50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese............nasılsınız görüşmeyeli........

Bunlarda dun yediklerim
Sabah 1 adet kuru kayisi (metabolizmayi aktive etmek icin)
Yarim fincan kahve
40 dk nivea ile dinamik sabahlar cd si (ilk cd yi denedim bugun cok sevmedim, ikinci daha guzel)
Kahvalti: 1 dilim tam tahilli kizarmis ekmek
biraz beyaz peynir
bol maydanoz
yarim domates
yarim salatalik
Yaseminli yesil cay (2 kupa)-bu sefer yesil cayi kendim demledim, sallama degil. Yani bol bol icmeliyim bugun.
Ara: yarim bardak tarcinli yagsiz sut
Ogle
2 adet izgara kofte(yagsiz kiymadan yapilmis)
3 kasik hic yagsiz makarna
Domates ve salatalik
Ara
azicik beyaz leblebi
bol yesil cay
1 saat pilates
Aksam
2 kasik sebzeli kofte
2 kasik hic yagsiz makarna
icine peynir doldurulmus ve hic yagsiz firinlanmis yarim kabak
Ara
Azicik beyaz leblebi
Mate cayi
ceyrek muz
azicik fistik ve yaban mersini

Son düzenleme:
maşallahnazar değmesin hepiniz 3 kg nin üzerinde kilo vermişsiniz çok güzel motive oluyor bana kızlar

Ya ben dün 5000 kalori falan aldım herhalde, sabah tartıldığımda da yarım kilo almış göründüm. Bu sabah da deli gibi yedim. Biri beni durdursun mafoldumben

Ya ben dün 5000 kalori falan aldım herhalde, sabah tartıldığımda da yarım kilo almış göründüm. Bu sabah da deli gibi yedim. Biri beni durdursun mafoldumben

hadi kalk ozaman callan yap yürüş yap evde yada mükünse dışarda......bol bol su ve yeşil çay iç........

sen bu yemeğemi iştahım açık diyorsun..........2-3 kaşık hep yediklerin.........çok çok iyi gidiyorsun...ne güzel

sen bu yemeğemi iştahım açık diyorsun..........2-3 kaşık hep yediklerin.........çok çok iyi gidiyorsun...ne güzel

Frenleyebiliyorum kendimi neyse ki. Yoksa gercekten istahim acik. hic gozum doymuyor bugunlerde...Gozumun onunden sira sira tatlilar, kuruyemisler, kumpirler geciyor. Bir de annem eskisehirden gelirken kutu kutu yemek-tatli-kuruyemis koymus sanki istanbulda yokmus gibi. eve almiyordum problem olmuyordu. Simdi evde kuruyemisler tatlilar olunca aklima takiliyor...Kizlar sizce kumpirin kalorisi cok mudur mayonezsiz yesem??

Son düzenleme:
hadi kalk ozaman callan yap yürüş yap evde yada mükünse dışarda......bol bol su ve yeşil çay iç........

Dışarı çıkmak iyi fikir, hava soğuk ama beni kendime getirir:) Sağol tatlım.

Dur yapma....Katlanan gobegini, dar gelen kotlarini ve bikini sezonunu dusun..bu benim taktigim..yasakkelime

Evet evet çok sağol aynen öyle yapıcam, kendimi pataklayasım var:)

Tereyağını da az koydurursan çok kalorili olmaz bence, hamburgerden iskenderden azdır yani.

günaydın herkese ... 4 günlük tatilin ardından bu sabah tartıldım ..54,9 çıktım ..taile giderken 54,5 idim ...çok aşırı abartarak yemiştim ..400 gram almışım ...şimdi tam gaz diyete başladım bakalım bu hafta ne kadar verebileceğim ...
tatilde yediklerimi yazamıyorum hatırlamadığım kadar çok yedim de ondan :)))

cicegimmmm gozunn aydinn canimm benimmm
cok ozletme kendini olurmu tatliskommm
o guzel yanaciklarinn cok opuyommmm balimŞeniz

Çok sağol canım Şeniz

Merhaba canım, leg shaper almıştın, memnun kaldın mı canım?

canım benim günaydınopuyorumnanaktan
sen nasıl başladın bakim:CüvCüv:

ben de yoğunum canım çalışıyorum bugün.

Sabah:
1 adet kuru kayisi
yarim fincan sade filtre kahve
KESMEDI DEVAM ETTIM
Yarim avuc yer fistigi ve yaban mersini

Kahvalti:
1 fincan yaseminli yesil cay
1 adet kizarmis kepek ekmegi
Bir tutam maydanoz
Azicik domates
Azicik beyaz peynir

bence sen güzel besleniyorsun
bugün cozutma günün olabilir mesela
dünde güzel beslenmişsin.

günaydınlar herkese............nasılsınız görüşmeyeli........

iyiyiz canım sen nasılsın

5000 kaloriyi nasıl aldın yaaaa
baklavamı yedin
kocacın geldimi

Dur yapma....Katlanan gobegini, dar gelen kotlarini ve bikini sezonunu dusun..bu benim taktigim..yasakkelime

süper taktik :roflol:

ben de yoğunum canım çalışıyorum bugün.

bence sen güzel besleniyorsun
bugün cozutma günün olabilir mesela
dünde güzel beslenmişsin.
l:

Canim evde calismanin avantaji..Yemeklerimi kontrol edebiliyorum ve istedigim sekilde frenleyebiliyorum. Ac hissettigimde buzdolabina gidip yiyecek hafif birseyler bulabiliyorum. ve is arasinda spor yapabiliyorum.Az yagli az soslu seyler tuketebiliyorum.Ama ilk zamanlar boyle degildi hic. Evde calismak daha buyuk riskti cunku canim istedikce buzdolabini acip ne yesem ne yesem diye izliyordum. Sayenizde disipline geldim. Hos calisirken de ogle yemegimi tasiyordum yanimda ama tabi bu kadar rahat olmuyordu.ama bu saltanat cok uzun surmeyecek.Benim de sonum ofis...

Tereyağını da az koydurursan çok kalorili olmaz bence, hamburgerden iskenderden azdır yani.

evet doğru söylüyorsun ..benim patates diyetimde bir gün öğlen yemeğinde kumpir vardı ..ama çok az tereyağ bir tatlı kaşığı kaşar bir tatlı kaşığı sosis bir tatlı kaşığı hardal koydurup yiyebilirsin ... ketçap mayonez koymadan yiyeceksin ..soslu patates niyetine :)))

benim de bu günlerde iştahım açık ..4 gün abartarak yedim ..şimdi de ondan kalma bir iştah var ...zaptetmek için deliriyorum ama sabahları kalkınca 1 bardak limonlu su içiyorum o biraz frenliyor ...sabahları tatlı yiyesim çok geliyor ...bir tane çikolata atıyorum ağzıma frenliyorum...
evde aslında daha kolay oluyor ..haftasonları diyet yaparken zaman çabucak geçiyor acıkmıyorum da ..e bazen geç kalkıyorum bazen gün içinde ikindi şekerlemesi yapıyorum vakit geçiyor kaydirigubbakcemile3

ama işyerinde iken herşeyi yiyesim geliyor iimi ...bilmeyen aşmı eriyor bu diyecek ama o da yok ...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…