50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mrb kızlarrrr Ben 60-69 topiğinden sanırım artıkk buraya terfi ediyorumm, sabah tartıldığımda 59,5 kiloyu gördüm hayatımda ilk defa kendimi 50'lili rakamlarda görüyorumm, ve çok mutluyummmm =)))

Diyete 67 ile başladım, ve şuanda diyet yapmaktan sıkıldımm artık, siz neler yapıosunuz
Boyum 165 Hedefim 55 :lepi:

Hosgeldin.. Biz diyetten ziyade saglikli beslenmeye calisiyoruz. Ve de spor..Her gun neler yedigimizi birbirimze yazip uyarilar ve tavsiyelerde bulunuyoruz..

Hosgeldin.. Biz diyetten ziyade saglikli beslenmeye calisiyoruz. Ve de spor..Her gun neler yedigimizi birbirimze yazip uyarilar ve tavsiyelerde bulunuyoruz..

Hımm evet dier topikte de aynı şekilde uygulama yapıorduk uyum sağlamakta zorlanmıcaam anlaşılan.. yerimseniben

Hımm evet dier topikte de aynı şekilde uygulama yapıorduk uyum sağlamakta zorlanmıcaam anlaşılan.. yerimseniben

sanmam 7 kilo vermissin.hemen adapte olursun buraya da.. Callanetics, leslie ve pilates yapiyoruz genelde. 6 ogun yiyoruz ve az yiyoruz. Hic bir ilac ve diyet programi takip etmiyoruz.

sanmam 7 kilo vermissin.hemen adapte olursun buraya da.. Callanetics, leslie ve pilates yapiyoruz genelde. 6 ogun yiyoruz ve az yiyoruz. Hic bir ilac ve diyet programi takip etmiyoruz.

Sabahları yürüyüşe çıkıoyurm hava güzel olduğu zaman tabi, akşamları işten gelincede koşu bandıda tempolu yürüyş ve ardından, ağırlıklarla hareket yapıorumm.. Haftanın 5 günü mutlaka yapıorum bunları arada aksaklıklar oluyo tabi, 6 öğün yemeye çalışıyorum fakat içtiğim su miktarı bi türlüü 1,5 litreyi geçemiyo maalesef, bitki karşımı çay faln içiyomusnz peki ?

Yesil cay ve mate iciyorum ben zayiflamaya yonelik. Bir de bazi arkadaslar metabolzimayi hizlandirici bir cay yapiyorlar evde. karabiberli tarcinli. Denemek istersen buluruz tarifini. Sen d eyapiyormussun spor baya.. Bolgesel fazlaliklar icin pek cok kisi callanetics ve pilates yapiyor.Hic denemediysen baslayabilirsin bunlara. Cunku bunlarla vucudu germek cok onemli kilo verirken... Ben yaptigim sporu da degistirip her gun, bunyemi sasirtmaya calsiyorum.
Yemeklere baharat kullanmaya calisiyoruz metabolzimayi hizlandirmak icin. Yiyebilenler az aci yiyorlar mesela.Ben corek otu ve keten tohumu tuketiyorum baharatin yanisira..Ve az tuz.

Son düzenleme:

Yeşil çay içiyorum, elma, karabiber, tarcın'dan oluşan çaydan yapıpda içiyorum, şu bi kaç gündür yapamıyorum yalnız o çayı :bbo:

denemedim ikisinide aslında değişiklik lazımm gerçektende aynı sporu yapmaktan bende sıkıldımm, platesi denemek isterim, nasıl yapıosunuz videosu faln varmı ? a.s

vucut alisiyor belli bir sure sonra o spora. mutlaka degsitirmek gerek..ben callan a yeni basladim. ama pilateste callan da mucize gibi birsey. bir pilates seti ismarla (hepsi burada da vardi) video linki yollariz.

vucut alisiyor belli bir sure sonra o spora. mutlaka degsitirmek gerek..ben callan a yeni basladim. ama pilateste callan da mucize gibi birsey. bir pilates seti ismarla (hepsi burada da vardi) video linki yollariz.

