50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yediklerimi de yazayim kizlaR;

29/04/10
Sabah
Yesil cay, 1 yuvarlak kepek ekmegi
1 k.k. b.peynir
1 tutam maydonoz, salatalik , 1 kucuk bal

Ara
1 bardak taze portakal suyu

Ara2
Ceyrek salatalik, 1 tutam maydonoz

Ogle
1 kase sebze corbasi
Yogurtlu ispanak yemegi

Ara

Ben de bu sabah 800 gram az ciktim...Tek yaptigim sey meyve ve sebze yemek oldu dun..Ama bugun oglen yemeginde 1 lahmacun yedim...lmaz:

canım sağ salim geldinya boşver
tartı 49 u gösterdiği halde sana kilomu almışın dediler şaşırmıştır onlar
bende 53 olucam inşallah bu hafta bak dediydim ben sana aynı kiloya gelelim zayıflayalım diye
gelecek ay 51 im inşallah o zaman birlikte daha iyi zayıflarız
ha bu arada benim saçlar çok uzunya belimin az altında
sana versem bu aralar acaip kestiresim var.

)

yapariz tabiii

bozoyu ben tanimiyorum cnmcimm..

yasemn, ne guzel, ideali ayda 1 kilo almakmis ham,lelik boyunca, sende de oyle olmus,

20- 30 kilo alan var yaaa:-oo cok fenaaa

he ya ben 22 kilo almıştım.

benimde canım çok tatlı ama yine doğum yapıcak olsam yine normali seçerdim:kedi:bambaşka bir dygu o an:asigim:

ben de normal yapacaktım olmadı
ama içimde kaldı valla
inşallah ikincide ssvd yapmayı düşünüyorum.

kızlar selam...Yasemin gacısı maşallah sana..azimlisin...

selam canısı hoşgeldin

cok iyi gidiyorsun. Benim bugun temizlik gunum. Yardimcinin kizina lahmacun aldim . Ben de bir tane yemis bulundum....Ama yalnizca 1 tane...Onun vicdan azabini duyuyorum...

Bugunku menum cok sacma sapan..
Sabah
1 adet incir kurusu
Filtre kahve
Kahvalti
Weetabix(kepek), muz kurusu, azicik nesfit karisimi yagsiz sutle yenildi

Ara: yarim adet havuc

Ogle: 1 tane lahmacun
Soda
Biraz salata
Aksama zeytinyagli patlican yemeyi dusunuyorum yogurtla...Patlicanlarim firinda kozleniyor.

hoşbuldum trufcım...

ne var ne yok kızlar..ben bugün kahvaltıyı abarttım herhalde henüz bir şey yiyemedim öğle yemeği namına...

1tabak çorba içtim, 2 y. kaşığıda yoğurt yedim.. Öğle yemeği olarak, akşam için henüz karar vermedim.

cok iyi gidiyorsun. Benim bugun temizlik gunum. Yardimcinin kizina lahmacun aldim . Ben de bir tane yemis bulundum....Ama yalnizca 1 tane...Onun vicdan azabini duyuyorum...

sagol cnm,

sen de 800 gr i atmissin bir cirpida. olsun 1 lahmacun bisey yapmaz,
ben de dun aksam 1 kucuk kase puding yemistim esimin zoruyla.
bu aksam yemicem ama oyle seyler, sadece meyve yicem.

buyuk ihtimal yarin kilo bildiremem ama,
anca ilaclar bitince normale donucem sanirim :-(

bir taneden bişey olmaz canım leslie ile mil yürümek yakar onu.

Zeytinyağlı patlıcanı nasıl yapıyorsun canım, benim canım çok patlıcan istiyor da akşam yoğurtlu ıspanak yapıcam belki yanına ondan da yaparım.

benim bildiğim közlenir patlıcanlar fırında ya da ateşte soyarsın doğrarsın zaytinyağı sarımsak...opuyorumnanaktan

merhaba herkese........ anca şimdi bilgi başına oturabildim.........

yediklerime gelince

sabah kuru meyveli ( incir kayısı dut kuru üzüm yaban mersini ceviz) pekmezli nesfit

ara bir elma yarım paket süt yarım börek

ara bir börek,2 mercimek köftesi

öğle 2 kaşık mantarlı ıspanak, 2 kaşık kuru (patlıcan,domates,biber) kavurması 2 biber dolması ve yoğurt.........bir dilimde cıss......

