en sevdigimdennn.. firinda balik ve bol yesillikli bir akdeniz salatasi....ben de mi boyle yapsam evde yemek yok...ama kumpir yemek gibi bir hayalimde var....kaydirigubbakcemile3
onemli degil telafi edersin iki gunde yediklerini. onemli olan tedaviye baslamis olman sonunda...Umarim bir an once sagligina kavusursun...
boşver canımmm önemli olan senin sağlığın.......inş çarçabuk iyileşirsin......sonra tüm hareketlerin anasını ağlatırsın merak etme yerimseniben........
5000 kaloriyi nasıl aldın yaaaa
baklavamı yedin
kocacın geldimi
selam kizlar; nasilsiniz gorusmeyeli;
gecmisi biraz okudum, gecmis olsun dileklerinize tesekkurler,
igne bana iyi geldi, bugun belim daha iyi, ise gelebildim nihayet....
iyilesip spora baslamak istiyorum biran once, ama doktor o spazmli kas iyilesmeden bisey yapma dedi.
umarim cabucak iyilesir..
en son pazar sabah 54,2 cikip cook sevinmistim;
bu sabah biraz daha fazla ciktim, sebebi dun tum gun kati yemeklerle beslenmem sanirim,
bugun az yiyip, bitki caylari icersem telafisi olur sanirim..
dun cok dengesiz beslendim, sabahtan ogleden sonraya kadar doktordaydik,
26/04
sabah,
1 yagsiz kepekli tost
ogle
burger menu
aksam (18.30)
1 tost, ayran
aksam (21.00)
yarim dilim dondurma
--- igrenc bi gundu farkindayim..
evet cnm,
umarim 2 gunde aldigimi telafi eder, kalan 1 gunde de biraz daha verip, cumaya kilo verdim diyebilirim.
cok sagol cnm, aman saglik herseyden onemliymis, hasta oldugun donemde bunu anladim, 2-3 kilo fazla olalim da saglikli olalim..
Geldi canım zaten o sebepten bu kadar yedim ya, gezdik falan haliyle çok oldu. Ne bulduysam yedim yani, ne olduğunu yazmıyım:)
Ay canım benim doktordaymışsın olur o kadar ben dün bir günde yarım kilo aldımHakettim gerçi:) Geçmiş olsun kzuum tekrardan.
@Anchusa canım şu ebrunun 2.nci plates dvdsinde esneme hareketleri falan da varmı, ben bu callanın esnemelerini yapamıyorum da, callan da sonra bir de plates yaparım belki, gönderir misin bana o videonun linkini?
Aynen oyle...Bizim kilolar onemsiz dert. Hatta tatli dert.Baska problem olmadigimizdan uc bes kiloyu mesele yapiyoruz iste..Sagligini kaybettikten sonra yemisim leslie yi pilatesi diyeti....Insanlarin ne kadar buyuk saglik problemleri var....
cok sagol cnm benim..
sen de o yarim kiloyu bugun yarin verirsin merak etme.
"ebru salli pilates dvd2 indir" google a yazarsan linkleri geliyor cnm,
Çok sağol hayatım anchusa gönderdi sağolsun. Ben cozutmaya çok meyilliyim ya hep 2 ileri bir geri durumundayım, yesayla yarışıyoruz bu konuda:) Cumaya kadar kasıyım bari, eski kiloma döneyim en azından. bilmiyorumkismile
kızlar selam...
ya çok yoğunum ve bıktım artık her gün bunu söylemekten:sinifsinif:enayi yerine koyuyolar insanı saçımı başımı yoluyorum sinirden!!klava:
diyet de stres yaratmaya başladı üstümde, veremiyorum bir türlü. kaç haftadır bi ileri bi geri!
napıcam ben yaaaa.......
yaaa kizlar ben anlamadim ki,
1 gun yiyoruz hoopp yarim kilo almisiz, bu nasil is yaa,,
herkes mi boyle bizde mi bisey var..
ben de ayniyim,
her zaman ac mi gezicez biz yaaa,
soyle 3-5 kilo versek de bari,
yarim kilo aldigimizda sorun olmasa, onu bikac gun dikkat ederek versek..
ama once 3 ilo falan versek soyle, ahhhhhhhhh
ne gitmez 3 kiloymus beee
millet 30 kiloyu veriyor, nasil veriyorlar yaaa..
