50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen aynen .şunu demişti bunu demişti adetin etkisi büyük canım onda
ben de çok sinirli oluyorum ona buna takıyorum ama eşim bildiği için bana yaklaşmıyor karşılık vermiyor sağolsun kaydirigubbakcemile3

aynen .hani bi olay olsa ona bağırsam çağırsam anlıcam. ben kendimi yiyorum resmen. düşünüp duruyorum.sanki o sinir oldukalrım karşımdaymış gibi kavga ediyorum.o an karşımda olsalar herşeyi sölerim tepe düz iderim o dönemler

hoşgeldiiiiin
özledik tabi ya
nasıl geçti tatilin
opuyorumnanaktancanım benimmmmmopuyorumnanaktan
tatil süperdi,ama evde ve işyerinde biriken işler gözümü korkutuyor ne yalan söyliyeyimeyvahedigeldismile

ooo koca bi maaşallah diyelim sana
almamakta büyük bi şeydir hem de tatilde.

kaydirigubbakcemile5

wallai bravo ben de 2 hafta izindeydim .yedim walla ayı gibi yedim ne yalan söliyim. giderken 55,00 dım geldiğim sabah 57.00 ama adet olmuşum hadi 500 gr da ordan diyelim 1,5 kilo almışım

adet geçtikten sonra sönmüş balon gibi olacaksın hiç merak etme şeker,can sıkmaya değmez bile

arkadaşlar bişey sorcam.hani öğünler arasında ara yapıyoruz ya (devrik cümle)
acaba ne kadar saat olması lazım aralarında ???
(doğru sorabildim mi?)

Ben oyle olunca derin dondurucuya atiyorum bir kismini.. 2 hafta sonra cikartip yiyorum. Yemek atmayi sevmiyorum. Evde iki kisi olunca dacok fazla tuketemiyorsun. ayni problem bizdede var. ne zaman kurabiye kek, ya da degisik bir tepsi yemegi denemek istesem birkismini kayinvalideme ya da ablama yolluyorum

arkadaşlar bişey sorcam.hani öğünler arasında ara yapıyoruz ya (devrik cümle)
acaba ne kadar saat olması lazım aralarında ???
(doğru sorabildim mi?)

valla ben saat ayarlaması yapmıyorum acıktıkça atıyorum ağzıma bir elma :) sabah kahvaltıdan sonra iki ara öğleden sonra da iki ara yapmak lazım bence ve aralarda genelde meyve yemek gerek diye düşünüyorum ...mesela ben sabah 730 ta kahvaltı ediyorum saat 930 gibi bir elma 1130 gibi yine meyve yiyorum 1230 gibi öğle yemeği 1430 gibi ara 1630 ara 1830 da da yemek yiyorum ..

izindeydim şekertombayanssulusmile

hoşbulduk hayatım..
tatil süperdi,ayrıca diyetimi hiç ama hiç bozmadımzemuszemus
ama ne kilo aldım ne de verdim:jeyyar:
aynıyımyerimseniben

Tebrikler. Biz 3 gunluk tatilde cozuttuk...bir ay icerisnde uzun bir tatile cikacagiz esimle o zaman ne yaparim kimbilir. Ay bikini zamanlarina cok az kalmis.Daha cok gaza gelmeliyim ben..

Kayinvalideler hep takiliyor galiba..ama cok tehlikeli bir konu.Takacak baska seyler bulun kayinvalideleri duymamazliktan gelin..Takmak istediginde zaten takacak seyler bulmak cok kolay...Ben de olaylari buyutenlerdenim adet olmadan once...Yere bir sey dussun sinirlenirim, cay dokulsun sinirlenirim.. ama ne sinirlenmek, dupefuz evde bagirip cagiririm.... sacma sapan seylere sinirlenirim, sonrada kizarim kendime...

iyi fikir aslında.yoksa bende makarnanın kalan dilimlerini dondurucuya mı atsamkii..evet evet öyle yapayım. aslında daha büyük bir problemim daha var.onun içinde akıl verirmisin bana? kayınvalidem tekirdağdan süt getirmişti.katkısız süt.ve bende hepsini hergün bir bardak içsem yinede bitiremeyecğimden dolayı sütlaç yaptı sütten. ve şu anda dolabımda 7 kase sütlaç var.üstelik 2 kaseyi aprtmanda samimi olduğum komşuma verdim.2 kasede hyememe rağmen. ne yapcam ben bu sütlaçlarııı..annemde uzak. eşimde tatlı sevmiyor fazla.ve ben sütlaca bayılıyorum. buzluğa konurmuki acaba??

benim de bu aralar olmam lazım ama hangi geçmiş mesajlarıma bakayım bi ne zaman olmuşum.

Tebrikler. Biz 3 gunluk tatilde cozuttuk...bir ay icerisnde uzun bir tatile cikacagiz esimle o zaman ne yaparim kimbilir. Ay bikini zamanlarina cok az kalmis.Daha cok gaza gelmeliyim ben..

bikini denesen almasan bile denemek için gir dene bakalım nasıl motive olursun

1.5-2 saat. acikma durumuna gore. Ama 1.5 saatten sik olmamali.

hımm o zaman benim ara vaktim gelmiş demektir.
bir bitki çayı ile birkaç altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi yiyim.

Canim ben, kek kurabiye hep atarim derin dondurucuya ama sutlu tatli hic denemedim. Bu durumda is yerine goturuyorum ve is arkadaslarima yediriyorum ben. Hem jest oluyordu hem de ben hepsini yememis oluyordum.Biz de cok yamyam vardi da ( ben de dahil). Bugun at bakalim bir tanesini dondurucuya , yarin cikar bak tadi nasil olmus. Bozulmazsa tadi hepsni atarsin. Bozulacak gibi olursa is arkadaslarian gotur ve onlara yedir.

Simdi dusundum de ablam anne sutunu koyuyordu derin dondurcuya. hic birsey olmuyordu. Sutlaca da birsey olmayabilir belki..Ama atm adan once strec filmle sar guzelce...

Son düzenleme:

valla iyi fikir.bakarım buzlukta kötü olursa bende buraya getireyim. bende jest yapmış olayım kaydirigubbakcemile3

0,5 ltlik pet şişelere koyup sütü saklasaymışsın daha iyi olurmuş
üst komşum öyle yapıyor hep

canım ya bmı 19 gösteriyo kilon da 53 boyun benim gibi 158 olsa bile denersin ne olacak ki
sen 170 boyundasın ya
ben kendimi nerelerden atsam acaba
bence gayet güzeldir fücudun ama işte akannehir

biraz abartiyorum durumumu kabul ediyorum....Ama hala gobegimm varrrsempatiksalakcinni

kızlar albüme aldığım koltuk takımının resmini koydum.. fikirlerinizi alabilirmiyim?
ben rengini çok beğenerek almıştım ama çok açık renk diolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…