50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaar bişey söylicem

ben bi rüya gördüm (( kesin bitarafım açıkta kalmışşş:kedi:)) rüya sorun değil içindeki beni çıldırttı ismini söylemiyim :1ninca: güney doğunun acayip meşhur tatlısııı:bbo: yaaa ben o tatlıyı yapmam lazımmmmmdelikafadulden koca gündür onu düşünüyomohaoldumsmile

deli misin canım benim dinlemek mi olurmuş bu...ben saatlerce dinlerim arkadaşlarımı gerçi dinlediğim kadar da konuşurum o da ayrı da...guclubacismile

ama dediğin gibi yani sevgilin bi gelsin belki kendi işinizi yapabilirsiniz..ya da akademisyenlik te güzel yani...bakalım kısmet artıkın...opuyorumnanaktan

KÜNEFE miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????ohaoldumsmile

Annadım fıstık, bi de hareketleri doğru yaptığından kesinlikle emin olur. Belin ağrımaması lazım mesela... Leslie de ayaklara dikkat!!!

işte en önemlisi bu demi senin ilk günler nasıldı???

lesliyle ayaklarıma kalın çorap ve patik giydim inşallah işe yarareyvahedigeldismile

Yap canım yaw, ama şerbetinin şekerini az koy cokacimcoook (doğru anladım inşallah tatlıyı sempatiksalakcinni )

Şeniz Saolasın canım, ben de yerleşik bi hal aldı, sevgülüme annatıyom, arkadaşıma annatıyom, sanki hiç konuşmamış gibi eski halime dönüyom :sm_confused: İnşallah bu son bıdı bıdı yapmam olur bu konuda.

Saat 10 a geldi, hadi bakalım, kolay gelsin guclubacismile aklinialirimsmile

senin gecen gündüzüne karışmış yavrum ya
bu senin kilo verme olayını kesin olumsuz etkiler

hayır yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

dalsi ben bıkmam gülüm dinlerim....kaçtım görüşürüz....öptüm

yasemincim unut antepi mutfağını dön bizim ege taraflarına ota devam...hadi öptüm gülüm seni de

ya dondurma alıp gelmişler arkadaşlar ben yemiycem dedim
gelip yanında yeriz dediler
gel de çarpma
yesa gelse de çarpsa ya hakkaten

Yap canım yaw, ama şerbetinin şekerini az koy cokacimcoook (doğru anladım inşallah tatlıyı sempatiksalakcinni )

e

doğru teşhis canım ayrıca ben onu hiç yimedim buralardaki de hiç güzel değil ondan :umursamaz:
neyse kendime ödül veririm bendeyerimseniben daha iyi olur o zaman:jeyyar:

kıslarrrrrr yorgun tospaaa geldi sempatiksalakcinni yazılı okuyodum içim daraldı yaw kafamçokkarıştı nasılsınız bakem Şeniz

bence boşver künefeyi yapma yemee o kadar emek boşa gitmesinnnn

şu an boşverdim zaten kendime ödül verdim 57 kiloya gelmeden yapmıcammm
saolasınopuyorumnanaktan

kıslarrrrrr yorgun tospaaa geldi sempatiksalakcinni yazılı okuyodum içim daraldı yaw kafamçokkarıştı nasılsınız bakem Şeniz

hoş geldin yıvruuummm bizler büyleyizzzzguclubacismile kaydirigubbakcemile3

yarım saat kayboldum çoşmuşsunuz canlar :))

hehe. şnsanı aptal ediyolar ya. önceden hiç böyle şeyler yoktu. yiyodu insnalar istediği gibi. kimseye de bi şey olmuyodu.
şimdi onu yeme kanserojen, bunu yeme kilo yapıyo, kolesteroldü, diyabetti.. 20 li yaşlara gelmeden önlem almazsan ilerde illa bi şey çıkıyo. ne fena y a..

dalsim, leblebiye abanıyom o zaman :))
ama tuzlu o da.. gerçi tuz tüketimimi epey bi çektim geri. eskiden yemeğin tadına bakmadan basardım tuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…