50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkes spora gitmiş yahuu, ama evcadıcım burda :) Napıyon kız görünmez görünmez :))

Hafif mayışmış durumdayım gamişcim, halsizlik var biraz. Sen bomba gibisin diye tahmin ediyorum
hayırdır canım rahatsız değilsinyaa:teselli:
Gamişcim, biraz az yemişsin sanki... ama emin değilim :)

yok tatlım gayet iyi yedim az değil

mrb,herkese iyi akşamlar,
azulocurocasinegro(umarım hatasız yazmışımdır.sonundaki N**** (Siyahi) çok tatlı:)) arkadaşım yorumun için sağol,foruma adapte olmama yardımcı oldun.bugünkü menümü de yazayım:
sabah:yumurta,peynir,zeytin,marul maydanoz +1dilim çavdar ekmeği
ara:1 yeşil elma
öğle:ıspanak haşlama+yoğurt
ara:1portakal
akşam:marul,maydanoz,yoğurt tana oluşan salataa
şimdi:türk kahvesi yanında 2 minik parça bitter çikolata+soda
aralarda yeşil çay+2lt kadar su tükettim.+3 km yürüyüş ve 50dk kadar spor yaptımm ve şimdi çok çok uykum geldi.....

bugün yediklerim
sabah 1 adet kepekli poaca
ara yapamadım
öğlen zeytin yağlı taze fasulye 2 kaşık pilav ve ayran
arada 2 grisini yedim
akşamda 2 kaşık mantıyla 1 tabak salata yedim

mrb,fikir belirtmek istiyorum.akşamla öğle öğününü yer değiştirseydin sanki daha ahfif olurdu.Çünkü pirinç mantıya göre daha kolay sindirilir. ne güzel tatlı falan yememişsinnn:)

Ben de yorum yazdım sana, görmemişsin yerimseniben Ana öğünlerini az buluyorum, her zaman akşam yemeğinde salata yemeyeceğini düşünürsek, bu şekilde verdiğin kiloyu koruman zor olur bence, her zaman uygulayabileceğin bi beslenme düzeniyle kilo vermeye bak

Bugünkü sporunun maşallahı var, tebrikler. kaydirigubbakcemile5

Yok canım, değilimdir hasta :sm_confused: Pek keyfim yok belki o yüzden...

Tabi haftasonunu da dengelemek lazım aynı zamanda kaydirigubbakcemile5 Tibete devam ediyon mu?

şimdilik ediyorum canım ama bacağım da tuhaf bi agrı var neden dir bilmiyorum acaba bi kaç gün ara versem olur mu eyvahedigeldismile

mrb,fikir belirtmek istiyorum.akşamla öğle öğününü yer değiştirseydin sanki daha ahfif olurdu.Çünkü pirinç mantıya göre daha kolay sindirilir. ne güzel tatlı falan yememişsinnn:)

merhaba canım haklısın doğru ama işyerinde pirinç çıktı akşamada mantı :1rolleyes:

aslında tatlı delisiyim ama bi güç sanki tatlı yememi engelliyo aklinialirimsmile

menün güzel ama sadece salatayla durabilecekmisin fisfisfis

salata yoğurtlu olunca sanırım daha tok tutuyoo henüz acıkmadımm.birazdan da uyuruummm acıkmaya zaman bırakmıycamm inş.

niveamı ve tibetimi yaptım geldim canlar :)
yatmadan önce de 150 mekik çekicem. hiç su içmeyen bir bünye olaraktan 2 lt suyumu bilem içtim bugün :))

iyi geceler kızlaar

özledim sizi kaç gündür giremedim yoğunluktanbilmiyorumkismile
dünde pikniğe gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…