50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hareketler için de çok sağolunn tibetii izleyip yatcammm yarına inş.başlarımm.2 haftada en az1-2 kg verebilsemmmm.ben yazlık pant.sığmıyorumm da havalar ısındı ben hala kışlık giyiyommmm bu halimle alışverişte sevmiyommmm yazık banaaa

iyiyim ablacım. yorgunum ama çok:sinifsinif:
hem iş yoğundu, hem akşam spora gittim. hem de 3 günlük tembellik sonrası zor geldi hepsikaydirigubbakcemile3

bende çok yoğundum 3 gündür akşam güzel bir uyku çekmişim :kedi: kendime geldim
dünle bugün spor yapmadım ama kol altlarım berbat et kırmış başka işlerim vardı onlar sayesinde de spor yapmış oldum:bbo:

Sevgili Spor günlüğüm...
Bugün sadece 45 dk yürüyebildim... Seninle beraber kaybettiğim suyu,1 lt su içerek telafi ettim.. Suyu daha fazla içersem adam olacam emmee nerdeee... Neyse buna da şükür... Çavdar ekmeği yemeye devam.. Akşam üzeri semiz otu salatası yedim,yoğurtlu.. Metobolizmayı gayet güzel çalıştırıyor,test edip onayladım...kaydirigubbakcemile3
Yarınki spor günlüğümde görüşmek üzere,hepiniz hoşçakalın,e birazda aç kalın,ama sağlıcakla kalın... kaydirigubbakcemile5

canım ne sevimli yazmışsın öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…