50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım liste yayınlandı sen görmedinmi
cumaya alındı diye mi acaba kimse önemsemiyo bildirim gününü
cumartesi kimse olmuyo yorum yapacak edecek
burcu 3-4 kişi bildirim yaptı kimse yapmadı demişti
eskilerden de bildirmeyen çok demişti
:sm_confused:

aktardan aldım cnm,
3 marka var
cabbane pow ithal ve pahalı gereksiz bence
mecitefendi 18 tldi sanırım
talya ben bunu aldım 10 tl idi..
mecitefendi veya talya ikisinden birini alabilirsin..

iyi akşamlar herkese,
menüm:
sabah:1 yeşil elma 20dk. sonra kahvaltı(1dilim kepek ekmek zeytin,az yağlı peynir,maydanoz ,marul ve 10 tane fındık)
ara:1 yeşil elma
öğle:etsiz kuru fasulye+yoğurt+maydonoz
ara:1 portakal
akşam:yine kuru fasulye ama yarım porsiyon+yoğurt+maydonoz
içeceklerim:1 türk kahvesi 3lt ye yakın su daha 1 bardak kaldı+az sonra yeşil çay içecemm.
+bugün aferin bana hiç tatlı yemedimmm!
+bugün tibet hareketlerine 3 defa olarak başladım.Çok güzel ya hiç yorulmadımmm+2 km yürüdümm

azul foto yorumuna tsk ederim cnmcigimmm

reca ederim dadlum.

ya kuru fasulye+ çorba
ya taze fasulye+çorba
ya haşlanmış patates+çorba..
kombinasyon çok :)

Annemle görüştümm, kazandimi almış marketten en sevdiğim tatlı ve gözleme yapmışşş öff napsamkiii hangisini yeseem :gitme: ikisindende az yemeyi başarabilirim umarım yaa

yime yimeee... pişman olcan sonra. lmaz:
:)
ben de deli gibi yemek istiyorum şu an. çatlayana kadar ama dayanıcam.

aktardan aldım cnm,
3 marka var
cabbane pow ithal ve pahalı gereksiz bence
mecitefendi 18 tldi sanırım
talya ben bunu aldım 10 tl idi..
mecitefendi veya talya ikisinden birini alabilirsin..

hmm anladım canım çok tesekkür ederim bilgilendirmen için. talya kullnaıyorum bende normalde diğer yaglarımda memnunum mecitefendiyi çok merak ediyodum bende hiç bi ürününü kullanmadım ama çok karzmatik duruyo markası tam dogal gibime geliyo:)

p.tesi ugrayabilirsem bende ugrıyım bakalım nane,lahana,limon u kesin almayı düsünüyorum param yeterse biberiye kekik ve çilek de alrım

neyse ben yürüyüsten geldim az önce hazır sogumadan callanımı yapayım

hadn görüsürük

kızlar sanırım lahana kapsüllerinden bahsediyorsunuz ama benden söylemesi diyetisyeni,m bana kesinlikle onlardan uzak durmamı söylemişti...
Kesinlikle zarrasız bir takviye verdi bana isteyen olursa onun ismini veririm ama lütfen uzak durun böyle şeylerden

canım takviye derken, krom , magnezyum gibi bi şey mi verdi?

Selam kızlar opuyorumnanaktan

PRENSESCİM keyfim bu sıralar yerleşik olarak böyle, hiiç girmiyim o konulara yerimseniben
Zımbırtı ağrısının geçmesine az kaldı canım, onlar birlikte diğeri de geçer diye umuyorum. kaydirigubbakcemile5
Yeraltı canavarlarının ilk filmiyse çok severim o filmi ben, eğlenceli ve de sürükleyici kaydirigubbakcemile5 Küçükken bi kaç kez izledim, baya adrenalin salgılatıyodu valla delikafadulden :)) (menün her zamanki gibi güzel )

Nesmekaya boyun kaçtı? Çok az yiyorsun gibime geliyor bi de.. Düne göre daha iyi ama bugün.

