günaydınlar herkese............nasılsınız görüşmeyeli........
Ya ben dün 5000 kalori falan aldım herhalde, sabah tartıldığımda da yarım kilo almış göründüm. Bu sabah da deli gibi yedim. Biri beni durdursun mafoldumben
Bunlarda dun yediklerim
Sabah 1 adet kuru kayisi (metabolizmayi aktive etmek icin)
Yarim fincan kahve
40 dk nivea ile dinamik sabahlar cd si (ilk cd yi denedim bugun cok sevmedim, ikinci daha guzel)
Kahvalti: 1 dilim tam tahilli kizarmis ekmek
biraz beyaz peynir
bol maydanoz
yarim domates
yarim salatalik
Yaseminli yesil cay (2 kupa)-bu sefer yesil cayi kendim demledim, sallama degil. Yani bol bol icmeliyim bugun.
Ara: yarim bardak tarcinli yagsiz sut
Ogle
2 adet izgara kofte(yagsiz kiymadan yapilmis)
3 kasik hic yagsiz makarna
Domates ve salatalik
Ara
azicik beyaz leblebi
bol yesil cay
1 saat pilates
Aksam
2 kasik sebzeli kofte
2 kasik hic yagsiz makarna
icine peynir doldurulmus ve hic yagsiz firinlanmis yarim kabak
Ara
Azicik beyaz leblebi
Mate cayi
ceyrek muz
azicik fistik ve yaban mersini
Ya ben dün 5000 kalori falan aldım herhalde, sabah tartıldığımda da yarım kilo almış göründüm. Bu sabah da deli gibi yedim. Biri beni durdursun mafoldumben
sen bu yemeğemi iştahım açık diyorsun..........2-3 kaşık hep yediklerin.........çok çok iyi gidiyorsun...ne güzel
hadi kalk ozaman callan yap yürüş yap evde yada mükünse dışarda......bol bol su ve yeşil çay iç........
Dur yapma....Katlanan gobegini, dar gelen kotlarini ve bikini sezonunu dusun..bu benim taktigim..yasakkelime
Frenleyebiliyorum kendimi neyse ki. Yoksa gercekten istahim acik. hic gozum doymuyor bugunlerde...Gozumun onunden sira sira tatlilar, kuruyemisler, kumpirler geciyor. Bir de annem eskisehirden gelirken kutu kutu yemek-tatli-kuruyemis koymus sanki istanbulda yokmus gibi. eve almiyordum problem olmuyordu. Simdi evde kuruyemisler tatlilar olunca aklima takiliyor...Kizlar sizce kumpirin kalorisi cok mudur mayonezsiz yesem??
Tereyağını da az koydurursan çok kalorili olmaz bence, hamburgerden iskenderden azdır yani.
52 ye dusunce kendime mukafat olarak kumpir yedirecektim daha 52 olmadim ama galiba dayanamayacagim. az tereyagli bir kumpir yiyecegim bu aksam
Canın çok istiyorsa ye tabi, 52 olunca bir tane daha yersin:)
cicegimmmm gozunn aydinn canimm benimmm
cok ozletme kendini olurmu tatliskommm
o guzel yanaciklarinn cok opuyommmm balimŞeniz
günaydınlar herkese..
yeşilçayımı aldım elime masamda biriken minik evrak tepeciğini eritme yolunda yavaş yavaş final çizgisine doğru ilerliyorumsüprizzzzz
ve işte kahvaltımzemuszemus
- uyanır uyanmaz limonlu ılık su
- maydonoz
- bir dilim ekmek
- bir kibrit kutusu peynir
canım benim günaydınopuyorumnanaktan
sen nasıl başladın bakim:CüvCüv:
Sabah:
1 adet kuru kayisi
yarim fincan sade filtre kahve
KESMEDI DEVAM ETTIM
Yarim avuc yer fistigi ve yaban mersini
Kahvalti:
1 fincan yaseminli yesil cay
1 adet kizarmis kepek ekmegi
Bir tutam maydanoz
Azicik domates
Azicik beyaz peynir
günaydınlar herkese............nasılsınız görüşmeyeli........
Dur yapma....Katlanan gobegini, dar gelen kotlarini ve bikini sezonunu dusun..bu benim taktigim..yasakkelime
ben de yoğunum canım çalışıyorum bugün.
bence sen güzel besleniyorsun
bugün cozutma günün olabilir mesela
dünde güzel beslenmişsin.
l:
Tereyağını da az koydurursan çok kalorili olmaz bence, hamburgerden iskenderden azdır yani.
Canim evde calismanin avantaji..Yemeklerimi kontrol edebiliyorum ve istedigim sekilde frenleyebiliyorum. Ac hissettigimde buzdolabina gidip yiyecek hafif birseyler bulabiliyorum. ve is arasinda spor yapabiliyorum.Az yagli az soslu seyler tuketebiliyorum.Ama ilk zamanlar boyle degildi hic. Evde calismak daha buyuk riskti cunku canim istedikce buzdolabini acip ne yesem ne yesem diye izliyordum. Sayenizde disipline geldim. Hos calisirken de ogle yemegimi tasiyordum yanimda ama tabi bu kadar rahat olmuyordu.ama bu saltanat cok uzun surmeyecek.Benim de sonum ofis...
Frenleyebiliyorum kendimi neyse ki. Yoksa gercekten istahim acik. hic gozum doymuyor bugunlerde...Gozumun onunden sira sira tatlilar, kuruyemisler, kumpirler geciyor. Bir de annem eskisehirden gelirken kutu kutu yemek-tatli-kuruyemis koymus sanki istanbulda yokmus gibi. eve almiyordum problem olmuyordu. Simdi evde kuruyemisler tatlilar olunca aklima takiliyor...Kizlar sizce kumpirin kalorisi cok mudur mayonezsiz yesem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?