50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk canimm
gercektenmi?ben dogal kendi sekeri saniodum kuzumm artuk yemem akannehir

yaz meywelerini sewiyodun sanırım dimi :))) en azından onlar war opuyorumnanaktan

ayağım idare eder kaydirigubbakcemile5 bugün nöbet wardı 7,30 dan 17.00 kadar okuldaydım biraz yoruldum genelde ayakta olmaktan ama yarın dinlendiririm sanırsam yerimseniben futbolcu çocuklarımdan taktikler aldım bu kas ağrıları konusunda ama yanlış şeyler yapmamışım kaydirigubbakcemile5

ayy bide çok güldük ağırlıklarla falan spor yaptığımı duyunca hocam bizim üzerimizde denemiceniz demi diyoo delüler :roflol: :roflol:

bitanecekimmm oh neguzel yapmissin dogayla basbasa kalmak stresten arinmak demek ohh mis gibi havayi bol bol icine cekseydin hayatimm
fena deilim canim kas gevsetici iciorum daha iyice ama eskiye oranla bide regl agrisi girdi bugunde acuk agridi ilac ictimm tatlimm
lokumum nasil onuda senide ozledimm fistigimm

kızlar ben geldm...2 mili zor yaptım midem bulanıyo aşırı derecede ve başım dönüyo..gözlerim fln kaydı yani..zor oturdum yerime...

hosbuldummm cimcimem eskiye bakayimm dedimm ama epey gecmis sayfalar bulamadim yazdigini ama azimliyimm bulcamm merak ettim ne yazdin diye sekerparem
saol hayatim reglim diye bu cuma tartida hayal kirikligi yasarim dimi gulparem?
insallahh kuzumm insallahhh her gun 120 dakika bisiklet yapiomm yazmiom ama artik aliskanlik oldugu icin yapmadigim gun yok ondan yazmiomm yuruyus ekstra oluyo benim icin bugun pazara yurudum geldim 45 dakka olmustur sanirim ruzgarda vardi umarim boynumm fena olmaz gerci atki ile sardimm sen nasilsinn petekbalim benimm?

örtmen sen mi geldin...ben de ağırlıklarla çalışırken sol bacağımı sakatladım geçen hafta gülüm hala da sıızm sızım sızlıyo

İlk çıktığında yiyom azcuk, sonra kavun karpuz dışında yemiyom :ecrin_bebek:
Ağrının geçmesine sevindim canım.
:roflol: :roflol: Zuzum ya okulda bi foto çekil de koy, bu dediklerini kafamda canlandırmak istiyom :roflol: kaydirigubbakcemile3 Kaç yıldır öğretmenlik yapıyon, platonik aşıkların var mı sempatiksalakcinni (hep genç öğretmenlere aşık olunur ya okulda :)))

canım bende gördüm onları bimde birde şekersizleri var aktarlarda ben almadım daha 30 lira kilosubilmiyorumkismile ama almak lazım arada tüketmek iyi olur:dance:

canim burda kilosu 20 tl promosyondaydi bende aldim hala bitmedi ama benimki sekerlimi sekersizmi bilmiomm ama cok tatli deil ekside deil anlamadim kuzum

aynen yaaaa ohhh miiiissssssssssss zemuszemus
anca geçer canım boyun tutuklukları çok zor bişey geçen yazın yarısı tutuk geçtiii benim

bende özledim canım seni lokumda iyi maşşallah yerimseniben

Çok ama çok yaklaştın hedefine trufcum, başaraksın, olmadı 500 gram sıvı kaybı için hokus pokus yaparsın aklinialirimsmile

aklımda olumunekankayizsmile

canım bende gördüm onları bimde birde şekersizleri var aktarlarda ben almadım daha 30 lira kilosubilmiyorumkismile ama almak lazım arada tüketmek iyi olur:dance:

benim kız çerez gibi yiyo birazcık ama sonra yerlere hansel gratel misali saçıp duruuu

kızlar ben geldm...2 mili zor yaptım midem bulanıyo aşırı derecede ve başım dönüyo..gözlerim fln kaydı yani..zor oturdum yerime...

baş dönmesi ve mide bulantısı diyince hemen aklıma :CüvCüv: geliyo

la dalsi amma meraklısın he...ben bizim örtmeni 160 boylarında zayıf düz saçlı beyaz tenli siyah saçlı diye kafamda canlandırıyodum ama kıvırcıkmış saçı...bilemedim..

Hiç uğraşma canım yaw, en önemli kısmı yazam: o filmi biliyom ben de, çok severek izlerdim küçükken, birden çok sayıda izlemişliğim vardır )

Valla zımbırtıya rağmen tartıda yüzün gülebilir bu istikrarla kaydirigubbakcemile5
Spor olayını sen yazıyon, 2 saat bisikleti okuyunca ben yoruluyom zaten :))) Atkı korumuştur fıstık. Ben de iyiyim diyem iyi olam kaydirigubbakcemile3

aynen yaaaa ohhh miiiissssssssssss zemuszemus
anca geçer canım boyun tutuklukları çok zor bişey geçen yazın yarısı tutuk geçtiii benim

bende özledim canım seni lokumda iyi maşşallah yerimseniben

oyy sanada kiyamam tatlimm aman dikkat et bu yaz terli falan ruzgar yeme sakin
lokummumda iyi demek masallahh allahh iyilik versin hep
yavrum havalar isininca legene girip cikcak annesi dimi?resmini koyarsin dimi teyzeside gorsun uzaktan sevsin dursun lokumu resmini acipp bazen seviomm :)))

canim burda kilosu 20 tl promosyondaydi bende aldim hala bitmedi ama benimki sekerlimi sekersizmi bilmiomm ama cok tatli deil ekside deil anlamadim kuzum

ben bimde gördüm geçen hafta böyle kutu gibi bişeydeydi sanki ezilmiş gibi bişeydi içindekilere baktık şeker yazıyordu
doğal olanlar ben tazesini yedim hafif kekrek bişey çok değişik bir tadı var belkide tam olgun değildiCADIARZU
senin aldığında içindekiler gibi bişey yazmıyormuydu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…