turfcum un kurabiyesi tarifini çin teşekkür ederim onu yapacam.......bende tahinliden vaz geçmiştim bekliceği için........kara göz tatlısı yapacaktım oda çok uğraştıracaktı.....kurabiye daha kolay olacak benim için.......

suleulku maşallah valla senin menü börekler dolmalar..bana biraz fazla gibi geldi ama...ben böyle yiyip aldım bu kiloları..veririken böyle yemek ilginç geldi...

ama böyle yiyip verebiliyosan metabolizmanın maşallahı var demektr...

Malzemeler

* 4-5 tane patlıcan
* 1 büyük soğan
* 6-7 diş sarımsak
* 4-5 tane domates
* 4-5 tane sivri biber(acıda olabilir)
* 1 tatlı kaşığı tuz ot
* yarım çay bardağı sirke
* zeytinyağı
* baharat ve tuz

Hazırlanışı

Patlıcanları halka şeklinde doğrayıp tuzlu suda bekletin.
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayarak tencerenin dibine serin, üstüne sivri biberleri de doğrayıp serin, acı biberde kullanabilirsiniz acı suyu çıkarılıp yıkanan patlıcanları dizin, üzerine ince kıydığınız sarımsakları da ekleyin. Domateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve en üste yayın. Baharat ve tuzunu ekledikten sonra üstüne istediğiniz kadar zeytinyağı ve yarım çay bardağı sirkeyi dökün. ısterseniz tuz ot kullanarak lezzeti arttırabilirsiniz. Kısık ateşte yavaş pişirin, gerekirse yarım çay bardağı kadar su ekleyebilirsiniz. Çok lezzetli ve pratik bir yaz yemeği tavsiye ederim deneyin. Afiyet olsun…

Bir de imam bayildi yaptim. Patlicanlari biraz cok almisim onu da soyle yapiyorum
Malzemeler

* 1 kg patlıcan
* 2 adet orta boy soğan
* 4-5 diş sarımsak
* 2-3 adet orta boy domates
* Az zeytinyağı
* 1 yemek kaşığından biraz az tuz
* 1 tatlı kaşığı toz şeker

Yapılışı

Öncelikle patlıcanları firinda kozleyin.Soguyunca kabuklarini soyun O sırada soğanları yemeklik doğrayıp zeytinyağının bir kısmı ile tencerede kavurmaya başlayın. Bir yandan sarımsakları da ince ince doğrayıp ilave edin. Soğanlar iyice şeffaflaştığında kabuklarını soyup küçük küçük dilimlediğiniz domatesleri, tuzu ve şekeri ekleyin ve 1-2 dakika kaynatın. Patlıcanların, genis bir tencereye alin. Ortalarini yarin ve pisirdiginiz karisimi uzerine koyun. 1 bardak su ekleyin, tencerenin kapağını kapatın ve orta ateşte pişirin (15 dk).Buzdolabında soğutup, uzerine maydonoz dograyarak soguk servis edin.

Afiyet olsun…

Son düzenleme:

değişik bi tarifmiş canım bu yaa...ama közlenmiş patlıcanla bi alakası yok...

biz de buna benzer zeytinyağlı yemek yapıyoruz da ege yöresine ait yağını az koyunca hiç güzel olmuyor...
bir de seninkini deneyeyim...kaydirigubbakcemile5

haklısın biraz fazla gibi...ama hayatta dayanamdığım 2 şey vardır dolma ve börek......tatlı matlı yok bende ama börek olunca akan sular duruyor......

çok şükür verebiliyorum bu aralar......metabolizman hızlı mı bilmem ama genede 300-400 gr verebiliyorum......

benim bildiğim közlenir patlıcanlar fırında ya da ateşte soyarsın doğrarsın zaytinyağı sarımsak...opuyorumnanaktan

Şeniz

Ocakta mı yapılıyor bu, bir de sirke koymasam olmaz mı, hiç sevmem

Evet ben de közlenmiş sanıyordum, şakşukanın hafifi sanırım:)

maşallah daha ne olsun ben kilo alıyorum böyle yiyince...canım benim verebiliyosan ye gitsin...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…