canim oyle agir bisey degil,
sabah yesil cayla maydonozla peynirle kahvaltini yap yine,
sonra ana ogunlerde natural bir corba (mercimek ya da sehriye olmasin mumkunse, tahrana, sebze corbasi vs. olabilir ), bir de az yagli, salcasiz sebze yemegi; salata;
ara ogunlerde de meyve, meyve sulari
bol sivi
bu sekilde
ben dun yaptim
sadece aksam pudingle bozdum yazmistim ya, ona ragmen 400 gr atmisim 1 gunde.
bugun de yapiyorum cnm.. zor degil, yap sen de yarina kadar,
* Detoks: Ağır beslendiğiniz günün veya gecenin ardından (bayramlar, yılbaşı, davet, kokteyl, vs.) hiç moralinizi bozmadan uygulayabileceğiniz temizleme diyeti: 1 veya 2 gün boyunca, tüm ana öğünlerde sebze yemeği veya salata; kahvaltı ve tüm ara öğünlerde meyve, komposto, meyve salataları, vs. ve gün boyunca bol su veya diğer sağlıklı sıvılar. Bu şekilde çok yediğiniz günün kalorisini 2 veya 3 güne bölmüş olursunuz. Lütfen çok yediğiniz günün ardından moralinizi bozup, diyetinizi bozmayın.
Ye benim canım hep acı bitter istiyor, hep ondan yiyorum kafamçokkarıştı
hosbulduk kuzum yok ole bı geldım canım 12 mayıs donecegım 15gun falan oluyor toplamda sabah tartıldım da soyunmayı unutmusum o yuzden yarın sabah soyleyecegım canım benım kaydirigubbakcemile5
amanınnnnnn yawrımmm yenı fotoların supermıssss valla ben de cok ozledım kuzum yaaaaa da pek yorgunum hemen yatacagım boshayallersmile
hosbulduk canım opuyorumnanaktan
hosbulduk canlarımmmmmmmmm olumunekankayizsmile
cok uzun gectı canım yaaa kaydirigubbakcemile tıbet neyım hak getıre valla solemıcem kılomu ama ne soyleyecegım bılıyomusun her goren kılo almıssın dedı yaaaaaaaaa mafoldumben hatta bı tanesı masallah gobegın cıkmıs dedı bı kacı ayy bak ne guzel olmussun bu sefer yaramıs sana falan dedı :mymeka: offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
1(bır) Allahın kulu da sacın uzamıs demedı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
-
)
yapariz tabiii
bozoyu ben tanimiyorum cnmcimm..
yasemn, ne guzel, ideali ayda 1 kilo almakmis ham,lelik boyunca, sende de oyle olmus,
20- 30 kilo alan var yaaa:-oo cok fenaaa
benimde canım çok tatlı ama yine doğum yapıcak olsam yine normali seçerdim:kedi:bambaşka bir dygu o an:asigim:
kızlar selam...Yasemin gacısı maşallah sana..azimlisin...
bugun yediklerimi de yazayim kizlaR;
29/04/10
Sabah
Yesil cay, 1 yuvarlak kepek ekmegi
1 k.k. b.peynir
1 tutam maydonoz, salatalik , 1 kucuk bal
Ara
1 bardak taze portakal suyu
Ara2
Ceyrek salatalik, 1 tutam maydonoz
Ogle
1 kase sebze corbasi
Yogurtlu ispanak yemegi
Ara
cok iyi gidiyorsun. Benim bugun temizlik gunum. Yardimcinin kizina lahmacun aldim . Ben de bir tane yemis bulundum....Ama yalnizca 1 tane...Onun vicdan azabini duyuyorum...
cok iyi gidiyorsun. Benim bugun temizlik gunum. Yardimcinin kizina lahmacun aldim . Ben de bir tane yemis bulundum....Ama yalnizca 1 tane...Onun vicdan azabini duyuyorum...
Bugunku menum cok sacma sapan..
Sabah
1 adet incir kurusu
Filtre kahve
Kahvalti
Weetabix(kepek), muz kurusu, azicik nesfit karisimi yagsiz sutle yenildi
Ara: yarim adet havuc
Ogle: 1 tane lahmacun
Soda
Biraz salata
Aksama zeytinyagli patlican yemeyi dusunuyorum yogurtla...Patlicanlarim firinda kozleniyor.
bir taneden bişey olmaz canım leslie ile mil yürümek yakar onu.
