şu an kiraz sapı+zencefil+tarçın+karanfil den çay yaptım onu içiyorum.iştah kapatıcı özelliği varmış ahmet maranki den duymuştum.tadı çok hoşş+gerçekten bunu içince canım çikolata bile çekmediii..ki ben çikolatasız yapamayan biriyidmmm 3 gün öncesine kadar....bi deneyinn derimmm bu çayı...500 ml lik kaynamış suya yarım avuç kiraz sapı+1 zencefil +1 tarçın sapı+4-5 karanfil katıp 10dk demledim..+bu çayın bağırsak hareketlendirici etkisi de varmışş
şu an kiraz sapı+zencefil+tarçın+karanfil den çay yaptım onu içiyorum.iştah kapatıcı özelliği varmış ahmet maranki den duymuştum.tadı çok hoşş+gerçekten bunu içince canım çikolata bile çekmediii..ki ben çikolatasız yapamayan biriyidmmm 3 gün öncesine kadar....bi deneyinn derimmm bu çayı...500 ml lik kaynamış suya yarım avuç kiraz sapı+1 zencefil +1 tarçın sapı+4-5 karanfil katıp 10dk demledim..+bu çayın bağırsak hareketlendirici etkisi de varmışş
Nerdesin sen, annat bakalım kaydirigubbakcemileiyi geceleeer topiğin güzel hatunlarıııızemuszemus
neler yapıyorsunuz bakiiimmmmgamyoncuiremsu
kaydirigubbakcemile3 Hee ben, küçük tavadan ısıttım, ordan içtim, bitene kadar içtim sempatiksalakcinni 2-3 dilim ekmekse iyiymiş, çorba olunca mideyi çok şişiriyo daha çok yemiş gibi oluyon ya o yüzden sordum canım. Nassın yorgun cadı yerimsenibenbizim dalsiymiş ayol çorbayı soran....
dalsim bir kase çorba 1 dlm ekmektir aklında bulunsun
hem tek dozluk toz magnezyumlarım var hem de bir bitkisel ilaç canımbayanssulusmile
bu arada çorbayı soran arkadaşım 1 kase çorba 1 dlm ekmek olarak veriliyor canım...
Teşekkürler paylaşım için, güzele benziyo opuyorumnanaktan
Nerdesin sen, annat bakalım kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 Hee ben, küçük tavadan ısıttım, ordan içtim, bitene kadar içtim sempatiksalakcinni 2-3 dilim ekmekse iyiymiş, çorba olunca mideyi çok şişiriyo daha çok yemiş gibi oluyon ya o yüzden sordum canım. Nassın yorgun cadı yerimseniben
selam daqluşum bende 10 güne yakındır magnezyum kullanıyorum dehşet derecede yorgunluğum vardı b vitamini ve magnezyumla birlikte kendime geldimmmhihoyyyt
böön iyiyim gülüm...güzel duş aldım azcık bakım yaptım kendime iyi hissediyorum şuanda...kendime az sonra tarçın çayı yapıcam onu içicem...sen nassınkaydirigubbakcemile2
azcık muhabbetin dozu artsın istiyum ben burdayken...hadi bakalım devinim sinerjiolumunekankayizsmile
Nerdesin sen, annat bakalım kaydirigubbakcemile
hem tek dozluk toz magnezyumlarım var hem de bir bitkisel ilaç canımbayanssulusmile
bu arada çorbayı soran arkadaşım 1 kase çorba 1 dlm ekmek olarak veriliyor canım...
Maşallah sen zaten çok zayıfsın ki... Yerinde olsam kilo vermekten çok spora takardım. Proteine ağırlık vererek güzel bi şekilde beslenip kat kütleni arttırırsan hem selülitlerden falan kurtulursun, hem de daha fazla yeme potansiyelin olur kilo alma riski olmadan. cokacimcoook :)) Kas kütlesiyle doğru orantılı olarak metabolizma çalışıyo ya.
Tavuk suyu çorbası, çok severim :kedi: Afiyet olsun canım, menünün diğer kısmını hatırlıyorum hayal mayal, bugün sağlam beslenmişsin ama işte çok fazla süre ayakta kaldığından doğal olarak ihtiyacın oluyo (ben öğle vakti kalkıyom da). Hemen menümü yazam koçum.
Dediğim gibi çok geç kalktım ve kahvaltı 2 yi buldu:
(13:45) 2 adet sucuklu beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmeğiyle) O kadar minik ki ekmekler evdekiler o kadarcık tostla dalga geçerdi bi adet yapsaydım :kedi: Zaten bi tanesinin çeyreğini anama verdim.
(kahvaltıdan önce yeşil çay içtim)
(15:00) yarım porsiyon urfanın etini yedim sadece.
