50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb ..ben de bu aralıkta ve zayıflamak isteyenlerdenim,nası zayıflanıyo acaba burada?bilmiyorumkismile

vereliniortak artı olarak yoğurduna biraz kırmızı biber veya keten tohumu eklemeni öneririm..

ben lahana yağı kullanıyorum çok fayda gördüm ama aynı zamandaada sıkı spor yaptığım için hangisinin etkili olduğunu pek çözemedim ama lahana yağı kullananlardan hep olumlu tepki alıyorum

Benim de kalcamda var. Pilatesle de kalcayi cok fazla gerdigin icin zamanla ise yarayacagini dusunuyorum.. Simdi netten baktim biberiye cayi icin ve ananas yiyin yaziyor. Ikisini de severim. Bir deneyeyim sonucu bildiririm.Dedigin gibi pahali kremler ise yariyor gibi duruyor ve birakinca tekrar cikiyor ortaya. Aynen bana da masaj yapmak cok zor geliyor.Bence en iyi yol sporu hayatinin bir parcasi haline getirmek...

ben lahana yağı kullanıyorum çok fayda gördüm ama aynı zamandaada sıkı spor yaptığım için hangisinin etkili olduğunu pek çözemedim ama lahana yağı kullananlardan hep olumlu tepki alıyorum

Lahana yagini icmiyorsun degil mi? suruyorsun yalnizca.. Birde bu yaglar tuylenme yapmiyor mu??

Son düzenleme:
Lahana yagini icmiyorsun degil mi? suruyorsun yalnizca.. Birde bu yaglar tuylenme yapmiyor mu??

hayır içmiyorum sorunlu bölgeye spordan önce sürüyorum.. 1 saat spor yapıyorum. 2 saat dursun diyolar ama ben spordan sonra siliyorum hemen. 3 haftadır kullanıyorum tüylenme gibi bi problem olmadı..

bugünkü menüm :
sabah : 2 dilim çavdar ekmeği-1 domates-1 salatalık-2 tane acı sivri biber-3 s.zeytin-1 haşlanmış yumurta-1 bardak şekersiz çay
ara : yapamadım
öğlen : 1 tane haşlanmış kanat-1 tabak fırın makarna(dün bayağı fazla yapmışım,bitiremedik)-1 tabak kırmızı biberli yoğurt-2 tane acı sivri biber(metabolizmayı hızlandırdığı için yiyorum.)
ara : maalese arayı cıss la yaptım.

regli oldugun icin cisss li arayi gormezlikten gelebiliriz. ama firinda makarnayi da cok abartma .. besamal sosu ve kasari cok agir oluyor maalesef. daha da varsa aksam esine yedir....ben oyle yapiyorum ve ben kilo verdikce o almaya basladi evde..

Son düzenleme:

ben de bekarken hasta gibi yatak döşek yatardım ..çok doktora gittim çaresini bulamadım ..sağ bacağım felç gibi oluyordu hissetmiyordum ...bir sürü test ama hiçbirşeyin yok dediler ..evlenince doğum kontrol hapının tek faydasını bu konuda gördüm ...normalde 8 gün süren adetim 4 güne indi ağrılarım sıfırlandı adetim düzene girdi ...evlenince ağrılar geçiyor ama tam değil biraz hafifliyor ..adet kanamam evlenince azaldı yarı yarıya ...stres de çok etkiliyor bu adet mevzusunu ..o yüzden evlenince rahat bir evlilik yaşıyorsan o adetine de yansıyor adet durumun daha rahat bir hal alıyor ..o açıdan faydalı ama tam anlamıyla evlilik çözüm değil bu konuda bence ...

regli oldugun icin cisss li arayi gormezlikten gelebiliriz. ama firinda makarnayi da cok abartma .. besamal sosu ve kasari cok agir oluyor maalesef. daha da varsa aksam esine yedir....ohaoldumsmile

evet yaa , keşke yapmasaydım ama tarifini burdan almıştım ve dün yapayım dedim.ama tabii diyetim çıkmıştı aklımdan.daha doğrusu artık sağlıklı beslenme kararım diyelim.çünkü neredeyse bir buçuk aydır bu topikteyim ve gerçektende beslenme biçimim sağlıksızdan sağlıklıya bayağı yol almış durumda. eskiden yoğrt hiç yemezdim,şimdi her öüğünümde yiuorum.yani burada sizlerden aldığım tüyoları uyguluyorum.
makarnayıda kare borcamda yapmıştım.dün 2 dilim yedik.1 dilimde komşuya verdim.bugünde bir dilim yedim ama hala 3-4 dilim var.artık akşam eşimede birleştirilmiş 1 dilim koyarım :) kalanada allah kerim.

bi adet konusu açılmış bende yazyım durun. Allah şükür çok sadet sancısı yaşamadım. tabi daha 18 li yaşlarda yaşadığım oldu ama çok olmadı.tabikide ilk günler bi kırgınlık sabahlaı yataktan kalkamma oluyor bende.
ama asıl sorunum ne biliyormusunuz kızlar
sinir krizlerim
olmadan br hafta önce herşeyi kafama takıyorum. mesela kayınvalidemi takıyorum. bana şunu demişti şöle olmuştu onu takmasan başka bişey takıyorum.şu bana şöle yapmıştı böle yapmıştı.uykularım falan kaçıyor.
sizde de oluyormu allahışkınıza kızlar böle şeyler

izindeydim şekertombayanssulusmile

hoşbulduk hayatım..
tatil süperdi,ayrıca diyetimi hiç ama hiç bozmadımzemuszemus
ama ne kilo aldım ne de verdim:jeyyar:
aynıyımyerimseniben

ooo koca bi maaşallah diyelim sana
almamakta büyük bi şeydir hem de tatilde.

aynen sinir küpü oluyorum
hatta kendim bile farkediyorum
ama olur olmazda rahatlıyorum sanki sibobumu çekmişler gibi

izindeydim şekertombayanssulusmile

hoşbulduk hayatım..
tatil süperdi,ayrıca diyetimi hiç ama hiç bozmadımzemuszemus
ama ne kilo aldım ne de verdim:jeyyar:
aynıyımyerimseniben

wallai bravo ben de 2 hafta izindeydim .yedim walla ayı gibi yedim ne yalan söliyim. giderken 55,00 dım geldiğim sabah 57.00 ama adet olmuşum hadi 500 gr da ordan diyelim 1,5 kilo almışım

bu yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ama sebebini regle bağlamak hiç aklıma gelmemişti. geçen haftam aynen böyle geçti. gece aklıma eşimle daha önceki tartışmalarımız yada kayınvalidemle geçen küçük laflar gelip gelip aklıma uykularımı kaçırdı. ve bugünde regl oldum. tabii psikoljik etkileri,ağrının yanında eşantiyon geliyor demekki bende. CADIARZU

ben de çok sinirli oluyorum ona buna takıyorum ama eşim bildiği için bana yaklaşmıyor karşılık vermiyor sağolsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…