50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ne kotu seymis bu spazm ..9 ay ne demek ya.

fitik bu kadar agri yapar mi bilmem, 2,5 ay oldu gecmedi hala :-( umudum tatil artik.

lachesis siz de gidersiniz cnmcigim, daha yaz yeni basliyorr

Pilates yapabiliyorum ama lelsie de ayak tabanina cok yukleniyorsun... Bayagi kasti dun leslie..

ayy ne kotu seymis bu spazm ..9 ay ne demek ya.

fitik bu kadar agri yapar mi bilmem, 2,5 ay oldu gecmedi hala :-( umudum tatil artik.

lachesis siz de gidersiniz cnmcigim, daha yaz yeni basliyorr

Benim temmuzda sınav var, eşimin askerlik olayı, eşimin kardeşimin düğünü falan, gidersek ağustosta gidicez ancak, daha çooook var, neyse gerçi şimdi düşündüm de, zaman geçmesi daha iyi, daha yeni ameliyat oldum nereye gidiyorum, onu tamamen unutmuşum kaydirigubbakcemile3

ay bi açım bir açım

kızlar ya aranızda sezeryanla doğum yapan var mı? yada rahimle ilgili açık ameliyat olan var mı?...

tabi lachesisism, bi iyiles de gidersiniz.

ben aslinda tatilden once bi h.sonu kaplicaya gitmek istiyordum ama vaktimiz kalmadi,
bu h.sonu tatil icin alisveris, onumuzdeki h.sonu anneler gunu, sonraki h.sonu tatil icin valizleri yapicam sonraki h.sonu da adanaya gidiyoruz. (nisan var)
sonra ki h.sonu zaten yaz tatilimiz baslicak insallahh

Cok kotu degil. Ciss galiba sutlac oluyor. Sucunu bildigin icin ciss diyorsun. Ama her sabah sen haslanmis yumurta mi yiyorsun??? Eger her sabah yiyorsan yeme bence. Haftada 3-4 kere yeter

:kedi: aynen öyle oluyor :kedi: ya işyerimede götürdüm
3-4 tane ama hala 3 tane var. eşime de yediriyorum zorla. bitti sayılır inşallah.
bu yumurta olayıda kötü. çünkü onuda kayınvalidem getirdi geçen hafta.şu an dolapta 40 a yakın yumurta var. eşimde sabahları kahvaltı yapmıyor.ancak pazarları yeniyor 2 tane o da . e bende hatfta içi yapıyorum kendime ama hergün değil.mesela dün yemedim yumurta. (bu arada sütlacı buzluğada koymayı denedim ama ertesi gün çıkardığımda
berbat bişey olmuştu.
ya ben bu haftayı fena geçirdim zaten. sütlaçlar fırında makarnalar.
birde üstüne regl olma durrumu var tabiii. zaten sabahda tartıldım 55 çıktım. ama çıplak değildim. bakalım yarın sabah nasıl çıkcak?
ama leslierimi 1 gün hariç düzenli yaptım ve yapmayada devam edeceğim.
haftayada süper bir düzenle başlamak istiyorum yeniden. sütlaçsız,makarnasız
inşallah.

kızlar ya aranızda sezeryanla doğum yapan var mı? yada rahimle ilgili açık ameliyat olan var mı?...

truf sezaryen olmuş galiba canım tam emin değilim ama hayırdır?

Ooo programımız full dou demek, ne güzel, çok güzel vakit geçirirsiniz hepsinde inşallah:)

Senin kayinvalidende cok tehlikeli seyler yapiyor. Sutler, yumurtalar tasiyor habire. Bizimkide borek gonderip duruyor.

bu ne program boyle. cok mesgulsun..

Senin kayinvalidende cok tehlikeli seyler yapiyor. Sutler, yumurtalar tasiyor habire. Bizimkide borek gonderip duruyor.

Sorma yaa..
kadın iyiliğimizi istiyor besbelli amma nereden bilecek ki
gelini,onun getirdiği yiyeceklerden kurtulma yolları arıyor.
halbuki yaptığı güzel şey...ah şu kilocuklar olmasaa

truf sezaryen olmuş galiba canım tam emin değilim ama hayırdır?

ben eylülde miyomdan ameliyat olmuştum oda sezeryan gibi keserek oluyorda.... bu aralar kesilen yer kaşınma ve ara ara acıma yapıyorda.....onu soracaktım...normalmi falan diye.....

Kizlar birsey soracagim. Istanbul abant arasi ne kadar arabayla??Internette 3 saat diyor ama dogru mu bu? Ben daha az hayal etmistim...

şekerim eğer dr önerirse hiç durma bence git...anneler günü bir gün önce bir gün sonra kutlarsınınz........valiz yapmak için bir hafta sonunu niye ayırırıyorsun hata içi akşamları yaparsın.... beline iyi gelecekse hiç erteleme ...

ben eylülde miyomdan ameliyat olmuştum oda sezeryan gibi keserek oluyorda.... bu aralar kesilen yer kaşınma ve ara ara acıma yapıyorda.....onu soracaktım...normalmi falan diye.....

Anladım canım çok geçmiş olsun, ama önce onu doktoruna bir sor sen yine de, telefonumu falan yok mu, için rahat etsin en azından. Ulaşaıyorsan buradaki sağlık bölümündende bilenler çıkar belki.

valla cnm, bu ay cok mesguluz..

optum hepinizi coookkkkkkkk

ben kacitm.

iyi aksamlar,

aksam ya achusa senin patlican (ama onu yetistiremem belki) ya da lachesisisn kabak tarifini yapicam
(sandal sefasi)

)

muckkkkkk

Görüşürüz canım şimdiden afiyet olsun.

Kizlar birsey soracagim. Istanbul abant arasi ne kadar arabayla??Internette 3 saat diyor ama dogru mu bu? Ben daha az hayal etmistim...
Doğrudur canım 3 vardır.

canım ben de büyük bir kist aldırdım, çok geniş bir kesik var bende de.sezeryanın 2 katı kadarmış doktorum öyle diyor. ilk zamanlar kaşınma yapmıştı benimki de. önemli birşey oldugunu sanmıyorum ama acıma da varsa için rahat etsin diye doktoruna bi danış istersen.

ben de daha az diye biliyorum canım yaa..

[

Anladım canım çok geçmiş olsun, ama önce onu doktoruna bir sor sen yine de, telefonumu falan yok mu, için rahat etsin en azından. Ulaşaıyorsan buradaki sağlık bölümündende bilenler çıkar belki.

.

dr aramak hiç aklıma gelmememişti......çok önemsemediğim için sanınrım.ama devam ederse rahatsızlık verirse bir kontrole gideyim burdaki dr.uma o zamanda sorayım.offf kadın olmak çok zor çok.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…