50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Okulda gun mu vardi?? Karagoz tatlisi da ne? Nasil oldu da yemedim su ana kadar ben..

maşallah daha ne olsun ben kilo alıyorum böyle yiyince...canım benim verebiliyosan ye gitsin...opuyorumnanaktan

demi ya......bugün böyle oldu menüm ohhhh misler gibi yedim.......akşama inş balık yiyecek denlerim dimi?????kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi ben 1 ay sonra diş teli takıcam ve sonrasında doğru düzgün beslenemiycem
şimdi kilo verirsem ilerideki o zamanlarda solucan gibi olucam ve çocuk gibi görünücem zaten minyon tipliyim..
ama şu anki kilomdan da hoşnut değilim,ne yapsam bilemedim:sinifsinif:
diyet yapmayıp spora mı devam etsem:uhm:
çok kötüyüm,
bana yardım edin ne olur..

Okulda gun mu vardi?? Karagoz tatlisi da ne? Nasil oldu da yemedim su ana kadar ben..

cumartesi kermes var okulda bir şeyler yapacakmışızda ondan.........amannn çok şey kaçırmışın.......netten resimlerine bakabilirsin..... çok hafif ve harika lezzetli bir şey.....şerbetli olmasına rağmen hafif bir tatlı.....

Son düzenleme:
Iki tarif verdim.. Ilki ocakta yapiliyor. Alttakini kozluyorsun. Sirke koymasan da olur. Ben 1 tatli kasigi yag koyuyorum yemeklere..Cok yagli yapmiyorum

Deniyim hepsini sırayla, patlıcanı çok severim, eşim nefret ediyor diye bayadır yapmıyorum ama artık yapıyım bu hafiflerden. cokacimcoook

Geçmiş olsun canım, o kadar etkiliyor mu diş teli beslenmeni, bir de anlamadığım zayıf olduğunda diş teliyle çocuk gibi durursun diye mi korkuyorsun, e o zaman dediğin gibi sadece spor yap, çok fazlalılığın yok zaten senin, zaten beslenmene etki edicekse diyet yapmadan da kilo verirsin herhalde. Sıkma canını niye bu kadar üzüldün ki?:1hug:

Deniyim hepsini sırayla, patlıcanı çok severim, eşim nefret ediyor diye bayadır yapmıyorum ama artık yapıyım bu hafiflerden. cokacimcoook

Ben de patlicana bayilirim. Yazinn surekli yaptigim bir tarif var onu da vereyim sana...Harika oluyor o da. Sirkeli bir tarif ama koymazsin sirke..Patlican ete de cok yakisir ama ben zytinyagli yemekleri sevdigim icin genelde etsiz yapip soguk tuketiyorum.

Ben de etsiz severim, ver canım yeni tariflere bayılırım:)

Spor yap, diyeti ertele biraz..

çok etkiliyor canım,
tellere zarar gelmemesi için ısırarak beslenemediğinden , bir müddet sıvı ve yumuşak besinler tüketmek zorunda kalıyorsun ,
genellikle çorba ağırlıklı beslenicem yanisenağlama
canım ,benim boyum 1.60 ama tipim minyon(ince kemikliyim) olduğundan 50 kilonun altına düştüğümde çocuk gibi görünüyorum,o zaman da kimse yaşıma inanmıyor:çok üzgünüm:

cnm dis teli takilinca yiyemeyeceksin diye bisey yok,

ben de 19 yasimda dis teli takmistim9 ay;

sadece ilk takildiginda alisana kadar bikac gun yiyemiyorsun, sonra herseyi yiyorsun..

Ben de etsiz severim, ver canım yeni tariflere bayılırım:)

Bunu gecen yaz yabanci arkadaslarima yapmistim. Kavga etmislerdi son dilimi sen yicen ben yicem diye. cok hafif ve lezzetli oluyor. Ben yag miktarini cok cok dusuruyorum.Esim eksi yemekleri sevmediginden ona sirkesiz yapiyorum ama bence sirkeli daha lezzetli..

YAZ ASKI
Malzemeler
2 adet bostan patlicani
6-7 adet tost ekmegi
1 su bardagi süzme yogurt
2-3 dis sarmisak
3 adet domates
2-3 adet sivri biber
3 yemek kasigi sirke
Tuz, seker
zeytinyagi
YAPILIŞ TARİFİ
Patlicanlari kozle ez, istersen az limon ve tuz koy(Yani salata yap). Domatesleri küp seklinde dograyin. Biberleri ince kiyin. Tost ekmeklerini arkali önlü kizartin. azicik zeytinyagda biberleri kavurup domatesleri ekleyin. Seker ve tuzu katin.
Sirkeyi ekleyip domatesler kavruluncaya kadar pisirin. Servis tabaklarina
tost ekmeklerini yerlestirip üzerine sarmisakli yogurt sürün. Patlican ezmesini
üzerine yerlestirin. Domatesli sostan üzerine gezdirip servis yapin. bon apetite...

cnm dis teli takilinca yiyemeyeceksin diye bisey yok,

ben de 19 yasimda dis teli takmistim9 ay;

sadece ilk takildiginda alisana kadar bikac gun yiyemiyorsun, sonra herseyi yiyorsun..

canım ;
ben de 12 yaşımda takmıştım ve tedavimi yarıda bıraktım..
o zamanlarda da sürekli çorba ile ve meyve suyu ile besleniyordum ,ekmek kabuğunun tadına hasret kalmıştım..
benimki biraz da çocukluk döneminden kalan bir korku sanırım:çok üzgünüm:

Ya herkes kucuk gostermek ister...aslinda giyim tarzinla sacinla basinla o cocuklugu uzerinden atabilirsin..

Ya herkes kucuk gostermek ister...aslinda giyim tarzinla sacinla basinla o cocuklugu uzerinden atabilirsin..

saçlarım metalik sarı ve haftada 3 gün fönletiyorumdelikafadulden
işim nedeni ile de hep klasik giyiniyorum ama buna rağmen küçük göründüğümü söylüyor çevremdekiler anchusacım:sinifsinif:
sanırım biraz da hal ve tavırlardan kaynaklanıyor,
içim kıpır kıpır,güler yüzlüyüm
ben asla donuk bir karakter olamadım ,
biraz cool davranmam gerek sanırımyerimseniben

Küçük göstermek iyidir, ama öyle olmak istemiyorsan diyet yapma işte ne güzel, keşke biz de diyet yapmak zorunda kalmasak:) Diş tellerin çıkınca devam edersin canım diyete sıkma canını, tellere de bir süre sonra alışırsın, istediğini yiyebilirsin bence.
Olaylara iyi yanından bak biraz:)

Süper tarifmiş bunu bir ara kesin yapıcam çok sağol hayatım Şeniz

Metalik sarı nasıl oluyor, merak ettim, sen koy resimlerini biz sana yorum yaparız kuzum:)

Bir de burda hepimiz küçük gösteriyoruz ve seviyoruz bunu, ilk kez şikayet eden birini gördüm.

Bu arada şulecim senden de resim bekliyoruz ona göre:)

platin sarısı da deniliyor lachesisyerimseniben
tamam canım resim koyayım da görün beni , bakalım yorumlarınız ne olacakkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…