Zeytinyağlı patlıcanı nasıl yapıyorsun canım, benim canım çok patlıcan istiyor da akşam yoğurtlu ıspanak yapıcam belki yanına ondan da yaparım.
bir taneden bişey olmaz canım leslie ile mil yürümek yakar onu.
Zeytinyağlı patlıcanı nasıl yapıyorsun canım, benim canım çok patlıcan istiyor da akşam yoğurtlu ıspanak yapıcam belki yanına ondan da yaparım.
Malzemeler
* 4-5 tane patlıcan
* 1 büyük soğan
* 6-7 diş sarımsak
* 4-5 tane domates
* 4-5 tane sivri biber(acıda olabilir)
* 1 tatlı kaşığı tuz ot
* yarım çay bardağı sirke
* zeytinyağı
* baharat ve tuz
Hazırlanışı
Patlıcanları halka şeklinde doğrayıp tuzlu suda bekletin.
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayarak tencerenin dibine serin, üstüne sivri biberleri de doğrayıp serin, acı biberde kullanabilirsiniz acı suyu çıkarılıp yıkanan patlıcanları dizin, üzerine ince kıydığınız sarımsakları da ekleyin. Domateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve en üste yayın. Baharat ve tuzunu ekledikten sonra üstüne istediğiniz kadar zeytinyağı ve yarım çay bardağı sirkeyi dökün. İsterseniz tuz ot kullanarak lezzeti arttırabilirsiniz. Kısık ateşte yavaş pişirin, gerekirse yarım çay bardağı kadar su ekleyebilirsiniz. Çok lezzetli ve pratik bir yaz yemeği tavsiye ederim deneyin. Afiyet olsun…
suleulku maşallah valla senin menü börekler dolmalar..bana biraz fazla gibi geldi ama...ben böyle yiyip aldım bu kiloları..veririken böyle yemek ilginç geldi...
ama böyle yiyip verebiliyosan metabolizmanın maşallahı var demektr...
benim bildiğim közlenir patlıcanlar fırında ya da ateşte soyarsın doğrarsın zaytinyağı sarımsak...opuyorumnanaktan
Malzemeler
* 4-5 tane patlıcan
* 1 büyük soğan
* 6-7 diş sarımsak
* 4-5 tane domates
* 4-5 tane sivri biber(acıda olabilir)
* 1 tatlı kaşığı tuz ot
* yarım çay bardağı sirke
* zeytinyağı
* baharat ve tuz
Hazırlanışı
Patlıcanları halka şeklinde doğrayıp tuzlu suda bekletin.
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayarak tencerenin dibine serin, üstüne sivri biberleri de doğrayıp serin, acı biberde kullanabilirsiniz acı suyu çıkarılıp yıkanan patlıcanları dizin, üzerine ince kıydığınız sarımsakları da ekleyin. Domateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve en üste yayın. Baharat ve tuzunu ekledikten sonra üstüne istediğiniz kadar zeytinyağı ve yarım çay bardağı sirkeyi dökün. ısterseniz tuz ot kullanarak lezzeti arttırabilirsiniz. Kısık ateşte yavaş pişirin, gerekirse yarım çay bardağı kadar su ekleyebilirsiniz. Çok lezzetli ve pratik bir yaz yemeği tavsiye ederim deneyin. Afiyet olsun…
değişik bi tarifmiş canım bu yaa...ama közlenmiş patlıcanla bi alakası yok...
biz de buna benzer zeytinyağlı yemek yapıyoruz da ege yöresine ait yağını az koyunca hiç güzel olmuyor...
bir de seninkini deneyeyim...kaydirigubbakcemile5
haklısın biraz fazla gibi...ama hayatta dayanamdığım 2 şey vardır dolma ve börek......tatlı matlı yok bende ama börek olunca akan sular duruyor......
çok şükür verebiliyorum bu aralar......metabolizman hızlı mı bilmem ama genede 300-400 gr verebiliyorum......
Evet ben de közlenmiş sanıyordum, şakşukanın hafifi sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?