Eğer ki dorbil olayı etkiliyse dorbilim var sempatiksalakcinni :)))
Haklısın canım ama işte en başında iş hayatına atılmayı niyet ettim, o yüzden yükseğe hemen başlamadım... Diğer tercihi test etme şansını bulmadığımdan dolayı, en önemlisi hayat boyu başarılı olup, piyasadan dolayı bu hale gelmek koydu. Sevgülüm gelsin hele, belki kendi işimizi kurabiliriz (okuduğumuz bölümden bağımsız bi iş
Amin cadıcım, derdimi dinlediğin için teşekkürler olumunekankayizsmile
kızlaar bişey söylicem
ben bi rüya gördüm (( kesin bitarafım açıkta kalmışşş:kedi:)) rüya sorun değil içindeki beni çıldırttı ismini söylemiyim :1ninca: güney doğunun acayip meşhur tatlısııı:bbo: yaaa ben o tatlıyı yapmam lazımmmmmdelikafadulden koca gündür onu düşünüyomohaoldumsmile
Annadım fıstık, bi de hareketleri doğru yaptığından kesinlikle emin olur. Belin ağrımaması lazım mesela... Leslie de ayaklara dikkat!!!
KÜNEFE miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????ohaoldumsmile
Yap canım yaw, ama şerbetinin şekerini az koy cokacimcoook (doğru anladım inşallah tatlıyı sempatiksalakcinni )kızlaar bişey söylicem
ben bi rüya gördüm (( kesin bitarafım açıkta kalmışşş:kedi:)) rüya sorun değil içindeki beni çıldırttı ismini söylemiyim :1ninca: güney doğunun acayip meşhur tatlısııı:bbo: yaaa ben o tatlıyı yapmam lazımmmmmdelikafadulden koca gündür onu düşünüyomohaoldumsmile
deli misin canım benim dinlemek mi olurmuş bu...ben saatlerce dinlerim arkadaşlarımı gerçi dinlediğim kadar da konuşurum o da ayrı da...guclubacismile
ama dediğin gibi yani sevgilin bi gelsin belki kendi işinizi yapabilirsiniz..ya da akademisyenlik te güzel yani...bakalım kısmet artıkın...opuyorumnanaktan
Maşallah sen zaten çok zayıfsın ki... Yerinde olsam kilo vermekten çok spora takardım. Proteine ağırlık vererek güzel bi şekilde beslenip kat kütleni arttırırsan hem selülitlerden falan kurtulursun, hem de daha fazla yeme potansiyelin olur kilo alma riski olmadan. cokacimcoook :)) Kas kütlesiyle doğru orantılı olarak metabolizma çalışıyo ya.
Tavuk suyu çorbası, çok severim :kedi: Afiyet olsun canım, menünün diğer kısmını hatırlıyorum hayal mayal, bugün sağlam beslenmişsin ama işte çok fazla süre ayakta kaldığından doğal olarak ihtiyacın oluyo (ben öğle vakti kalkıyom da). Hemen menümü yazam koçum.
Dediğim gibi çok geç kalktım ve kahvaltı 2 yi buldu:
(13:45) 2 adet sucuklu beyaz peynirli tost (organik tam buğday ekmeğiyle) O kadar minik ki ekmekler evdekiler o kadarcık tostla dalga geçerdi bi adet yapsaydım :kedi: Zaten bi tanesinin çeyreğini anama verdim.
(kahvaltıdan önce yeşil çay içtim)
(15:00) yarım porsiyon urfanın etini yedim sadece.
(17:00) yaklaşık 10 adet zeytinyağlı sarma
(biraz fındık ve kuru üzüm)
(19:00) 2 tabak sanırım tavuk suyu çorba, aslında toktum yaw bilmiyorumkismile
1 yeşil çay
(ama gece çok geç yatıyom 4 te falan)
kızlaar bişey söylicem
Antep mutfağında son nefesimi verebilirimmmmmmmmmmm
Yap canım yaw, ama şerbetinin şekerini az koy cokacimcoook (doğru anladım inşallah tatlıyı sempatiksalakcinni )
e
dalsi ben bıkmam gülüm dinlerim....kaçtım görüşürüz....öptüm
yasemincim unut antepi mutfağını dön bizim ege taraflarına ota devam...hadi öptüm gülüm seni de
güzellliklerrrrr! öptüm nanaklardanopuyorumnanaktan
bence boşver künefeyi yapma yemee o kadar emek boşa gitmesinnnn
kıslarrrrrr yorgun tospaaa geldi sempatiksalakcinni yazılı okuyodum içim daraldı yaw kafamçokkarıştı nasılsınız bakem Şeniz
azul bi ara benim bitanecik kociş diyetisyene komplo planları kuruyodu.ç..bıkmıştı her gün şunu yeme bunu ye..onda şy kadar kalori..bunda bu kadar kalori...
adam darlanmıştı benim yüzümden...gerçi en sonunda pes etti..şimdi o da diyet yapıyo...ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?