hoşgeldin yawrukuss aramıza.....
Hoşbuldumm çokta aktif olacağım kısmetse bayanssulusmile azimliyim 54 olacağım en kısa zamandahepberaber hedeflerimize ulaşalım güzelleşelim delikafaduldenhihoyyyt
Ben bu hafta pilates disinda birsey yapmadim pek . Pilateslede cok sismiyo vucut. Deli gibi spor yapmadim, bu hafta sporu da saldim. Neyse
Sarimsak yagi ve sarimsak bir tek kasa suruluyor kirpiklere surersen gozun yanar. Kirpiklere hint yagi ve badem yagi diye biliyorum
anaa bu kocalar hep aynı heralde .benmkide yemeği yer üstüne tahinli pekmez yenilirmi boca bi kase benimki yer işte
kalın kaşı napcaksınız kızlar yaa benimkiler kalın .saç kestirir gibi gibi kaş aldırırım.aralaraı seyrek ama yüzölçümü çok benim kaşların . hemen çıkar bozulur.bende hep az kaşlılara özenirim
:roflol::roflol:
YA onlari tasimak zor olmuyor mu? Ciddi agirlik yapar onlar...:kedi: ben bir de kilo verince ilk gogusten veriyorum, lise ogrencilerine benziyorum iyice...
hoşgeldin yavrukuş ,
mevcut kiloan kaç:uhm:
az once bir adet eti stics yedim,
hic de pisman degilim..
ohh olsun bu tartiyaa
Masamda bitter cikolatali duplo duruyor benimde. Birbirimze bakip duruyoruz...Yarim saat sonra guzel bir kahve yapip yiyesim var...
aayyy bi yerim şişecek şimdi. böyle şişeceğine yiyimde şişsin bariii dicem ama yok sabredicem yemicem çikolata falan . öğlen zaten makarna yedim
öff öğlen bi tabak makarna yedim onun pişmanlığını yaşıyorum şu annn
az once bir adet eti stics yedim,
hic de pisman degilim..
ohh olsun bu tartiyaa
Masamda bitter cikolatali duplo duruyor benimde. Birbirimze bakip duruyoruz...Yarim saat sonra guzel bir kahve yapip yiyesim var...
aayyy bi yerim şişecek şimdi. böyle şişeceğine yiyimde şişsin bariii dicem ama yok sabredicem yemicem çikolata falan . öğlen zaten makarna yedim
ayyy kızlar napıyorsunuz siz yaeyvahedigeldismile
benim de canımı çikolata çektirdiniz yaaa....
Kizlar tipik cuma ogleden sonrasi sendromu degil mi bu????Basladik cozutmaya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?