gülüm bugün fena değildi ama yine de yedim birleyler fazladan...eyvahedigeldismile
KUZUCUM Akşam yemeği yemedin mi???
Mide genişleyince hemen eski hale dönülmüyo yerimseniben
öğlen yemedim akşamda salata yedim
günün en berbat besleneni
evet dalsi ama leslieyle 3 mil yürüyorum işte her gün belkim dengeleyebilirimakannehir
bugünkü öğleden sonramı da yazayım:
annemle ablam akşam yemeği için beni beklediğinden çay da demliyorlar. yanında bi şey olmadan asla çay içemediğim için 5 tane de fındık yedim yemekten sonra.
ablam nivea'nın cdsini indirmiş. yarım saatlik egzersizler var ısınma filan. onu deneyeceğim birazdan.
Olay senin doğru düzgün yemek yememenden kaynaklanıyo bariz. Merak etme, bu yüzden kilo almazsın ama bu sana ders olsun. Şu an bi bardak süt iç bence.
Ayaklarına dikkat et cadıcım kaydirigubbakcemile5
ya ayakkabı giymedim ama giymem gerek galiba...:sinifsinif:
Azulcum önce ne yediğini bilmediğimden tam yorum yapamayacam ama öğlen çok yemediysen menün güzel kaydirigubbakcemile5 Nivea eğlenceli geliyo bana, kolay gelsin guclubacismile
sabah kepekli sandviçle yeşil çay içmiştim dulcim.
öğlen de yarım dilim kepekli ekmekle 2 küçük biber dolması.
sonra da şekersiz çay :)
Sen bi de çok erken güne başlıyon, o yüzden afiyet olsun, ama bundan sonra erken saatlerde daha çok yiyip akşam az ye yerimseniben Ben de yeşil çay yapayım bari :içelim:
Kesinlikle canımlmaz: Bi sürü zararı var. Ben şahsen ayaklarımı sakatlamaya çok musait bi yapım var, o yüzden leslie yapmaya çekiniyom. İlk 10-15 dk kontrollü oluyo da insan, ilerleyen dk larda dengesiz adım atabiliyo..
Olay senin doğru düzgün yemek yememenden kaynaklanıyo bariz. Merak etme, bu yüzden kilo almazsın ama bu sana ders olsun. Şu an bi bardak süt iç bence.
Ayaklarına dikkat et cadıcım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?