Selam canlar nasılsınız, ben çok mutluyum, bugün ödevimi de tezimi de teslim ettim kurtuldum yani, tabi tez danışmanım beğenmezse o ayrı
Anchusa tatlım, sen şimdiden iş aramaya başlayamıyor musun, iyi bir işe denk gelirsen başlarsın, olmadı o zaman düşünürsün bebek. Doktorayla iş çok mu zor olur?
İyi geceler herkese, ben de film izleyem bari :icecream:
bisey degil canim,
ben de 3. kutu kas gevseticiyi bitirmek uzereyim,
bende de odem yapti canim.
ben yaziyi word de duzenledim, buzdolabima asicam evde, isyerinde de bir tane bulundurucam ;-))
canim benim nasilsin?nasill oldun?bende kas gevsetici iciomm muscoflex boynum icin sen ne kullaniosun tatlim?odem bendede yapmistir o zaman bid e reglimde cuma tartildigimda fazla cikcam sanirimm:sinifsinif:
dun sabah 55,8 dim, bu sabah 55,4 ciktim,
dun ki uyguladigim detoksla 400 gr.ini attim odemin,
bugun de daha cogunu atarim umarim..
aa bende sabah 55. 4 çıktım.hadi az kaldı ya 54 ü görecez galiba
canimcim ben normalde pazar gunu 54,2 cikiyordum. pzt. igne oldum, ve ilac almaya baslayinca 2 gun de 1,5 kilo sistim dun sabah 55,8 dim. soka girmistim:-((
ilacin yan etkilerine baktim; odem yapar yaziyordu..
aslinda 54 olmam lazim ama odem var sanirim..
sen gecen hafta 57 miydin, cok iyi vermissin o zaman..
gunaydin guzelliklerrrrropuyorumnanaktan
ben dun aksam yemek oncesi tartıldım 55.7 çıktım, bi bozuldum bi bozuldum anlatamam. butun gecemi zehir ettim kendime. nerdeyse 56 olucam, bütün emeklerim boşa mı diye. sora bu sabah tartıldım 55im tam. demekki neymiş o kadar meraklı olup gece gündüz tartılmamak lazımmış. yarın da şöyle 54lü bişey çıksam nasıl sevinirim anlatamam...
peppercim gunaydin nasılsın? belinin iyi olmasına çok sevindim canım benim.
dün gece seni rüyamda gördüm biliyo musun:roflol: bi yerde otururken yanımdan geçiyorsunuz eşinle, ben bakıyorum yüzüne aaa bu bizim pepper diyorum.sesleniyorum arkandan peppermint beni tanıdın mı ben sPatz diye.:roflol:ay adını da bilmiyorum böyle sesleniyorum diyorum sonra da sanahihoyyyt
:roflol: :roflol: çok hoş ya rüyan
canım dediğin gibi ben sadece sabahları soyunarak tartılıyorum. bak sabah 55.4 çıktım. ama gidip akşam kıyafetlermle tartılsam 57 çıkarım..
spatz yaaresimlerinde de hiç 55 lik gibi değilsin canım ya.52 gibisin
günaydınlar arkadaşlarrr
nasılsınızz??
nilüfertcim,resmim hakkındaki yorumun için çok teşekür ederim.ya bende baktım senin profiline belki resim vardır diye. ve varmış gerçekten,ama haberim yoktu.neyse abüme bakarken kızınla resmini gördüm. hiç anne kız gibi durmuyorsunuz maşallahh . vereliniortaksanki 3-4 yaş büyük ablası gibi duruyorsun yanında.aslında bu yorumu resminin altınada yapacaktım ama bir baktım bir daha bulamadım resmi yaa :uhm::bbo:
canım bi karışıklık olmuş sanırım .kızım yok benim .öle kızlı bi resmim de yok . evet dn ekledim bende resim.sen başkasının profiline baktın galiba canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?