50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü öğleden sonramı da yazayım:

ara: 3 çubuk kraker (tuzları koparılmış)

akşam:
1 kase mantar çorbası
4-5 kaşık türlü
1 küçük biber dolması
bolca -limonlu- marul
bir - iki çatal kek

annemle ablam akşam yemeği için beni beklediğinden çay da demliyorlar. yanında bi şey olmadan asla çay içemediğim için 5 tane de fındık yedim yemekten sonra.
ablam nivea'nın cdsini indirmiş. yarım saatlik egzersizler var ısınma filan. onu deneyeceğim birazdan.

öğlen yemedim akşamda salata yedim
günün en berbat besleneni

Olay senin doğru düzgün yemek yememenden kaynaklanıyo bariz. Merak etme, bu yüzden kilo almazsın ama bu sana ders olsun. Şu an bi bardak süt iç bence.

evet dalsi ama leslieyle 3 mil yürüyorum işte her gün belkim dengeleyebilirimakannehir

Ayaklarına dikkat et cadıcım kaydirigubbakcemile5

kızlar slm öncelikle hepinize ben 1.70 boyundayım şuanki kilomda 58
evet size tecrubelerimi aktaracağım yaklaşık bundan 2 ay önce 63 kiloydum 5 kilo verdim
hala istediğim kiloda değilim 55 kilo olmak istiyorum neyse....:1rolleyes:
hergün günde 2 kupa yeşil çay içtim
hergün 2 saat yürüyüş yaptım ve devamlı hareket ediyorum
herşeyden yiyorum ama azar azar tabiykide özellikle saat akşam 6 dan sonra kesinlikle yemek yemiyorum meyve ve yeşil çay içiyorum...
ve en önemlisi bol bol su tüketiyorum hepsi bu herkeze kolay gelsin kızlarr hihoyyyt

Azulcum önce ne yediğini bilmediğimden tam yorum yapamayacam ama öğlen çok yemediysen menün güzel kaydirigubbakcemile5 Nivea eğlenceli geliyo bana, kolay gelsin guclubacismile

Asilprenses bilgiler için teşekkürler, günde 2 saat yürüyüş evde yaptığımız sporlardan kat kat etkili bence, tebrik ederim. Yürüyüş dışında ben de kendimce dediklerine uymaya çalışıyorum

ya ayakkabı giymedim ama giymem gerek galiba...:sinifsinif:

Kesinlikle canım lmaz: Bi sürü zararı var. Ben şahsen ayaklarımı sakatlamaya çok musait bi yapım var, o yüzden leslie yapmaya çekiniyom. İlk 10-15 dk kontrollü oluyo da insan, ilerleyen dk larda dengesiz adım atabiliyo..

Azulcum önce ne yediğini bilmediğimden tam yorum yapamayacam ama öğlen çok yemediysen menün güzel kaydirigubbakcemile5 Nivea eğlenceli geliyo bana, kolay gelsin guclubacismile

sabah kepekli sandviçle yeşil çay içmiştim dulcim.
öğlen de yarım dilim kepekli ekmekle 2 küçük biber dolması.
sonra da şekersiz çay :)

sabah kepekli sandviçle yeşil çay içmiştim dulcim.
öğlen de yarım dilim kepekli ekmekle 2 küçük biber dolması.
sonra da şekersiz çay :)

Sen bi de çok erken güne başlıyon, o yüzden afiyet olsun, ama bundan sonra erken saatlerde daha çok yiyip akşam az ye yerimseniben Ben de yeşil çay yapayım bari :içelim:

Sen bi de çok erken güne başlıyon, o yüzden afiyet olsun, ama bundan sonra erken saatlerde daha çok yiyip akşam az ye yerimseniben Ben de yeşil çay yapayım bari :içelim:

evet tatlım beni mahveden o zaten. doymuyom bi türlü :)
afiyet olsun bebeem. :) ben de meyvemi yedim. hala niveaya gidicem :)
gideyim bari. gelirim sonra.
Şeniz

selam şekerler nbr? nasılsınız görüşmeyeli.....

ne bileyim ben pek acı sızı hissetmediğim için belki giymedim..giyeyim bari bundan sonra...sempatiksalakcinni

Olay senin doğru düzgün yemek yememenden kaynaklanıyo bariz. Merak etme, bu yüzden kilo almazsın ama bu sana ders olsun. Şu an bi bardak süt iç bence.

Ayaklarına dikkat et cadıcım kaydirigubbakcemile5

evet ondan oldu dulcim yaa.. az yiyim bugün diye ne hale gelmdim bidaha asla adam gibi öğünlerimi yiycem.. çok pişmanım sanırım cuma 57 li bi rakam göremiycem ((((((
ben gidiyim bi lesliyle 3mil yapıyım sonra leslinin karın hareketlerini sonrada cezalarımı..

bugün yediklerim
sabah 1 adet kepekli poaca
ara yapamadım
öğlen zeytin yağlı taze fasulye 2 kaşık pilav ve ayran
arada 2 grisini yedim
akşamda 2 kaşık mantıyla 1 tabak salata yedim

Herkes spora gitmiş yahuu, ama evcadıcım burda :) Napıyon kız görünmez görünmez :))

Hafif mayışmış durumdayım gamişcim, halsizlik var biraz. Sen bomba gibisin diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…