Evet ciddiyim, evdeyken ara öğünlerde de aynısını yapıyor. Ama tatlı yapsam yemez pek mesela, bir bunu çok seviyor, bir de selanik kurusu varya onlardan bir paket alıyor mesela içinde 20 tane falan var hepsini bir oturuşta yiyor:) Ya da bir paket petibör:)
Tatlı zevki bir gariptir eşimin kafamçokkarıştı
O dediklerin işe yaradımı kaşında, kokusu rahatsız etmiyor mu? Bunları duydum da çekindim kullanmaya.
53 gosteriyor tarti.Tam tamina 53. Gecen cuma 53.1 dim, pazartesi 52.7 idim, iki gun once 54 tum.. Hangisi dogru bilmiyorum. Ama bugun tartinin cani 53 u gostermek istedi...Bu kadar oynayamaz kilom ya... Bir de tarti dijital kizlar. Ibreyi yanlis okuyorum da diyemeyecegim yani...Hep de altimda bir tayt uzerimde ayni tshirtle ayni saatte tartiliyorum
bizim tarti da digital,
ben de gecen cuma 54,5
pazar gunu 54,2 idim,
carsamba sabahi 55,8,
dun sabah 55,4
bu sabah da 55,6 yim..
:roflol:
guleyim mi aglayayim mi bilemedim.
ben de soylemesi ayip ic camasirlarimla sabah ac karna tartiliyorum.
ama h.sonlari gec saatte h. ici 6,30 da tartiliyorum.. :uhm:
ben ce en az olani dikkate alalim;
ben 54,2
sen 52,7
:roflol:
Kokmuyor ki yag. Dugun oncesi cok yapmistim ben kaslarim kalin olsun diye...Bepantenin yaglisini suruyordum bir de. sarimsak yagi suruyordum, hatta bir ara sarimsagi ortadan ikiye bolup kaslarima suruyordum. O zaman yalniz yasadigigim icin kokudan sikayet eden olmamisti. Sabah dus alincada geviyordu zaten. Ben kaslarimi bir guzel kalinlastirdim ve gurlestirdim. Sonra kas aldirmaya gittim dugunden 5 gun once. Ay kaslarimi bir benzettiler guzellik salonunda.Eskisinden ince yapmislardi. Bir de elimde modelle gitmistim iyiki.. Dugune kadar salya sumuk aglamistim. Cok komikti halim
53 gosteriyor tarti.Tam tamina 53. Gecen cuma 53.1 dim, pazartesi 52.7 idim, iki gun once 54 tum.. Hangisi dogru bilmiyorum. Ama bugun tartinin cani 53 u gostermek istedi...Bu kadar oynayamaz kilom ya... Bir de tarti dijital kizlar. Ibreyi yanlis okuyorum da diyemeyecegim yani...Hep de altimda bir tayt uzerimde ayni tshirtle ayni saatte tartiliyorum
aynisini benim esimde yapar, nutellayi, ekmegi tepsiye koyar alir gelir tvnin karsisina, surup surup yer;
cocuk gibi, biskuvi, kek, cikolata, dondurmaya bayilir, aksamlari markete ugrar bunlardan bir poset dolusu alir gelir;
bana da zorla yedirir, yemeyince kizar, kuser... elinden zor kaciyorum , :roflol:
Ay benim de başıma buna benzer şeyler geldiğinden ben kaşımı kendim alırım, kuaföre gittiğimde de şekline sakın dokunmayın derim, ben de bayadır ince kullanıyorum saçlarım açık renkken yakışmıyordu, şimdi kalınlaştırmaya karar verdim ondan arayıştayım, bir de kirpiklere sürülüyor mu bunlari deniyim ben?
O bana da çok oluyor spordan kaynaklı, vücut şişiyor, iniyor çok farkediyor.
akannehir
kızlar siz niye kıyafetle tartılıyorsunuz ki......o sizin gerçek kilonuzu göstermezki........ demekki siz daha zayıfsınız yerimseniben
BEn useniyorum ustumu cikarmaya.. Zaten cok hafif oluyor ustum. Tayt in ve t shirtun agirligindan ne olacak olsa olsa 300 gram olsun diye onlarla tartiliyorum
Kizlar gogusleri buyuk olanlar daha iri duruyor. Diger taraflari cok kilolu olmasa da bu boyle...Nilufert senin de buyuk galiba goguslerin. Peppermintin de oyle.. Kucuk gogusu olanlar daha zayif duruyor cok zayif olmasalarda En azindan daha minyon... Yanlis miyim Bir tek bana mi oyle geliyor? Ablamla ayni kilodaydik onun gogusleri buyuktu benim kucuk, herkes ona baliketli bana zayif derdi..Tabi simdi o tiroid hastasi oldu, cocuk dogurdu durum farkli..
300 gr azmı haftada 300 gr verince seviniyorum kilo verdim diye.....
tartı söz konusu olunca ben hiç üşenmiyorum valla en düşük halimi görebilmek için .sositosositolaelaelaelaelae
canım haklısın da benim göğüsler çok küçük 75 yani o kadar diyim sana.:))))))kollarım kalın biraz .ondada teyzeme çekmişim
benim 90 dan tasiyor valla
)))
sexi sempanze geziyoz ortalikata))))))))))
Mutlaka giysi de etkiliyordur sulecim haklisin, ama hep ayni kiyafetle tartilinca vermis oldugun kilo degismiyor.
canım haklısın da benim göğüsler çok küçük 75 yani o kadar diyim sana.:))))))kollarım kalın biraz .ondada teyzeme çekmişim
ayyy kızlar bende bu gruba dahil olmak istiyorum ama pztesi başlayabilirim yeni işimle beraber 54 kilo olmayı hedefliyorum şuan 59'um :kedi:
anaa bu kocalar hep aynı heralde .benmkide yemeği yer üstüne tahinli pekmez yenilirmi boca bi kase benimki yer işteBen almıyorum ki eşim alıyor, nutelladan çokokreme geçirmek için büyük savaş verdim ama tamamen ortadan kaldıramam, çünkü akşam yemekten sonra 4-5 ekmeğe sürüp yiyor, en büyük tatlı keyfi:) Ay hiç de kilo almaz hain alsanaalsanasmile
kalın kaşı napcaksınız kızlar yaa benimkiler kalın .saç kestirir gibi gibi kaş aldırırım.aralaraı seyrek ama yüzölçümü çok benim kaşların . hemen çıkar bozulur.bende hep az kaşlılara özenirimBen de kaslarimi kalinlastirmak istiyordum. Sarimsak yagi kullandim. Kirpiklere de hint ve badem yagi kullanmistim.. simdi unutuyorum surmeyi.
Nasil ya ben anlamadim, esin aksam yemeginden sonra 4 dilim ekmege cikolata mi surup yiyiyor?????Ciddisin degil mi?
:roflol::roflol:benim 90 dan tasiyor valla
)))
sexi sempanze geziyoz ortalikata))))))))))
kalın kaşı napcaksınız kızlar yaa benimkiler kalın .saç kestirir gibi gibi kaş aldırırım.aralaraı seyrek ama yüzölçümü çok benim kaşların . hemen çıkar bozulur.bende hep az kaşlılara özenirim
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?