aynen aynen .şunu demişti bunu demişti adetin etkisi büyük canım ondabu yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ama sebebini regle bağlamak hiç aklıma gelmemişti. geçen haftam aynen böyle geçti. gece aklıma eşimle daha önceki tartışmalarımız yada kayınvalidemle geçen küçük laflar gelip gelip aklıma uykularımı kaçırdı. ve bugünde regl oldum. tabii psikoljik etkileri,ağrının yanında eşantiyon geliyor demekki bende. CADIARZU
ben de çok sinirli oluyorum ona buna takıyorum ama eşim bildiği için bana yaklaşmıyor karşılık vermiyor sağolsun kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktancanım benimmmmmopuyorumnanaktanhoşgeldiiiiin
özledik tabi ya
nasıl geçti tatilin
ooo koca bi maaşallah diyelim sana
almamakta büyük bi şeydir hem de tatilde.
kaydirigubbakcemile5
wallai bravo ben de 2 hafta izindeydim .yedim walla ayı gibi yedim ne yalan söliyim. giderken 55,00 dım geldiğim sabah 57.00 ama adet olmuşum hadi 500 gr da ordan diyelim 1,5 kilo almışım
evet yaa , keşke yapmasaydım ama tarifini burdan almıştım ve dün yapayım dedim.ama tabii diyetim çıkmıştı aklımdan.daha doğrusu artık sağlıklı beslenme kararım diyelim.çünkü neredeyse bir buçuk aydır bu topikteyim ve gerçektende beslenme biçimim sağlıksızdan sağlıklıya bayağı yol almış durumda. eskiden yoğrt hiç yemezdim,şimdi her öüğünümde yiuorum.yani burada sizlerden aldığım tüyoları uyguluyorum.
makarnayıda kare borcamda yapmıştım.dün 2 dilim yedik.1 dilimde komşuya verdim.bugünde bir dilim yedim ama hala 3-4 dilim var.artık akşam eşimede birleştirilmiş 1 dilim koyarım :) kalanada allah kerim.
arkadaşlar bişey sorcam.hani öğünler arasında ara yapıyoruz ya (devrik cümle)
acaba ne kadar saat olması lazım aralarında ???
(doğru sorabildim mi?)
arkadaşlar bişey sorcam.hani öğünler arasında ara yapıyoruz ya (devrik cümle)
acaba ne kadar saat olması lazım aralarında ???
(doğru sorabildim mi?)
izindeydim şekertombayanssulusmile
hoşbulduk hayatım..
tatil süperdi,ayrıca diyetimi hiç ama hiç bozmadımzemuszemus
ama ne kilo aldım ne de verdim:jeyyar:
aynıyımyerimseniben
bi adet konusu açılmış bende yazyım durun. Allah şükür çok sadet sancısı yaşamadım. tabi daha 18 li yaşlarda yaşadığım oldu ama çok olmadı.tabikide ilk günler bi kırgınlık sabahlaı yataktan kalkamma oluyor bende.
ama asıl sorunum ne biliyormusunuz kızlar
sinir krizlerim
olmadan br hafta önce herşeyi kafama takıyorum. mesela kayınvalidemi takıyorum. bana şunu demişti şöle olmuştu onu takmasan başka bişey takıyorum.şu bana şöle yapmıştı böle yapmıştı.uykularım falan kaçıyor.
sizde de oluyormu allahışkınıza kızlar böle şeyler
Ben oyle olunca derin dondurucuya atiyorum bir kismini.. 2 hafta sonra cikartip yiyorum. Yemek atmayi sevmiyorum. Evde iki kisi olunca dacok fazla tuketemiyorsun. ayni problem bizdede var. ne zaman kurabiye kek, ya da degisik bir tepsi yemegi denemek istesem birkismini kayinvalideme ya da ablama yolluyorum
opuyorumnanaktancanım benimmmmmopuyorumnanaktan
tatil süperdi,ama evde ve işyerinde biriken işler gözümü korkutuyor ne yalan söyliyeyimeyvahedigeldismile
3 günde halledersin sen onları bence
adet geçtikten sonra sönmüş balon gibi olacaksın hiç merak etme şeker,can sıkmaya değmez bile
Tebrikler. Biz 3 gunluk tatilde cozuttuk...bir ay icerisnde uzun bir tatile cikacagiz esimle o zaman ne yaparim kimbilir. Ay bikini zamanlarina cok az kalmis.Daha cok gaza gelmeliyim ben..
1.5-2 saat. acikma durumuna gore. Ama 1.5 saatten sik olmamali.
valla ben saat ayarlaması yapmıyorum acıktıkça atıyorum ağzıma bir elma :) sabah kahvaltıdan sonra iki ara öğleden sonra da iki ara yapmak lazım bence ve aralarda genelde meyve yemek gerek diye düşünüyorum ...mesela ben sabah 730 ta kahvaltı ediyorum saat 930 gibi bir elma 1130 gibi yine meyve yiyorum 1230 gibi öğle yemeği 1430 gibi ara 1630 ara 1830 da da yemek yiyorum ..
iyi fikir aslında.yoksa bende makarnanın kalan dilimlerini dondurucuya mı atsamkii..evet evet öyle yapayım. aslında daha büyük bir problemim daha var.onun içinde akıl verirmisin bana? kayınvalidem tekirdağdan süt getirmişti.katkısız süt.ve bende hepsini hergün bir bardak içsem yinede bitiremeyecğimden dolayı sütlaç yaptı sütten. ve şu anda dolabımda 7 kase sütlaç var.üstelik 2 kaseyi aprtmanda samimi olduğum komşuma verdim.2 kasede hyememe rağmen. ne yapcam ben bu sütlaçlarııı..annemde uzak. eşimde tatlı sevmiyor fazla.ve ben sütlaca bayılıyorum. buzluğa konurmuki acaba??
Canim ben, kek kurabiye hep atarim derin dondurucuya ama sutlu tatli hic denemedim. Bu durumda is yerine goturuyorum ve is arkadaslarima yediriyorum ben. Hem jest oluyordu hem de ben hepsini yememis oluyordum.Biz de cok yamyam vardi da ( ben de dahil). Bugun at bakalim bir tanesini dondurucuya , yarin cikar bak tadi nasil olmus. Bozulmazsa tadi hepsni atarsin. Bozulacak gibi olursa is arkadaslarian gotur ve onlara yedir.
iyi fikir aslında.yoksa bende makarnanın kalan dilimlerini dondurucuya mı atsamkii..evet evet öyle yapayım. aslında daha büyük bir problemim daha var.onun içinde akıl verirmisin bana? kayınvalidem tekirdağdan süt getirmişti.katkısız süt.ve bende hepsini hergün bir bardak içsem yinede bitiremeyecğimden dolayı sütlaç yaptı sütten. ve şu anda dolabımda 7 kase sütlaç var.üstelik 2 kaseyi aprtmanda samimi olduğum komşuma verdim.2 kasede hyememe rağmen. ne yapcam ben bu sütlaçlarııı..annemde uzak. eşimde tatlı sevmiyor fazla.ve ben sütlaca bayılıyorum. buzluğa konurmuki acaba??
henuz buna hazir degilim delikafadulden
selamlar
ben geldim,beni özlediniz mi anacımbayanssulusmile
canım ya bmı 19 gösteriyo kilon da 53 boyun benim gibi 158 olsa bile denersin ne olacak ki
sen 170 boyundasın ya
ben kendimi nerelerden atsam acaba
bence gayet güzeldir fücudun ama işte akannehir
valla iyi fikir.bakarım buzlukta kötü olursa bende buraya getireyim. bende jest yapmış olayım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?