53 olamasam da 53,9 olucam inşallah
hemşire bi arkadaş la... diye bi ilaç var ondan verelim sana kesin 2 kg sıvı kaybedersin diyo
ama sonra nolursun bilemem diye de ekliyo tabi
yok dedim
ben hallederim :1ninca:
canım hoşgeldin
yaban mersinini şekere yatırıyorlar bilmem bilirmisin
yaban mersini almıştım ben de kek yapıp ona katmayı düşünüyorum.
O dediklerin benim çok sevdiklerim cokacimcoook Kız tereyağı da çok güzel bişi yaw cokacimcoook :))) Sen o zaman sağlıklı yiyeceklerin oburusun zuzum. Ay bi de ben meyve sevsem :ecrin_bebek:
Ayağın nasıl yaralı ceylan??? Açlıktan çocuklara düşük not verme bi de aklinialirimsmile :jeyyar:
hoşgeldin meleğimopuyorumnanaktan
giremedim bölüme geldiğimdeyse kimsecikler olmuyordu
öyle işte hafta sonu gezdik falan uzun zamandır böyle eğlenmemiştim doğayı içime çektim resmen bu arada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın??
acayip faydaları varmış kalp damarlarına falan yanlış hatırlamıyorsam tabii dahası varyerimseniben
kızlar ben geldm...2 mili zor yaptım midem bulanıyo aşırı derecede ve başım dönüyo..gözlerim fln kaydı yani..zor oturdum yerime...
Hoşgeldin fıstıkım opuyorumnanaktan Menün çok güzel, ay buarada söyledim mi bilmiyom da maşallah çok güzel kilo veriyon, böyle yemeye devam ettikçe de vereceksin kaydirigubbakcemile5 Menün güzel, daha iyisin, çok sevindim canım. (dünkü mesajına yanıt yazdım ama geride kaldı baya yerimseniben )
yaz meywelerini sewiyodun sanırım dimi :))) en azından onlar war opuyorumnanaktan
ayağım idare eder kaydirigubbakcemile5 bugün nöbet wardı 7,30 dan 17.00 kadar okuldaydım biraz yoruldum genelde ayakta olmaktan ama yarın dinlendiririm sanırsam yerimseniben futbolcu çocuklarımdan taktikler aldım bu kas ağrıları konusunda ama yanlış şeyler yapmamışım kaydirigubbakcemile5
ayy bide çok güldük ağırlıklarla falan spor yaptığımı duyunca hocam bizim üzerimizde denemiceniz demi diyoo delüler :roflol: :roflol:
hayırdır tatlum bi rahatsızlığın mı war :1hug:
canım bende gördüm onları bimde birde şekersizleri var aktarlarda ben almadım daha 30 lira kilosubilmiyorumkismile ama almak lazım arada tüketmek iyi olur:dance:
örtmen sen mi geldin...ben de ağırlıklarla çalışırken sol bacağımı sakatladım geçen hafta gülüm hala da sıızm sızım sızlıyo
bitanecekimmm oh neguzel yapmissin dogayla basbasa kalmak stresten arinmak demek ohh mis gibi havayi bol bol icine cekseydin hayatimm
fena deilim canim kas gevsetici iciorum daha iyice ama eskiye oranla bide regl agrisi girdi bugunde acuk agridi ilac ictimm tatlimm
lokumum nasil onuda senide ozledimm fistigimm
Çok ama çok yaklaştın hedefine trufcum, başaraksın, olmadı 500 gram sıvı kaybı için hokus pokus yaparsın aklinialirimsmile
canım bende gördüm onları bimde birde şekersizleri var aktarlarda ben almadım daha 30 lira kilosubilmiyorumkismile ama almak lazım arada tüketmek iyi olur:dance:
kızlar ben geldm...2 mili zor yaptım midem bulanıyo aşırı derecede ve başım dönüyo..gözlerim fln kaydı yani..zor oturdum yerime...
örtmen sen mi geldin...ben de ağırlıklarla çalışırken sol bacağımı sakatladım geçen hafta gülüm hala da sıızm sızım sızlıyo
hosbuldummm cimcimem eskiye bakayimm dedimm ama epey gecmis sayfalar bulamadim yazdigini ama azimliyimm bulcamm merak ettim ne yazdin diye sekerparem
saol hayatim reglim diye bu cuma tartida hayal kirikligi yasarim dimi gulparem?
insallahh kuzumm insallahhh her gun 120 dakika bisiklet yapiomm yazmiom ama artik aliskanlik oldugu icin yapmadigim gun yok ondan yazmiomm yuruyus ekstra oluyo benim icin bugun pazara yurudum geldim 45 dakka olmustur sanirim ruzgarda vardi umarim boynumm fena olmaz gerci atki ile sardimm sen nasilsinn petekbalim benimm?
aynen yaaaa ohhh miiiissssssssssss zemuszemus
anca geçer canım boyun tutuklukları çok zor bişey geçen yazın yarısı tutuk geçtiii benim
bende özledim canım seni lokumda iyi maşşallah yerimseniben
canim burda kilosu 20 tl promosyondaydi bende aldim hala bitmedi ama benimki sekerlimi sekersizmi bilmiomm ama cok tatli deil ekside deil anlamadim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?