50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy iyi cnm 55 cikmissin supersin.. bugun sebze -meyve agirlikli ye, bol su ic, yarin kesin 54lerde cikarsin.
ben bu hafta belki kilo bildirmem :-(( ilaclar bitince bildiririm)

yaa hayirdir insallah cnm yaa, demek ruyana kadar geldim ismimi yazarim ozelden sana cnmcigimmm...
yerimseniben

bugu herkes niluferti karistirma gununde,

canim siyah sac sana cok yakismis pp (bunu da ben karistirayim--
saka saka, sarisin oldugunu biliyorum
))

merhaba herkese.........

trufcuk ya sana bir şey sorcam hani senin geçenlerde yaptığın tahinli milföy tatlısı vardı ya....bir gün bekleyince nasıl oluyor......tazeliğini kaybediyor mu?

yok canım .ilk özelde de çalışmışlığım var ama kamudayım şimdi

ne güzelopuyorumnanaktan

merhaba herkese.........

trufcuk ya sana bir şey sorcam hani senin geçenlerde yaptığın tahinli milföy tatlısı vardı ya....bir gün bekleyince nasıl oluyor......tazeliğini kaybediyor mu?

yaa bu topicde böyle cısları konuşmasanıza yaakaydirigubbakcemile3

yaa bu topicde böyle cısları konuşmasanıza yaakaydirigubbakcemile3

şekerim haklısında......valla kendim için sormadım.......cumartesiye okulda kermes varmış bir şeyler yapmam gerekiyormuş.....benimde aklıma trufun bu tarifi geldi..... hazır burda bulmuşken sorayım dedim.....

selam canım evet nezamandır görüşemedik pen fazla giremiyorum pc ye bu aralar
callan ı bende indirdim hatta yaptım bir kaç gün ama pek hoşuma gitmedi
ama belli olmaz belki bir daha indirebilirim (sildim çünki)
ben platesi seviyorum istediğim kiloya gelince plates yapmaya düşünüyorum
57 ileri değil 56 ları görürsün inşallah canım seğlıkla tabi öptüüüüüüümŞeniz

merhaba herkese.........

Canım onu ben de yaptığımdan cevap verebilirim herhalde, taze kadar güzel olmuyor tabi ama biz mikrodalga da ısıtıyoruz o zaman yine güzel oluyor. Ama tazesi mükemmel oluyor cokacimcoook

Günaydın bu aradaa herkese opuyorumnanaktan

şekerim haklısında......valla kendim için sormadım.......cumartesiye okulda kermes varmış bir şeyler yapmam gerekiyormuş.....benimde aklıma trufun bu tarifi geldi..... hazır burda bulmuşken sorayım dedim.....

yaa canım çekti çokcokacimcoook bu hafta ben de 1 tanecik yapsam kendime de yesem ondan noolur ki? heh buldum yarın 54lü bi kiloya düsersem ödül olarak yiyim olur mu?

cicegimmm gozun aydinn gecmis olsun bitmis cok sukur tezin
darisi danismaninin begenmesine insallah bide ordan olumlu yanit gelir dilerim

Çok Sağol canım benim :)

yaa canım çekti çokcokacimcoook bu hafta ben de 1 tanecik yapsam kendime de yesem ondan noolur ki? heh buldum yarın 54lü bi kiloya düsersem ödül olarak yiyim olur mu?

Minik minik oluyor onlar, bir tane falan yesen bişey olmaz da kaçırmaman lazım:)
Şulecim kermes için düşünmüşsün, bence kermes için uygun değil, orda buz gibi olur güzel olmaz bence, sen bilirsin yine tabi.

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar
bugün son 2 gün ben de pepper gibi detoks gibi bişi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…