50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesacım cadıcım, çizelgeni güncellesene

heheh insallah o da olacak canim evdeki tarti ne diyecek bakalim yuppi:)) hihoyyyt

ben geldim,,
cezalara artı olarak 3 mil yaptım 1 kupa yeşil çay içtim ve baya geç yatmayı planlıyorum..
belki telafi edebilirim...

oooooooo hay masallah canim yaa tu tu tu nazar degmesin ::) valla bravo:)

ben de yatayım yavrular. 6 da kalkıcam

amaninnn ben de 5bucukta kalkacagim bakalim :)) hayirlisii :1ninca:

canlarim herkesleri oper yarin deeel de ondan sonraki gun tekrar gorusuruzz insallah hepinizi opuyorummm yarininiz cok guzel gecsin:) Şeniz

adımla dönüyorum ben de işte. ama o ikinci hareket ne fena öyle. çok zorladı beni. çoğalmışını düşünemiyom D gerçi alışırım heralde, alışılıyomuş. bakalım. CADIARZU

2. harekette belin zorlanıyorsa ellerini poponun oraya koy. Belini destekle bi şekilde, ben zorlanınca öyle yapıyorum. Karın kaslarını güzel çalıştıyo o hareket bayanssulusmile
Kız bi de 3 adette nasıl zorlanıyon :))))

Yesacım cimcimem, tartıların yalancı olması senin çıtır olduğun gerçeğini değiştirmez şakkıdı :)))) Tatlı rüyalar, iyi yolculuklar canım opuyorumnanaktan

3 te zorlanmıyorum da. bi ara 7 ye kadar gelebilmiştim anca, sonra bırakmıştım. o zamanlarda zorlanmıştım epey p

yesam, dalsim, diğerlerim hadi yattım valla kalkamicam sabah . eyvahedigeldismile
opuyorumnanaktan

selam kizlar

bugunde boynum acuk duzelme gostersede fena
bide ustune ustluk agrim cok oldu regl agrisi malum bi boynum bi karnim
yediklerime gelince
sabah iki dilim light ekmek light beyaz peynir bi tatli kasik visne recel
ogle iki tavuk but haslama yaninda bi caybardagi pilav yagsiz salata light yogurtan bi bardak ayran yaptim ictim
araogun light sut bi bardak cilek
aksam kabak dolmasi salata
bi avuc yaban mersini kuru iki grissini

cicegimmmm gozunn aydinn canimm benimmm
cok ozletme kendini olurmu tatliskommm
o guzel yanaciklarinn cok opuyommmm balimŞeniz

yesacim canimm yarali ceylan olarak devam ediommm hayatimm umarimm artik gecer hafif bi duzelme var ama tam olarak gecmedi bi boynum bi karnim agridi bugun bide regl girdi araya allah beterinden saklasinn
sen nasilsinnn kuzum?

oyle hayatim ustuste geldi bitanemm allah beterinden korusunn valla canikomm
bugun acuk daha iyi ama tam gecmedi gulum hala ilac iciyorum bide karnim agridi ikisi karisti yani caniminici.gecicek insallahhh cimcimem
sen nasilsin?kuzum dun gece uykum kacti yeralti canavarlari vardi bi izleyim dedim bu kadar komik bi korku filmi olamazdi orumceklerin oyuncak oldugu o kadar belliydiki komikti yani anlican aklinda olsun fistikli baklavam.sutlu irmikli tatli guzel olur anneciginin ellerine kollarina saglikk sanada afiyet seker olsun hayatim ama kalori olmasin:)))

canim benimm gozun aydinnn gulumm cok sukur fitik cikmamis tatlim
kas gevsetici mi verdi canim?insallah ilaclarla gecer fizigede gerek kalmazz
aman canim bu ara kendini zorlama sporda yapma doktorda demis saglik daha onemli herseyden .gecmis olsunnn hayatim

günaydınlar herkese..
yeşilçayımı aldım elime masamda biriken minik evrak tepeciğini eritme yolunda yavaş yavaş final çizgisine doğru ilerliyorumsüprizzzzz
ve işte kahvaltımzemuszemus
  • uyanır uyanmaz limonlu ılık su
  • maydonoz
  • bir dilim ekmek
  • bir kibrit kutusu peynir

günaydınnnn hihoyyyt
bugün güneş görünmüyor ve ben hiç memnun değilim bu durumdan.
geldik mayıs ayına ama hala havalar doğru dürüst ısınmadı :bbo:

günaydın canım güzel başlamışsın

Sabah:
1 adet kuru kayisi
yarim fincan sade filtre kahve
KESMEDI DEVAM ETTIM
Yarim avuc yer fistigi ve yaban mersini

Kahvalti:
1 fincan yaseminli yesil cay
1 adet kizarmis kepek ekmegi
Bir tutam maydanoz
Azicik domates
Azicik beyaz peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…