Mrb kızlarrrr Ben 60-69 topiğinden sanırım artıkk buraya terfi ediyorumm, sabah tartıldığımda 59,5 kiloyu gördüm hayatımda ilk defa kendimi 50'lili rakamlarda görüyorumm, ve çok mutluyummmm =)))
Diyete 67 ile başladım, ve şuanda diyet yapmaktan sıkıldımm artık, siz neler yapıosunuz
Boyum 165 Hedefim 55 :lepi:
Hosgeldin.. Biz diyetten ziyade saglikli beslenmeye calisiyoruz. Ve de spor..Her gun neler yedigimizi birbirimze yazip uyarilar ve tavsiyelerde bulunuyoruz..
Hımm evet dier topikte de aynı şekilde uygulama yapıorduk uyum sağlamakta zorlanmıcaam anlaşılan.. yerimseniben
sanmam 7 kilo vermissin.hemen adapte olursun buraya da.. Callanetics, leslie ve pilates yapiyoruz genelde. 6 ogun yiyoruz ve az yiyoruz. Hic bir ilac ve diyet programi takip etmiyoruz.
Sabahları yürüyüşe çıkıoyurm hava güzel olduğu zaman tabi, akşamları işten gelincede koşu bandıda tempolu yürüyş ve ardından, ağırlıklarla hareket yapıorumm.. Haftanın 5 günü mutlaka yapıorum bunları arada aksaklıklar oluyo tabi, 6 öğün yemeye çalışıyorum fakat içtiğim su miktarı bi türlüü 1,5 litreyi geçemiyo maalesef, bitki karşımı çay faln içiyomusnz peki ?
YEsil cay ve mate. Bir de bazi arkadaslar metabolzimayi hizlandirici bir cay yapiyorlar evde. karabiberli tarcinli. Denemek istersen buluruz tarifini. Sen d eyapiyormussun spor baya.. Bolgesel fazlaliklar icin pek cok kisi callanetics ve pilates yapiyor.Hic denemediysen baslayabilirsin bunlara. Cunku bunlarla vucudu germek cok onemli kilo verirken... Ben yaptigim sporu da degistirip her gun, bunyemi sasirtmaya calsiyorum
Yeşil çay içiyorum, elma, karabiber, tarcın'dan oluşan çaydan yapıpda içiyorum, şu bi kaç gündür yapamıyorum yalnız o çayı :bbo:
denemedim ikisinide aslında değişiklik lazımm gerçektende aynı sporu yapmaktan bende sıkıldımm, platesi denemek isterim, nasıl yapıosunuz videosu faln varmı ? a.s
vucut alisiyor belli bir sure sonra o spora. mutlaka degsitirmek gerek..ben callan a yeni basladim. ama pilateste callan da mucize gibi birsey. bir pilates seti ismarla (hepsi burada da vardi) video linki yollariz.
Hımm bakayım ikisinede bi karar veririm canımm ondan sonra benmde zevkle yapabilceğim bişey olması lazım. kaydirigubbakcemile2
Bunlarda dun yediklerim
Sabah 1 adet kuru kayisi (metabolizmayi aktive etmek icin)
Yarim fincan kahve
40 dk nivea ile dinamik sabahlar cd si (ilk cd yi denedim bugun cok sevmedim, ikinci daha guzel)
Kahvalti: 1 dilim tam tahilli kizarmis ekmek
biraz beyaz peynir
bol maydanoz
yarim domates
yarim salatalik
Yaseminli yesil cay (2 kupa)-bu sefer yesil cayi kendim demledim, sallama degil. Yani bol bol icmeliyim bugun.