:uhm: :uhm: :uhm:
yaaa kizlar ben anlamadim ki,
1 gun yiyoruz hoopp yarim kilo almisiz, bu nasil is yaa,,
herkes mi boyle bizde mi bisey var..
ben de ayniyim,
her zaman ac mi gezicez biz yaaa,
soyle 3-5 kilo versek de bari,
yarim kilo aldigimizda sorun olmasa, onu bikac gun dikkat ederek versek..
ama once 3 ilo falan versek soyle, ahhhhhhhhh
ne gitmez 3 kiloymus beee
millet 30 kiloyu veriyor, nasil veriyorlar yaaa..
:uhm: :uhm: :uhm:
kızlar selam...
ya çok yoğunum ve bıktım artık her gün bunu söylemekten:sinifsinif:enayi yerine koyuyolar insanı saçımı başımı yoluyorum sinirden!!klava:
diyet de stres yaratmaya başladı üstümde, veremiyorum bir türlü. kaç haftadır bi ileri bi geri!
napıcam ben yaaaa.......
ben eskiden kis aylar,nda 2 kilo alirdim,
yaza gireken 1 hafta dikkat eder o 2 kiloyu verirdim.
yazin kilom 49- kisin 50-51 bu hic degismezdi...
demek ki genclik varmis serde...........)))))))))
Bence kilo almiyoruz. Beslenme sekli degisince ya da biraz yagli yeyince hazmetmek zor oluyor.Ben sindiremedigimizi dusunuyorum. Tuvalet aliskanligim bile degisiyor benim tatli ya da yagli bir sey yiyince...Kilo almak bu kadar kolay olmamali kizlar
fıstıklarrr napıyorsunuz bakıyım
spatz is konusunda canini uzme,
her isyerinde benzer problemler var,
biz de de her 3 er aylik donem sonlarinda raporlamalar oluyor, cok yogun calisiyoruz, denetimler falan; stres yani,
ben her raporlama doneminde bir rahatsizlik geciriyorum, ya bpynum, ya sirtim, ya kolum ya belim tutuluyor :-(( hep strestennnnnn
o yuzden stres yapma cnm kendini, sagligini dusunn
Canim benim de cok stresli bir isim var ve cok zor bir insanla calisiyorum.(neyseki simdi bir tek maille calisiyoruz uzaktan, eskiden ayni ofisi paylasirdim hocamla) Ustelik tum sevdiklerimden uzakta, yabanci bir ulkede idim..Oyle ki patronumu gorunce sinirden titremeye baslardim bir donem. Aylarca uyumadim stresten.Her is yerinde problemler oluyor.. Onemli olan bunlarla bas edebilme yollarini bulmak.bunlardan kacis yok.Is degistirsen bile farkli kisiler fakat ayni karakterleri goruyorsun. Ismi ali olmuyorda ahmet oluyor ama ayni seyleri sil bastan yasiyorsun.. Cok takmamaya calis ve stresini yenmenin yollarini bul.Ben power yogaya baslamistim stresle bas edbilmek icin.Ve spor yapmak cok ise yariyordu..Kendimi daha huzurlu ve sakin hissediyordum..
kızlar ben işimi çok severek yapıyorum, çok hareketli bir sektör. kısa zamanda çok şey öğrendim ve o konuda bi eksiklik, sıkıntı yaşamıyorum. tabi ki her gün yeni birşey öğreniyor insan, onun olağan bir stresi var ama onun dışında çok stres yapmıyorum. benim sıkıntım birlikte iş yaptığım insanların sorumsuzluğu, boşvermişliği. bütün ağırlığı üstümde hissediyorum.yaparım mesele o değil ama insan kendini enayi yerine konmuş hissediyor. niye biri oturuyor da öbürü kendini paralıyor ?alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?