çok iyi yaa...tadı güzel değil pek ama idare ediyorum ben...sen beğeniyo musun tadını:hulyalumunekankayizsmile
Leslie dışında bölgesel hareketler de yapmanı öneririm canım. Hergün dışardan yarım saat yürüyorsan bence evde leslie yerine nivea yap guclubacismile
danke gülüşümm.....
senin neyin var bakayım vuslata accık kalmışkene....
spor her gün dışarda yarım saat evde 3 mil leslie yapıyorum gülüm...sempatiksalakcinni
Leblebide bişi olmaz bence abartsan da.. Gaz sorunu hariçhee, tamam o zamanp
leblebiyi de abartırım ki ben. böyle iştah görülmedi!!
:)))
ben su içeyim en iyisi ya. zaten bugün az içtim :/
evet biraz tadamsak portakala benziyo diyebilirimşakkıdı
birde dr lar yazmaya yanaşmıyolar ne biçim iş anlamadım laelaelaelaelae resmen dr a cer cer ötüyorumlülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol: Kız zorlamayın kendinizi, naptınız da o hale geldiniz kaydirigubbakcemile3
Piknik falan duydum bişiler, afiyet olsun canım, özlettin iyicenek kendini alsanaalsanasmile Çok cozutmadın di mi ama???
.
Leslie dışında bölgesel hareketler de yapmanı öneririm canım. Hergün dışardan yarım saat yürüyorsan bence evde leslie yerine nivea yap guclubacismile
Bilmiyorum cadıcım yaw, ana sebep iş olayları sanırım... 1 ay bi yerle uğraştım, 2 kez görüşmeye gittim. En son görüştüğümde olumlu ya da olumsuz arayacaz dediler aramadılar. İlanlarını hala güncel tutuyorlar. Görüşme de çok iyiydi. Aklımın bi köşesine yapıştı kaldı(( Sinirlerim bozuldu demek daha doğru.
Leblebide bişi olmaz bence abartsan da.. Gaz sorunu hariç
Kolay gelsin guclubacismile Dün de *+ idi di mi?
ben hiç doktora yazdırmadım...yazdırılıyo mu bilmiyorum...yani denemedimlaelaelaelaelae
ödüyo mu devlet magnezyumubilmiyorumkismile
bn de 10da lesliye başlıcam...o da çok uzun sürüyo çok sıkılıyorum yaparken ama yapcak birşey yok...
Dikkat canım, çığlık faslına gelmeden önce gerek duyduğunda mola, kısa bi süre sonra alışırsın merak etme.ayy bilmiyorum fena gaza geldim ilk defa yapıyorum callanı hemen hemen hareketlerin hepsini yaptım tabii aralarda durup tekrar başlıyorum harekete işte bırakmadan önce çığlıklar başlıyoo-tatlicadiarzu-
işverenler bir alem datlışım takma kafayı bence hayırlısı olsun diyelim...mutlaka gönlüne göre bir yer bulursun...
ya ben pek sevmiyorum bölgesel çalışmayı yapsam pilates yapıcam aslında ama...bakalım...
evet ödüyo bende ihtiyacım olduğunu nasıl anladım hani detoks yaptık ya nasıl keyfim yerine geldi anlatamam eczaneye sordum detoxu içeriğini anlattım
magnezyum ağırlıklı dedi ondan sonra dr dan istedim işte kem küm zırvaladı
sen bide callanı yapsan görürüm senii sıkılıyonmu sıyırıyonmulaelaelaelaelae sırnaşık şey :roflol:
Dikkat canım, çığlık faslına gelmeden önce gerek duyduğunda mola, kısa bi süre sonra alışırsın merak etme.
Ne bileyim canım yaw, en son zaten telden konuştuyduk, olumsuzsa söylebilirdi... İK cılara sinir olduğum kadar kimseye olmuyom artıkİş bulamadan bezdim canım, yükseke başlıcam, okulda kalırım belki :)
Bence yaptıkça seversin.kaydirigubbakcemile5
yaşım 29umarım kalıcı olmaz kilolarım.Bişey sorcam nivea ve lesli hakkında bilgi istesem çok şey mi istemiş olurumm?
hııı anladım canım...güzel valla..akıllı kadınsın maşallah...
ben çok sık kullanmıyorum ama kullanmak lazım...
mercii canım bu dr lar adamı bu hale sokuyorlarsempatiksalakcinni
benim bu ara düzenli almam lazım 1.5 ay kadar sonra bakarım artık aralarda kullanırım
artı spor yapanların kullanmaya özen göstermeleri lazımmış
han,i bir iki futbolcu öldü ya sebebi buymuş magnezyum eksikliğieyvahedigeldismile
Dikkat canım, çığlık faslına gelmeden önce gerek duyduğunda mola, kısa bi süre sonra alışırsın merak etme.
canım okulda kalmak kadro açılırsa süper olur...inşallah istediğin olur datlımŞeniz
ilk gün olduğundan öyle oldu bakalım haftanın her günü olmasada 3 & 4 günü yapsam süper olur :ecrin_bebek: artı lesliyi çok sevdim ötekileride indircem laelaelaelaelae değişik değişik yaparım:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?