50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar opuyorumnanaktan

Katrececim, ben senin gibi değilim yerimseniben Eğer ki kesin karar almazsam yemek konusunda, önüme gelince affetmem. Kolayı bırakmayı buna borçluyum mesela, ve son günlerde önüme gelen çok masum abur cuburları yememeyi de... :lepi:
Ekmek için verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım, bugün anam aldı o ekmekten, enteresan (ve az miktar hihoyyyt ) bi menüm olduğundan 1 dilim ekmek yedim sadece yerimseniben Ama mayası ekşiydi sankim, bozuk değildir demi, normali bu :sm_confused: Katılıyorum canım, ekmeksiz diyet bence de olmaz, insan doyduğunu anlamıyo sadece sebze yiyince..

Nesmekaya hoşgeldin, keşke daha önce yazsaydın opuyorumnanaktan Öğleye kadar menün çok güzel bence ama akşam bişi yememişsin. Sporun da güzel, ben 20 dk egzersizle başlamıştım

Prensescim herşey üst üste gelmiş canım ya :teselli: Umarım bugün daha iyisin????
Keşke bi masaj yapan biri olsaydı sanında...
O film ben de yok sanırım canım, ama elime geçerse hemen izlerim :)) Geçen ghost town ı izleyecektim ya, filmin sesi başka filme aitti -tatlicadiarzu- Ben de fast track diye başka bi film izledim, orta şeker bi filmdi yerimseniben
Annem kendi uydurması diye bildiğim sütlü irmikli bisküvi li hafif bi tatlı yapmıştı, adı yok :))
Ekmek önerin için teşekkürler olumunekankayizsmile

Kuzucum önerin için teşekkürler, bugün bol kırmızı biberli, naneli ve reyhanlı yoğurt yedim, çok da sevdim, normalde severek yemem yoğurdu, öyle ki 2. tabağı da yiyebilirdim... Yerken hiç rahatsız olmadım ama şu an midem yanıyo :1no2:

Koltuğunu çok sevdim canım, mutlu günlerde kullanın opuyorumnanaktan Koltukta biraz zorluk çıkarabilir açık renk olması ama seninki beyaz olmadı için yine de avantajlı, tam olarak ne renk olduğunu anlamadım bilmiyorumkismile
Benim de hayalimde sade ve açık renkli ferah bi ev var sempatiksalakcinni

Peppercim esneme ve ısınmayı yapmıyor muydun ki... neden zorlanmış.. Fıtık olmadığına sevindim canım, geçmiş olsun

Son düzenleme:
yorgunum yesa yaa...

bu arada pepper geçmiş olsun daha şimdi okudum...

canim yaaaaaaa var ya icimi okudun ben de kac gundur yorgunum deyip duruyorum ki bugunde yorgunum yarin sabahin korunde kalkacagim ucagim var sonra da otobusle bir suru saat yolum var yarin da yorgunum yani hatta ondan sonraki gun de:) :1ninca:

yarim yamalak yaptim canim sayilir mi:)) bugun 30ar tane yapsam telafi etsem de sen - vermesen hehhe:)

ya bu arada bi sey oldu ama benim inanasim gelmiyor

simdi valizim hazir gibi ama 20kilo siniri var ve ben bi turlu tutturamiyorum bu siniri heheh dedim ki tartida bi olceyim valizin kendisini neyim olcmeye calisiyordum zor oldu goremiyorum falan kac kilo oldugunu sonra ev sahibim geldi dedi ki yawrim sen cik bakalim bir tartiya ( cok super ceviri yaparim yawrim nasil dedi diye sormayin hehe:) ben de aha dedim bu saatte tarti beni 53 bile gosterebilir ama ne gosterdi bilin 49 sok oldum yaa sonra da valizi kucagima alip tarttik aradaki farki bulduk 20 kusur yine(

offffffffffffffffffffffff var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasil canim cekti KUZUYA ceza vermek KOCUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM VEREBILIR MIYIM LUTFENNNNNNN ayyy valla bi yerlerim siser haa vermezsem cezaya as erdim hehe:))

1- canim simdi 20 (yirmi) mekik

2- 20 (yirmi) sag bacak acma hareketi

3- 20 (yirmi) de sol bacak acma hareketi veriyorum heheh:)) 3 tane yemissin yaa her biri bir cis icin :)

Sayılır yesacım cadıcım, herkes bıraktı, 3 ya da 4 kişi kaldık sanırsam :sm_confused: Ben bu sıralar sporu daha az yapcam sanırım, tibeti yapıyom spor niyetine
:roflol: yawrim benim, çıtır maşallah kaydirigubbakcemile3 Kız o kadar eşyayı napıyon sen kaydirigubbakcemile

Kuzucum cısların adını koy, ona göre kulağını çekcem lmaz:

heheh yok kuzum ben birakmayacagim insallah yarin hava limaninda ya da otogar da ya da ne biliyim herhangi bir tasit icerisinde yapmayi dusunuyorum hehehe:))

saolasin kuzum da ne biliyim yaa cok sasirdim dur bakalim evdeki tarti ne gosterecek bakalim :))

yaa ne biliyimmm yaa her seferinde her seferinde ben de bilmiyorum bu kadar agirlik nerden geliyor hehe:)) yoksa alisveris falan hic isim olmaz biliyosun:)))

ben de aciktim canlarim yemege kaciyim operim al yanaktan herkesleri durmak yok tibete devam:))

@DULCINEACIGIM - KUZUCUMUZ ICIN:)) TAMAMDIR CANIM 50 OLSUN IKIMIZIN ORTAK CEZASI OLSUN HEHE:)) HATTA KOCUMUZ DA USTUNE KATSIN BI SEYLER HEHEH:))

Yesacım cadıcım, ilk cümleyi niye yazma gereksinimi duydun delü :)) Kız sen neler neler aldın kim bilir, bi ara yazıyodun de sonradan sesin çıkmadı, yoksa o hızla devam mı ettin ) Afiyet olsun cimcimem.

Selam kızlar eşim geldi, o yüzden diyete bir kaç gün ara verdim, bu sebepten fazla giremeyebilirim, umarım kilo almam eyvahedigeldismile

Pepperım çok geçmiş olsun fıtık olmadığına sevindim, dikkat et kendine.

Kızlar hepinizi çok öpüyorum, görüşmek üzere opuyorumnanaktan

olur 20 yede razıyım 50yede çünkü hala yeme potansiyelim var.
iştahım çok açık
sabah bir intense yedim
işim vardı öğle yemeğini yiymedim diye dondurma yedim
akşam battı bvalık yan gider dedim bir intense daha yedim :sinifsinif:
şimdide canım çubuk kraker istiyo

:1shok: 2 intense mi :1shok: çok kötü yapmışsın kuzucum yaw, sende de tartıdaki sonuçtan şımarma potansiyeli var demek ki, becerebiliyorsan uzun bi süre tartılma bence. Dondurma çok masum kalmış diğerlerinin yanında

evet :sinifsinif:

halada yeme potansiyelim var karnım aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…