hayırdır canım rahatsız değilsinyaa:teselli:Herkes spora gitmiş yahuu, ama evcadıcım burda :) Napıyon kız görünmez görünmez :))
Hafif mayışmış durumdayım gamişcim, halsizlik var biraz. Sen bomba gibisin diye tahmin ediyorum
Gamişcim, biraz az yemişsin sanki... ama emin değilim :)
hayırdır canım rahatsız değilsinyaa:teselli:
yok tatlım gayet iyi yedim az değil
bugün yediklerim
sabah 1 adet kepekli poaca
ara yapamadım
öğlen zeytin yağlı taze fasulye 2 kaşık pilav ve ayran
arada 2 grisini yedim
akşamda 2 kaşık mantıyla 1 tabak salata yedim
mrb,herkese iyi akşamlar,
azulocurocasinegro(umarım hatasız yazmışımdır.sonundaki N**** (Siyahi) çok tatlı:)) arkadaşım yorumun için sağol,foruma adapte olmama yardımcı oldun.bugünkü menümü de yazayım:
sabah:yumurta,peynir,zeytin,marul maydanoz +1dilim çavdar ekmeği
ara:1 yeşil elma
öğle:ıspanak haşlama+yoğurt
ara:1portakal
akşam:marul,maydanoz,yoğurt tana oluşan salataa
şimdi:türk kahvesi yanında 2 minik parça bitter çikolata+soda
aralarda yeşil çay+2lt kadar su tükettim.+3 km yürüyüş ve 50dk kadar spor yaptımm ve şimdi çok çok uykum geldi.....
Yok canım, değilimdir hasta :sm_confused: Pek keyfim yok belki o yüzden...
Tabi haftasonunu da dengelemek lazım aynı zamanda kaydirigubbakcemile5 Tibete devam ediyon mu?
mrb,fikir belirtmek istiyorum.akşamla öğle öğününü yer değiştirseydin sanki daha ahfif olurdu.Çünkü pirinç mantıya göre daha kolay sindirilir. ne güzel tatlı falan yememişsinnn:)
bugün yediklerim
sabah 1 adet kepekli poaca
ara yapamadım
öğlen zeytin yağlı taze fasulye 2 kaşık pilav ve ayran
arada 2 grisini yedim
akşamda 2 kaşık mantıyla 1 tabak salata yedim
mrb,herkese iyi akşamlar,
azulocurocasinegro(umarım hatasız yazmışımdır.sonundaki N**** (Siyahi) çok tatlı:)) arkadaşım yorumun için sağol,foruma adapte olmama yardımcı oldun.bugünkü menümü de yazayım:
sabah:yumurta,peynir,zeytin,marul maydanoz +1dilim çavdar ekmeği
ara:1 yeşil elma
öğle:ıspanak haşlama+yoğurt
ara:1portakal
akşam:marul,maydanoz,yoğurt tana oluşan salataa
şimdi:türk kahvesi yanında 2 minik parça bitter çikolata+soda
aralarda yeşil çay+2lt kadar su tükettim.+3 km yürüyüş ve 50dk kadar spor yaptımm ve şimdi çok çok uykum geldi.....
şimdilik ediyorum canım ama bacağım da tuhaf bi agrı var neden dir bilmiyorum acaba bi kaç gün ara versem olur mu eyvahedigeldismile
bana da az geldi. :) ama ara yapılmamışlmaz:
Tabi gamişcim, sen daha iyi bilirsin kendini... O zaman önceki günlere 4 koyuyorum, bugün ve sonraki günlerde yapmıcan di mi?
evet canım şöyle cumaya kadar bi bekliyim bugünden önceki günler hep yaptım onlara + koy canım
anladım sanırımm spor harekett gibi bişeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?