gun icinde az yediysen bence tavuklu pilav corba ve kurufasulye yiyebilirsin.Patates buzdolabinda durur, boregi de dondurucuya at..
Annemle görüştümm, kazandimi almış marketten en sevdiğim tatlı ve gözleme yapmışşş öff napsamkiii hangisini yeseem :gitme: ikisindende az yemeyi başarabilirim umarım yaa
Annemle görüştümm, kazandimi almış marketten en sevdiğim tatlı ve gözleme yapmışşş öff napsamkiii hangisini yeseem :gitme: ikisindende az yemeyi başarabilirim umarım yaa
cnm eger su anki isin seni tatmin etmiyorsa, huzursuzsan,
bir muddet ara ver, birazcik ev hanimliginin tadina bak,
sonra istedigin gibi bir is buldugunda donersin yeniden is yasamina.
ama yeni evliyiz taksitlerimiz var diyordun, o zaman biraz daha sabret, calis,
calismaya verecegin arayi, cocuk yapacagin zamana denk getirirsin, bir tasla 2 kus vurussun bylece, bebegini 1,5- 2 yasina getirince de calisirsin yeniden.
uzme canini.. herseyin bir cozumu vardir.
a.s
gelelim bugünkü menüme :
sabah : 2 dilim çavdar ekmeği-yarım domates-yarım salatalık-1 yeşil biber-2 s. zeytin-3 y.zeytin-1 haşl. yumurta-1 bardak şekersiz çay
öğlen : 1 küçük kase çorba - 1 tabak mantarlı tavuk-1 tabak k.biberli,naneli yoğurt-vee maalese cıss
ara : 5 tane yeşil erik
akşam : daha belli değil
ikinci ara : yarım avuç beyaz leblebi
bu arada menüm yorum yapılmayacak kadar berbat mı arkadaşlar bilmiyorumkismile
yok ciss disinda bir kusur bulamadim ben.. aferin sana...
herkese selam
şimdi geçmişi okudum da düşünüyorum. CADIARZU
konu iş yaşamına gelmiş.
bende çalışan biri olarak iş yaşamıma devam etmek is-te-mi-yo-rumm.lmaz:
belki daha güzel çalışma şartlarım olsaydı bende sizin gibi düşünebilirdim ammaaa
maalesef hergün 10 saat çalışan üstelik cumarteside 1 e kadar çalışmak zorunda kalan,hiçbir resmi tatilde tatil yapamayan ve üstüne üstlük çok az para kazanan bir bayan olarak keşke çalışmasaydım diyorum. evde olsaydım vaktimide çok güzel değerlendirceğimi düşünüyorum. bir kütüphaneye kayıtlıyım ama kitap almaya aldığımıda okumaya bile vaktim olmuyor. işten çıkıp doyasıya kitap okumak istiyorum.kurslara gitmek istiyorum. ya daa daha insancıl şartlarda bir işte çalışmak istiyorum.
ben geedimm...
Menümü bi yazim...
Sabah:2 küçük dilim ekmek
4 zeytin
1 üçgen light peynir
domates biber
1 parmak sosis
öğle:2 dilim ekmek
1 köfte
ara:1 kase yeni dünya
akşama ne yicem blmyrm
nassınız...
senin yaslarinda rejim yapmayi pek onermem canim.
tecrubei bi ablan olarak, hayatini mahvetmek istemiyorsan rejim yapma...
simdiden rejim yapar metobolizmani yavaslatirsan omur boyu rejim yapmak zorunda kalirsin.
senin yaslarinda kilo vermek cok kolaydir (kendimden biliyorum)
sadece simdikinden daha hareketli ol, --msn de saatler gecirme mesela-- bilg. basinda oturmak yerine acik havada cik dolas, yuru, gez.
bir de fast-fooddan, aburcuburdan (cips, cikolata, kek vs ) uzak dur yeter,
bunlar sana kesin kilo verdirir, sakin diyet yapma cnmm
ikinci ara : yarım avuç beyaz leblebi
bu arada menüm yorum yapılmayacak kadar berbat mı arkadaşlar bilmiyorumkismile
ayy ben de irmik helvası yedim 2 yemek kaşığı kadar:S
umarım istediğin şartlarda bir iş bulabilirsin
gayet iyi gidiyosun canım
cısın adı olmadığı için kimse diyecek bişi bulamamış sanırım.
Çok teşekür ederim. ama iş konusunda umutlu değilim maalesef :sinifsinif:
menümdeki cısa gelince,cısın adını yazmak iyi mi oldu
kötü mü oldu anlayamadım. önceden en azından cıssın zararlılık derecesini falan öğreniyorduk yorumlardan.
Selam kızlar opuyorumnanaktan
Katrececim, ben senin gibi değilim yerimseniben Eğer ki kesin karar almazsam yemek konusunda, önüme gelince affetmem. Kolayı bırakmayı buna borçluyum mesela, ve son günlerde önüme gelen çok masum abur cuburları yememeyi de... :lepi:
Ekmek için verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım, bugün anam aldı o ekmekten, enteresan (ve az miktar hihoyyyt ) bi menüm olduğundan 1 dilim ekmek yedim sadece yerimseniben Ama mayası ekşiydi sankim, bozuk değildir demi, normali bu :sm_confused: Katılıyorum canım, ekmeksiz diyet bence de olmaz, insan doyduğunu anlamıyo sadece sebze yiyince..
evet canım f. adalet bakanlıgının sınavlarına girecek olursam faydası olur diye yazldım canım.bugün 2.günümüzdü simdiik sıkıcı fazlasıyla ben de senn gibi yazmayı becerebilince bu kadar sıkılmam diye ümit ediyorum:)
vereliniortak artı olarak yoğurduna biraz kırmızı biber veya keten tohumu eklemeni öneririm..
ben lahana yağı kullanıyorum çok fayda gördüm ama aynı zamandaada sıkı spor yaptığım için hangisinin etkili olduğunu pek çözemedim ama lahana yağı kullananlardan hep olumlu tepki alıyorum
ayy canım faydasını ben de çok duydum henüz kullanmıslıgım yok hiç.ama alcam ilk fırsatta. geçen ay sordugumda üretilmisi yok demisti yani markalısı. biz kendimi,z yapıyoruz demisti 10 milyondu. sen nerden temin ettin fiyatı neydi bilgi verir msin
yürüyüse gidicem az sonra ama aksam okurum insallah
ay kızlar moraslim hiç yok ya bugünlerde. asırı yogunum hiç ilgileneiyorum kendimle dünde callanı yapamadım zaten odam müsait olmadı sonra da ben müsait olmadım
bu aksam yeni kararlar alıp onları elimin altında duran bi yere yazacam insallah
annem tv de izlemis bugün bissürü bissürü sey demisler
en çok hosuma gidense öglen, sabah yediğinizin yarısını aksam ise öglen yediğinizin yarısını yeyin demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?