klikcim yaseminle mi karıştırdın acaba?onun kızı var boyunca...
nilufertciğimiz sen kaç yaşındasın ? çalışmıyorsun sanırım ?
29 yaşındayım canım .çalışıyorum ben
gunaydin guzelliklerrrrropuyorumnanaktan
ben dun aksam yemek oncesi tartıldım 55.7 çıktım, bi bozuldum bi bozuldum anlatamam. butun gecemi zehir ettim kendime. nerdeyse 56 olucam, bütün emeklerim boşa mı diye. sora bu sabah tartıldım 55im tam. demekki neymiş o kadar meraklı olup gece gündüz tartılmamak lazımmış. yarın da şöyle 54lü bişey çıksam nasıl sevinirim anlatamam...
peppercim gunaydin nasılsın? belinin iyi olmasına çok sevindim canım benim.
dün gece seni rüyamda gördüm biliyo musun:roflol: bi yerde otururken yanımdan geçiyorsunuz eşinle, ben bakıyorum yüzüne aaa bu bizim pepper diyorum.sesleniyorum arkandan peppermint beni tanıdın mı ben sPatz diye.:roflol:ay adını da bilmiyorum böyle sesleniyorum diyorum sonra da sanahihoyyyt
canım bi karışıklık olmuş sanırım .kızım yok benim .öle kızlı bi resmim de yok . evet dn ekledim bende resim.sen başkasının profiline baktın galiba canıma.s.
ay muhendismişsin şimdi okudum daha kusura bakma canım.
özel sektör mü?
bugu herkes niluferti karistirma gununde,
canim siyah sac sana cok yakismispp (bunu da ben karistirayim--
saka saka, sarisin oldugunu biliyorum
))
:) canım sen yasemn e baktın galiba onun var kızı.
yok canım .ilk özelde de çalışmışlığım var ama kamudayım şimdi
merhaba herkese.........
trufcuk ya sana bir şey sorcam hani senin geçenlerde yaptığın tahinli milföy tatlısı vardı ya....bir gün bekleyince nasıl oluyor......tazeliğini kaybediyor mu?
yaa bu topicde böyle cısları konuşmasanıza yaakaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım kaydirigubbakcemile5
görüşemedik ne zamandır
kilo verme durumum iyi gibi gibisi 58 miyim 58.5 mu anlayamıyorumfisfisfis neyse olsun diyorum bu ay çıkmadan şu 57 leri bi görsem :1shok:
haaa bu arada dün callan yaptım ilk kezleslie den sonra canım çıktı resmenlaelaelaelaelae ama gerçekten süper bişey guclubacismiletavsiye ederimboshayallersmile
merhaba herkese.........
trufcuk ya sana bir şey sorcam hani senin geçenlerde yaptığın tahinli milföy tatlısı vardı ya....bir gün bekleyince nasıl oluyor......tazeliğini kaybediyor mu?
şekerim haklısında......valla kendim için sormadım.......cumartesiye okulda kermes varmış bir şeyler yapmam gerekiyormuş.....benimde aklıma trufun bu tarifi geldi..... hazır burda bulmuşken sorayım dedim.....
Canım onu ben de yaptığımdan cevap verebilirim herhalde, taze kadar güzel olmuyor tabi ama biz mikrodalga da ısıtıyoruz o zaman yine güzel oluyor. Ama tazesi mükemmel oluyor cokacimcoook
Günaydın bu aradaa herkese opuyorumnanaktan
cicegimmm gozun aydinn gecmis olsun bitmis cok sukur tezin
darisi danismaninin begenmesine insallah bide ordan olumlu yanit gelir dilerim
yaa canım çekti çokcokacimcoook bu hafta ben de 1 tanecik yapsam kendime de yesem ondan noolur ki? heh buldum yarın 54lü bi kiloya düsersem ödül olarak yiyim olur mu?
Lachesiscim gunaydinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?