50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel bir çay eminim işe yarar bende benzeri bişey içiyorum ama içinde zencefil yok boshayallersmile
böyle şeyler çok güzel destek vücuda teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

Teşekkürler paylaşım için, güzele benziyo opuyorumnanaktan

iyi geceleeer topiğin güzel hatunlarıııızemuszemus

neler yapıyorsunuz bakiiimmmmgamyoncuiremsu
Nerdesin sen, annat bakalım kaydirigubbakcemile

bizim dalsiymiş ayol çorbayı soran....
dalsim bir kase çorba 1 dlm ekmektir aklında bulunsun
kaydirigubbakcemile3 Hee ben, küçük tavadan ısıttım, ordan içtim, bitene kadar içtim sempatiksalakcinni 2-3 dilim ekmekse iyiymiş, çorba olunca mideyi çok şişiriyo daha çok yemiş gibi oluyon ya o yüzden sordum canım. Nassın yorgun cadı yerimseniben

hem tek dozluk toz magnezyumlarım var hem de bir bitkisel ilaç canımbayanssulusmile

bu arada çorbayı soran arkadaşım 1 kase çorba 1 dlm ekmek olarak veriliyor canım...

selam daqluşum bende 10 güne yakındır magnezyum kullanıyorum dehşet derecede yorgunluğum vardı b vitamini ve magnezyumla birlikte kendime geldimmmhihoyyyt

böön iyiyim gülüm...güzel duş aldım azcık bakım yaptım kendime iyi hissediyorum şuanda...kendime az sonra tarçın çayı yapıcam onu içicem...sen nassınkaydirigubbakcemile2

azcık muhabbetin dozu artsın istiyum ben burdayken...hadi bakalım devinim sinerjiolumunekankayizsmile

selam daqluşum bende 10 güne yakındır magnezyum kullanıyorum dehşet derecede yorgunluğum vardı b vitamini ve magnezyumla birlikte kendime geldimmmhihoyyyt

gülüm toz şeklinde olanlar çikolataya karşı falan tam süper yanii...davsiye ederim...
bu arada 2 kiloya yakın almışım zate ne etcemi şaşırdımohaoldumsmile

Ooooh yarasın çıtır gelinime aklinialirimsmile :)))

Taam cadıcım elime geleni yapam da, benim kendime hayrım yok bugünlerde (

Spor yapıyon mu?

Nerdesin sen, annat bakalım kaydirigubbakcemile

heç anlatmiiiim uzun olur ama acayip yoğundum anca geceleri girebildim :1ninca:

ama sadece 2 gün spor yapmadım dün bugün işlem tamam delikafadulden hele bugün callanı yaptım hemide lesliden hemen sonra merve ile birlikte çığlık çığlığa sırnaşık şey allahtan müzik yüksek sesteydiyerimseniben

hem tek dozluk toz magnezyumlarım var hem de bir bitkisel ilaç canımbayanssulusmile

bu arada çorbayı soran arkadaşım 1 kase çorba 1 dlm ekmek olarak veriliyor canım...

anladım kuzum. ben de bi ara kullanıcaktım ama millet kafamı karıştırdı yok takviye alma yok zararlı olabilir. vs..

ben mi çok zayıfım gız? çarpılıcan töbe de :))
spor yapmak ölüm geliyo bana. işte çok erken kalktığım için akşam eve zor atıyorum kendimi. çok yorgun hissediyorum. bugün de fazla kçırdım yemeği azcık. hala yiyesim var bi şeyler. nasıl zor tutuyorum kendimi. işte bu iştahımdan kıstıracak bitkisel bi şeyler lazım. yeşil çaydı süttü yemiyo bünye bunları artık, kanmıyo p

bi de suyu çok içtiğim günler daha tok oluyorum sanki.
bugün az içtim anca 1 lt olmuştur. ki normalde 1 lt suyu 1 haftada bile içemem ben.

bi de bu kas kütlesi arttırma, ne neyle orantılı bu tip teknik bilgilerim sıfır benim. araştırsam da aklımda kalmıyo bunlar benim ya. hayranım sana bu açıdan :)

menün de fena değilmiş ayrıca yavrum. benimkinden yüzbin kat daha hafif :) bi de geç yatacağın düşünülürse bi şey değil.

ya bi de, ben her şeyi zeytinyağlı yapıyorum, yaptırıyorum. az da yesem vicdan azabından ölüyorum sonra. çok yedim psikozları peşimi bırakmıyo. annem "sen kafayı yemişsin artık" diyo. eyvahedigeldismile

