50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper tarifmiş bunu bir ara kesin yapıcam çok sağol hayatım Şeniz
Evet cok lezzetli bir sey. tek dezavantaji ekmeklerin uzeine yogurdu, domates sosunu ve patlican salatasini koyup bekletemiyorsun. Patlicanlarin suyunu cekip yumusuyor ekmekler. O yuzden servisten hemen once koymalisin yogurdu patlicani ve domates sosunu.Ama cok pratik. Davetsiz misafirler icin bile cok uygun. derin dondurucuda kozlenmis patlicanim varsa 10 dk da hazirliyorum.

Bu arada şulecim senden de resim bekliyoruz ona göre:)

bende koyacamda hala seçemedim........kendi bilg.ekranı bozuk görüntü kötü gösteriyor....klavye ve faresindede sorun var.....ona bir el atmam lazım ama hala sallıyorum.......eşimin bilg.dan bakacam artık oda olmazsa faceden eklicem......

platin sarısı da deniliyor lachesisyerimseniben
tamam canım resim koyayım da görün beni , bakalım yorumlarınız ne olacakkaydirigubbakcemile5

Platini biliyorum, sevdiğim halde büyük gösterir diye yapmam ben de:)
Koy tabi bakalım, dürüst yorumlar yaparız sen merak etme aklinialirimsmile

Bu arada bende ikinci resim albumumu yaptim. Bilginize..ama alti ay oncesinde cekilmis resimler.Iki hafta sonra tatile cikiyoruz. Gelince en yeni resimlerimi koyarim.(tatilde sisko olmazsam).

Közlenmiş patlıcan dondurucu da duruyor mu? Çok pratikmiş. Çünkü çok uzun sürede közleniyor, ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ki, fırında kaç dakikada közlüyorsunuz, ben mikronun ızgarasında közlüyordum ama eşit oranda olmuyor, fırında da uzun sürüyor kafamçokkarıştı

Tamam canım benim, koyduğundan haber evrmeyi unutma ama:)

Platini biliyorum, sevdiğim halde büyük gösterir diye yapmam ben de:)
Koy tabi bakalım, dürüst yorumlar yaparız sen merak etme aklinialirimsmile

koydum şekertom,
bunlar işyerimdeki pc'de kayıtlı olanlar ,
evdeki pc'den daha değişiklerini ve boydan birkaç resim eklerim,bunları ben kendim çektim işyerinde:roflol:

Ben normal firina atiyorum. Isiyi da 180-200 e getiriyorum.Yumusayana kadar duruyor iste. 30- 45 dk. Sonra kabuklarini soyuyorum tel suzgecte bekletip biraz suyunu akitiyorum ve direk derin dondurucuya.. Tabi ki tadi taze gibi olmuyor ama konserve yemekten iyidir.

Bu arada bende ikinci resim albumumu yaptim. Bilginize..ama alti ay oncesinde cekilmis resimler.Iki hafta sonra tatile cikiyoruz. Gelince en yeni resimlerimi koyarim.(tatilde sisko olmazsam).

Gayet süper gözüküyorsun hayatım, tatile nereye gidiyorsunuz, erken değil mi yahu, bikini giyebileceğin bir yer mi?

koydum şekertom,
bunlar işyerimdeki pc'de kayıtlı olanlar ,
evdeki pc'den daha değişiklerini ve boydan birkaç resim eklerim,bunları ben kendim çektim işyerinde:roflol:

Bence hiç de çocuk gibi durmuyorsun, gayet alımlı ve hoşsun, inceciksin de. Çok sıcakkanlı bir ifaden var ondan kendin öyle düşünüyorsundur bence.

Maşşallah diyeyim, ikiniz de çok güzelsiniz

Anladım canım denemek lazım, çok sağol paylaştığın için.
Ben gidip markete patlıcan alıyım, çok öpüyorum hepinizi kızlar, görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Tesekkur ederim.. Onore oldum efendim. Misira gidiyoruz. Giyerim bikini.

canim,
tarifini ben de cok begendim;

denicem mutlaka.

yalniz su dondurucu meselesini ben de anlamadim;

ezmeden atiyorsun diy mi dondurucuya,
sonra kullanacagin zaman nasil eziyorsun donmus patlicani ??

canım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
çok mutlu ettin beniopuyorumnanaktan

kizlar su guzel, degisik tariflerinizi paylasin nolur.

ben hic oyle degisik tarifler bilmiyorum valla;

evde de olmadigimdan hic oyle ozene bezene yemeler yapamiyorum :-((

hep zamana karsi yarisarak yapilan pratik yemekler benimkiler :-((((

1Tabak haşlanmış makarna, 1kaşık yoğurt ve yağsız salata yedim birazz... Akşam'DA Meyve salatası hazırlayıp onu yicemm

canim,
tarifini ben de cok begendim;

denicem mutlaka.

yalniz su dondurucu meselesini ben de anlamadim;

ezmeden atiyorsun diy mi dondurucuya,
sonra kullanacagin zaman nasil eziyorsun donmus patlicani ??

ezmeden atiyorum kabuklarini soyduktan sonra. Sonra kullanacagim zaman cozduruyorum mikrodalgada. Biraz suyu cikiyor. O suyu dokuyorum. sonra normal patlican salatasi yapiyorum..Bayagi pratik oluyor.

kahvekokusu cok citipitisin; cok begendim seni.

tam bir avukat tipi var sen de.
)

hihihihi yaşasınopuyorumnanaktan
mesleğe ilk başladığımda beni sekreter sanıp , avukat hanım nerede diye soranlar olurdu:roflol:
5 yılda azıcık büründük mesleğe,artık soran olmuyor Allah'a şükür

KK nin tum guzelleri bu topikte toplanmis,
bir de kendimizi begenmiyoruz , spordu diyetti ugrasiyoruz

di mi amabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…