50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok olmuyor. nadiren bir acıma aradada kaşınma oluyor...ama onun dışında hiç bir sıkıntım yok..... ama genede kontrole gidince bir sorayım...

afiyet olsun canım

canım teller yemene mani olmaz
yalnızca aburcubur, şekerli şeyler, sakız filan yasak
diğerleri serbest
alışınca hepsini yersin merak etme.

çok olmuyor. nadiren bir acıma aradada kaşınma oluyor...ama onun dışında hiç bir sıkıntım yok..... ama genede kontrole gidince bir sorayım...

ben mecburen maalesef sezeryan olduğum için bende de olmuştu
kaşınma, bazı sağü sola dönmelerde acıma dikişin başlama ve bitme noktalarında ve hissizlik olmuştu.
ama 8 ayda 1 yılda geçti çok şükür şimdi gayet normal
canım peki doktorun normal doğum yapamazsın sezeryan olmak zorundasın gibi bişi söyledimi
bana doktorum artık bundan sonraki de sezeryan olur demişti de sinir olmuştum mecburmuşum gibi

selam kızlar.

bugünkü menümle başlayayım:

sabah:
1 elma
2 saat sonra : 3 tane limonlu etiform, 1 kupa şekersiz çay

ara:
1 tane biskrem

ara:
20 gr kadar beyaz leblebi

öğle:
tavuk çorbası
5 tane sade etiform

ara:
20 gr kadar beyaz leblebi
1 tane zeytinyağlı kurabiye

akşam:
1 kase çorba
3 kaşık türlü
2 kaşık başka bi sebzeden
yarım dilimden az kepek ekmeği

tatlı olarak yine aynı kurabiyeden 1 tane
2 tatlı kaşığı yağsız muhallebi

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm nassınız yahuuu ben geldım ama hemen cıkıyorummmmm

evet evet bence de kıskanmıslardır bana sısmanlamıssın dıyenler ama ıkısı yaslı teyzelerdı yaaaaaaaaaaaaaaaaa uhuhu neremı kıskanacaklar acaba:=))

canlar herkeslerı kocaman opuyorumm herkes ne ıstıyorsa bugun olsun ınsallah :)))) muahhhhhhhhh

Selam kızlar...

Azulcum biskirem dışında çok güzel beslenmişsin, 500 gram süper yaw kaydirigubbakcemile5

Yesacım cadıcım herbişini kıskanırlar... Kaç kilosun kız?

Gelelim bana, bugün yemekten önce tartılam dedim 55.1 kiloydum. Sabah 55.4 kilo olduğumdan acaip sevindim tabi... Çok güzel beslendim bugün yine, hem miktar hem çeşit olarak. Daha çok salata ve sebze ağırlıklıydı, sabah 1 akşam 1 dilim tam buğday ekmeği yemiştim sadece. Yine tartı şımarmasıyla 5-6 üzümlü kurabiye yedim :çok üzgünüm: Amaa zımbırtımın 2. günü bugün.
(Ay tartıları kırasım geliyo bazen)

Ay evet kuzucum.. Yukarıda yazdığım gibi, sıkı yönetimi bi de geçen gece bol kurabiye ve bi dilim peynir ekmekle bozdum (3 saat sonra yattım ama) Ondan önceki gece de biraz peynir ekmek... Ama bunun dışında hiç olmadığı kadar güzel besleniyom :)))
Spor nasıl gidiyo senin? Ben baya bi azalttım..

cok iyi gidiyorsun. Benim bugun temizlik gunum. Yardimcinin kizina lahmacun aldim . Ben de bir tane yemis bulundum....Ama yalnizca 1 tane...Onun vicdan azabini duyuyorum...

senin başına ne geliyosa o küçük kız yüzünden geliyo :jeyyar:

5-6 kurabiyemiiiiii
dünde sayısız yemiştin hala bitmedimi
neyseki zımbırtın varmış
benim de ikinci günüm
aynen ben de hafif beslendim yalnız yan evdeki komşuya çağırdılar gittim
2-3 çatal kısır, 2 poğaça (küçük), 2 çatal sütlü irmi tatlısı yedim.
hala da hiç bişey yemedin sen diye gönül koydular

ama üst komşumun eşide askere gitmişti kısa dönem15 gün sonra
o da annesine gitmişti yeni gelmiş 5 aydır görüşmüyoruz
ne kadar zayıflamışsın sen dedi. hihoyyyt :teytey: :hooray: :dance: :sm_cool:
acaip sevindim
işte böyle
dün 54,7 bugün tartılmadım.

TRUFCUM valla ne desen haklısın, anneme yedirmeye çalışıyom, pastane kurabiyesi. Bi de ben dedim ya 16 mayıs a kadar abur cubur yemicem diye, abur cubur özlemimi o şekilde geçiştiriyom.. aslında canım bayadır çiko çekiyo.

E canım benim 7 kilo vermişsin, daha nolsun, 7 kilo yaw !!!

Ay ben de 2 gündür hem çok heyecanlıyım hem de çok mutluyum hem de özlem doluyum :asigim:

Bi de harika gidiyorsun 53 kilo bekle trufu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…