Son düzenleme:
Azulcum sence çorbayı fazla içmek çok kilo aldırır mı?? :)) Bugün fazla ısıtmışım, çöpe dökmemek için ihtiyacımdan fazla içtim de :)

Nesmekaya boyun kaçtı? Çok az yiyorsun gibime geliyor bi de.. Düne göre daha iyi ama bugün.

mrb.boyum 165 azalttımm yemeyi de dememkki azaltabilmişimm aralarda çok abur cubur yerdiim şimdi bıraktımm.ama aç kalmıyorumm kendimi iyi hissediyorum.ben ilk defa kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum da birazz acemiyim....

Azulcum sence çorbayı fazla içmek çok kilo aldırır mı?? :)) Bugün fazla ısıtmışım, çöpe dökmemek için ihtiyacımdan fazla içtim de :)

valla çorbanın içeriğine bağlı, unlu yağlı bi çorbaysa, kalori ile içilen çorba miktarı doğru orantılı olsa gerek :)

ben de akşam yemeğinde çorba+taze fasulye+zeytinyağlı sebzeli makarna (çok az) yedim
doymadım arkadaş! doymuyorum bu akşam. bi süre sonra bi kase daha çorba içtim. tencereden yine makarna tırtıkladım. hala bi şeyler yiyesim var. aslında tokum terbiyesizlik yapıyorum şu an. bilmiyorumkismile

şu an kiraz sapı+zencefil+tarçın+karanfil den çay yaptım onu içiyorum.iştah kapatıcı özelliği varmış ahmet maranki den duymuştum.tadı çok hoşş+gerçekten bunu içince canım çikolata bile çekmediii..ki ben çikolatasız yapamayan biriyidmmm 3 gün öncesine kadar....bi deneyinn derimmm bu çayı...500 ml lik kaynamış suya yarım avuç kiraz sapı+1 zencefil +1 tarçın sapı+4-5 karanfil katıp 10dk demledim..+bu çayın bağırsak hareketlendirici etkisi de varmışş

yok canım kapsüle demiyos yagına diyos spor yaaprken göbek bölgemize falan sürmek ve daha cabuk ve etkili sonuç alabilmek için.

uyarın için sağol yinede
Şeniz

Maşallah sen zaten çok zayıfsın ki... Yerinde olsam kilo vermekten çok spora takardım. Proteine ağırlık vererek güzel bi şekilde beslenip kat kütleni arttırırsan hem selülitlerden falan kurtulursun, hem de daha fazla yeme potansiyelin olur kilo alma riski olmadan. cokacimcoook :)) Kas kütlesiyle doğru orantılı olarak metabolizma çalışıyo ya.

Tavuk suyu çorbası, çok severim :kedi: Afiyet olsun canım, menünün diğer kısmını hatırlıyorum hayal mayal, bugün sağlam beslenmişsin ama işte çok fazla süre ayakta kaldığından doğal olarak ihtiyacın oluyo (ben öğle vakti kalkıyom da ). Hemen menümü yazam koçum.

Dediğim gibi çok geç kalktım ve kahvaltı 2 yi buldu:
(13:45) 2 adet sucuklu beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmeğiyle) O kadar minik ki ekmekler evdekiler o kadarcık tostla dalga geçerdi bi adet yapsaydım :kedi: Zaten bi tanesinin çeyreğini anama verdim.
(kahvaltıdan önce yeşil çay içtim)
(15:00) yarım porsiyon urfanın etini yedim sadece.
(17:00) yaklaşık 10 adet zeytinyağlı sarma
(biraz fındık ve kuru üzüm)
(19:00) 2 tabak sanırım tavuk suyu çorba, aslında toktum yaw bilmiyorumkismile
1 yeşil çay
(ama gece çok geç yatıyom 4 te falan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…