretlerden

bu mensimde baya abur cubur yedim ben valla
hatta şimdi gidip kapuçinolu(siz anladınız onu) kremole çırpıp yemeyi dişünüyorum
kızımla köfte yağmurunu izleyim keyif yapıcan biraz

benim gibi kalın bacaklara sahip cancişler için egzersiz araştırdım. bugün bunları da deneyeceğim. buyrun:

Zayıf Bacaklara Ulaşmanın 3 Yolu

Kadınların büyük bir kısmı bacaklarından yakınıyor. Hoş ve ince bacaklara sahip olmak için ameliyatlara boyun eğmeniz veya el yakan egzersiz aletleriyle uğraşmanız gerekmiyor. Daha düzgün bacaklara sahip olmanın yolu, iyi bir diyet ve klasik egzersizlerden geçiyor.

Uzmanlara göre, alt butlarınızı inceltmek için o bölgeye yönelik egzersizler yapmak gerekiyor. Sadece yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak ve aerobik yapmak bu sorunlu bölgeyi şekile sokmaya yetmiyor.

Yağlı ve yumuşak bölgeyi sıkılaştırmak için bölgesel egzersiz sağlayan spesifik hareketler yapmak gerekiyor. Doğru noktaya doğru çeşitte ve yeterli miktarda egzersizle odaklanmak gerekiyor. Aynı hareketi fazla yapmak vücudunuzu şekle sokmak yerine zarar verir.

Size önereceğimiz egzersizleri her bacak için 15 kez tekrarlayın ve dinlenmeden bütün egzersizleri tamamlayın. 3 egzersizi de yaptıktan sonra 15 dakika dinlenin ve bu kombinasyonu iki kez daha tekrarlayın.

Bir ayak havada olacak şekilde yatarak iç butları sıkıştırmak :

Omuzlarınız yere temas edecek şekilde sırt üstü yatın. Bacaklarınızı ileriye doğru iyice gerin ve dizlerinizi kırmadan düz tutmaya çalışın. Sağ topuğunuzu yerden 15 cm kadar yukarıya kaldırın ve sol bacağınız gergin haliyle dururken sağ topuğunuzu diğer ayağınızın soluna kilitleyin. Sağ topuğunuz sol topuğunuza kavuşturana kadar bu yönde bacaklarınızı gererek hareket ettirmeye devam edin. Hareket ettirdiğiniz bacak üzerindeki basıncı kaldırmadan başlangıç pozisyonuna dönün. Aynı hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.

Tek ayak üzerinde ayakta durmak :

Sırtınız dik bir şekilde ayakta durun. Bacaklarınız arasında biraz mesafe olmasına dikkat edin. Dizleriniz gergin bir şekildeyken sağ bacağınızla 15 cm çapta bir daire çizmeye çalışın. Diziniz ve kaslarınız olabildiğince gergin bir şekildeyken sağ ayağınızı sol ayak parmaklarınızın üzerinden geçirin. Harekete sağ topuğunuz sol topuğunuza değişene kadar devam edin. Bacaklarınızın gerginliğini bozmadan başlangıç pozisyonuna geri dönün ve hareketi sol bacağınızda tekrarlayın.Kaynakwh: > Zayıf Bacaklara Ulaşmanın 3 Yolu

Makas şeklinde uzanarak :

Sırt üstü yatın ve bacaklarınızı öne doğru gerin. Topuklarınız temas halindeyken ayak parmaklarınızı uzanabildiğiniz kadar uzak bir mesafeye gerin. Ayak parmaklarınızın ve bacak kaslarınızın gerginliğini bozmadan bacaklarınızı makas şeklinde açabildiğiniz kadar çok açın. Dinlenmeden başlangıç pozisyonuna dönün ve hareketi tekrarlayın

sağol canım yazdıkların için ama

bende kalın bacaklılardan ım
aslında çok kalın değil ama ipisince de değil

neyse konuya geleyim
bende bacaklarımı imceltim derken kas yaptım
yani yağlar gitti ama kas oldu bi dünya
sonuç ise yine kalın bacaklar
ama busefer yağ ile dolu değil kas ile dolu
futbolcular kadar olmasa da bayağı kaslılar

bumları inceltmenin yolu var mı acaba fisfisfisCADIARZUfisfisfisCADIARZU

geçmiş olsun canım

yok benim fazla ağrım olmaz hafif ağrım oluyor ama dayanılmicak kadar değil
ağrı kesici içmeme gerek kalmıyor yani

sağolasın.
ne güzel yaa. maşallah diyeyimde nazar değmesin.
çünkü ben regli ağrısız geçen bayanlara imreniyorum. evlenince geçer demişlerdi ama maalesef geçmedi. yine karnım,belim fena ağrıyor.değişen bieşy olmadı maalesef.
artık sıcak ütülermi dersin,havlu koymalar mı dersin , türlü çeşitli yollara başvuruyorum.

evlilik bi fayda etmiyor klik cim
ama çocuk doğurmak baya bi düzeltiyo adet sancılarını
enazından bende öyle oldu

çocuk doğurmadan önce bende yatağımın çarşaflarını söküyordum ağrı sancıdan çok fena

alkisalkisalkis

benim ağrılarım ancak iğne olduğumda geçiyordu
ama evlendikten sonra biraz azaldı
doğumdan sonra hiçe yakın ağrım oluyo. çok memnunum.

hmm f klavyemi neden ?
öğrenmesi zordur ama öğrendikten sonra çok zevklidir
ben de f klavyeyi bakmadan 10 parmak yazabilirim
hatta q klavyeyi f klavyeye dönüştürüyorum kk da daha hızlı yazabilmek için :lepi:

cuma günü tartı günü liste cumartesi günü çıkıyo
cumartesi günü topicte kimse yok
denedik ama bence olmadı
pazartesi
salı
çarşamba günlerinden biri daha uygun.

aynen :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…