Ara: yarim bardak tarcinli yagsiz sut
Ogle
2 adet izgara kofte(yagsiz kiymadan yapilmis)
3 kasik hic yagsiz makarna
Domates ve salatalik
Ara
azicik beyaz leblebi
bol yesil cay
1 saat pilates
Aksam
2 kasik sebzeli kofte
2 kasik hic yagsiz makarna
icine peynir doldurulmus ve hic yagsiz firinlanmis yarim kabak
Ara
Azicik beyaz leblebi
Mate cayi
ceyrek muz
azicik fistik ve yaban mersini
Mrb kızlarrrr Ben 60-69 topiğinden sanırım artıkk buraya terfi ediyorumm, sabah tartıldığımda 59,5 kiloyu gördüm hayatımda ilk defa kendimi 50'lili rakamlarda görüyorumm, ve çok mutluyummmm =)))
Diyete 67 ile başladım, ve şuanda diyet yapmaktan sıkıldımm artık, siz neler yapıosunuz
Boyum 165 Hedefim 55 :lepi:
selam kızlar.......sabahtan beri pek bir şey yemedğim için ne yazacağımı bilemedim........bu günlük böyle oldu
akşama fırında balık yapacam yanındada büyük bir kase ( kase lafı küçük gelir ama yerine tabir bulamadı) salata.......
selam kızlar, iş yerinden giremiyorum pek. yoğunum bu günlerde.
hemen kahvaltımı ve öğle yemeğimi yazayım
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük domates
1 salatalık
(tuzsuz)
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
küçük bir parça kaşar peyniri
karışık bitki çayı
ara:
bir avuç karışık çerez (kuru yaban mersini, kuru üzüm, fındık)
gingkolu yeşil çay
öğle:
yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık taze fasulye yemeği
1 dilim fırında makarnanın yarısı
1 minicik cıss :)
sonra 1 bardak da sıvak çikolata içerek iyice cozuttum mekik cezası geliyo bana :)
servisten erken inip yürüyeceğim bi de.
onemli degil telafi edersin iki gunde yediklerini. onemli olan tedaviye baslamis olman sonunda...Umarim bir an once sagligina kavusursun...selam kizlar; nasilsiniz gorusmeyeli;
gecmisi biraz okudum, gecmis olsun dileklerinize tesekkurler,
igne bana iyi geldi, bugun belim daha iyi, ise gelebildim nihayet....
iyilesip spora baslamak istiyorum biran once, ama doktor o spazmli kas iyilesmeden bisey yapma dedi.
umarim cabucak iyilesir..
en son pazar sabah 54,2 cikip cook sevinmistim;
bu sabah biraz daha fazla ciktim, sebebi dun tum gun kati yemeklerle beslenmem sanirim,
bugun az yiyip, bitki caylari icersem telafisi olur sanirim..
dun cok dengesiz beslendim, sabahtan ogleden sonraya kadar doktordaydik,
26/04
sabah,
1 yagsiz kepekli tost
ogle
burger menu
aksam (18.30)
1 tost, ayran
aksam (21.00)
yarim dilim dondurma
--- igrenc bi gundu farkindayim..
selam kızlar.......sabahtan beri pek bir şey yemedğim için ne yazacağımı bilemedim........bu günlük böyle oldu
akşama fırında balık yapacam yanındada büyük bir kase ( kase lafı küçük gelir ama yerine tabir bulamadı) salata.......
selam kizlar; nasilsiniz gorusmeyeli;
gecmisi biraz okudum, gecmis olsun dileklerinize tesekkurler,
igne bana iyi geldi, bugun belim daha iyi, ise gelebildim nihayet....
iyilesip spora baslamak istiyorum biran once, ama doktor o spazmli kas iyilesmeden bisey yapma dedi.
umarim cabucak iyilesir..
en son pazar sabah 54,2 cikip cook sevinmistim;
bu sabah biraz daha fazla ciktim, sebebi dun tum gun kati yemeklerle beslenmem sanirim,
bugun az yiyip, bitki caylari icersem telafisi olur sanirim..
dun cok dengesiz beslendim, sabahtan ogleden sonraya kadar doktordaydik,
26/04
sabah,
1 yagsiz kepekli tost
ogle
burger menu
aksam (18.30)
1 tost, ayran
aksam (21.00)
yarim dilim dondurma
--- igrenc bi gundu farkindayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?