50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

azul bi ara benim bitanecik kociş diyetisyene komplo planları kuruyodu.ç..bıkmıştı her gün şunu yeme bunu ye..onda şy kadar kalori..bunda bu kadar kalori...
adam darlanmıştı benim yüzümden...gerçi en sonunda pes etti..şimdi o da diyet yapıyo...ohaoldumsmile

çok iyi yaa...tadı güzel değil pek ama idare ediyorum ben...sen beğeniyo musun tadını:hulyalumunekankayizsmile

evet biraz tadamsak portakala benziyo diyebilirimşakkıdı
birde dr lar yazmaya yanaşmıyolar ne biçim iş anlamadım laelaelaelaelae resmen dr a cer cer ötüyorumlülülülülülü

danke gülüşümm.....

senin neyin var bakayım vuslata accık kalmışkene....

spor her gün dışarda yarım saat evde 3 mil leslie yapıyorum gülüm...sempatiksalakcinni
Leslie dışında bölgesel hareketler de yapmanı öneririm canım. Hergün dışardan yarım saat yürüyorsan bence evde leslie yerine nivea yap guclubacismile

Bilmiyorum cadıcım yaw, ana sebep iş olayları sanırım... 1 ay bi yerle uğraştım, 2 kez görüşmeye gittim. En son görüştüğümde olumlu ya da olumsuz arayacaz dediler aramadılar. ılanlarını hala güncel tutuyorlar. Görüşme de çok iyiydi. Aklımın bi köşesine yapıştı kaldı (( Sinirlerim bozuldu demek daha doğru.

hee, tamam o zaman p
leblebiyi de abartırım ki ben. böyle iştah görülmedi!!
:)))
ben su içeyim en iyisi ya. zaten bugün az içtim :/
Leblebide bişi olmaz bence abartsan da.. Gaz sorunu hariç

Kolay gelsin guclubacismile Dün de *+ idi di mi?

evet biraz tadamsak portakala benziyo diyebilirimşakkıdı
birde dr lar yazmaya yanaşmıyolar ne biçim iş anlamadım laelaelaelaelae resmen dr a cer cer ötüyorumlülülülülülü

ben hiç doktora yazdırmadım...yazdırılıyo mu bilmiyorum...yani denemedimlaelaelaelaelae
ödüyo mu devlet magnezyumubilmiyorumkismile

ayy bilmiyorum fena gaza geldim ilk defa yapıyorum callanı hemen hemen hareketlerin hepsini yaptım tabii aralarda durup tekrar başlıyorum harekete işte bırakmadan önce çığlıklar başlıyoo-tatlicadiarzu-

işverenler bir alem datlışım takma kafayı bence hayırlısı olsun diyelim...mutlaka gönlüne göre bir yer bulursun...

ya ben pek sevmiyorum bölgesel çalışmayı yapsam pilates yapıcam aslında ama...bakalım...

yaşım 29 umarım kalıcı olmaz kilolarım.Bişey sorcam nivea ve lesli hakkında bilgi istesem çok şey mi istemiş olurumm?

ben hiç doktora yazdırmadım...yazdırılıyo mu bilmiyorum...yani denemedimlaelaelaelaelae
ödüyo mu devlet magnezyumubilmiyorumkismile

evet ödüyo bende ihtiyacım olduğunu nasıl anladım hani detoks yaptık ya nasıl keyfim yerine geldi anlatamam eczaneye sordum detoxu içeriğini anlattım
magnezyum ağırlıklı dedi ondan sonra dr dan istedim işte kem küm zırvaladı

ayy bilmiyorum fena gaza geldim ilk defa yapıyorum callanı hemen hemen hareketlerin hepsini yaptım tabii aralarda durup tekrar başlıyorum harekete işte bırakmadan önce çığlıklar başlıyoo-tatlicadiarzu-
Dikkat canım, çığlık faslına gelmeden önce gerek duyduğunda mola, kısa bi süre sonra alışırsın merak etme.

