50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar albüme aldığım koltuk takımının resmini koydum.. fikirlerinizi alabilirmiyim?
ben rengini çok beğenerek almıştım ama çok açık renk diolar..

Guzlim benim koltuklarim halim hep acik renk. cok guzel duruyor. Acik renk daha bir ferahlik veriyor odaya... Temizligine dikkat ettigin surece mesele yok..Ben cok begendim

Guzlim benim koltuklarim halim hep acik renk. cok guzel duruyor. Acik renk daha bir ferahlik veriyor odaya... Temizligine dikkat ettigin surece mesele yok..Ben cok begendim

evet cnm tv ünitesini falanda açık meşe rengi yaptırıyom halılarımda öyle olcak muhtemelen ev daha aydınlık daha ferah oluyor dediğin gibi...

Cok soluk gelirsede yastiklarla perdelerle vazolarla renklendirirsin. Gule gule kullanin...

soluk olmaması için bu koltuk takımının iki berjerini mürdüm rengi yaptırıyorum birde bu koltuğun üzerine mürdüm bi kırlent daha eklenecek birazda perdeyle oynadımmı tamamdır..

soluk olmaması için bu koltuk takımının iki berjerini mürdüm rengi yaptırıyorum birde bu koltuğun üzerine mürdüm bi kırlent daha eklenecek birazda perdeyle oynadımmı tamamdır..

daha ne olsun süper bir tasarım
renkli olması iyi olur için sıkılmaz
açık renk olması da daha ferah, daha geniş gösterir

doktorda gittik bugun,

mr cekldim; fitik cikmadi,
belimde biraz duzlesme varmis; bir de bir grup adelem bir zorlanmaya bagli kasilmis, spazm olusmus,
fizik tedavi onerdi doktor,

simdilik gidemem dedim fizige, igne ilac istedim; yazdi,
1 haftada ilaclarla gecmezse fizik tedaviye baslicam.

bu kaslari rahatlatmadan hic bir egzersiz yapma dedi
(spor yine yasak :-(

once o kaslar normale donecek sonra yuryus, bisiklet..

Cok gecmis olsun. Merak ettik seni olmayinca forumda..Once sagligin. Sporu bosvereceksin duzelene kadar belin. 200 gram fazla vereceksin diye sagligindan olma...Umarim ilac tedavisi cevap verir

sonuçta sağlık için zayıflamıyormuyuz
başka bir sağlık söz konusu olduğunda bir müddet ara vericez tabiki
geçmiş olsun zorlama kendini
bel ağrısı kötüdür ve bel önemlidir

iyiyizz kuzumm sen nasilsin:)))

bu arada gercekten nasilsiniz canlar yahuu:)
herkesler iyi mi bi peppercigimi biliyorum bugun doktora gitmisti bi de prensesimin boynu agriyordu bi de linguistcigim beni tibet listesinde saymayin bu ara diyordu ama ??? umarim herkesler iyidir bi de kuzum mobilyalarin pek guzelmis gule gule otur :)

tatlım kasları inceltmenin bir yolu var mı bilmiyorum da o kasları ne kadarlık bir sürede kazandın onu merak ettim. yağ eritirken kas yapmayı bile başaramadım da ben p
kas iyidir sıkı durur en azından.

klikcim, kahvaltın sağlammış :)
ama işte araları atlamamaya çalışalım ben de pek doğru dürüst ara yapmadım bugün mesela.
öğle yemeğin de epey bi sağlammış. akşam dda bi salata bi çorbayla geçiştir bence. zaten cıs da yemişsin lmaz: :)

arkadaşlar bişey sorcam.hani öğünler arasında ara yapıyoruz ya (devrik cümle)
acaba ne kadar saat olması lazım aralarında ???
(doğru sorabildim mi?)

ben araları yemekten 2- 2,5 saat sonra yapıyorum ortalama.
mesela sabah işe çok erken başladığım için 07:40 gibi kahvaltı yapıyorum. 12'de
öğle yemeği. 10:30 gibi ara yapıyorum. öğle yemeğinden sonra da 15:00'e doğru bir ara daha yapıyorum. akşam 17:30 'da da evde akşam yemeğimi yiyorum. tabi yatana kadar daha bi sürü vakit olduğundan meyve, fındık fıstık, yeşil çay, yoğurt.. vb şeylerle idare ediyorum :)

geçmiş olsun guzucan. önce sağlık tabii ki, yine yaparsın egzersizlerini. kaslarını çok zorlama. iyi bak kendine. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…