- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
benim bi arkadaşım var burda, hep şunu der:
"çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi"
:))
katılıyorum kendisine.
ahhhh şekerim her işte öyle değil mi? kimileri kutsal enayi olurlar başkalarının gözünde her işi hakkıyla yapmaya uğraşırlar kimileride onun üstünden geçinmeye......
katılıyorum kendisine.
katılıyorum kendisine.
kızlar ben işimi çok severek yapıyorum, çok hareketli bir sektör. kısa zamanda çok şey öğrendim ve o konuda bi eksiklik, sıkıntı yaşamıyorum. tabi ki her gün yeni birşey öğreniyor insan, onun olağan bir stresi var ama onun dışında çok stres yapmıyorum. benim sıkıntım birlikte iş yaptığım insanların sorumsuzluğu, boşvermişliği. bütün ağırlığı üstümde hissediyorum.yaparım mesele o değil ama insan kendini enayi yerine konmuş hissediyor. niye biri oturuyor da öbürü kendini paralıyor ?alsanaalsanasmile
katılıyorum kendisine.
kızlar slm öncelikle hepinize ben 1.70 boyundayım şuanki kilomda 58
evet size tecrubelerimi aktaracağım yaklaşık bundan 2 ay önce 63 kiloydum 5 kilo verdim
hala istediğim kiloda değilim 55 kilo olmak istiyorum neyse....:1rolleyes:
hergün günde 2 kupa yeşil çay içtim
hergün 2 saat yürüyüş yaptım ve devamlı hareket ediyorum
herşeyden yiyorum ama azar azar tabiykide özellikle saat akşam 6 dan sonra kesinlikle yemek yemiyorum meyve ve yeşil çay içiyorum...
ve en önemlisi bol bol su tüketiyorum hepsi bu herkeze kolay gelsin kızlarr hihoyyyt
hehe canim bu konuya girmeyelim yahuu lülülülülülü Şeniz
cok saolasin canim benimmm ben de sana kiyamam sen de git dinlen hadi olumunekankayizsmile
@yasemncigim nassin canim yahuu sanki yillardir gorusmuyormusuz gibi hissediyorum ben nedense acaba Şeniz
@trufcugum nassin canim iyisin insallah operim al yanaktan
@kuzu yaptin mi canim cezalari yapmadan gelme emi kaydirigubbakcemile5
Aynen oyle...Bizim kilolar onemsiz dert. Hatta tatli dert.Baska problem olmadigimizdan uc bes kiloyu mesele yapiyoruz iste..Sagligini kaybettikten sonra yemisim leslie yi pilatesi diyeti....Insanlarin ne kadar buyuk saglik problemleri var....
yaa gerci bana da oyle geliyor,
cunku yememe dikkat etmedigim gun, su icmeme de dikkat etmedigimi farkettim,
bir de yedikler,m,z tuzlu ise odem kaliyor vucudumuzda, atamiyoruz, tartida da fazla cikiyoruz o zaman.
1 gun az yiyip, bitki cayimi da icince hemen normale donuyorum.
ama yine de boyle olmasa keske :-(
herkese selam
şimdi geçmişi okudum da düşünüyorum. CADIARZU
konu iş yaşamına gelmiş.
bende çalışan biri olarak iş yaşamıma devam etmek is-te-mi-yo-rumm.lmaz:
belki daha güzel çalışma şartlarım olsaydı bende sizin gibi düşünebilirdim ammaaa
maalesef hergün 10 saat çalışan üstelik cumarteside 1 e kadar çalışmak zorunda kalan,hiçbir resmi tatilde tatil yapamayan ve üstüne üstlük çok az para kazanan bir bayan olarak keşke çalışmasaydım diyorum. evde olsaydım vaktimide çok güzel değerlendirceğimi düşünüyorum. bir kütüphaneye kayıtlıyım ama kitap almaya aldığımıda okumaya bile vaktim olmuyor. işten çıkıp doyasıya kitap okumak istiyorum.kurslara gitmek istiyorum. ya daa daha insancıl şartlarda bir işte çalışmak istiyorum.
Selam kızlarrr,
Saat 2'de 1 tabak mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 2-3tane acı biber yedim
Şimdilik bu kadarr..
herkese selam
şimdi geçmişi okudum da düşünüyorum. CADIARZU
konu iş yaşamına gelmiş.
bende çalışan biri olarak iş yaşamıma devam etmek is-te-mi-yo-rumm.lmaz:
belki daha güzel çalışma şartlarım olsaydı bende sizin gibi düşünebilirdim ammaaa
maalesef hergün 10 saat çalışan üstelik cumarteside 1 e kadar çalışmak zorunda kalan,hiçbir resmi tatilde tatil yapamayan ve üstüne üstlük çok az para kazanan bir bayan olarak keşke çalışmasaydım diyorum. evde olsaydım vaktimide çok güzel değerlendirceğimi düşünüyorum. bir kütüphaneye kayıtlıyım ama kitap almaya aldığımıda okumaya bile vaktim olmuyor. işten çıkıp doyasıya kitap okumak istiyorum.kurslara gitmek istiyorum. ya daa daha insancıl şartlarda bir işte çalışmak istiyorum.
ara ogunlerin yok mu busrae???
mrb ben 15 yaşındym 165 boyundaym ve 58 kiloyum amacım 54 kiloya düşmek :):)
sabah iki dilim ekmek bir bardak süt ve biraz peynir yedim
öğlen salata
ara öğün olarak elma yedm
akşamda salata + barbunya yedm
Kizlar ben bugun aralari abarttim gidip gidip mutfaga kurruyemis-nohut , yaban mersini,ve fistik- aldim .(Her seferinde ceyrek avuc aldim ama sonunda oldu o 3 avuc)Aksama da yemek yok kumpir yiyecegim.Mayonez koydurmayacagim. Kotu bir ornek oldum bugun menumle.. Ama yarin telafi edecegim. Bir de aksama esimle 4 fast miles leslie yapacagim...1 saat pilates zaten yapmistim sabah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?