canım ben de büyük bir kist aldırdım, çok geniş bir kesik var bende de.sezeryanın 2 katı kadarmış doktorum öyle diyor. ilk zamanlar kaşınma yapmıştı benimki de. önemli birşey oldugunu sanmıyorum ama acıma da varsa için rahat etsin diye doktoruna bi danış istersen.
[
merhaba herkese........ anca şimdi bilgi başına oturabildim.........
yediklerime gelince
sabah kuru meyveli ( incir kayısı dut kuru üzüm yaban mersini ceviz) pekmezli nesfit
ara bir elma yarım paket süt yarım börek
ara bir börek,2 mercimek köftesi
öğle 2 kaşık mantarlı ıspanak, 2 kaşık kuru (patlıcan,domates,biber) kavurması 2 biber dolması ve yoğurt.........bir dilimde cıss......
turfcum un kurabiyesi tarifini çin teşekkür ederim onu yapacam.......bende tahinliden vaz geçmiştim bekliceği için........kara göz tatlısı yapacaktım oda çok uğraştıracaktı.....kurabiye daha kolay olacak benim için.......
kızlar şimdi ben 1 ay sonra diş teli takıcam ve sonrasında doğru düzgün beslenemiycem
şimdi kilo verirsem ilerideki o zamanlarda solucan gibi olucam ve çocuk gibi görünücem zaten minyon tipliyim..
ama şu anki kilomdan da hoşnut değilim,ne yapsam bilemedim:sinifsinif:
diyet yapmayıp spora mı devam etsem:uhm:
çok kötüyüm,
bana yardım edin ne olur..
çok olmuyor. nadiren bir acıma aradada kaşınma oluyor...ama onun dışında hiç bir sıkıntım yok..... ama genede kontrole gidince bir sorayım...
Selam kızlar...
Azulcum biskirem dışında çok güzel beslenmişsin, 500 gram süper yaw kaydirigubbakcemile5
cok iyi gidiyorsun. Benim bugun temizlik gunum. Yardimcinin kizina lahmacun aldim . Ben de bir tane yemis bulundum....Ama yalnizca 1 tane...Onun vicdan azabini duyuyorum...
Gelelim bana, bugün yemekten önce tartılam dedim 55.1 kiloydum. Sabah 55.4 kilo olduğumdan acaip sevindim tabi... Çok güzel beslendim bugün yine, hem miktar hem çeşit olarak. Daha çok salata ve sebze ağırlıklıydı, sabah 1 akşam 1 dilim tam buğday ekmeği yemiştim sadece. Yine tartı şımarmasıyla 5-6 üzümlü kurabiye yedim :çok üzgünüm: Amaa zımbırtımın 2. günü bugün.
(Ay tartıları kırasım geliyo bazen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?