selam kızlar
liste noldu ya
liste yapalım liste
olmuyor listesiz
işin heyecanı ordaydı bence
ay yediklerime dikkat edim de
kilo almim de listede almış olarak görünim falan filan
pek giremiyorum pc ye bu aralar neler yapıyorsunuz iyisiniz hepiniz umarım
azul foto yorumuna tsk ederim cnmcigimmm
aksam icin secneklerim (evde olan yemekler )
kuru fasulye,
tavuklu pilav
corba
taze fasulyem de var biraz,
haslanmis patates var,
ispanakli borek var
hatta onceki gunden kalma cok az manti var (esime yapmistim, ben hicc yemedimmm)
anaa, nolacak bu yemekler yaa, esim de mesaide..
ben ne yesem ki acaba?
Annemle görüştümm, kazandimi almış marketten en sevdiğim tatlı ve gözleme yapmışşş öff napsamkiii hangisini yeseem :gitme: ikisindende az yemeyi başarabilirim umarım yaa
aktardan aldım cnm,
3 marka var
cabbane pow ithal ve pahalı gereksiz bence
mecitefendi 18 tldi sanırım
talya ben bunu aldım 10 tl idi..
mecitefendi veya talya ikisinden birini alabilirsin..
kızlar sanırım lahana kapsüllerinden bahsediyorsunuz ama benden söylemesi diyetisyeni,m bana kesinlikle onlardan uzak durmamı söylemişti...
Kesinlikle zarrasız bir takviye verdi bana isteyen olursa onun ismini veririm ama lütfen uzak durun böyle şeylerden
Nesmekaya boyun kaçtı? Çok az yiyorsun gibime geliyor bi de.. Düne göre daha iyi ama bugün.
Azulcum sence çorbayı fazla içmek çok kilo aldırır mı?? :)) Bugün fazla ısıtmışım, çöpe dökmemek için ihtiyacımdan fazla içtim de :)
canım takviye derken, krom , magnezyum gibi bi şey mi verdi?
kızlar sanırım lahana kapsüllerinden bahsediyorsunuz ama benden söylemesi diyetisyeni,m bana kesinlikle onlardan uzak durmamı söylemişti...
Kesinlikle zarrasız bir takviye verdi bana isteyen olursa onun ismini veririm ama lütfen uzak durun böyle şeylerden
yok canım kapsüle demiyos yagına diyos spor yaaprken göbek bölgemize falan sürmek ve daha cabuk ve etkili sonuç alabilmek için.
uyarın için sağol yinedeŞeniz
Maşallah sen zaten çok zayıfsın ki... Yerinde olsam kilo vermekten çok spora takardım. Proteine ağırlık vererek güzel bi şekilde beslenip kat kütleni arttırırsan hem selülitlerden falan kurtulursun, hem de daha fazla yeme potansiyelin olur kilo alma riski olmadan. cokacimcoook :)) Kas kütlesiyle doğru orantılı olarak metabolizma çalışıyo ya.mrb.boyum 165 azalttımm yemeyi de dememkki azaltabilmişimm aralarda çok abur cubur yerdiim şimdi bıraktımm.ama aç kalmıyorumm kendimi iyi hissediyorum.ben ilk defa kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum da birazz acemiyim....
valla çorbanın içeriğine bağlı, unlu yağlı bi çorbaysa, kalori ile içilen çorba miktarı doğru orantılı olsa gerek :)
ben de akşam yemeğinde çorba+taze fasulye+zeytinyağlı sebzeli makarna (çok az) yedim
doymadım arkadaş! doymuyorum bu akşam. bi süre sonra bi kase daha çorba içtim. tencereden yine makarna tırtıkladım. hala bi şeyler yiyesim var. aslında tokum terbiyesizlik yapıyorum şu an. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?