Benim önümüzdeki günlere dair kararlarım var:
1. Günlük yoğurt ve yeşil çay tüketime çok dikkat edeceğim.
2. Mümkün oldukça az yağlı sebze yemeği yiyeceğim. Muhtemelen doymayacağım için yoğurt, salata, kuru meyve ile telafi edeceğim.
3. Haşlanmış patates ve makarna gibi karbonhidrat depolarını canım çektiğinde kahvaltıda tüketeceğim.
4. Ha bi de en önemlisi, porsiyonlarımı ayarlarken çok dikkatli davranacağım.
5. Et yemediğim günler haşlanmış yumurtadan alırım gereken proteini yerimseniben
6. Spor spor spor hihoyyyt
Evet. Benim de sorum bu. Krem, yag ivir zivir kullanip ta faydasini goren var mi? Ben sporun faydasini goruyorum selulitler icin.Ozellikle pilatesin.. Ama bilmedigimiz bir yonteminiz varsa bizimle de paylasin hadi. Aktarda satilan yaglardan almis kuzenim cok pis kokuyordu. Ben krem olarak vichy ve almanyadan aldigim cok ucuz bir markayi kullanmistim. Inanin ki vichy daha iyi degildi ucuz markadan. O yuzden bu selulit krelerine cok para vermemeli. ama sizin deneyiminiz varsa paylasin bizimlede...
Ben baya para döktüm zamanında bunlara, hayır parasını geçtim, bir de bunların masaj olayı var tam işkence, sürdüğümde geçiyordu ama bırakınca geri geliyor, anlık bir sıkılaşma sağlıyor yani, callan benim bacağımdaki selülitleri biraz azalttı ama kalçadakilere hiç etki etmedi. Spor da krem gibi gerçi bırakınca geri geliyor, kesin kurtuluş yok bu meretlerden
ben lahana yağı kullanıyorum çok fayda gördüm ama aynı zamandaada sıkı spor yaptığım için hangisinin etkili olduğunu pek çözemedim ama lahana yağı kullananlardan hep olumlu tepki alıyorum
Lahana yagini icmiyorsun degil mi? suruyorsun yalnizca.. Birde bu yaglar tuylenme yapmiyor mu??
bugünkü menüm :
sabah : 2 dilim çavdar ekmeği-1 domates-1 salatalık-2 tane acı sivri biber-3 s.zeytin-1 haşlanmış yumurta-1 bardak şekersiz çay
ara : yapamadım
öğlen : 1 tane haşlanmış kanat-1 tabak fırın makarna(dün bayağı fazla yapmışım,bitiremedik)-1 tabak kırmızı biberli yoğurt-2 tane acı sivri biber(metabolizmayı hızlandırdığı için yiyorum.)
ara : maalese arayı cıss la yaptım.
evlilik bi fayda etmiyor klik cim
ama çocuk doğurmak baya bi düzeltiyo adet sancılarını
enazından bende öyle oldu
çocuk doğurmadan önce bende yatağımın çarşaflarını söküyordum ağrı sancıdan çok fena
selamlar
ben geldim,beni özlediniz mi anacımbayanssulusmile
selamlar
regli oldugun icin cisss li arayi gormezlikten gelebiliriz. ama firinda makarnayi da cok abartma .. besamal sosu ve kasari cok agir oluyor maalesef. daha da varsa aksam esine yedir....ohaoldumsmile
selam canım nerelerdeydin ben de yoktum.
hosgeldin kahve kokusu.. Nasildi tatil???Biz ayni sekilde devam ediyoruz
selamlar
izindeydim şekertombayanssulusmile
hoşbulduk hayatım..
tatil süperdi,ayrıca diyetimi hiç ama hiç bozmadımzemuszemus
ama ne kilo aldım ne de verdim:jeyyar:
aynıyımyerimseniben
bi adet konusu açılmış bende yazyım durun. Allah şükür çok sadet sancısı yaşamadım. tabi daha 18 li yaşlarda yaşadığım oldu ama çok olmadı.tabikide ilk günler bi kırgınlık sabahlaı yataktan kalkamma oluyor bende.
ama asıl sorunum ne biliyormusunuz kızlar
sinir krizlerim
olmadan br hafta önce herşeyi kafama takıyorum. mesela kayınvalidemi takıyorum. bana şunu demişti şöle olmuştu onu takmasan başka bişey takıyorum.şu bana şöle yapmıştı böle yapmıştı.uykularım falan kaçıyor.
sizde de oluyormu allahışkınıza kızlar böle şeyler
izindeydim şekertombayanssulusmile
hoşbulduk hayatım..
tatil süperdi,ayrıca diyetimi hiç ama hiç bozmadımzemuszemus
ama ne kilo aldım ne de verdim:jeyyar:
aynıyımyerimseniben
ooo koca bi maaşallah diyelim sana
almamakta büyük bi şeydir hem de tatilde.
aynen sinir küpü oluyorum
hatta kendim bile farkediyorum
ama olur olmazda rahatlıyorum sanki sibobumu çekmişler gibi
bi adet konusu açılmış bende yazyım durun. Allah şükür çok sadet sancısı yaşamadım. tabi daha 18 li yaşlarda yaşadığım oldu ama çok olmadı.tabikide ilk günler bi kırgınlık sabahlaı yataktan kalkamma oluyor bende.
sinir krizlerim
olmadan br hafta önce herşeyi kafama takıyorum. mesela kayınvalidemi takıyorum. bana şunu demişti şöle olmuştu onu takmasan başka bişey takıyorum.şu bana şöle yapmıştı böle yapmıştı.uykularım falan kaçıyor.
sinir krizlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?