kizlar su guzel, degisik tariflerinizi paylasin nolur.
ben hic oyle degisik tarifler bilmiyorum valla;
evde de olmadigimdan hic oyle ozene bezene yemeler yapamiyorum :-((
hep zamana karsi yarisarak yapilan pratik yemekler benimkiler :-((((
1Tabak haşlanmış makarna, 1kaşık yoğurt ve yağsız salata yedim birazz... Akşam'DA Meyve salatası hazırlayıp onu yicemm
Iyi gidiyorsun valla..Devam...
KK nin tum guzelleri bu topikte toplanmis,
bir de kendimizi begenmiyoruz, spordu diyetti ugrasiyoruz
anchusa tarif süper,
print aldım , şimdi eve gidiyorum ; deniycem hemencokacimcoook
şimdilik kaçtım kıslarŞeniz
Yarın tartıda kendimi tam 59 kilo görmek istiyorumm artıkk :Saruboceq:
Tesekkur ederim.. Onore oldum efendim. Misira gidiyoruz. Giyerim bikini.
canım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
çok mutlu ettin beniopuyorumnanaktan
Rica ederim canım, Mısıra gidiyorsunuz ne güzel, iyi tatiller o zaman şimdiden, biz temmuzdan önce tatile gidemiycez işten güçten
rica ederim canım, mutlu ol tabi, olmazsan ayıp:)
Kızlar ben azcık plates azcık callan yapıyım, biraz da esniyim derken fazla esnedim herhalde, yerimden kalkamıyorum, dışarı yarın çıkarım artık, bir de sanırım belimi incitmişim, bugün hareketlerde çok zorlandım
Rica ederim canım, Mısıra gidiyorsunuz ne güzel, iyi tatiller o zaman şimdiden, biz temmuzdan önce tatile gidemiycez işten güçten
Rica ederim canım, mutlu ol tabi, olmazsan ayıp:)
Kızlar ben azcık plates azcık callan yapıyım, biraz da esniyim derken fazla esnedim herhalde, yerimden kalkamıyorum, dışarı yarın çıkarım artık, bir de sanırım belimi incitmişim, bugün hareketlerde çok zorlandım
Benim de saktligim gecmedi. dun gece leslie yi surunerek yaptim..... Sol ayak tabanim ve sag ayak bilegim aciyor. Zorlamamak lazim fazla aslinda...
anchusa cnm sormayi unuttum ekmekleri yagda kizartmiyorsun diy mi? tost makinesinde olur herhalde??
tahmininm ancak tatilde duzelicem ben,
deniz ve guzes iyi gelir gibime geliyor........
1 ay var daha,
28 mayis da gidiyoruz
amann kizlar dikkat edin kendinize,
benim gibi olmayin sonra.
benim canima tak etti, en sonunda ne olursa olsun deyip baslicam spora,
dise dis, goze goz, bu spazmin hakkindan gelicemmmmmmm
-- valla ne yapacagimi sasirdim kizlar; gorseniz odun gibi kaskati oldum, soylee bir spor yapip esneyesim var, doktorlar tutturuyorlar yapma diye, yapmadikca da cozeulmuyor bu tutukluk .. off
Benim de saktligim gecmedi. dun gece leslie yi surunerek yaptim..... Sol ayak tabanim ve sag ayak bilegim aciyor. Zorlamamak lazim fazla aslinda...
amann kizlar dikkat edin kendinize,
benim gibi olmayin sonra.
benim canima tak etti, en sonunda ne olursa olsun deyip baslicam spora,
dise dis, goze goz, bu spazmin hakkindan gelicemmmmmmm
-- valla ne yapacagimi sasirdim kizlar; gorseniz odun gibi kaskati oldum, soylee bir spor yapip esneyesim var, doktorlar tutturuyorlar yapma diye, yapmadikca da cozeulmuyor bu tutukluk .. off
Cok kotu degil. Ciss galiba sutlac oluyor. Sucunu bildigin icin ciss diyorsun. Ama her sabah sen haslanmis yumurta mi yiyorsun??? Eger her sabah yiyorsan yeme bence. Haftada 3-4 kere yeterarkadaşlar bugünkü menümü yazıyorum.kötü bir menü ama kaç gündür yazmadığım için yazmak ve olumsuz da olsa eleştirilerinizi bilmek istiyorum.
sabah : 1 haşlanmış yumurta-2s.zeytin-2 y.zeytin-yarım domates-1 salatalık-2 dilim çavdar ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : 1 avuç beyaz leblebi-1 fincan bitki çayı
öğlen : 5 kaşık mantarlı tavuk (şükür bitti :)-1 minik dilim ıspanaklı börek-1 küçük kase çorba-3 tane yeşil biber-1 tabak cıss
ara : bir fincan şekersiz çay
akşam : 1 tabak kuru fasulye - yeşil soğanlı salata-1 dilim kepek ekmeği
ara : erik-çilek
bu arada dün akşam leslie ile 4-5 kilo verdireni yaptım.niveanının da ali ile olanından 15 dk. yaptım
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?