anchusa guzel yorumlarına çok teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan
Vardir doktorlarin bir bildigi. Ben gecen sene karda dustum, ve son anda elimle yerden destek aldim...cok acidi elim. Ilk once kirildi sandik ama rontgende saglam cikti...Kas spazmiymis. yumusak doku zedelenmesiymis.. Kirik olmadigi halde iyilesmesi tam 9 ayi buldu. 9 ay elim sarili gezdim ve hic sol elimi kullanamadim.9 ay mor ve sisti.. doktora sikayet ettigimde 1 seneyi bulabilir iyilesmesi, kiriktan beterdir bu demisti....
Ay canım o daha kötü nasıl yapıyorsun, dikkat et gittikçe kötüleşmesin tatil öncesi zorlama bence, ben de bir hafta falan hiç spor yapmamaya karar verdim.
Canım sen de dikkat et, doktorlar yapma diyorsa yapma, fizik tedaviyi bekle, sağlığımızla oynamayalım, tatil iyi gelir belki evet, ay ben de tatil istiyorum, ama daha çok var mafoldumben
ayy ne kotu seymis bu spazm ..9 ay ne demek ya.
fitik bu kadar agri yapar mi bilmem, 2,5 ay oldu gecmedi hala :-( umudum tatil artik.
lachesis siz de gidersiniz cnmcigim, daha yaz yeni basliyorr
Cok kotu degil. Ciss galiba sutlac oluyor. Sucunu bildigin icin ciss diyorsun. Ama her sabah sen haslanmis yumurta mi yiyorsun??? Eger her sabah yiyorsan yeme bence. Haftada 3-4 kere yeter
kızlar ya aranızda sezeryanla doğum yapan var mı? yada rahimle ilgili açık ameliyat olan var mı?...
tabi lachesisism, bi iyiles de gidersiniz.
ben aslinda tatilden once bi h.sonu kaplicaya gitmek istiyordum ama vaktimiz kalmadi,
bu h.sonu tatil icin alisveris, onumuzdeki h.sonu anneler gunu, sonraki h.sonu tatil icin valizleri yapicam sonraki h.sonu da adanaya gidiyoruz. (nisan var)
sonra ki h.sonu zaten yaz tatilimiz baslicak insallahh
Senin kayinvalidende cok tehlikeli seyler yapiyor. Sutler, yumurtalar tasiyor habire. Bizimkide borek gonderip duruyor.:kedi: aynen öyle oluyor :kedi: ya işyerimede götürdüm
3-4 tane ama hala 3 tane var. eşime de yediriyorum zorla. bitti sayılır inşallah.
bu yumurta olayıda kötü. çünkü onuda kayınvalidem getirdi geçen hafta.şu an dolapta 40 a yakın yumurta var. eşimde sabahları kahvaltı yapmıyor.ancak pazarları yeniyor 2 tane o da . e bende hatfta içi yapıyorum kendime ama hergün değil.mesela dün yemedim yumurta. (bu arada sütlacı buzluğada koymayı denedim ama ertesi gün çıkardığımda
berbat bişey olmuştu.
ya ben bu haftayı fena geçirdim zaten. sütlaçlar fırında makarnalar.
birde üstüne regl olma durrumu var tabiii. zaten sabahda tartıldım 55 çıktım. ama çıplak değildim. bakalım yarın sabah nasıl çıkcak?
ama leslierimi 1 gün hariç düzenli yaptım ve yapmayada devam edeceğim.
haftayada süper bir düzenle başlamak istiyorum yeniden. sütlaçsız,makarnasız
inşallah.
truf sezaryen olmuş galiba canım tam emin değilim ama hayırdır?
Ooo programımız full dou demek, ne güzel, çok güzel vakit geçirirsiniz hepsinde inşallah:)
ben aslinda tatilden once bi h.sonu kaplicaya gitmek istiyordum ama vaktimiz kalmadi,
bu h.sonu tatil icin alisveris, onumuzdeki h.sonu anneler gunu, sonraki h.sonu tatil icin valizleri yapicam sonraki h.sonu da adanaya gidiyoruz. (nisan var)
Senin kayinvalidende cok tehlikeli seyler yapiyor. Sutler, yumurtalar tasiyor habire. Bizimkide borek gonderip duruyor.
truf sezaryen olmuş galiba canım tam emin değilim ama hayırdır?
bu ne program boyle. cok mesgulsun..
valla cnm, bu ay cok mesguluz..
optum hepinizi coookkkkkkkk
ben kacitm.
iyi aksamlar,
aksam ya achusa senin patlican (ama onu yetistiremem belki) ya da lachesisisn kabak tarifini yapicam
(sandal sefasi)
)
muckkkkkk
ben eylülde miyomdan ameliyat olmuştum oda sezeryan gibi keserek oluyorda.... bu aralar kesilen yer kaşınma ve ara ara acıma yapıyorda.....onu soracaktım...normalmi falan diye.....
valla cnm, bu ay cok mesguluz..
optum hepinizi coookkkkkkkk
ben kacitm.
iyi aksamlar,
aksam ya achusa senin patlican (ama onu yetistiremem belki) ya da lachesisisn kabak tarifini yapicam
(sandal sefasi)
)
muckkkkkk
Doğrudur canım 3 vardır.Kizlar birsey soracagim. Istanbul abant arasi ne kadar arabayla??Internette 3 saat diyor ama dogru mu bu? Ben daha az hayal etmistim...
ben eylülde miyomdan ameliyat olmuştum oda sezeryan gibi keserek oluyorda.... bu aralar kesilen yer kaşınma ve ara ara acıma yapıyorda.....onu soracaktım...normalmi falan diye.....
Kizlar birsey soracagim. Istanbul abant arasi ne kadar arabayla??Internette 3 saat diyor ama dogru mu bu? Ben daha az hayal etmistim...
Anladım canım çok geçmiş olsun, ama önce onu doktoruna bir sor sen yine de, telefonumu falan yok mu, için rahat etsin en azından. Ulaşaıyorsan buradaki sağlık bölümündende bilenler çıkar belki.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?