Hımm bakayım ikisinede bi karar veririm canımm ondan sonra benmde zevkle yapabilceğim bişey olması lazım. kaydirigubbakcemile2

Hımm bakayım ikisinede bi karar veririm canımm ondan sonra benmde zevkle yapabilceğim bişey olması lazım. kaydirigubbakcemile2

Pilates cok zevkli. Ozellikle top egzersizleri. Ama callan in da cok faydali olduguna inaniyorum. Bir gun pilates bir gun callan yapabilirsin belki. Bir iki gunluk forum yazismalarimi da okursan ne yiyoryz ne iciyoruz nasil spor yapiyoruz bir fikrin olur.

ne güzelmiş menün, ben bunu sürekli yapamıyorum işte. bi gün yapsam ikinci gün cozutuyorum :)

hoşgeldin kuzu aramıza :)
inşallah bu topic de senin için faydalı olur.

selam kızlar, iş yerinden giremiyorum pek. yoğunum bu günlerde.
hemen kahvaltımı ve öğle yemeğimi yazayım

sabah:

1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük domates
1 salatalık
(tuzsuz)
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
küçük bir parça kaşar peyniri
karışık bitki çayı

ara:
bir avuç karışık çerez (kuru yaban mersini, kuru üzüm, fındık)
gingkolu yeşil çay

öğle:
yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık taze fasulye yemeği
1 dilim fırında makarnanın yarısı
1 minicik cıss :)

sonra 1 bardak da sıvak çikolata içerek iyice cozuttum mekik cezası geliyo bana :)
servisten erken inip yürüyeceğim bi de.

selam kizlar; nasilsiniz gorusmeyeli;

gecmisi biraz okudum, gecmis olsun dileklerinize tesekkurler,
igne bana iyi geldi, bugun belim daha iyi, ise gelebildim nihayet....
iyilesip spora baslamak istiyorum biran once, ama doktor o spazmli kas iyilesmeden bisey yapma dedi.
umarim cabucak iyilesir..

en son pazar sabah 54,2 cikip cook sevinmistim;
bu sabah biraz daha fazla ciktim, sebebi dun tum gun kati yemeklerle beslenmem sanirim,
bugun az yiyip, bitki caylari icersem telafisi olur sanirim..

dun cok dengesiz beslendim, sabahtan ogleden sonraya kadar doktordaydik,

26/04
sabah,
1 yagsiz kepekli tost

ogle
burger menu

aksam (18.30)
1 tost, ayran

aksam (21.00)
yarim dilim dondurma

--- igrenc bi gundu farkindayim..

selam kızlar.......sabahtan beri pek bir şey yemedğim için ne yazacağımı bilemedim........bu günlük böyle oldu

akşama fırında balık yapacam yanındada büyük bir kase ( kase lafı küçük gelir ama yerine tabir bulamadı) salata.......

bugunumu de yazayim;

27/04
sabah,
1 dilim kepek ekmegi,
1 k.k. beyaz peynir,
yarim salatalik; yesil cay

ogle
1 kase mercimek corbasi
1 z.yagli biber dolmasi,
1 kasik salata

simdiden aksami yazmissin;

oglen bisey yeeyecek misin??

sicak cikolataya kadar fena degildi aslinda...neyse yapacak birsey yok..... bundan sonra kontrollu olmaya calis

onemli degil telafi edersin iki gunde yediklerini. onemli olan tedaviye baslamis olman sonunda...Umarim bir an once sagligina kavusursun...

en sevdigimdennn.. firinda balik ve bol yesillikli bir akdeniz salatasi....ben de mi boyle yapsam evde yemek yok...ama kumpir yemek gibi bir hayalimde var....kaydirigubbakcemile3

boşver canımmm önemli olan senin sağlığın.......inş çarçabuk iyileşirsin......sonra tüm hareketlerin anasını ağlatırsın merak etme yerimseniben........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…