50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynisini benim esimde yapar, nutellayi, ekmegi tepsiye koyar alir gelir tvnin karsisina, surup surup yer;
cocuk gibi, biskuvi, kek, cikolata, dondurmaya bayilir, aksamlari markete ugrar bunlardan bir poset dolusu alir gelir;
bana da zorla yedirir, yemeyince kizar, kuser... elinden zor kaciyorum , :roflol:

bizim tarti da digital,
ben de gecen cuma 54,5
pazar gunu 54,2 idim,
carsamba sabahi 55,8,
dun sabah 55,4
bu sabah da 55,6 yim..
:roflol:

guleyim mi aglayayim mi bilemedim.

ben de soylemesi ayip ic camasirlarimla sabah ac karna tartiliyorum.

ama h.sonlari gec saatte h. ici 6,30 da tartiliyorum.. :uhm:

ben ce en az olani dikkate alalim;

ben 54,2
sen 52,7

:roflol:

Anlastik ama cizelgemi degistirmeyecegim ben. Kalsin 53.4 te bakip bakip gaza gelirim belki..

Ay benim de başıma buna benzer şeyler geldiğinden ben kaşımı kendim alırım, kuaföre gittiğimde de şekline sakın dokunmayın derim, ben de bayadır ince kullanıyorum saçlarım açık renkken yakışmıyordu, şimdi kalınlaştırmaya karar verdim ondan arayıştayım, bir de kirpiklere sürülüyor mu bunlari deniyim ben?

O bana da çok oluyor spordan kaynaklı, vücut şişiyor, iniyor çok farkediyor.

ahaha benim eşime benziyormuş gerçekten seninki de, aynı benimki de haribo falan yiyor ya, bir de bir yiyişi var bayıla bayıla. Ben yemezsem onun yediği tatlıdan dondurmadan falan öyle bir mımmmhhhhh yapar ki, dayanamaz yerim ben de:)
Alllahtan her yediği şeyi sevmiyorum yoksa yanmıştım. akannehir

Kızlar ben sabah yediklerim yerleşmeden bir mil falan yüyüyeyim, sonra gelirim öpüldünüz opuyorumnanaktan

Ben bu hafta pilates disinda birsey yapmadim pek . Pilateslede cok sismiyo vucut. Deli gibi spor yapmadim, bu hafta sporu da saldim. Neyse
Sarimsak yagi ve sarimsak bir tek kasa suruluyor kirpiklere surersen gozun yanar. Kirpiklere hint yagi ve badem yagi diye biliyorum

Son düzenleme:
kızlar siz niye kıyafetle tartılıyorsunuz ki......o sizin gerçek kilonuzu göstermezki........ demekki siz daha zayıfsınız yerimseniben

Bugun yediklerim
Sabah
1 adet kuru kayisi
Biraz yaban mersini
1 bardak filtre kahve
Kahvalti
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
Ceyrek salata
Bir tutam maydanoz
Balli yesil cay

Ara: 1 adet havuc, mate cayi

Ogle:
Bir tane miniminnacik imambayildi (cok az zeytinyagiyla pismis etsiz)
1 kase salata
Ekmek yok

kızlar siz niye kıyafetle tartılıyorsunuz ki......o sizin gerçek kilonuzu göstermezki........ demekki siz daha zayıfsınız yerimseniben

BEn useniyorum ustumu cikarmaya.. Zaten cok hafif oluyor ustum. Tayt in ve t shirtun agirligindan ne olacak olsa olsa 300 gram olsun diye onlarla tartiliyorum

BEn useniyorum ustumu cikarmaya.. Zaten cok hafif oluyor ustum. Tayt in ve t shirtun agirligindan ne olacak olsa olsa 300 gram olsun diye onlarla tartiliyorum

300 gr azmı haftada 300 gr verince seviniyorum kilo verdim diye.....

tartı söz konusu olunca ben hiç üşenmiyorum valla en düşük halimi görebilmek için .sositosositolaelaelaelaelae

canım haklısın da benim göğüsler çok küçük 75 yani o kadar diyim sana.:))))))kollarım kalın biraz .ondada teyzeme çekmişim

300 gr azmı haftada 300 gr verince seviniyorum kilo verdim diye.....

tartı söz konusu olunca ben hiç üşenmiyorum valla en düşük halimi görebilmek için .sositosositolaelaelaelaelae

Mutlaka giysi de etkiliyordur sulecim haklisin, ama hep ayni kiyafetle tartilinca vermis oldugun kilo degismiyor.

ayyy kızlar bende bu gruba dahil olmak istiyorum ama pztesi başlayabilirim yeni işimle beraber 54 kilo olmayı hedefliyorum şuan 59'um :kedi:

anaa bu kocalar hep aynı heralde .benmkide yemeği yer üstüne tahinli pekmez yenilirmi boca bi kase benimki yer işte
kalın kaşı napcaksınız kızlar yaa benimkiler kalın .saç kestirir gibi gibi kaş aldırırım.aralaraı seyrek ama yüzölçümü çok benim kaşların . hemen çıkar bozulur.bende hep az kaşlılara özenirim
benim 90 dan tasiyor valla

)))

sexi sempanze geziyoz ortalikata ))))))))))
:roflol::roflol:

Ne sanslisin iste, istedigin sekle sokabilirsin kaslarini... Kalin kasta yuz ifadesi daha dogal oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…