Yesacım cadıcım, ilk cümleyi niye yazma gereksinimi duydun delü :)) Kız sen neler neler aldın kim bilir, bi ara yazıyodun de sonradan sesin çıkmadı, yoksa o hızla devam mı ettin) Afiyet olsun cimcimem.
yesacım kıyamam sana...ben de inanılmaz mahvoldum bugün yaa...
bu arada iyi yolculuklar gülüm ...
Azulcum sen artık düzenli tibet yapıyon sanırım, söylesene tam olarak başladığın zamanı, listeye ekleyem. Aaaa çoktan gitmişsin sanırsam :)
Kız o kadar spor yaptın, bi de cıs yaptın... Maşallah canım yaw, pek bi enerjiksin... olumunekankayizsmile Hem sen ne kadar iyi bi iş arkadaşısın öyle cokacimcoook Ne yaptıysan canım çekti sempatiksalakcinniyettim dalsinyam. yarın işyerindeki bi arkadaşa cıs yapma sözü verdiğimi hatırladım da. onu yapmaya gittim ve döndüm.
aslında çok düzensiz yapıyodum tibeti ben. bugün istikrarlı bi şekilde yeniden başladım. bu günü başlangıç yaz yavrım sen.
ben geldim,,
cezalara artı olarak 3 mil yaptım 1 kupa yeşil çay içtim ve baya geç yatmayı planlıyorum..
belki telafi edebilirim...
ben geldim,,
cezalara artı olarak 3 mil yaptım 1 kupa yeşil çay içtim ve baya geç yatmayı planlıyorum..
belki telafi edebilirim...
Kız o kadar spor yaptın, bi de cıs yaptın... Maşallah canım yaw, pek bi enerjiksin... olumunekankayizsmile Hem sen ne kadar iyi bi iş arkadaşısın öyle cokacimcoook Ne yaptıysan canım çekti sempatiksalakcinni
Esas telafiyi yarın kahvaltıdan bi buçuk saat sonra yaparsın kaydirigubbakcemile5
Kız o kadar spor yaptın, bi de cıs yaptın... Maşallah canım yaw, pek bi enerjiksin... olumunekankayizsmile Hem sen ne kadar iyi bi iş arkadaşısın öyle cokacimcoook Ne yaptıysan canım çekti sempatiksalakcinni
Esas telafiyi yarın kahvaltıdan bi buçuk saat sonra yaparsın kaydirigubbakcemile5
Bugün az yedim o yüzden herhal canım yaw, adını koysaydın daha bi beter olurdu, ama şimdi de kendi içimde tahmin yürütüyom sempatiksalakcinni :))) Güzel bi anlaşmaymış. Tibeti 3-5-7 olarak yap canım, bi de hatırlatma yapayım, ilk harekette fırıldak gibin dönüyoz saat yönünde.yavrım canınız çekmesin diye cıs dediydik ya, aa!
bilgisayarım bozuluyo arada, bilgi işlemden bi arkadaşı çağırıyorum o da hep aynı cıs karşılığında yapıyo. :)
valla yoruldum ama he.
:bbo:
Annaştık, kaç gündür önüme minik çikolar geliyo, hepsini reddediyom sen gidip niler niler yiyonbidaha böle bi hataya düşmüycem:kedi:
bizim sıkıyönetim kuralları ani bir dönüş yapıyorum..
Bugün az yedim o yüzden herhal canım yaw, adını koysaydın daha bi beter olurdu, ama şimdi de kendi içimde tahmin yürütüyom sempatiksalakcinni :))) Güzel bi anlaşmaymış. Tibeti 3-5-7 olarak yap canım, bi de hatırlatma yapayım, ilk harekette fırıldak gibin dönüyoz saat yönünde.
Annaştık, kaç gündür önüme minik çikolar geliyo, hepsini reddediyom sen gidip niler niler yiyonlmaz: Ödeştik, bi daha yok böyle cıs mıs, illa yiceksek bitter çiko ye yahu. Canım tatlı çekince kuru meyve yiyom ben. Bi de kuzucum becerebiliyorsan cidden tartılma.
Bugün az yedim o yüzden herhal canım yaw, adını koysaydın daha bi beter olurdu, ama şimdi de kendi içimde tahmin yürütüyom sempatiksalakcinni :))) Güzel bi anlaşmaymış. Tibeti 3-5-7 olarak yap canım, bi de hatırlatma yapayım, ilk harekette fırıldak gibin dönüyoz saat yönünde.
cuma günüdemi :sinifsinif:
canım ne sevimli yazmışsın öyle :)
Evet kuzucum, ama insan dayanamaz tartılır tabi :)) Ben hergün tartılıyodum ya, hala kendimi tutamıyom zırt pırt tartıyo çıkıyom ama şöyle bi kandırmaca şey ettim. Eski baskülle tartılıyom ve kıyafetler tartılıyom, böylelikle daha fazla çıktığımdan şımarcak bi etki olmuyo. Mümkün olsa evden tartıyı çıkartcam, yani evet tartı kilo kontrolünde çok önemli ama, kilo verdiğini görünce insan abartıyo.. Ben istisnasız öyle yaptım bilmiyorumkismile Çok geç kabüllendim bu duruma ama. Etme eyleme kuzucum, tartılma kaydirigubbakcemile3 :))
kolay yapılan bi şey işte cıs.
tibeti 3-5-7 olarak yapıcam da, o hareketi anlayana kadar yarım yaptım
başımı döndürdü bi de.
Ben en başta yarım esneme hareketi gibi anlamıştım. Kız biz şu an 15 adet yapıyoz. Zamanla bünye alışıyo. Bariz olarak adet arttığı ilk gün zorlanıyom, hafta sonuna doğru daha rahat yapıyom hareketleri. İlk harekette kendi kapasitene uygun hızda dönmelisin. Kesinlikle hızlı dönme derim. Zaten adımla döndüğümüzde kesik kesik dönüyoz.
İyi geceler, tatlı rüyalar sporcu arkadaşım kaydirigubbakcemile3 Yarın neler yazcaksın bakalım yerimsenibenTeşekkür ederim:)Kızlar herkese iyi geceler,ben yatıyorum... Kendinize çoookkk iyi bakın... Hepinizi öptüümmmopuyorumnanaktan
Ben de kaçta kalkcan yat dicektim ki sen yazmışsın. Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktanben de yatayım yavrular. 6 da kalkıcam
:)) Yok be, hiç moralini bozma, gün içinde az yediğinden bişi olmaz demiştim kaydirigubbakcemile5 Benim için haftada 1 tartılmak bile başarı sayılır sempatiksalakcinniheee benim jeton yeni düştü yaa.. bende kilo almışsındır kesin fazla çıkacaksın diye diosun sandım kaydirigubbakcemile3
haklısın bundan sonra 15 günde bir tartılıyım en azından 15 günde bir şımarırım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?