(17:00) yaklaşık 10 adet zeytinyağlı sarma
(biraz fındık ve kuru üzüm)
(19:00) 2 tabak sanırım tavuk suyu çorba, aslında toktum yaw bilmiyorumkismile
1 yeşil çay
(ama gece çok geç yatıyom 4 te falan)
gülüm toz şeklinde olanlar çikolataya karşı falan tam süper yanii...davsiye ederim...
bu arada 2 kiloya yakın almışım zate ne etcemi şaşırdımohaoldumsmile
Ooooh yarasın çıtır gelinime aklinialirimsmile :)))
Taam cadıcım elime geleni yapam da, benim kendime hayrım yok bugünlerde(
Spor yapıyon mu?
yok canım kapsüle demiyos yagına diyos spor yaaprken göbek bölgemize falan sürmek ve daha cabuk ve etkili sonuç alabilmek için.
uyarın için sağol yinedeŞeniz
ben mi çok zayıfım gız? çarpılıcan töbe de :))
spor yapmak ölüm geliyo bana. işte çok erken kalktığım için akşam eve zor atıyorum kendimi. çok yorgun hissediyorum. bugün de fazla kçırdım yemeği azcık. hala yiyesim var bi şeyler. nasıl zor tutuyorum kendimi. işte bu iştahımdan kıstıracak bitkisel bi şeyler lazım. yeşil çaydı süttü yemiyo bünye bunları artık, kanmıyop
bi de suyu çok içtiğim günler daha tok oluyorum sanki.
bugün az içtim anca 1 lt olmuştur. ki normalde 1 lt suyu 1 haftada bile içemem ben.
bi de bu kas kütlesi arttırma, ne neyle orantılı bu tip teknik bilgilerim sıfır benim. araştırsam da aklımda kalmıyo bunlar benim ya. hayranım sana bu açıdan :)
menün de fena değilmiş ayrıca yavrum. benimkinden yüzbin kat daha hafif :) bi de geç yatacağın düşünülürse bi şey değil.
EvCadısı Gripin hamile, haberin var mı?? :)))) :icecream:
benimkide tek dozluk pakette 20 adet var şimdi spordan sonra evde yoğurt veyaa süt yoktu hemen bidane hüplettimlaelaelaelaelae
canım üzülme yeni kilo biraz işi sıkı tutarsan hop diye verirsinn:teytey:
anladım kuzum. ben de bi ara kullanıcaktım ama millet kafamı karıştırdı yok takviye alma yok zararlı olabilir. vs..
Kız yok, nesmekaya ya dedim yerimseniben 1.65 boyunda ve 53 kilo kendisi...
Senin fiziğini gördüydüm ama, yandan özellikle inceciktin aklinialirimsmile Leblebi yesen, belki bünye buna kanar, bi de sen 12 gibi yatcan zaten, o yüzden bişi yeme artıkın. Su çok önemli, su içmezsen vücudunda herbi işin ters gider boshayallersmile
Kası motor gibi düşün, kas çok olunsa daha çok yiyon ve yediklerini yakıyon. Metabolizma hızlı oluyo yani. Ben de buralardan öğreniyom sempatiksalakcinni
Ay canım yaw, çorba çok şişirdi beni, o yüzden sanırım bu pişmanlık hissi.
:roflol: :roflol: :roflol: Kız zorlamayın kendinizi, naptınız da o hale geldiniz kaydirigubbakcemile3heç anlatmiiiim uzun olur ama acayip yoğundum anca geceleri girebildim :1ninca:
ama sadece 2 gün spor yapmadım dün bugün işlem tamam delikafadulden hele bugün callanı yaptım hemide lesliden hemen sonra merve ile birlikte çığlık çığlığa sırnaşık şey allahtan müzik yüksek sesteydiyerimseniben
Bence çok güzel yapıyorsun. Sağlıklı beslenmek demek, herşeyden dengeli bi şekilde yemek demek. Miktarına dikkat ettikçe hiçbi sorun yok. Ama bugün biraz çok yedin sen kaydirigubbakcemile :)) Öğlen çok yemen iyi ama akşam daha az yiyebilirdin..ya bi de, ben her şeyi zeytinyağlı yapıyorum, yaptırıyorum. az da yesem vicdan azabından ölüyorum sonra. çok yedim psikozları peşimi bırakmıyo. annem "sen kafayı yemişsin artık" diyo. eyvahedigeldismile
DULCİNEA arkadaşım;YA ben ilk defa 50yi geçtim ve anlayamadım nasıl kilo aldığımıı.basenlerim çok çıkıyoo. şu an çok takıntılı bir haldeyimm üstelik yazlıklaraım dar geliyoo çok rahatsız oldummm
.Spor bana çok zor geliyoo çabuk yoruluyorumm.onu artırayyımm en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?