DULCıNEA arkadaşım;YA ben ilk defa 50yi geçtim ve anlayamadım nasıl kilo aldığımıı.basenlerim çok çıkıyoo. şu an çok takıntılı bir haldeyimm üstelik yazlıklaraım dar geliyoo çok rahatsız oldummm
.Spor bana çok zor geliyoo çabuk yoruluyorumm.onu artırayyımm en iyisi...

gülüm toz şeklinde olanlar çikolataya karşı falan tam süper yanii...davsiye ederim...
bu arada 2 kiloya yakın almışım zate ne etcemi şaşırdımohaoldumsmile

benimkide tek dozluk pakette 20 adet var şimdi spordan sonra evde yoğurt veyaa süt yoktu hemen bidane hüplettimlaelaelaelaelae

canım üzülme yeni kilo biraz işi sıkı tutarsan hop diye verirsinn:teytey:

Ooooh yarasın çıtır gelinime aklinialirimsmile :)))

Taam cadıcım elime geleni yapam da, benim kendime hayrım yok bugünlerde (

Spor yapıyon mu?

danke gülüşümm.....

senin neyin var bakayım vuslata accık kalmışkene....

spor her gün dışarda yarım saat evde 3 mil leslie yapıyorum gülüm...sempatiksalakcinni

Kız yok, nesmekaya ya dedim yerimseniben 1.65 boyunda ve 53 kilo kendisi...

Senin fiziğini gördüydüm ama, yandan özellikle inceciktin aklinialirimsmile Leblebi yesen, belki bünye buna kanar, bi de sen 12 gibi yatcan zaten, o yüzden bişi yeme artıkın. Su çok önemli, su içmezsen vücudunda herbi işin ters gider boshayallersmile
Kası motor gibi düşün, kas çok olunsa daha çok yiyon ve yediklerini yakıyon. Metabolizma hızlı oluyo yani. Ben de buralardan öğreniyom sempatiksalakcinni
Ay canım yaw, çorba çok şişirdi beni, o yüzden sanırım bu pişmanlık hissi.

EvCadısı Gripin hamile, haberin var mı?? :)))) :icecream:

hihhhhhhhhh...ay ne güzel...rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah....:ecrin_bebek:
Darısı Başımaaabayanssulusmile

benimkide tek dozluk pakette 20 adet var şimdi spordan sonra evde yoğurt veyaa süt yoktu hemen bidane hüplettimlaelaelaelaelae

canım üzülme yeni kilo biraz işi sıkı tutarsan hop diye verirsinn:teytey:

çok iyi yaa...tadı güzel değil pek ama idare ediyorum ben...sen beğeniyo musun tadını:hulyalumunekankayizsmile

anladım kuzum. ben de bi ara kullanıcaktım ama millet kafamı karıştırdı yok takviye alma yok zararlı olabilir. vs..

canım çok dikkatli olmak lazım...ben diyetisyenimin 1 dediğini 2 etmedim o konuda pişman da olmadım...aman tvde nette duyduklarını alma...
eğer istersen isimlerini verebilirim...mutlaka doktora danış ve kullan..yerimseniben

hee, tamam o zaman p
leblebiyi de abartırım ki ben. böyle iştah görülmedi!!
:)))
ben su içeyim en iyisi ya. zaten bugün az içtim :/

:roflol: :roflol: :roflol: Kız zorlamayın kendinizi, naptınız da o hale geldiniz kaydirigubbakcemile3
Piknik falan duydum bişiler, afiyet olsun canım, özlettin iyicenek kendini alsanaalsanasmile Çok cozutmadın di mi ama???

Bence çok güzel yapıyorsun. Sağlıklı beslenmek demek, herşeyden dengeli bi şekilde yemek demek. Miktarına dikkat ettikçe hiçbi sorun yok. Ama bugün biraz çok yedin sen kaydirigubbakcemile :)) Öğlen çok yemen iyi ama akşam daha az yiyebilirdin..

Haa şimdi annadım niye kilo vermeye çalıştığını, tabi insan alıştığı hale dönmedikçe mutsuz olur bu durumda. Ama merak etme 3 kiloyu çok rahat verirsin, çünkü senin yerleşik kilon 50 imiş. Yaşını bilmiyom ama kilo alma sebebin yaş faktörü olabilir.

Benim boy kısa, hep balık etli olmaya alışkınım, o yüzden benim zevkime göre boy kilo arası 10 dan fazla fark kötü kaçıyo biraz yerimseniben Alışkanlıkla da alakalı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…