50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalın kaşı napcaksınız kızlar yaa benimkiler kalın .saç kestirir gibi gibi kaş aldırırım.aralaraı seyrek ama yüzölçümü çok benim kaşların . hemen çıkar bozulur.bende hep az kaşlılara özenirim

sende bendensin aynen katılıyorum

kızlar kahvaltım 1 küçük bar.çay 1 dilim kız.ekmek 1 zeytin yarım dilim peynir roka maydanoz dereotu ara metabol.çayı öğle kuru fas.turşuu:kedi: 1 dilim ekmek

Tamam canım öyle yapıyım, çok sağol.

Kaş az olunca istediğin şekli veremiyorsun ama

Ben de 3 mil kadar yürüdüm 4 mili yaptım da dayanamadım, 3 e doğru bıraktım, callan kalça hareketleri yaptım, umarım yediklerimi yakmışımdır, bugün daha da spor yapmam herhalde. boshayallersmile

YA onlari tasimak zor olmuyor mu? Ciddi agirlik yapar onlar...:kedi: ben bir de kilo verince ilk gogusten veriyorum, lise ogrencilerine benziyorum iyice...

valla bir ara sirtim agriyordu, acaba demistim gogusler mi agirlik yapiyor, ondan mi agriyor ))

ben memnunum simdilik, guzel camasirlarla guzel duruyorlar,
umarim iler de cocuktan sonra deformasyon olmaz..

hoşgeldin yavrukuş ,
mevcut kiloan kaç:uhm:

59'um canım yani 59 küsür pazartesi yeni işime başlayacağım. her gün sabah akşam 15-20 şer dak yürüme yolum olacak.hihoyyyt öğlenleri istediğim siparişi verebileceğim.hihoyyyt evde bisikletim var. yani zayıflamamak için engelim yok. boğazımı tutmak dışında kafamçokkarıştı

nilufert sagol canim guzel yorumun icin. cok kisi soyluyor bunu, gozlerinin ici guluyor diyorlar,

nasil oluyor ben de bilmiyorum cnm.

basen konusunda coookkk haklisin, benim en buyuk sorunum ust bacak... :-(

Masamda bitter cikolatali duplo duruyor benimde. Birbirimze bakip duruyoruz...Yarim saat sonra guzel bir kahve yapip yiyesim var...

aayyy bi yerim şişecek şimdi. böyle şişeceğine yiyimde şişsin bariii dicem ama yok sabredicem yemicem çikolata falan . öğlen zaten makarna yedim

öff öğlen bi tabak makarna yedim onun pişmanlığını yaşıyorum şu annn

az once bir adet eti stics yedim,

hic de pisman degilim..

ohh olsun bu tartiyaa

Masamda bitter cikolatali duplo duruyor benimde. Birbirimze bakip duruyoruz...Yarim saat sonra guzel bir kahve yapip yiyesim var...

aayyy bi yerim şişecek şimdi. böyle şişeceğine yiyimde şişsin bariii dicem ama yok sabredicem yemicem çikolata falan . öğlen zaten makarna yedim

Kizlar tipik cuma ogleden sonrasi sendromu degil mi bu????Basladik cozutmaya.....

ayyy kızlar napıyorsunuz siz yaeyvahedigeldismile

benim de canımı çikolata çektirdiniz yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…