50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarım saat pilates ardından duş ve yatcammm herkese iyi gecelerr.kendinize iyi bakın az kalorili,bol hareketli zamnalar....

Pardon kızlar, teldeydim o yüzden kayboldum aniden :asigim:

işte en önemlisi bu demi senin ilk günler nasıldı???

lesliyle ayaklarıma kalın çorap ve patik giydim inşallah işe yarareyvahedigeldismile
İlk günlerde ben de zorlandım canım, ama hepsi daha çok yanlış yapmam da kaynaklanıyormuş onu anladım. Zorlandım dediğim, zorlanınca üstüne gitmedim bıraktım. Özellikle karın ve kalça hareketlerinde belde sırtta ağrı varsa yanlış yapıyon demektir. Bi hafta sonra tam kıvama gelirsin kaydirigubbakcemile5

senin gecen gündüzüne karışmış yavrum ya
bu senin kilo verme olayını kesin olumsuz etkiler
Selam trufcum opuyorumnanaktan Ben hep böyleyim canım, şu an eskiye göre daha iyiyim, ortalama 12 de kalkıyom sempatiksalakcinni Bünye alışkın olduğundan sorun olmuyo, tabi sizin gibi olsam daha güzel olur :kedi:

Nasıl gidiyor 53 e ulaşma serüvenin????

doğru teşhis canım ayrıca ben onu hiç yimedim buralardaki de hiç güzel değil ondan :umursamaz:
neyse kendime ödül veririm bendeyerimseniben daha iyi olur o zaman:jeyyar:
Ben de bi kez yedim, urfaya gittiğimde midem kötüydü tadına baktıydım ama ordakini ist dekine 10 basar tabi. Ben pek sevmiyom ama...

kıslarrrrrr yorgun tospaaa geldi sempatiksalakcinni yazılı okuyodum içim daraldı yaw kafamçokkarıştı nasılsınız bakem Şeniz

Şeniz Hoşgeldin zuzum opuyorumnanaktan

hoşbuldum dulcineacım :) ben künefe sewmem hoş hiç yemedim de ama :))))) mesela kaymakta yemedim hayatta yememde :)))) öle değişik bi duygu .... çekmiyo beni niyeyse hatta itiyooo:)

canlar bitaneler selammm ben geldimmm
bugunku menumm
sabah iki dilim light ekmek ve light peynir bi kasi visne receli
ogle balik izgara ve semizotu salatasi
araogun bi avuc yaban mersini
aksam bi kase yogurt corbasi bi dilim light ekmek
gece meyve ve 45 gr beyaz leblebi yidim
boynum fena deillll karnim bugunde acuk agridi
sizler nasilsiniz fistiklar

hoşbuldum dulcineacım :) ben künefe sewmem hoş hiç yemedim de ama :))))) mesela kaymakta yemedim hayatta yememde :)))) öle değişik bi duygu .... çekmiyo beni niyeyse hatta itiyooo:)
Yorgun zuzum benim kaydirigubbakcemile3 Kız ev yapımı yoğurdun kaymağını bi yesen, bi daha hep yemek istersen, kalıbımı basarım sempatiksalakcinni
Ben de sakatların hiçbirini hiçbi zaman yemem de sevmem de :sinifsinif:

merhaba kızlar bugün çok hafif yedim midem gurulduyoooorrr

Ne yedin acep??? Çok az yemek de yanlış yerimseniben Süt iç bence.

53 olamasam da 53,9 olucam inşallah
hemşire bi arkadaş la... diye bi ilaç var ondan verelim sana kesin 2 kg sıvı kaybedersin diyo
ama sonra nolursun bilemem diye de ekliyo tabi
yok dedim
ben hallederim :1ninca:

canım hoşgeldin
yaban mersinini şekere yatırıyorlar bilmem bilirmisin
yaban mersini almıştım ben de kek yapıp ona katmayı düşünüyorum.

hoşgeldin meleğimopuyorumnanaktan
giremedim bölüme geldiğimdeyse kimsecikler olmuyordu
öyle işte hafta sonu gezdik falan uzun zamandır böyle eğlenmemiştim doğayı içime çektim resmen bu arada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın??

Hoşgeldin fıstıkım opuyorumnanaktan Menün çok güzel, ay buarada söyledim mi bilmiyom da maşallah çok güzel kilo veriyon, böyle yemeye devam ettikçe de vereceksin kaydirigubbakcemile5 Menün güzel, daha iyisin, çok sevindim canım. (dünkü mesajına yanıt yazdım ama geride kaldı baya yerimseniben )

annem hep kendisi yapar guzum yğurdu ama hayatta yiyemem bide başka bi kaymak daha war ben onu demiştim onuda yemem tereyağını da ağzıma sürmem ıyyyy :kedi: kola ve türewlerini de bilmem hiç dulcineacım bakk benimde heç sewmedim şeyler warmış sempatiksalakcinni obur deelim demii sırnaşık şey Şeniz

53 olamasam da 53,9 olucam inşallah
hemşire bi arkadaş la... diye bi ilaç var ondan verelim sana kesin 2 kg sıvı kaybedersin diyo
ama sonra nolursun bilemem diye de ekliyo tabi
yok dedim
ben hallederim :1ninca:

Çok ama çok yaklaştın hedefine trufcum, başaraksın, olmadı 500 gram sıvı kaybı için hokus pokus yaparsın aklinialirimsmile

bir incedilim ekmek peynir 3 zeytin öğle dışarıdaydım 1 gevrek ara 3 ceviz akşam mantarlı tavuk 4 yem.kaşığı ve 4 yem.kaşığı pilav salata 1 ince dilim ekmek

canım hoşgeldin
yaban mersinini şekere yatırıyorlar bilmem bilirmisin
yaban mersini almıştım ben de kek yapıp ona katmayı düşünüyorum.

canım bende gördüm onları bimde birde şekersizleri var aktarlarda ben almadım daha 30 lira kilosubilmiyorumkismile ama almak lazım arada tüketmek iyi olur:dance:

O dediklerin benim çok sevdiklerim cokacimcoook Kız tereyağı da çok güzel bişi yaw cokacimcoook :))) Sen o zaman sağlıklı yiyeceklerin oburusun zuzum. Ay bi de ben meyve sevsem :ecrin_bebek:

Ayağın nasıl yaralı ceylan??? Açlıktan çocuklara düşük not verme bi de aklinialirimsmile :jeyyar:

canım bende gördüm onları bimde birde şekersizleri var aktarlarda ben almadım daha 30 lira kilosubilmiyorumkismile ama almak lazım arada tüketmek iyi olur:dance:

kıslar katkısız olanın rengi daha koyu mora yakın..yaban mersinnin bi kaç türü warmış şekerli olanının rengi pembe gibi oluyo ..bende aldım baya bi pahalıydı

bir incedilim ekmek peynir 3 zeytin öğle dışarıdaydım 1 gevrek ara 3 ceviz akşam mantarlı tavuk 4 yem.kaşığı ve 4 yem.kaşığı pilav salata 1 ince dilim ekmek

Sabah erken yediysen, öğleyi atlaman kötü olmuş baya.. Ama menünü çok beğendim ben alkisalkisalkis Yemeği 6 yemek kaşığı koyabiliyormuşuz :))))

Boy kilo hedef kaçtı?

Çizelge eklemek istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

kıslar katkısız olanın rengi daha koyu mora yakın..yaban mersinnin bi kaç türü warmış şekerli olanının rengi pembe gibi oluyo ..bende aldım baya bi pahalıydı

acayip faydaları varmış kalp damarlarına falan yanlış hatırlamıyorsam tabii dahası varyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…