Ne bileyim canım yaw, en son zaten telden konuştuyduk, olumsuzsa söylebilirdi... İK cılara sinir olduğum kadar kimseye olmuyom artık İş bulamadan bezdim canım, yükseke başlıcam, okulda kalırım belki :)

Bence yaptıkça seversin.kaydirigubbakcemile5

hııı anladım canım...güzel valla..akıllı kadınsın maşallah...

ben çok sık kullanmıyorum ama kullanmak lazım...

sen bide callanı yapsan görürüm senii sıkılıyonmu sıyırıyonmulaelaelaelaelae sırnaşık şey :roflol:

hehe zate onu gördüm anladım durumu..asla denemem

canım okulda kalmak kadro açılırsa süper olur...inşallah istediğin olur datlımŞeniz

yaşım 29 umarım kalıcı olmaz kilolarım.Bişey sorcam nivea ve lesli hakkında bilgi istesem çok şey mi istemiş olurumm?

İstediğini sor canım yaw, elimizden geldiğince yanıtlarız Nivea aerobik cd si. Nette linkleri mevcut. 2 versiyonu var.

Leslie ise evde yürüyüş cd si. Youtube da örnek görüntüler bulabilirsin. Ayakları sakatlama ihtimali benim için yüksek olduğunda sevmiyom ben.

Kilon hakkında şöyle düşünüyorum. Muhtemelen bi dönem normal yediğinden fazla yediğin için kilo aldın. O yüzden eski yemek düzenine dönmeni tavsiye ederim. Sen kendini daha iyi biliyon. Ama kesinlikle yapmaman gereken şey yediklerini çok azaltmak olur. Çünkü bu şok diyet katagorisine, diyeti bırakınca öncesinde metabolizmayı az yemeye alıştırdığından verdiğin kiloyu fazlasıyla geri alırsın.

hııı anladım canım...güzel valla..akıllı kadınsın maşallah...

ben çok sık kullanmıyorum ama kullanmak lazım...

mercii canım bu dr lar adamı bu hale sokuyorlarsempatiksalakcinni
benim bu ara düzenli almam lazım 1.5 ay kadar sonra bakarım artık aralarda kullanırım
artı spor yapanların kullanmaya özen göstermeleri lazımmış

han,i bir iki futbolcu öldü ya sebebi buymuş magnezyum eksikliğieyvahedigeldismile

koskoca futbolcu oluyolar nasıl doktorları var anlamıyorum...bariz bir şey yani kullanılması gerektiği..bizim yaptığımız kıytırık sporlarda bile lazım baksana...eyvahedigeldismile

Dikkat canım, çığlık faslına gelmeden önce gerek duyduğunda mola, kısa bi süre sonra alışırsın merak etme.

ilk gün olduğundan öyle oldu bakalım haftanın her günü olmasada 3 & 4 günü yapsam süper olur :ecrin_bebek: artı lesliyi çok sevdim ötekileride indircem laelaelaelaelae değişik değişik yaparım:hulya:

canım okulda kalmak kadro açılırsa süper olur...inşallah istediğin olur datlımŞeniz

Eğer ki dorbil olayı etkiliyse dorbilim var sempatiksalakcinni :)))

Haklısın canım ama işte en başında iş hayatına atılmayı niyet ettim, o yüzden yükseğe hemen başlamadım... Diğer tercihi test etme şansını bulmadığımdan dolayı, en önemlisi hayat boyu başarılı olup, piyasadan dolayı bu hale gelmek koydu. Sevgülüm gelsin hele, belki kendi işimizi kurabiliriz (okuduğumuz bölümden bağımsız bi iş

Amin cadıcım, derdimi dinlediğin için teşekkürler olumunekankayizsmile

Annadım fıstık, bi de hareketleri doğru yaptığından kesinlikle emin olur. Belin ağrımaması lazım mesela... Leslie de ayaklara dikkat!!!

teşekkürlerr yorumlar ve yardımlar için.ben en iyisi hareketlere ağırlık vereyim
+diyet olayını da pek abartmayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…