50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar su guzel, degisik tariflerinizi paylasin nolur.

ben hic oyle degisik tarifler bilmiyorum valla;

evde de olmadigimdan hic oyle ozene bezene yemeler yapamiyorum :-((

hep zamana karsi yarisarak yapilan pratik yemekler benimkiler :-((((

Bende tarif cok. cok merakliyim mutfaga. uc farkliYemek kursuna bile gittim. simdi de susi yapmayi ogrenmek istiyorum. Kurs arastiriyorum.Butun dunyadan yemek tarifi kitabi koleksiyonum var. Yapmak istediginiz birsey olunca bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim. Bazi insanlar icin yemek yapmak yuktur. Ben bir seye sinrilenince mutfaga girip sogan dograrim, limon sikarim. Benim icin bir cesit rehabilitasyon yemek yapmak..Is degil keyif..

Son düzenleme:
kahvekokusu ben de baktım resimlerine, çok zarif bir avukat hanım olmuşsun bence. kilo vermene de hiç gerek yok gördüğüm kadarıyla ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen...

Tesekkur ederim.. Onore oldum efendim. Misira gidiyoruz. Giyerim bikini.

Rica ederim canım, Mısıra gidiyorsunuz ne güzel, iyi tatiller o zaman şimdiden, biz temmuzdan önce tatile gidemiycez işten güçten
canım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
çok mutlu ettin beniopuyorumnanaktan

Rica ederim canım, mutlu ol tabi, olmazsan ayıp:)

Kızlar ben azcık plates azcık callan yapıyım, biraz da esniyim derken fazla esnedim herhalde, yerimden kalkamıyorum, dışarı yarın çıkarım artık, bir de sanırım belimi incitmişim, bugün hareketlerde çok zorlandım

Benim de saktligim gecmedi. dun gece leslie yi surunerek yaptim..... Sol ayak tabanim ve sag ayak bilegim aciyor. Zorlamamak lazim fazla aslinda...

Benim de saktligim gecmedi. dun gece leslie yi surunerek yaptim..... Sol ayak tabanim ve sag ayak bilegim aciyor. Zorlamamak lazim fazla aslinda...

amann kizlar dikkat edin kendinize,
benim gibi olmayin sonra.

benim canima tak etti, en sonunda ne olursa olsun deyip baslicam spora,
dise dis, goze goz, bu spazmin hakkindan gelicemmmmmmm

-- valla ne yapacagimi sasirdim kizlar; gorseniz odun gibi kaskati oldum, soylee bir spor yapip esneyesim var, doktorlar tutturuyorlar yapma diye, yapmadikca da cozeulmuyor bu tutukluk .. off

Vardir doktorlarin bir bildigi. Ben gecen sene karda dustum, ve son anda elimle yerden destek aldim...cok acidi elim. Ilk once kirildi sandik ama rontgende saglam cikti...Kas spazmiymis. yumusak doku zedelenmesiymis.. Kirik olmadigi halde iyilesmesi tam 9 ayi buldu. 9 ay elim sarili gezdim ve hic sol elimi kullanamadim.9 ay mor ve sisti.. doktora sikayet ettigimde 1 seneyi bulabilir iyilesmesi, kiriktan beterdir bu demisti....

Son düzenleme:

Ay canım o daha kötü nasıl yapıyorsun, dikkat et gittikçe kötüleşmesin tatil öncesi zorlama bence, ben de bir hafta falan hiç spor yapmamaya karar verdim.

Canım sen de dikkat et, doktorlar yapma diyorsa yapma, fizik tedaviyi bekle, sağlığımızla oynamayalım, tatil iyi gelir belki evet, ay ben de tatil istiyorum, ama daha çok var mafoldumben

arkadaşlar bugünkü menümü yazıyorum.kötü bir menü ama kaç gündür yazmadığım için yazmak ve olumsuz da olsa eleştirilerinizi bilmek istiyorum.
sabah : 1 haşlanmış yumurta-2s.zeytin-2 y.zeytin-yarım domates-1 salatalık-2 dilim çavdar ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : 1 avuç beyaz leblebi-1 fincan bitki çayı
öğlen : 5 kaşık mantarlı tavuk (şükür bitti :)-1 minik dilim ıspanaklı börek-1 küçük kase çorba-3 tane yeşil biber-1 tabak cıss
ara : bir fincan şekersiz çay
akşam : 1 tabak kuru fasulye - yeşil soğanlı salata-1 dilim kepek ekmeği
ara : erik-çilek
bu arada dün akşam leslie ile 4-5 kilo verdireni yaptım.niveanının da ali ile olanından 15 dk. yaptım
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Cok kotu degil. Ciss galiba sutlac oluyor. Sucunu bildigin icin ciss diyorsun. Ama her sabah sen haslanmis yumurta mi yiyorsun??? Eger her sabah yiyorsan yeme bence. Haftada 3-4 kere yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…